- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #298.501
Merhaba kızlar çocuk Dr umuz yumurta ve süt ürünlerini tuketme demişti, alerji Dr umuz da test yaptı gıda alerjisi çıkmadı şükür artık süt ürünleri ve yumurta tuketebilirsin ona alerjisi yok dedi. Kan testleri hepsi henüz çıkmadı.
Sabah tan beri disardayim şimdi yumurtalı peynirli sütlü kahvaltimi yaptım Ohhh dünya varmış. :)))
Sabah tartildim yine 70.0 yarına inşallah 6 li rakamları görürüm. Allahım kacamaksiz birgün olsun.
Yazmadikca kacamaga meyil fazla oluyor. Hatta bence gun bitince yediklerini yazmaktansa sabahtan gunun menusunu dusunup, kenara yazmak gerek. Oyle daha butuncul oluyor, tum gunu dusunup tasarlamis ve ona gore yemis oluyor insan.Bu bir yardım çağrısıdır. Son 2 haftadır motivasyonu yerlerde hep ondan da yiyiym bundan da yiyim bi taneden bişey olmaz modundayım kilo almadım ama vermedim de. Kendimi kandırıyorum hep. Menü yazmak istemiyorum buraya o yüzden kaçınıyorum. Ama yapmak istediğim yarım yamalak bi diyet değil. Şu an kilo almamamı sağlayan tek şey zumbaya gitmem. Bir diyetisyene gitmeyi düşünüyorum liste bana uygun olursa belki başarabilirim bilmiyorum ne yapacağımı.
Afiyet olsun eksiklerikrin olsunbugunun menusu
sabah: 1 dilim cavdar ekmegi, 1 haslanmis yumurta, 1 bardak papatya cayi
ogle: 2 mercimek koftesi, 1 salatalik, 1 kirmizi biber, 1 elma
ara: 1 sade kahve
aksam: buharda brokoli, 6 top tavuk koftesi, 1 avuc ceviz
spor: 1 saat yuruyus
su: 1 litre
Eki Görüntüle 2210486
senin menülerin ne kadar sağlıklı görünüyorEki Görüntüle 2210502
Sabah kahvaltim 9 da
Bugun degisiklik olsun diye avakado ve trabzon elmasi yedim yogurtta meyveli fakat bol proteinli
Form cay ve 1.5 su
Bir fincn makine kahvesi
Aksam 17.30
zeytinyagli yesil fasulye ve 1 adet kiymali biber dolmasi
Yesillik nane maydonoz biber
Form cay ve 1.5 lt su yatana kadar
Tesekkür ederim canim 3 haftadir bu sekilde besleniyorumsenin menülerin ne kadar sağlıklı görünüyor
Benimdee haftaya göre iyi kilombugün detokstayım kaptanım artı gelmemek maksat..
Olmustur canimm3 haftdir duzenli besleniyorum artik fark olmasi lazim
Çok güzel yazmışsın canim burasi disiplin sağlıyorBuraya yazmaktan kaçınma bence.
Ben yazarken ya keşke şunu yemeseydim falan diyorum.
Kendimi eleştirdikçe diyete daha fazla odaklaniyorum.
Ben ilk kez diyet yapıyorum.
Tek başıma olsam kendim disiplinli olamazdım.
Buradayken daha disiplinli oluyor insan.
Bence yaz sen de.
2 gün sonra alisiyor insan diyete ama o iki günü atlatmak önemli bende öyle oluyorBen de hasta psikolojisinden ciktim, bugun dikkat ettim oldukca, iyi gidiyor diyet. Umarim arti cikmam, ciksam da fazla olmaz
Tam tersi desene canimben de akşam asıl mesaiye başlıyorum buralara gelmem imkansız
Hep ayni canim çocuklar küçük olunca daha zor oluyorbende bilmiyorum canım nerelerdeyjm kış moduna geçtim gibi ye iç yat devam bebeler yoruyor ya hep ev enerji atamayinca uyku geç oluyor 11den önce uyutamiyorum ev bark iş bitmiyor gece 1 2 oluyor yatış bebeler uyuyunca tv tel takılıp zaman olduresim geliyor sanki kendim için bişey yapmış gibi hissediyorum
nasilda misafire atilmis sucazaydidem sayende aydınlanma yaşadım.
Idrarda yanma ben de de oluyordu demek şu icmemekten oluyormuş..
Teşekkür ettim efendim.
Bugün misafirden dolayı kaçamak yaptım.
Üstüne güzel bi de vicdan yaptım.
Öleyim ben.
aynen valla ben bu hafta hergun gr gr da olsa verdim cok mutluyum sabaha supr bi eksiyle geliyorum insallahhsende yeni başlıyorsun değilmii hadiş güzel haberlerle gel canımm
cumadan beri sallanmalar oldu neyseki dün toparlıyabildim kendimii
bence puanlama işi zor canım tek tek mesajları takip etmek liste tutmak inan bir coğumuz yeiklerimizi bie zor yazıyoruz zlisteye fazla zaman ayırmak lazım
adet gecikmesi canım demek istemiştim
aynen 200gr 300gr derken eder 1 kilo
çok geçmiş olsun benimde haftasonu ağrımıştı
ayy fena olmus ama senin icinde iyi olmushirs yapmissin isde bak kac kiloya dustun masallahh sana aynen devmdur sana birşey anlatayım benim komşu var kadın 95 kilo ben 85 kilo özel diyetisyene başladık oooooooo aramızda nerdeyse 10 kilo v ar ben kadını geçerim katlarım bölerim zayıf olurum dedim bana yetişene kadar bir baktım kadınnn 67 kilo ben hala 84 ,85 arası gidip geliyorumm sonra bu gruba geldim
regl mi yaklasti ondanmi sislik insallah bu hafta olmasa haftaya grursun artik canim cok gzel gidiyosunayyyy Allahım ben şöyle 69ları görseydimmm ama daha göremedim yaaa şişlikte var
yaaaa aglarim amaaaHahahah Didem’cim anlayabiliyotum. Kilolar yakın olunca rekabet tatlı oluyor. İyi bir motive yöntemi bence. Ben bu hafta çok iyi gittim. Dün tartıldım diyetisyenin tartısında. 62.8 çıktım ama diyetisyenin tartısında 1 kg eksik çıkıyorum evdeki tartıma göre. Ben buraya evdeki tartımda ne çıkarsam ölçüm gününde onu yazacağım. Ama durum şu ki; bu hafta 2.200 kg vermişim ve 1.300 yağdan gitmiş. Çok iyi motive oldum bu sayede. Bu hafta da hiç bozmayacağım. Hadi yetiş Didem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?