- 14 Aralık 2012
- 21.403
- 32.063
- 598
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #298.421
nerede mutlu olursan orası başarılar dilerimgünaydın hanımlar dünkü hoşgeldin mesajlarınız için teşekkür ederim.8. takımda olmak istediğime karar verdim .tekrar teşekkürler.gidecek sizler gibi başka bi kapım daha olduğu için mutlu oldum
Şekerpare olmamış tabi ama neyse ki tartıya yansımamış :) Cumaya güzel bir eksi bekliyorum Didemcim. Puanlayamasak da menülerinizi takip ediyorum sonuçtaBgunku menum
Kahvalti
1 haslanmis yumurta
Yariminda yarisi kadar krep
Kk yarim yagli peynir
5 siyah zeytin
Arada dibek turk kahvesi
1 hurma
1 kurukaysi icinde yarim ceviz
Aksam
1 dolmabiber cok kucuktu
2 kasik yogurt
Daha sonra doymadim
2 kasik yogurdun icin 1 kasik yulaf ezmesi koydum 1 hurma dgradim karstrdm yedm
Aksam komsuya gittim
2 bardak ıhlamur kendiside hastaydi beraber ihlamur ictik
1 tane seker pare malesef
Su 2lt
Gun icinde
1 bardak 5'i bi arada
1 bardak yesil cay
2 bardak kiraz sapli aclik otlu cay
Sporr yok malesef yarn kendimi iyi hissedersem yapicam insallah
Az once tartildim sabahki kilomdam 200 gr fazlayim sadece buda demek oluyorki yarn en az 500 gr eksiyle uyanicam insallahhhhhhhh
morordek
Her zaman sohbete bekleriz :) Hayırlı olsungünaydın hanımlar dünkü hoşgeldin mesajlarınız için teşekkür ederim.8. takımda olmak istediğime karar verdim .tekrar teşekkürler.gidecek sizler gibi başka bi kapım daha olduğu için mutlu oldum
Ay evet evet ben de tebrik ediyorumtoplight kaptaniçem bu arada üretimini kutlarım...Başarılarının devamını dilerim.
Gitme ya bak ben geldimtakım bugün öldü anladığım kadarıyla saat oldu 10:00 kimse yok ortalıkta gidiyom ben yaa
evet kaptanim o olmazdi ama allahtan dedigin gibi tartiya yansimadi insallah bu sabhki kilomu solim mi sanaaaaaaaŞekerpare olmamış tabi ama neyse ki tartıya yansımamış :) Cumaya güzel bir eksi bekliyorum Didemcim. Puanlayamasak da menülerinizi takip ediyorum sonuçta
Her zaman sohbete bekleriz :) Hayırlı olsun
Ay evet evet ben de tebrik ediyorumtoplight kaptanicem 10 parmagında 10 marifet masallah
Gitme ya bak ben geldim
Bi sade kahve ısmarlayayım sana
çalış çalış bak ben şimdiden finallere başladım ki sınav sonuçlarım açıklanmasa da sonuçları biliyorumHello şekerler ben gelene kadar gene öğlen olmuş.
Dün gece misafirlerimiz gitti, artık normal rutine dönebildim. Yapılacak o kadar şey var ki. Hafta sonu sınavlarım var hala konu çalışmam bitmedi. Haftaya dönemlik tez ilerleme sunumum var, onun da raporuna başlayamadım. Çalış ördek çalış modundayım yani...
protein diyeti mi . bence şu az olmuş .az daha çoğaltan 2 olurmusmorordek @fancynancy @Cikilatacanavari
dün ki menü
sabah:2 kayısı kıvamında yumurta
1/2 avokado
maydanoz/dereotu
yağsız lor peyniri,1 tatlı kaşığı zeytin ezmesi
2 etimek
ıhlamur
öğlen
bol salata tuz yok zeytinyağlı
haşlama tavuk suyu içine çeyrek didilmiş tavuk göğsü
akşam
haşlanmış tavuk suyu içine didilmiş göğüs
1/2 muz
1/2 elma
1,5 litre su
ben anca girebildim bugün çok isim varditakım bugün öldü anladığım kadarıyla saat oldu 10:00 kimse yok ortalıkta gidiyom ben yaa
allahım kolaylık versinHello şekerler ben gelene kadar gene öğlen olmuş.
Dün gece misafirlerimiz gitti, artık normal rutine dönebildim. Yapılacak o kadar şey var ki. Hafta sonu sınavlarım var hala konu çalışmam bitmedi. Haftaya dönemlik tez ilerleme sunumum var, onun da raporuna başlayamadım. Çalış ördek çalış modundayım yani...
yettim ben burdayım ama kimse yok nerdesiniz kızlar.selam kızlar nasılsınız nasıl gıdıyor hayat
Ben de buradayım.yettim ben burdayım ama kimse yok nerdesiniz kızlar.
canım diyetisyenim yememi istiyor ve yiyerek 3 ayda 10 kilo verdim tabiki bazen yemeğe göre yemediğimde oluyorEkmeklerın yerıne fındık fıstık yesen nasıl olur canım
sessizleşince o işler öyle olsa canımmSessiz sessiz zayıflamakla meşgulüm ördekcim
azaydidem sayende aydınlanma yaşadım.
Idrarda yanma ben de de oluyordu demek şu icmemekten oluyormuş..
Teşekkür ettim efendim.
Bugün misafirden dolayı kaçamak yaptım.
Üstüne güzel bi de vicdan yaptım.
Öleyim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?