- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #29.841
amonra akşam da gördüm bu resimlerri benim bahsettiğim resimde bu ama resimdeki ışıklar saçını kızıl gibi göstermiş bide elinde başka çanta vardı o zaman inanki içime doğdu amonrada ordaydı yazınca direk seni gördüm omu acaba dedim çok sıcakkanlı bir yüzün var amonracım hani birini görürsün de yıllardır tanıyormuş gibi olursunya ben öyle oldum
bide kalliste abla hangisi ?
canım kızarmış ekmek derken ekmek makinasında ki yağsız kızarmış ekmek mi kastediyorsun eğer öyleyse bilidiğim kadarı ile normal ekmeğe göre kalorisi yarı yarıya düşüyor diğer türlü yağda kızarmış ekmek yediğini aklıma getirmek bile istemiyorum asla asla :18:
herkese iyi akşamlar kızlar aslında birbuçuk saat önce açtım forumu ama amonranın mesajındaki linke tıkladım ve o kadar zamandır resimlere bakıp yorumları okuyorum çok çok duygulandım Allah hepinizden razı olsun.
bugünki menüme gelince
sabah
1 dilim kepek ekmek
1 k k peynir
öğlen
1 poaça
1 bardak şekersiz çay
akşam
1 tane patlıcan dolma yarım kase çorba
veeeeeeeeeeeee
günün bombası az önce 1 porsiyon mantı yedim :26::26:
herkese iyi akşamlar ama kimsecikler yok yine, haftasonu kaçamakları sanırım :))
bugün yediklerimi yazayım hemencecik
sabah 1 dilim ekmek, 1 domates, 3yeşil biber, salatalık çay
2bardak 5i1yerde, yeşil çay içtim
13:30 gibi yarım paket form bisküvi
akşam üstü bitane elma
daha sonra 35 dk 6km hızla tempolu yürüyüş ve mekik aletinde 200 mekik
yemek olarak da yarım porsiyon sebze sote ve yoğurt, ekmeksiz
sonra dayanamayıp bitane küçük tuzlu kurabiye
şunu farkettim kızlar, h.sonu bişiler yemeden durmak gerçekten zormuş hele benimki gibi sürekli bişiler yiyen bi kocanız varsa :)
böyle işte, umarım abartı olmamıştır yediklerim :18:
günaydın kızlar nasılsınız ben pek iyi hissetmiyorum kendimimidem çok kötü karadeniz gibi dalgalı bugün
günaydın kızlar nasılsınız ben pek iyi hissetmiyorum kendimimidem çok kötü karadeniz gibi dalgalı bugün
canım bence bu menü gayet iyi hatta az bile çünkü akşam kurabiye yeme isteğin olmuş. ben böyle bir hafta sonu geçirebilir miyim acaba? hem de evde güzel yemekler pişerken ve durmadan abur cubur yiyen bir anneyle bu nasıl olacak bilemiyorum. neyse ki okuldayken çok daha dikkat ediyorum yediklerime.
yok canım ben burda gri bluzlu taba renk çantalı olan tombulum
http://www.kadinlarkulubu.com/bulusma-haberleri-amp-aktiviteler/401009-sozumuzu-tamamladik.html
merhaba arkadaşlar,
dün gece suçluluk yüzünden gelemedim buraya, sözümü tutamadım çünkü. berbat bir menüm vardı dün. ama bu sabah iyi bir başlangıç yaptım. Sabah 1 dilim ekmek, light peynir ve zeytin çayla birlikte. 11 de ara öğün yaptım, bir form çayı, 3 kayısı yedim. öğleni de hafif geçirmeyi planlıyorum. telafisini yapmak zorundayım.
kızarmış ekmek derken işte ya kepekli ekmeğin ekmek kızarta makinesindeki kızartılmışı yada normal beyaz ekmeğin ekmek kızartma mak. kızartılmışı.
Benimki normal ekmeğin kızrtılmışıydı da o yüzden sordum.Kepek değil die yani takyoncum
şekerim bende akşam yemeğinde 1 porsiyon mantı yedim.ama ben öğlen yemeğini 5 tane diet bisküvi,1,2 kuru kayısı,incir ve fındıkla geçirdim. eve gelincede 19,30 gibi bi porsiyon yoğurtlu mantı yedim.başkada bişey yemedim ama.yinede fazla biliyorum ama böle avutuyorum kendimi
merhabalar herkeseeeesevgili takımım umarım iyi bir haftaya gireriz. benim bu hafta da hastane işim devam ediyor.:94:arefe günü bitecek inşallah. sabah ancak 1 simit yiyebildim. öğlen de işyerinin menüsü ne. onu daha öğrenemedim.öğlen yemeğimi yedikten sonra sizlere bildiririm arkadaşlar.
merhabalar herkeseeeesevgili takımım umarım iyi bir haftaya gireriz. benim bu hafta da hastane işim devam ediyor.:94:arefe günü bitecek inşallah. sabah ancak 1 simit yiyebildim. öğlen de işyerinin menüsü ne. onu daha öğrenemedim.öğlen yemeğimi yedikten sonra sizlere bildiririm arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?