Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

benim yiğenimde aynıydı ama annesi et yiyince bebek emdiğinde oluyordu et yemeyi kesti kardeşim
3 hafta süt ürünlerini deneyecegiz birde yumurta, geçmezse birde eti deniywyim.
Alerji testi yapıldı gıda da çıkmadı birsey aslında. Dün de kan testi yapıldı. Bakalım bugün yine Dr a gideceğiz kontrol için.

protein diyeti mi . bence şu az olmuş .az daha çoğaltan 2 olurmus

ben anca girebildim bugün çok isim vardi

allahım kolaylık versin
ben günde en aşağı 3,5 litre su içiyoum zaten ama bir kaç haftadır hastalıklar yakamızı bırakmadı biraz saldım:..benim diyet protein diyeti değil belli bir diyet uygulamam yok sağlıklı besleniyorum ara ara detoks yapıyorum..

ben de akşam asıl mesaiye başlıyorum buralara gelmem imkansız

günaydın kızlar öncelikle bugün detoks yapıyorum sabah tavuk suyu çorba içtim bugün ful tavuk suyu çorbamı içeceğim...

dünkü menüme gelince;
morordek fancynancy Cikilatacanavari

sabah:maydanoz,dereotu
salatalık,domates,lor,zeytin ezmesi,ceviz,2 etimek
şekersiz çay

öğlen:tavuk suyu çorbası

17:30 işten çıarken çok acıktım 1 elma

akşam:eve gitmedik arkadaşa geçtik..
brokoli çorbası (çorba var deyince ısıt dedim)
ev yapımı yoğurt ,lahana turşusu,4-5 sarma

2 litre su
spor yok

Iste ben o hatayi yaptim yanimda emzirip uyuttum by sefer hep beni yaninda yatarak uyutmami istiyor bende hala ayrilmak istemiyor ve 8 yaşında ben olmasam ablasini istiyor odada en guzeli canim pes etme devam et
cabalarimi anladi mi nedir, iki gecedir saat basi uyaniyor :) gerci dun aksam ilk defa karin ustundeyken sirt ustu dondu, sanirim yeni seyler ogrendigi icin oluyor.

Bu bir yardım çağrısıdır. Son 2 haftadır motivasyonu yerlerde hep ondan da yiyiym bundan da yiyim bi taneden bişey olmaz modundayım kilo almadım ama vermedim de. Kendimi kandırıyorum hep. Menü yazmak istemiyorum buraya o yüzden kaçınıyorum. Ama yapmak istediğim yarım yamalak bi diyet değil. Şu an kilo almamamı sağlayan tek şey zumbaya gitmem. Bir diyetisyene gitmeyi düşünüyorum liste bana uygun olursa belki başarabilirim bilmiyorum ne yapacağımı.

Süpersin Esracım, belki bu hafta bireysel dereceye bile girebilirsin
Buraya menü yazmak o açıdan önemli
Yazmayınca ipin ucu kacıyor. Her ne kadar spor ile dengelesen de şu an koruma döneminde olmadıgın icin yediklerine dikkat etmen gerek. Bence aksatma burayı, menülerini yaz mutlaka. Yazma sorumluluğu bile insanı yemekten alıkoyuyor

Merhaba kızlar çocuk Dr umuz yumurta ve süt ürünlerini tuketme demişti, alerji Dr umuz da test yaptı gıda alerjisi çıkmadı şükür artık süt ürünleri ve yumurta tuketebilirsin ona alerjisi yok dedi. Kan testleri hepsi henüz çıkmadı.
Sabah tan beri disardayim şimdi yumurtalı peynirli sütlü kahvaltimi yaptım Ohhh dünya varmış. :)))
Sabah tartildim yine 70.0 yarına inşallah 6 li rakamları görürüm. Allahım kacamaksiz birgün olsun.

Hadi gözun aydin cnim gecmis olsun

Çok sevindim canım hadi geçmiş olsun :)
bugün detokstayım kaptanım artı gelmemek maksat..
Hadi bakalım parkcım sana güveniyorum :)

Buraya yazmaktan kaçınma bence.
Ben yazarken ya keşke şunu yemeseydim falan diyorum.
Kendimi eleştirdikçe diyete daha fazla odaklaniyorum.
Ben ilk kez diyet yapıyorum.
Tek başıma olsam kendim disiplinli olamazdım.
Buradayken daha disiplinli oluyor insan.

Bence yaz sen de.

Gunaydın canlar
pek uğrayamasamda buralardayım. kopulmuyor sizlerden ama diyetten uzaklaşiyorum sanki pamuk yetişmiş bana sevinsemmi üzülsemmi bilemedim pamukcum Tebrikler valla
Sen de yaaazzz.
Niye kaçıyorsunuz ya takimdan
Burada daha disiplinli oluyoruz.

Hadi ben bekliyorum herkesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…