Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Slm kizlar bgun biraz daha iyiyim bu sabahki kilom 66.2 gr gr gidiyo kilolar cumaya gore -500 onumde 3 var bi -500 grursem daha ne olsun persem yine saf protein yapicam bana eslik edin bu sefer lutfen sali gnunden soluyorum hazirliginizi yapin
oyyyy harikasınn artıkkk canımmmm kilolar gitmeye başlamışş

Dunku menum
Kahvalti
1 haslanmis yumurta
Kk yarim yagli peynir
3 siyah zeytin
2 ince dilim salam
1 bardak 5'i bi yerde cay

Arada 2 kofte
10 kavrulmamis findik
1 mandalina

Aksam
1 kepce tavuk corbasi
Ay bisey haslanmis tavuk
Yesil salata
2 kasik yogurt
1 kasik pilav kizimdan artan

Su 2 lt
2 bardak kirazsapi va aclik otu karisi cay
1 bardak 5'i bi yerde cayi

morordek

menün güzel olmuş canım didemcim

evet evet gitsinler artik seni gormeyince motivem gelmiyo benim yahuu bilmiyorum seni cok motive ve bu ise adamis gordum izinden gelincr oyuzden her kk ya girmemde gozlerik seni ariyo
çok mutlu oldumm canım ne mutlu bana birilerine motive olabildiysem evet sen döndün ben adepta olamadım ama bu sefer hep beraberiz canım motivemizi bozmak yok ,belki yılbaşına hedefime ulaşamicam ama pes etmek yok

tesekkur ederim, daha iyi gibiyim. antibiyotik baslayinca odem vb daha iyi oldu ama agrisi var. bir de hic bir is yapmama ragmen cok yorgun kirgin hissediyorum, yatiyorum oyle. pazar gunu 3-4 cesit yemek corba meze yaptik, onlarla idare ediyorum.

cogunluk hasta sanirim benim gibi, herkese gecmis olsun.

dunun menusu
s: 2 dilim ekmek, 1 bardak cay
ara: armut, 1 avuc badem
o: 1 kase kereviz sapi corbasi, 30gr beyaz peynir, 2 dilim ekmek
ara: yogurtlu yulaf ezmesi
a: somonlu salata (sonunda bitti), 1 dilim ekmek

Dimi ya herkes ya hasta ya çocuğu hasta ya da regl
Dökülüyor tüm takım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…