- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #298.441
Heee ok kuzenım bnm dıteısyen doktor ona hiç basvurmadımcanım diyetisyenim yememi istiyor ve yiyerek 3 ayda 10 kilo verdim tabiki bazen yemeğe göre yemediğimde oluyor
Bnde yenı oturdum kosturmaktan anca hem yıyıp hem sıze bakıomyettim ben burdayım ama kimse yok nerdesiniz kızlar.
Yurumeyle yakmıssındır merak etmeMenüm bugün çok duzensizdi.
Yine de yazayım da sitede canlılık olsun
Sabah:1 avakado ve 3 tane yesil biber
Öğle:tavuk corbasi(Allahım şükürler olsun bitti sonunda)
Aksam:sanırım 3 tane zeytinyağlı dolma,bir dilim parfe ve bir tepsi boreginin kalan son köşesi
Spor:50 dk yüzme
Su:3 litre
Aralarda sürekli yesil cay içtim.
Aslında bugün tartıldım.
Güzel de bir rakam gördüm.
Ama bugün yediklerimden sonra yarın ne olur bilemiyorum.
Hello şekerler ben gelene kadar gene öğlen olmuş.
Dün gece misafirlerimiz gitti, artık normal rutine dönebildim. Yapılacak o kadar şey var ki. Hafta sonu sınavlarım var hala konu çalışmam bitmedi. Haftaya dönemlik tez ilerleme sunumum var, onun da raporuna başlayamadım. Çalış ördek çalış modundayım yani...
sende yeni başlıyorsun değilmii hadiş güzel haberlerle gel canımm
cumadan beri sallanmalar oldu neyseki dün toparlıyabildim kendimiiGerçekten öyleeee... Karabiber çok motive, grubun azimlisi :)
bence puanlama işi zor canım tek tek mesajları takip etmek liste tutmak inan bir coğumuz yeiklerimizi bie zor yazıyoruz zlisteye fazla zaman ayırmak lazımDidemcim inan çok isterim puanlama yapmayı ama sana yapılacak işlerimi saymamı ister misin, onların arasında bir de puanlamaya gerçekten kafam yetmez artıkbu konuda daha önce de duyuru yaptım başka hiçbir arkadaş da elini taşın altına koymadı. Kaptanicem sağolsun yardım ediyor ama böyle bir sey icin tam zamanlı bir kaptan yardımcısı belirlesek iyi olacak. Cikilat ve fancy de giremiyor bir süredir. Ben simdi bi duyuru yapayım belki yapmak isteyen olur.
Emzirmek zaten başlı başına yorucu bir iş bence. Ben aylarca yorgun hissettim kendime yeni yeni geliyorumtabi bünyeden bünyeye fark eder. Aman iyi ol da gerisi mühim değil :)
Kusura bakma anca gördüm Sevilaycım, hosgeldin. Bize biraz kendini tanıtır mısın?
Potiborler kötü olmuş tabi
adet gecikmesi canım demek istemiştimNe gibi değişimler oluyormuş karabibercim. Bilelim de önlem alalım :))
aynen 200gr 300gr derken eder 1 kilobence her hafta fazladan 100 200 gr verirsek hedefimize ulasabiliriz sen cok iyi gidiyosun sakin bozma arada sapmalar tabiki olablir onümuze bakalim yetrki
bogazlar pert canim
aynen aynen su hastaliklar bi bitse cok gzel kilolar vericezde yakamizi birakmiyolar ki pis mikrobikler
senim harbiden bu su isini cozmen lazm olmaz aksama kadr su icmemek ne demek böbreklerine zararidrar enfeksiyonu olursun ben 2 lt den az su iceyim hemen idrarda yanma oluyo bende hem su metabolizmayi canli tutar daha gzel kilo verirsin okadr spor yapiosun senin garanti hafta da en az 1 kilo vermen lazm sabh kalkar kalkmaz 2 bardak su icmeyi aliskanlik et sonrada yaninda 1 lt sise blundur en az 2 lt ic canim valla bedenine gunah sususz brakma kendini butun gun
aynen bencede canim
evet kaptanim sende haklisin bende anlamiyorumki bide bizim leptop pert ben hep telden gidiriyorum yapabilsem keske
@balpamuk bende bende meraklandimsana yetisiyorum dye seviniyodum bende kilom kime yakinsa onu gecicem dye gizliden gizliyo hirs yapiorum bende duymus olmayin
süperrrr eğer akşam sabahkinden çok az fazla geliyorsan yarın bomba bir tartı seni bekliyorBgunku menum
Kahvalti
1 haslanmis yumurta
Yariminda yarisi kadar krep
Kk yarim yagli peynir
5 siyah zeytin
Arada dibek turk kahvesi
1 hurma
1 kurukaysi icinde yarim ceviz
Aksam
1 dolmabiber cok kucuktu
2 kasik yogurt
Daha sonra doymadim
2 kasik yogurdun icin 1 kasik yulaf ezmesi koydum 1 hurma dgradim karstrdm yedm
Aksam komsuya gittim
2 bardak ıhlamur kendiside hastaydi beraber ihlamur ictik
1 tane seker pare malesef
Su 2lt
Gun icinde
1 bardak 5'i bi arada
1 bardak yesil cay
2 bardak kiraz sapli aclik otlu cay
Sporr yok malesef yarn kendimi iyi hissedersem yapicam insallah
Az once tartildim sabahki kilomdam 200 gr fazlayim sadece buda demek oluyorki yarn en az 500 gr eksiyle uyanicam insallahhhhhhhh
morordek
enemmm benim koca birgün çalışıyor birgün evde ,bugün evde olduğu gün o saatte kahvaltı hazırlığı ona kahve ev topla vakit bulamıyorum ,ben akşamcıyım canımm şöylee yemekler yapılmışş ödevler bitmişş ancak ozaman gelebiliyorumtakım bugün öldü anladığım kadarıyla saat oldu 10:00 kimse yok ortalıkta gidiyom ben yaa
Ne güzel.Dikkat etmek lazım ben hayatımdaki ilk ve tek idrar yolu enfeksiyonunu hamileyken gecirdim. Antibiyotik almıştım ve acayip vicdan azabı çekmiştim çünkü çocukluğumdan beri antibiyotik içmemekle övünürdüm. Yetişkin hayatımın 2. Ve 3. Antibiyotiklerini de mastit yüzünden emzirirken alıyorum
benim küçük dana 8 yaşında hala anasıyla yatmak istiyor sakın o hatayı yapmayın ne kadar kendinizden erken ayırırsanız okadar iyiBugün bebeğin tüm gunduz uykularında emzirmeden uyutmayi başardım, aglatmadan. Bir-kac gün sürdürebilirsem, gece uyanmalarını azaltmayı deneyeceğiz. Onu da başarırsak aksam uykusunda yatağında emzirmeden tracy hogg yöntemiyle uyutmayi öğreticez.
inşallah süt ürünlerinden değildirSelamlar
Benimde çocukların kontrolleri vardı yine hastanedeydik.
Bugünkü menum
Sabah süt ürünleri ve yumurta yasak o yüzden ne yiyecegimi şaşırdım. Bende 1 kase mercimek çorbası içtim limonlu ekmeksiz. 1 kupa da rezene içtim.
Ara. , 3 ceviz 1 tk bal
Öğle, salata, 2 mercimek köftesi,
Akşam haşlanmış kırmızı et, çorba
Su 3 lt
canımmm hep koşturmayla iş,güç yemek ödev derken bir bakmışsın akşam olmuş,senin çocukları gördüm kocaman olmuşlar hepsi,hala aynı yeremişsiniz feyza napıyor,orkideden haber varmı ,haber alıyormusun eskilerden hiç çok özledim o günleri senin siteyiselam kızlar nasılsınız nasıl gıdıyor hayat
fazla özletme kendiniiBu 2 gün bizim misafirimiz var.
Çok giremiyorum kusura bakmayın hanimlaaa.
Yorucu gidiyor benim içinBeyazOrkidem
takıma girmiş oldun canım artık diye biliyorum ama inan üzülme hepimiz geçtikk aynı yollardan bazen pes edeceksin olmuyor yapamıyorum diyeceksin ama pes etme bu hafta olmasa bile diyetin haftaya güzel olurmorordek kaptanim bu hafta fazla giremedim. Tam listeye aldık arazi oldun diye düşünme lütfen. Giderek iyilesiyorum, bugün kacamak yapmadim hic. Olabiliyorsa beni onumuzdeki cumadan alin listeye, takimi olumsuz etkilemeyeyim.
ayyyy Allahım ben şöyle 69ları görseydimmm ama daha göremedim yaaa şişlikte varevet kaptanim o olmazdi ama allahtan dedigin gibi tartiya yansimadi insallah bu sabhki kilomu solim mi sanaaaaaaa
65.8 sonunda gordum 65i
@azaydidem sayende aydınlanma yaşadım.
Idrarda yanma ben de de oluyordu demek şu icmemekten oluyormuş..
Teşekkür ettim efendim.
Bugün misafirden dolayı kaçamak yaptım.
Üstüne güzel bi de vicdan yaptım.
Öleyim ben.
Ya benim çok yoğun geçiyor maalesef. Buraya bile zar zor bakıyorum ama işte sorumluluğum varselam kızlar nasılsınız nasıl gıdıyor hayat
Kolay gelsin Bookcum misafir ağırlamak zor işBu 2 gün bizim misafirimiz var.
Çok giremiyorum kusura bakmayın hanimlaaa.
Yorucu gidiyor benim içinBeyazOrkidem
Ama ama ben seni geçen hafta listeye aldım kimorordek kaptanim bu hafta fazla giremedim. Tam listeye aldık arazi oldun diye düşünme lütfen. Giderek iyilesiyorum, bugün kacamak yapmadim hic. Olabiliyorsa beni onumuzdeki cumadan alin listeye, takimi olumsuz etkilemeyeyim.
Ay cok sevindim hadi bakalım cumaya da gelsin böyle güzel bildirimlerevet kaptanim o olmazdi ama allahtan dedigin gibi tartiya yansimadi insallah bu sabhki kilomu solim mi sanaaaaaaa
65.8 sonunda gordum 65i
Anaam sen de inek çıktın haaçalış çalış bak ben şimdiden finallere başladım ki sınav sonuçlarım açıklanmasa da sonuçları biliyorum
Bu hafta çok kaçamaklı geçti seninnnn!!!!@azaydidem sayende aydınlanma yaşadım.
Idrarda yanma ben de de oluyordu demek şu icmemekten oluyormuş..
Teşekkür ettim efendim.
Bugün misafirden dolayı kaçamak yaptım.
Üstüne güzel bi de vicdan yaptım.
Öleyim ben.
Valla bugunku yediklerinden sonra ne olur ben de bilemiyorum...Menüm bugün çok duzensizdi.
Yine de yazayım da sitede canlılık olsun
Sabah:1 avakado ve 3 tane yesil biber
Öğle:tavuk corbasi(Allahım şükürler olsun bitti sonunda)
Aksam:sanırım 3 tane zeytinyağlı dolma,bir dilim parfe ve bir tepsi boreginin kalan son köşesi
Spor:50 dk yüzme
Su:3 litre
Aralarda sürekli yesil cay içtim.
Aslında bugün tartıldım.
Güzel de bir rakam gördüm.
Ama bugün yediklerimden sonra yarın ne olur bilemiyorum.
Teşekkürler :)Açık öğretim öğrencilerine sınavlarda başarılar:)
Ben de sizden özenip kütüphaneden kitap almıştım dil çalışayım diye ama hastalıktan fırsat olmadı.
Evet karabibercim, yazın bu kadar yoğun olmuyorum o yüzden rahat rahat tutabilmiştim puan listesi ama şu an gerçekten imkansız benim içinbence puanlama işi zor canım tek tek mesajları takip etmek liste tutmak inan bir coğumuz yeiklerimizi bie zor yazıyoruz zlisteye fazla zaman ayırmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?