Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yurumeyle yakmıssındır merak etme

Açık öğretim öğrencilerine sınavlarda başarılar:)
Ben de sizden özenip kütüphaneden kitap almıştım dil çalışayım diye ama hastalıktan fırsat olmadı.

morordek

Yarın diyetisyen günüm ama size Cuma günü bildirim yapacağım, sürpriz olsun :)))
sende yeni başlıyorsun değilmii hadiş güzel haberlerle gel canımm
Gerçekten öyleeee... Karabiber çok motive, grubun azimlisi :)
cumadan beri sallanmalar oldu neyseki dün toparlıyabildim kendimii
bence puanlama işi zor canım tek tek mesajları takip etmek liste tutmak inan bir coğumuz yeiklerimizi bie zor yazıyoruz zlisteye fazla zaman ayırmak lazım
Ne gibi değişimler oluyormuş karabibercim. Bilelim de önlem alalım :))
adet gecikmesi canım demek istemiştim
aynen 200gr 300gr derken eder 1 kilo
çok geçmiş olsun benimde haftasonu ağrımıştı

Selamlar
Benimde çocukların kontrolleri vardı yine hastanedeydik.
Bugünkü menum
Sabah süt ürünleri ve yumurta yasak o yüzden ne yiyecegimi şaşırdım. Bende 1 kase mercimek çorbası içtim limonlu ekmeksiz. 1 kupa da rezene içtim.
Ara. , 3 ceviz 1 tk bal
Öğle, salata, 2 mercimek köftesi,
Akşam haşlanmış kırmızı et, çorba
Su 3 lt

@balpamuk bende bende meraklandim sana yetisiyorum dye seviniyodum bende kilom kime yakinsa onu gecicem dye gizliden gizliyo hirs yapiorum bende duymus olmayin
dur sana birşey anlatayım benim komşu var kadın 95 kilo ben 85 kilo özel diyetisyene başladık oooooooo aramızda nerdeyse 10 kilo v ar ben kadını geçerim katlarım bölerim zayıf olurum dedim bana yetişene kadar bir baktım kadınnn 67 kilo ben hala 84 ,85 arası gidip geliyorumm sonra bu gruba geldim

Son düzenleme:
süperrrr eğer akşam sabahkinden çok az fazla geliyorsan yarın bomba bir tartı seni bekliyor

takım bugün öldü anladığım kadarıyla saat oldu 10:00 kimse yok ortalıkta gidiyom ben yaa
enemmm benim koca birgün çalışıyor birgün evde ,bugün evde olduğu gün o saatte kahvaltı hazırlığı ona kahve ev topla vakit bulamıyorum ,ben akşamcıyım canımm şöylee yemekler yapılmışş ödevler bitmişş ancak ozaman gelebiliyorum

Ne güzel.
Benim hayatımda antibiyotik içmemek dahil herhangi övüneceğim bir şey olmadi
Antibiyotikte çok içtim.
Bebeyken dayadılar bana.
Artik içmiyorum gerçi de doktorlar da kolay kolay vermiyor
Çok geçmiş olsun.
Ben o hastalığı bilmiyorum ama emzirirken de antibiyotik alınmamalı ya

benim küçük dana 8 yaşında hala anasıyla yatmak istiyor sakın o hatayı yapmayın ne kadar kendinizden erken ayırırsanız okadar iyi

inşallah süt ürünlerinden değildir

selam kızlar nasılsınız nasıl gıdıyor hayat
canımmm hep koşturmayla iş,güç yemek ödev derken bir bakmışsın akşam olmuş,senin çocukları gördüm kocaman olmuşlar hepsi,hala aynı yeremişsiniz feyza napıyor,orkideden haber varmı ,haber alıyormusun eskilerden hiç çok özledim o günleri senin siteyi

takıma girmiş oldun canım artık diye biliyorum ama inan üzülme hepimiz geçtikk aynı yollardan bazen pes edeceksin olmuyor yapamıyorum diyeceksin ama pes etme bu hafta olmasa bile diyetin haftaya güzel olur

hemen attın misafirin üzerine suçu

selam kızlar nasılsınız nasıl gıdıyor hayat
Ya benim çok yoğun geçiyor maalesef. Buraya bile zar zor bakıyorum ama işte sorumluluğum var
Bu arada menülerin çok güzel, cuma günkü bildirimin de güzel olur umarım :)

Bu 2 gün bizim misafirimiz var.
Çok giremiyorum kusura bakmayın hanimlaaa.
Yorucu gidiyor benim için BeyazOrkidem
Kolay gelsin Bookcum misafir ağırlamak zor iş
Ama ama ben seni geçen hafta listeye aldım ki Herkesin önünde sözler verince ekledim gitti listeye :)
evet kaptanim o olmazdi ama allahtan dedigin gibi tartiya yansimadi insallah bu sabhki kilomu solim mi sanaaaaaaa
65.8 sonunda gordum 65i
Ay cok sevindim hadi bakalım cumaya da gelsin böyle güzel bildirimler
çalış çalış bak ben şimdiden finallere başladım ki sınav sonuçlarım açıklanmasa da sonuçları biliyorum
Anaam sen de inek çıktın haa Ben daha vize konularını bitiremedim, hatun finale başlamış
Bu hafta çok kaçamaklı geçti seninnnn!!!!
Valla bugunku yediklerinden sonra ne olur ben de bilemiyorum...
Açık öğretim öğrencilerine sınavlarda başarılar:)
Ben de sizden özenip kütüphaneden kitap almıştım dil çalışayım diye ama hastalıktan fırsat olmadı.
Teşekkürler :)
Bence de önce bi toparlan, sonra istedigini calısırsın :)

bence puanlama işi zor canım tek tek mesajları takip etmek liste tutmak inan bir coğumuz yeiklerimizi bie zor yazıyoruz zlisteye fazla zaman ayırmak lazım
Evet karabibercim, yazın bu kadar yoğun olmuyorum o yüzden rahat rahat tutabilmiştim puan listesi ama şu an gerçekten imkansız benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…