- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #298.381
oyyyy harikasınn artıkkk canımmmm kilolar gitmeye başlamışşSlm kizlar bgun biraz daha iyiyim bu sabahki kilom 66.2 gr gr gidiyo kilolar cumaya gore -500 onumde 3 var bi -500 grursem daha ne olsun persem yine saf protein yapicam bana eslik edin bu sefer lutfen sali gnunden soluyorum hazirliginizi yapin
sağol canım benimmçok geçmiş olsun...
evet evet gitsinler artik seni gormeyince motivem gelmiyo benim yahuu bilmiyorum seni cok motive ve bu ise adamis gordum izinden gelincr oyuzden her kk ya girmemde gozlerik seni ariyooyyyy harikasınn artıkkk canımmmm kilolar gitmeye başlamışş
ben de olacam ya bugün ya yarın eyvah bu cumaya
geldim geldimm kaptanımm benim herşey üst üste geldiSeni de etiketleyecektim ama karabiberim gelir dedim :)
bugünden itibaren düzeltiyoruz canımmm bende öyleydim 3 ay düzenli yaptım ama şu bir haftadır ben bende değilimmGünaydın canım yeni iyileştim pek yazamadım kusura bakmayın.düzensiz olduğu için menülerimi yazamadım
gurbetimm bu hafta herkezz regl vallaCuma oldum bn belkı kılom gıder vucud su topluyo ödem topluyo bu dönem
menün güzel olmuş canım didemcimDunku menum
Kahvalti
1 haslanmis yumurta
Kk yarim yagli peynir
3 siyah zeytin
2 ince dilim salam
1 bardak 5'i bi yerde cay
Arada 2 kofte
10 kavrulmamis findik
1 mandalina
Aksam
1 kepce tavuk corbasi
Ay bisey haslanmis tavuk
Yesil salata
2 kasik yogurt
1 kasik pilav kizimdan artan
Su 2 lt
2 bardak kirazsapi va aclik otu karisi cay
1 bardak 5'i bi yerde cayi
morordek
çok mutlu oldumm canım ne mutlu bana birilerine motive olabildiysem evet sen döndün ben adepta olamadım ama bu sefer hep beraberiz canım motivemizi bozmak yok ,belki yılbaşına hedefime ulaşamicam ama pes etmek yokevet evet gitsinler artik seni gormeyince motivem gelmiyo benim yahuu bilmiyorum seni cok motive ve bu ise adamis gordum izinden gelincr oyuzden her kk ya girmemde gozlerik seni ariyo
kaptanım olabilir yaş 40 olunca değişiklikler başlıyormuş vücudda doktorum öyle demiştiBen hala olamadım acaba menapoza mı gireceğim 4-5 gün geçti
Sevgiler bu arada 5.takım
ne oldu neyin var canımgecmis olsun dilekleriniz icin hepinize cok tesekkur ederim saolun
Saol canim insallah daha gzel olucak sporda eklersem tam olucakmenün güzel olmuş canım didemcim
Herkeslere günaydınlar
Dükkan açılmış ama pek yazan yok bu ara :)
ayvacicegi nasıl oldun daha iyi misin?
@fattofit85 sen nerelerdesin dönmüştün yanlış hatırlamıyorsam? :)
@balpamuk senin de sesin çıkmaz oldu :)
@hapiness8387 @Yakamoz00 @bernaaydin hanımlar siz de bırakmadınız umarım, diyete devam değil mi? :)
Dimi ya herkes ya hasta ya çocuğu hasta ya da reglmorordek yine bi duraksamalar salmalar msj yazmamalar motivasyonsuzluklar gormeye basladim bu takimda kendimde dahil kaptanim bi el mi atsan yine menu ve spor puanlama isinemi donsek ben cok istiyorum ya bireyselde olur 2 gruba ayrilip yaris seklindede olur motive olurduk dye sey ettim yine sen blirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?