- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #298.521
Bende de öyle oluyor. Genelde ilk günün sonunda fiziksel olarak iyi hissetmeye başlıyorum.2 gün sonra alisiyor insan diyete ama o iki günü atlatmak önemli bende öyle oluyor
yaşıyon mu senGünaydınnnnnnnnnn canımmmm takım arkadaşlarım.
sen 70,2 ben 71,2 napcezEki Görüntüle 2210727 geldim kizlarr kilomm olsun bunda şükür
Hesap yanlış oldu, -%0.71 olacak
Verdinmi aldinmi canim anlayamadim
Sağlık olsun parkcımgünaydınlar ..
morordek biliyorsun ben kilo almıştım şu an sabitim daha aşağıya inmek isterdim ama anca o bir kiloyu verebildim üzgünüm mezuniyet ya haftaya ya diğer haftaya kaldı.
Bookcum listeye almak istiyorum seni ama menülerindeki kaçamaklar beni düsündürmüyor değil.. Ne diyorsun? Alayım mı? Artık daha dikkatli olacak mıyız :)
Tebrik ederim EsracımArkadaşlar bugünkü kilom 63.8 (evdeki tartıma göre bildirim yapıyorum) yoksa diyetisyeni baz alırsak 62.8’im :)))
Tebrikler karabibercimEki Görüntüle 2210727 geldim kizlarr kilomm olsun bunda şükür
Sağlık olsun ayvacicegi, öncelik sağlık :) Eminim şu mastit olayını atlatınca iyi olacaktır
Orkidecim senin de menülerin çok iyi, baya azimli görünüyorsun. Seni de listeye alabilirim eğer bu şekilde devam edeceksen :)Eki Görüntüle 2210738
Bu ne yawww normal yani spor yok
Bu kilolarda az gitmesi de normal artık rintcim56.0/55.8/0.2/%0.28
(( yeni ortam, bulduğunu yeme derken bu hafta kötü. Haftaya daha iyi olurum ama toparlarım morordek
BL Unsallah fevam edicem verene kadar yilmak yokSağlık olsun parkcım
Bookcum listeye almak istiyorum seni ama menülerindeki kaçamaklar beni düsündürmüyor değil.. Ne diyorsun? Alayım mı? Artık daha dikkatli olacak mıyız :)
Tebrik ederim Esracım
Tebrikler karabibercim
Sağlık olsun ayvacicegi, öncelik sağlık :) Eminim şu mastit olayını atlatınca iyi olacaktır
Orkidecim senin de menülerin çok iyi, baya azimli görünüyorsun. Seni de listeye alabilirim eğer bu şekilde devam edeceksen :)
Bu kilolarda az gitmesi de normal artık rintcim
Bu arada hedefini aşağıya çekiyor musun? Onu da not edebilirim bu hafta. Edeceksen kaç diyelim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?