- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #298.461
buralardayız canım hoşgeldinn sen 8nci takıma gecmemişmiydinnn yoksa yanlışmı hatırlıyorumyettim ben burdayım ama kimse yok nerdesiniz kızlar.
bende bozdum yazınca bayağıı yedin sandım ooo ben olsa silip süpürürdüm sofrayı bozdum dersem diyeti bende az yemek yokkMenüm bugün çok duzensizdi.
Yine de yazayım da sitede canlılık olsun
Sabah:1 avakado ve 3 tane yesil biber
Öğle:tavuk corbasi(Allahım şükürler olsun bitti sonunda)
Aksam:sanırım 3 tane zeytinyağlı dolma,bir dilim parfe ve bir tepsi boreginin kalan son köşesi
Spor:50 dk yüzme
Su:3 litre
Aralarda sürekli yesil cay içtim.
Aslında bugün tartıldım.
Güzel de bir rakam gördüm.
Ama bugün yediklerimden sonra yarın ne olur bilemiyorum.
aynen kaptanımYa benim çok yoğun geçiyor maalesef. Buraya bile zar zor bakıyorum ama işte sorumluluğum var
Bu arada menülerin çok güzel, cuma günkü bildirimin de güzel olur umarım :)
Kolay gelsin Bookcum misafir ağırlamak zor iş
Ama ama ben seni geçen hafta listeye aldım kiHerkesin önünde sözler verince ekledim gitti listeye :)
Ay cok sevindim hadi bakalım cumaya da gelsin böyle güzel bildirimler
Anaam sen de inek çıktın haaBen daha vize konularını bitiremedim, hatun finale başlamış
Bu hafta çok kaçamaklı geçti seninnnn!!!!
Valla bugunku yediklerinden sonra ne olur ben de bilemiyorum...
Teşekkürler :)
Bence de önce bi toparlan, sonra istedigini calısırsın :)
Evet karabibercim, yazın bu kadar yoğun olmuyorum o yüzden rahat rahat tutabilmiştim puan listesi ama şu an gerçekten imkansız benim için
aynen bak biz sessiz konuşuyoruzBen de buradayım.
Misafirden kaçtım.
Başım ağrıdı.
Ne çok konuşuyor insanlar
bende arada zeytinyağlı yapmak geliyor aklıma aslında sürekli yapmak lazımYemeklerı tereyaglı ve zeytınyaglı yapıyorum kızlar enfes oluyor
valla çok şanslısın hazırlat bir liste canımHeee ok kuzenım bnm dıteısyen doktor ona hiç basvurmadım
bende hem çay içiyorum oğlanında başında bekliyorum hikaye okumasını bitirmesini bekliyorum sınavı var hikayedenBnde yenı oturdum kosturmaktan anca hem yıyıp hem sıze bakıom
kitap okuyanlara hayranım ben birtek kitap okumayı yapamıyorum çok çabuk sıkılıyorum okurkenAçık öğretim öğrencilerine sınavlarda başarılar:)
Ben de sizden özenip kütüphaneden kitap almıştım dil çalışayım diye ama hastalıktan fırsat olmadı.
ay bem yanlışlıkla bu gruba mi yazdım çok pardon yaaaaburalardayız canım hoşgeldinn sen 8nci takıma gecmemişmiydinnn yoksa yanlışmı hatırlıyorum
kendi odasinda yataginda uyuyor ama emzirip uyuyunca yatiriyorum, bazen uyaninca kucakta tutuyoruz. istiyorum ki yatagina yatiralim kendi uyusun.benim küçük dana 8 yaşında hala anasıyla yatmak istiyor sakın o hatayı yapmayın ne kadar kendinizden erken ayırırsanız okadar iyi
balpamuk bende bende meraklandim sana yetisiyorum dye seviniyodum bende kilom kime yakinsa onu gecicem dye gizliden gizliyo hirs yapiorum bende duymus olmayin
sessizleşince o işler öyle olsa canımm
dur sana birşey anlatayım benim komşu var kadın 95 kilo ben 85 kilo özel diyetisyene başladık oooooooo aramızda nerdeyse 10 kilo v ar ben kadını geçerim katlarım bölerim zayıf olurum dedim bana yetişene kadar bir baktım kadınnn 67 kilo ben hala 84 ,85 arası gidip geliyorumm sonra bu gruba geldim
Ooo maşallah süper gidiyorsunHahahah Didem’cim anlayabiliyotum. Kilolar yakın olunca rekabet tatlı oluyor. İyi bir motive yöntemi bence. Ben bu hafta çok iyi gittim. Dün tartıldım diyetisyenin tartısında. 62.8 çıktım ama diyetisyenin tartısında 1 kg eksik çıkıyorum evdeki tartıma göre. Ben buraya evdeki tartımda ne çıkarsam ölçüm gününde onu yazacağım. Ama durum şu ki; bu hafta 2.200 kg vermişim ve 1.300 yağdan gitmiş. Çok iyi motive oldum bu sayede. Bu hafta da hiç bozmayacağım. Hadi yetiş Didem.
Nerelerdesin sen ozlettin kendiniOoo maşallah süper gidiyorsun
Hemde nasıl oldu içime oturduBu da iyiymiş. Hırs olmuşsundur. Biraz fazla yıkıcı olmuş sadece!
Iste ben o hatayi yaptim yanimda emzirip uyuttum by sefer hep beni yaninda yatarak uyutmami istiyor bende hala ayrilmak istemiyor ve 8 yaşında ben olmasam ablasini istiyor odada en guzeli canim pes etme devam etkendi odasinda yataginda uyuyor ama emzirip uyuyunca yatiriyorum, bazen uyaninca kucakta tutuyoruz. istiyorum ki yatagina yatiralim kendi uyusun.
bende bilmiyorum canım nerelerdeyjm kış moduna geçtim gibi ye iç yat devam bebeler yoruyor ya hep ev enerji atamayinca uyku geç oluyor 11den önce uyutamiyorum ev bark iş bitmiyor gece 1 2 oluyor yatış bebeler uyuyunca tv tel takılıp zaman olduresim geliyor sanki kendim için bişey yapmış gibi hissediyorumNerelerdesin sen ozlettin kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?