Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bende bozdum yazınca bayağıı yedin sandım ooo ben olsa silip süpürürdüm sofrayı bozdum dersem diyeti bende az yemek yokk

aynen kaptanım

Açık öğretim öğrencilerine sınavlarda başarılar:)
Ben de sizden özenip kütüphaneden kitap almıştım dil çalışayım diye ama hastalıktan fırsat olmadı.
kitap okuyanlara hayranım ben birtek kitap okumayı yapamıyorum çok çabuk sıkılıyorum okurken

benim küçük dana 8 yaşında hala anasıyla yatmak istiyor sakın o hatayı yapmayın ne kadar kendinizden erken ayırırsanız okadar iyi
kendi odasinda yataginda uyuyor ama emzirip uyuyunca yatiriyorum, bazen uyaninca kucakta tutuyoruz. istiyorum ki yatagina yatiralim kendi uyusun.

balpamuk bende bende meraklandim sana yetisiyorum dye seviniyodum bende kilom kime yakinsa onu gecicem dye gizliden gizliyo hirs yapiorum bende duymus olmayin

Hahahah Didem’cim anlayabiliyotum. Kilolar yakın olunca rekabet tatlı oluyor. İyi bir motive yöntemi bence. Ben bu hafta çok iyi gittim. Dün tartıldım diyetisyenin tartısında. 62.8 çıktım ama diyetisyenin tartısında 1 kg eksik çıkıyorum evdeki tartıma göre. Ben buraya evdeki tartımda ne çıkarsam ölçüm gününde onu yazacağım. Ama durum şu ki; bu hafta 2.200 kg vermişim ve 1.300 yağdan gitmiş. Çok iyi motive oldum bu sayede. Bu hafta da hiç bozmayacağım. Hadi yetiş Didem.

sessizleşince o işler öyle olsa canımm

Hahahahah çok güldüm karabibercim :)))))) evet, haklısın genelde sessizleşince yiyoruz çünkü :)))) ben bu hafta bu geleneksel davranışı yıktım bencesessiz sessiz 2.200 vermişim bu hafta.

Bu da iyiymiş. Hırs olmuşsundur. Biraz fazla yıkıcı olmuş sadece!

Ooo maşallah süper gidiyorsun

kendi odasinda yataginda uyuyor ama emzirip uyuyunca yatiriyorum, bazen uyaninca kucakta tutuyoruz. istiyorum ki yatagina yatiralim kendi uyusun.
Iste ben o hatayi yaptim yanimda emzirip uyuttum by sefer hep beni yaninda yatarak uyutmami istiyor bende hala ayrilmak istemiyor ve 8 yaşında ben olmasam ablasini istiyor odada en guzeli canim pes etme devam et

Nerelerdesin sen ozlettin kendini
bende bilmiyorum canım nerelerdeyjm kış moduna geçtim gibi ye iç yat devam bebeler yoruyor ya hep ev enerji atamayinca uyku geç oluyor 11den önce uyutamiyorum ev bark iş bitmiyor gece 1 2 oluyor yatış bebeler uyuyunca tv tel takılıp zaman olduresim geliyor sanki kendim için bişey yapmış gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…