- 26 Eylül 2018
- 560
- 1.436
- 113
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #298.401
Karnım cok şiş ya bıde ben jel sürüom erıtsın dıegurbetimm bu hafta herkezz regl valla
bende aksam yürüdüm ne zamandır yürüyüşede çıkamıyordumSaol canim insallah daha gzel olucak sporda eklersem tam olucak
inşallah yer vardır diye düüşünüyorum varsa kaptanımız bildirirkizlarrr mrb.daha önce 1. takımda idim.takimimiz dağılmıştı.ben de siteye girmeyi bırakmıştım.arti kilolarla geri döndüm .grubunuzda yer var mi.
arada oluyor sessizlik canımTakımda umarım yer olup olmadığını bilmiyorum ama umarım vardır.
Herkes hasta kimsecikler uğramaz oldu buraya
Ayrıca hoş geldin @kaanin annesi
işe yararsa yaz canımKarnım cok şiş ya bıde ben jel sürüom erıtsın dıe
Ekmeklerın yerıne fındık fıstık yesen nasıl olur canımBugünki menüm
sabah
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
5 zeytin
domates ve yeşillik
ara
1 türk kahvesi
öğlen
5 yemek kaşığı melemen
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
ara
1 elma
1 latte
aksam
4 tane köfte
1 dilim ekmek
1 domates
1 kase yoğurt
2 litre su
ve yürüyüş yapıldı aksam
Herkeslere günaydınlar
Dükkan açılmış ama pek yazan yok bu ara :)
ayvacicegi nasıl oldun daha iyi misin?
@fattofit85 sen nerelerdesin dönmüştün yanlış hatırlamıyorsam? :)
balpamuk senin de sesin çıkmaz oldu :)
@hapiness8387 @Yakamoz00 @bernaaydin hanımlar siz de bırakmadınız umarım, diyete devam değil mi? :)
evet evet gitsinler artik seni gormeyince motivem gelmiyo benim yahuu bilmiyorum seni cok motive ve bu ise adamis gordum izinden gelincr oyuzden her kk ya girmemde gozlerik seni ariyo
Didemcim inan çok isterim puanlama yapmayı ama sana yapılacak işlerimi saymamı ister misin, onların arasında bir de puanlamaya gerçekten kafam yetmez artıkmorordek yine bi duraksamalar salmalar msj yazmamalar motivasyonsuzluklar gormeye basladim bu takimda kendimde dahil kaptanim bi el mi atsan yine menu ve spor puanlama isinemi donsek ben cok istiyorum ya bireyselde olur 2 gruba ayrilip yaris seklindede olur motive olurduk dye sey ettim yine sen blirsin
Emzirmek zaten başlı başına yorucu bir iş bence. Ben aylarca yorgun hissettim kendime yeni yeni geliyorumtesekkur ederim, daha iyi gibiyim. antibiyotik baslayinca odem vb daha iyi oldu ama agrisi var. bir de hic bir is yapmama ragmen cok yorgun kirgin hissediyorum, yatiyorum oyle. pazar gunu 3-4 cesit yemek corba meze yaptik, onlarla idare ediyorum.
cogunluk hasta sanirim benim gibi, herkese gecmis olsun.
dunun menusu
s: 2 dilim ekmek, 1 bardak cay
ara: armut, 1 avuc badem
o: 1 kase kereviz sapi corbasi, 30gr beyaz peynir, 2 dilim ekmek
ara: yogurtlu yulaf ezmesi
a: somonlu salata (sonunda bitti), 1 dilim ekmek
Kusura bakma anca gördüm Sevilaycım, hosgeldin. Bize biraz kendini tanıtır mısın?kizlarrr mrb.daha önce 1. takımda idim.takimimiz dağılmıştı.ben de siteye girmeyi bırakmıştım.arti kilolarla geri döndüm .grubunuzda yer var mi.
Potiborler kötü olmuş tabimerhaba, ben bugun cezayi hakettim. gidip gelip birseyler atistirdim aralarda.
sabah: salatalik, kirmizi kapya biber, 20gr beyaz peynir, 1 dilim ekmek, 1 bardak yagsiz sut
ara: 1 armut, 1 avuc badem, 10 antep fistigi, 5 potibor biskuvi
oglen: 1 kase (4 kepce) yesil mercimek yemegi, 2 yk rus salatasi, 1 dilim ekmek
ara: 2 kase yogurt, 1 elma, 5 potibor biskuvi, 1 avuc kaju fistik
aksam: 1 kase kereviz sapi corbasi, 3 mercimek koftesi
kaptanım olabilir yaş 40 olunca değişiklikler başlıyormuş vücudda doktorum öyle demişti
Uuuu süpersin Esra'cım :))))Sessiz sessiz zayıflamakla meşgulüm ördekcim
Hadi bakalım meraklandım şimdi :)
bence her hafta fazladan 100 200 gr verirsek hedefimize ulasabiliriz sen cok iyi gidiyosun sakin bozma arada sapmalar tabiki olablir onümuze bakalim yetrkiçok mutlu oldumm canım ne mutlu bana birilerine motive olabildiysem evet sen döndün ben adepta olamadım ama bu sefer hep beraberiz canım motivemizi bozmak yok ,belki yılbaşına hedefime ulaşamicam ama pes etmek yok
bogazlar pert canimne oldu neyin var canım
aynen aynen su hastaliklar bi bitse cok gzel kilolar vericezde yakamizi birakmiyolar ki pis mikrobiklerDimi ya herkes ya hasta ya çocuğu hasta ya da regl
Dökülüyor tüm takım
senim harbiden bu su isini cozmen lazm olmaz aksama kadr su icmemek ne demek böbreklerine zararidrar enfeksiyonu olursun ben 2 lt den az su iceyim hemen idrarda yanma oluyo bende hem su metabolizmayi canli tutar daha gzel kilo verirsin okadr spor yapiosun senin garanti hafta da en az 1 kilo vermen lazm sabh kalkar kalkmaz 2 bardak su icmeyi aliskanlik et sonrada yaninda 1 lt sise blundur en az 2 lt ic canim valla bedenine gunah sususz brakma kendini butun gunSabah:çay ve helva
Ögle:biraz ıspanak yemeyi biraz tavuk sote(yani artanlar)
Aksam:mercimekli bulgur pilavı ve brokoli salatası
Spor:45 dk yüzme,30 dk yürüyüş,30dk bisiklet
Su:Daha içmedim.Yesil çay da içmedim Şimdi ne kadar icebilirsem
Hanımlaa hanimlaa hadi siz de yazın!!
aynen bencede canimGerçekten öyleeee... Karabiber çok motive, grubun azimlisi :)
evet kaptanim sende haklisin bende anlamiyorumki bide bizim leptop pert ben hep telden gidiriyorum yapabilsem keskeDidemcim inan çok isterim puanlama yapmayı ama sana yapılacak işlerimi saymamı ister misin, onların arasında bir de puanlamaya gerçekten kafam yetmez artıkbu konuda daha önce de duyuru yaptım başka hiçbir arkadaş da elini taşın altına koymadı. Kaptanicem sağolsun yardım ediyor ama böyle bir sey icin tam zamanlı bir kaptan yardımcısı belirlesek iyi olacak. Cikilat ve fancy de giremiyor bir süredir. Ben simdi bi duyuru yapayım belki yapmak isteyen olur.
Emzirmek zaten başlı başına yorucu bir iş bence. Ben aylarca yorgun hissettim kendime yeni yeni geliyorumtabi bünyeden bünyeye fark eder. Aman iyi ol da gerisi mühim değil :)
Kusura bakma anca gördüm Sevilaycım, hosgeldin. Bize biraz kendini tanıtır mısın?
Potiborler kötü olmuş tabi
Uuuu süpersin Esra'cım :))))
Hadi bakalım meraklandım şimdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?