Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gecmis olsun, alerji cikmamasi sizin icin iyi olmus, ciksa da zor ama bir sekilde alisiliyor. Esimin kuzeninin bebeginde hayvansal gidalara karsi cikti, et sut yumurta vb. tuketmiyor, birakir birakmaz bebek rahatlamis.

Yazmadikca kacamaga meyil fazla oluyor. Hatta bence gun bitince yediklerini yazmaktansa sabahtan gunun menusunu dusunup, kenara yazmak gerek. Oyle daha butuncul oluyor, tum gunu dusunup tasarlamis ve ona gore yemis oluyor insan.

Afiyet olsun eksiklerikrin olsun

Sabah kahvaltim 9 da
Bugun degisiklik olsun diye avakado ve trabzon elmasi yedim yogurtta meyveli fakat bol proteinli
Form cay ve 1.5 su
Bir fincn makine kahvesi
Aksam 17.30
zeytinyagli yesil fasulye ve 1 adet kiymali biber dolmasi
Yesillik nane maydonoz biber
Form cay ve 1.5 lt su yatana kadar

senin menülerin ne kadar sağlıklı görünüyor

Iyi akşamlar
Bugün ki menüm
Sabah
1 dilim ekmek
2 yemek kaşığı lor peyniri
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalik.

Ara
Türk kahvesi

Öğlen
5 yemek kaşığı haşlanmış ispanak
1 kase yoğurt ispanakla karistirdim
1 dilim ekmek
1 acisus biberi

Ara
1 elma

Akşam
5 yemek kaşığı kuru fasulye
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 kase yoğurt

Sabah yürüyüşte yapildi

Çok güzel yazmışsın canim burasi disiplin sağlıyor

Hep ayni canim çocuklar küçük olunca daha zor oluyor

nasilda misafire atilmis suc nese kacamagini unut onune bak canim arada olur ole dicem ama sen bu hafta kacamagin dibine vurdun sanirim hadi sirkelende listeye gir artik suyuda ihmal etme

aynen valla ben bu hafta hergun gr gr da olsa verdim cok mutluyum sabaha supr bi eksiyle geliyorum insallahh

ayy fena olmus ama senin icinde iyi olmushirs yapmissin isde bak kac kiloya dustun masallahh sana aynen devm

ayyyy Allahım ben şöyle 69ları görseydimmm ama daha göremedim yaaa şişlikte var
regl mi yaklasti ondanmi sislik insallah bu hafta olmasa haftaya grursun artik canim cok gzel gidiyosun

yaaaa aglarim amaaa nese senin icin yinede sevindik harbiden super vermissin tebrik ediyorum canim ama aradaki farki acmadim merak etme

Kizlar bgun hic giremedik kusura bakmayin firsatim olmadi tam girdim tekrar ckmak zrunda kaldim ole isde bgunun persembe oldgunu unutup sabah gzel bir kahvalti yaptim ogleden sonra aklima geldi ama genede protein agirlikli beslendim merak etmeyin suanda yinesabhki kiloma gore 200 gr arti gsteriyorum sabaha gitsin -400 -500gr
Ve bu sabahki kilomda 65.5 di cok mutluyum cok fena motiveyim patir patir gittikce dahada dikkat edesim geliyo yediklerime sadece tek skntım sanki sarkiyorum bsey oldu vcuduma kilo verdigimi aynada goremiyorum oyuzden yarn bi olcu alicam 2 haftadir spor yapmiyorum onun vicdan azabini yasiyorum sanirim sarkmaktan cok korkuyorum

morordek Dunku menumu yarim yamalak hatrliyorum oyuzden bgunu yazicam
Bgunku menum

Kahvalti
1 haslanmis yumurta
Kk yarim yagli peynir
2 siyah 3 yesil zeytin
Salatalik domates
1 dilim bugday ekmegini ikye bolup incecik kasar dilimi bir dilim sucukla tost yaptim

Arada
Nescafe
2 mandalina

Aksam
1 tabak sulu kofte suyundan almadim tabagima
2 kasik yogurt

Arada
dibek turk kahvesi
Yarim muz ustune cok az kakao serptim cokda gzel oldu

Butun gun ici de
Su 2.5 lt
2 bardak kirazsapliaclik otlucay
2 bardak 5'i bi yerde cayi
1 bardak yesilcay

Spora yarndan itibaren baslicam insallahh ama hala bogazlarim agriyo genz burnum yaniyo sankitekrarlicak gibi hastaligim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…