- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #298.361
Senin kahvaltilara bayiliyorum canimEki Görüntüle 2209309
Sabah kahvaltım
9.30
Form cayı ve aksama kadar su
Aksam 17.30 da
Kırmızı mercımek corbası
Kuru fasulye
Yogurt
Form cayı ve su yatana kadar
Oyy kaptanim bende pek gelemez oldum geçmişi okuyup gelecegim canimHerkeslere günaydınlar
Dükkan açılmış ama pek yazan yok bu ara :)
@ayvacicegi nasıl oldun daha iyi misin?
@fattofit85 sen nerelerdesin dönmüştün yanlış hatırlamıyorsam? :)
@balpamuk senin de sesin çıkmaz oldu :)
O Olivestar @Yakamoz00 @bernaaydin hanımlar siz de bırakmadınız umarım, diyete devam değil mi? :)
Çok geçmiş olsun canim benim oglanda pazar ateslendi cumartesi sinif gezisi vardi kapodakyaya çocuklar montlari giy çıkar cocuk hasta oldu neyse suan iyigünaydın canlar hasta olanlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum ben daha birini atlatmazken diğerine gark oluyorum bu sene hastalık senesi galiba umarım çabuk toparlar herkes..
dünki menüme gelecek olursak..
morordek @fancynancy @Cikilatacanavari
sabah:simit (hastanedeydim malum)
öğlen:ezogelin çorbası bir dilim ekmeğin dış kısmı
akşam:ızgara tavuk ev yapımı yoğurt
ilerleyen saatlerde bir bardak nar suyu,bir portakal
2,5 litre su
kol kalksa spor yapılacakta ancak bugünün yemeğini yapabildim.
Çok pis kıskandım valla56 kiloyum ama sabah ac karnina ve az kiyafetle :)
Ben dun oldum şişlikte giderse rahatlicamİyi geceler saçma sapan bir 2 gün geçti dün misafir vardı bugün de ekolojik günler e katıldım çankaya belediyesi nin güzel Di ama beslenme çok düzensiz oldu hala regli olamadım maalesef şiştim sanki iyice
çok geçmiş olsun...Çok geçmiş olsun canim benim oglanda pazar ateslendi cumartesi sinif gezisi vardi kapodakyaya çocuklar montlari giy çıkar cocuk hasta oldu neyse suan iyi
ben de olacam ya bugün ya yarın eyvah bu cumayaBen dun oldum şişlikte giderse rahatlicam
Seni de etiketleyecektim ama karabiberim gelir dedim :)Oyy kaptanim bende pek gelemez oldum geçmişi okuyup gelecegim canim
Günaydın canım yeni iyileştim pek yazamadım kusura bakmayın.düzensiz olduğu için menülerimi yazamadımHerkeslere günaydınlar
Dükkan açılmış ama pek yazan yok bu ara :)
@ayvacicegi nasıl oldun daha iyi misin?
@fattofit85 sen nerelerdesin dönmüştün yanlış hatırlamıyorsam? :)
@balpamuk senin de sesin çıkmaz oldu :)
O Olivestar @Yakamoz00 @bernaaydin hanımlar siz de bırakmadınız umarım, diyete devam değil mi? :)
Sagol canım bmmSenin kahvaltilara bayiliyorum canim
Cuma oldum bn belkı kılom gıder vucud su topluyo ödem topluyo bu dönemben de olacam ya bugün ya yarın eyvah bu cumaya
Ben hala olamadım acaba menapoza mı gireceğim 4-5 gün geçtiBen dun oldum şişlikte giderse rahatlicam
benim yiğenimde aynıydı ama annesi et yiyince bebek emdiğinde oluyordu et yemeyi kesti kardeşimEvet alerji çıktı, en çok kahvaltı ve öğle yemeklerinde zorlanacagim hep süt ürünleri vardı ogunlerimde. Kan testi de yapılacak çarşamba inşallah kanda bir şey çıkmaz. Çok alerjik yavrum vücudu pütur pütür ve kırmızı.
harikasınnn canımmmPazartesi kilom 70.5
Geçtiğimiz cuma 70.9 du.
Ikı tartı var ıkısıdr farklı ölçüyo gıdıp yenısını alcam gecmıs olsun bu arada
gecmis olsun dilekleriniz icin hepinize cok tesekkur ederim saolunGeçmiş olsun canım
ayy bian kendim aklıma geldiii 2 ay olmamıştımBen hala olamadım acaba menapoza mı gireceğim 4-5 gün geçti
Sevgiler bu arada 5.takım
gelmişkende biraz yağlardanda verelimmGunaydinnnss
Yine herkesler hasta galiba takımda.
Coook geçmiş olsun hastalarımıza.
Tukkani ben acayim bugün.
Gel abla gel takıma gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?