- 8 Haziran 2017
- 1.652
- 3.887
- 53
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #298.481
3 hafta süt ürünlerini deneyecegiz birde yumurta, geçmezse birde eti deniywyim.benim yiğenimde aynıydı ama annesi et yiyince bebek emdiğinde oluyordu et yemeyi kesti kardeşim
harikasınnn canımmm
Hosbuldum teşekkür ederim. Sağlıkla kurtulalim kilolarimizdan.Takımda umarım yer olup olmadığını bilmiyorum ama umarım vardır.
Herkes hasta kimsecikler uğramaz oldu buraya
Ayrıca hoş geldinkaanin annesi
ben günde en aşağı 3,5 litre su içiyoum zaten ama bir kaç haftadır hastalıklar yakamızı bırakmadı biraz saldım:..benim diyet protein diyeti değil belli bir diyet uygulamam yok sağlıklı besleniyorum ara ara detoks yapıyorum..protein diyeti mi . bence şu az olmuş .az daha çoğaltan 2 olurmus
ben anca girebildim bugün çok isim vardi
allahım kolaylık versin
ben de akşam asıl mesaiye başlıyorum buralara gelmem imkansızenemmm benim koca birgün çalışıyor birgün evde ,bugün evde olduğu gün o saatte kahvaltı hazırlığı ona kahve ev topla vakit bulamıyorum ,ben akşamcıyım canımm şöylee yemekler yapılmışş ödevler bitmişş ancak ozaman gelebiliyorum
cabalarimi anladi mi nedir, iki gecedir saat basi uyaniyor :) gerci dun aksam ilk defa karin ustundeyken sirt ustu dondu, sanirim yeni seyler ogrendigi icin oluyor.Iste ben o hatayi yaptim yanimda emzirip uyuttum by sefer hep beni yaninda yatarak uyutmami istiyor bende hala ayrilmak istemiyor ve 8 yaşında ben olmasam ablasini istiyor odada en guzeli canim pes etme devam et
Süpersin Esracım, belki bu hafta bireysel dereceye bile girebilirsinHahahah Didem’cim anlayabiliyotum. Kilolar yakın olunca rekabet tatlı oluyor. İyi bir motive yöntemi bence. Ben bu hafta çok iyi gittim. Dün tartıldım diyetisyenin tartısında. 62.8 çıktım ama diyetisyenin tartısında 1 kg eksik çıkıyorum evdeki tartıma göre. Ben buraya evdeki tartımda ne çıkarsam ölçüm gününde onu yazacağım. Ama durum şu ki; bu hafta 2.200 kg vermişim ve 1.300 yağdan gitmiş. Çok iyi motive oldum bu sayede. Bu hafta da hiç bozmayacağım. Hadi yetiş Didem.
Buraya menü yazmak o açıdan önemliBu bir yardım çağrısıdır. Son 2 haftadır motivasyonu yerlerde hep ondan da yiyiym bundan da yiyim bi taneden bişey olmaz modundayım kilo almadım ama vermedim de. Kendimi kandırıyorum hep. Menü yazmak istemiyorum buraya o yüzden kaçınıyorum. Ama yapmak istediğim yarım yamalak bi diyet değil. Şu an kilo almamamı sağlayan tek şey zumbaya gitmem. Bir diyetisyene gitmeyi düşünüyorum liste bana uygun olursa belki başarabilirim bilmiyorum ne yapacağımı.
Hadi gözun aydin cnim gecmis olsunMerhaba kızlar çocuk Dr umuz yumurta ve süt ürünlerini tuketme demişti, alerji Dr umuz da test yaptı gıda alerjisi çıkmadı şükür artık süt ürünleri ve yumurta tuketebilirsin ona alerjisi yok dedi. Kan testleri hepsi henüz çıkmadı.
Sabah tan beri disardayim şimdi yumurtalı peynirli sütlü kahvaltimi yaptım Ohhh dünya varmış. :)))
Sabah tartildim yine 70.0 yarına inşallah 6 li rakamları görürüm. Allahım kacamaksiz birgün olsun.
bugün detokstayım kaptanım artı gelmemek maksat..Tünaydın herkeseee
Malum perşembe, herkesin ekstra dikkat etmesi gereken bir gün biliyorsunuz! Yarın tartıda güzel sayılar görelimmm :)
Çok sevindim canım hadi geçmiş olsun :)Merhaba kızlar çocuk Dr umuz yumurta ve süt ürünlerini tuketme demişti, alerji Dr umuz da test yaptı gıda alerjisi çıkmadı şükür artık süt ürünleri ve yumurta tuketebilirsin ona alerjisi yok dedi. Kan testleri hepsi henüz çıkmadı.
Sabah tan beri disardayim şimdi yumurtalı peynirli sütlü kahvaltimi yaptım Ohhh dünya varmış. :)))
Sabah tartildim yine 70.0 yarına inşallah 6 li rakamları görürüm. Allahım kacamaksiz birgün olsun.
Hadi bakalım parkcım sana güveniyorum :)bugün detokstayım kaptanım artı gelmemek maksat..
Buraya yazmaktan kaçınma bence.Bu bir yardım çağrısıdır. Son 2 haftadır motivasyonu yerlerde hep ondan da yiyiym bundan da yiyim bi taneden bişey olmaz modundayım kilo almadım ama vermedim de. Kendimi kandırıyorum hep. Menü yazmak istemiyorum buraya o yüzden kaçınıyorum. Ama yapmak istediğim yarım yamalak bi diyet değil. Şu an kilo almamamı sağlayan tek şey zumbaya gitmem. Bir diyetisyene gitmeyi düşünüyorum liste bana uygun olursa belki başarabilirim bilmiyorum ne yapacağımı.
Sen de yaaazzz.Gunaydın canlar
pek uğrayamasamda buralardayım. kopulmuyor sizlerden ama diyetten uzaklaşiyorum sanki pamuk yetişmiş bana sevinsemmi üzülsemmi bilemedim pamukcum Tebrikler valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?