Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın hanımlar dünkü hoşgeldin mesajlarınız için teşekkür ederim.8. takımda olmak istediğime karar verdim .tekrar teşekkürler.gidecek sizler gibi başka bi kapım daha olduğu için mutlu oldum
nerede mutlu olursan orası başarılar dilerim

Hello şekerler ben gelene kadar gene öğlen olmuş.
Dün gece misafirlerimiz gitti, artık normal rutine dönebildim. Yapılacak o kadar şey var ki. Hafta sonu sınavlarım var hala konu çalışmam bitmedi. Haftaya dönemlik tez ilerleme sunumum var, onun da raporuna başlayamadım. Çalış ördek çalış modundayım yani...

Şekerpare olmamış tabi ama neyse ki tartıya yansımamış :) Cumaya güzel bir eksi bekliyorum Didemcim. Puanlayamasak da menülerinizi takip ediyorum sonuçta
günaydın hanımlar dünkü hoşgeldin mesajlarınız için teşekkür ederim.8. takımda olmak istediğime karar verdim .tekrar teşekkürler.gidecek sizler gibi başka bi kapım daha olduğu için mutlu oldum
Her zaman sohbete bekleriz :) Hayırlı olsun
toplight kaptaniçem bu arada üretimini kutlarım...Başarılarının devamını dilerim.
Ay evet evet ben de tebrik ediyorum toplight kaptanicem 10 parmagında 10 marifet masallah
takım bugün öldü anladığım kadarıyla saat oldu 10:00 kimse yok ortalıkta gidiyom ben yaa
Gitme ya bak ben geldim
Bi sade kahve ısmarlayayım sana

evet kaptanim o olmazdi ama allahtan dedigin gibi tartiya yansimadi insallah bu sabhki kilomu solim mi sanaaaaaaa
65.8 sonunda gordum 65i

çalış çalış bak ben şimdiden finallere başladım ki sınav sonuçlarım açıklanmasa da sonuçları biliyorum

protein diyeti mi . bence şu az olmuş .az daha çoğaltan 2 olurmus

takım bugün öldü anladığım kadarıyla saat oldu 10:00 kimse yok ortalıkta gidiyom ben yaa
ben anca girebildim bugün çok isim vardi
allahım kolaylık versin

Sabah: 1 bardak yağsız süt, 1 dilim ekmek üzerine badem ezmesi, 1 kırmızı kapya biber, 30gr kaşar peyniri
Ara: 1 armut
Öğle: 3 mercimek köftesi, 2 yk rus salatası, 2 yk humus, 1 dilim lavaş
Ara: 1 kase yoğurt ve ahududu, 1avuc badem, 1 avuç kaju fıstık, 1 elma
Aksam: 1 kase kereviz sapı çorbası, 6 top tavuk köftesi, 1 dilim ekmek

Su: 1/2 litre
Spor: yok

Bugün kacamak yapmadım ama yediklerimden fazlaca yedim. Farkettim ki az yemeye çalışınca kaçamaga meyil ediyordum son günlerde. Önce düzgün yiyeyim sonra da azaltirim diyorum.

Menüm bugün çok duzensizdi.
Yine de yazayım da sitede canlılık olsun

Sabah:1 avakado ve 3 tane yesil biber
Öğle:tavuk corbasi(Allahım şükürler olsun bitti sonunda)
Aksam:sanırım 3 tane zeytinyağlı dolma,bir dilim parfe ve bir tepsi boreginin kalan son köşesi
Spor:50 dk yüzme
Su:3 litre
Aralarda sürekli yesil cay içtim.
Aslında bugün tartıldım.
Güzel de bir rakam gördüm.
Ama bugün yediklerimden sonra yarın ne olur bilemiyorum.

Sabah kahvaltım 9.30 da yaptım uyuyakalmısım
Portakalı koydum fakat yemedım
Aada cok az su içtim
Form cay içtim
Aksama saat 18.25
bır kase yogurt corbası
Ve lahana kapuskası yedım yoyorum yanı
Sonra yesıl cay form cay su ve kapanıs

Dikkat etmek lazım ben hayatımdaki ilk ve tek idrar yolu enfeksiyonunu hamileyken gecirdim. Antibiyotik almıştım ve acayip vicdan azabı çekmiştim çünkü çocukluğumdan beri antibiyotik içmemekle övünürdüm. Yetişkin hayatımın 2. Ve 3. Antibiyotiklerini de mastit yüzünden emzirirken alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…