Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

saol canım kalliste ablamda burda
http://www.kadinlarkulubu.com/bulusma-haberleri-amp-aktiviteler/401009-sozumuzu-tamamladik-49.html

günaydın kızlar nasılsınız ben pek iyi hissetmiyorum kendimi midem çok kötü karadeniz gibi dalgalı bugün

merhaba arkadaşlar,

dün gece suçluluk yüzünden gelemedim buraya, sözümü tutamadım çünkü. berbat bir menüm vardı dün. ama bu sabah iyi bir başlangıç yaptım. Sabah 1 dilim ekmek, light peynir ve zeytin çayla birlikte. 11 de ara öğün yaptım, bir form çayı, 3 kayısı yedim. öğleni de hafif geçirmeyi planlıyorum. telafisini yapmak zorundayım.

kızarmış ekmek derken işte ya kepekli ekmeğin ekmek kızarta makinesindeki kızartılmışı yada normal beyaz ekmeğin ekmek kızartma mak. kızartılmışı.
Benimki normal ekmeğin kızrtılmışıydı da o yüzden sordum.Kepek değil die yani takyoncum

şekerim bende akşam yemeğinde 1 porsiyon mantı yedim.ama ben öğlen yemeğini 5 tane diet bisküvi,1,2 kuru kayısı,incir ve fındıkla geçirdim. eve gelincede 19,30 gibi bi porsiyon yoğurtlu mantı yedim.başkada bişey yemedim ama.yinede fazla biliyorum ama böle avutuyorum kendimi

canım bence bu menü gayet iyi hatta az bile çünkü akşam kurabiye yeme isteğin olmuş. ben böyle bir hafta sonu geçirebilir miyim acaba? hem de evde güzel yemekler pişerken ve durmadan abur cubur yiyen bir anneyle bu nasıl olacak bilemiyorum. neyse ki okuldayken çok daha dikkat ediyorum yediklerime.

günaydın kızlar nasılsınız ben pek iyi hissetmiyorum kendimi midem çok kötü karadeniz gibi dalgalı bugün

geçmiş olsun canım, yiyebileceksen bol tuzlu haşlanmış patates ye, mideyi bastırır ya da tuzlu çubuk kraker, küçükken midem bulandığında babam bu ikisinden birini yedirirdi bana :) ama çubuk kraker yersen şu klasik çubuk olsun, susuamlı falan yeme, daha kötü olursun, yağlı ya susam

shellycim keşke bu kadarla kalsaydı sonra bide pasta yedim 1 dilimden azdı ama yedim işte

merhabalar herkeseeeesevgili takımım umarım iyi bir haftaya gireriz.benim bu hafta da hastane işim devam ediyor.:94:arefe günü bitecek inşallah. sabah ancak 1 simit yiyebildim. öğlen de işyerinin menüsü ne. onu daha öğrenemedim.öğlen yemeğimi yedikten sonra sizlere bildiririm arkadaşlar.

eminim telafi edersin sen spor uda ihmal etme bu arada çünki sporsuz diyet bi işe yaramıyor malesef canım

arada oluyor napalım en azından sürekli yapmıyoruz 15 günde bir bi kaçamak hoş görülür herhalde

merhaba senanazcım kolay gelsin canım

kolay gelsin canım sana

ben sabah 1 kepçe yayla çorbası 1,5 dilim ekmek yedim

arada tarçınlı yoğurt

birazdan da eve gidip öğle yemeğimi yiycem
mönüm 2 tane köfte,salata,1,5 dilim ekmek

gelince görüşürüz yine öpüldünüzz

kızlar öğle yemeğim zeytinyağlı pırasa ve kıvırcık salata
yanına da 1 dilim cavdar ekmeği
bugün canım çok tatı istiyo nedense

öğle yemeğinde bir kase çorba, 1 porsiyon etki bezelye yemeği, yarım bardak ayran.

şimdi de nescafe içiyorum. umarım akşamki menüm daha iyi olur. akşama görüşmek üzere hoşça kalın kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…