- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #298.541
O zaman listeye ekliyorum seni de orkidecim hayırlı olsun :) Lütfen ortadan kaybolmaBL Unsallah fevam edicem verene kadar yilmak yok
Afiyet olsun canım, kupaya da ayrı bayıldım :)
Geçen hafta 64'tüm yanlış hatırlamıyorsam.Verdinmi aldinmi canim anlayamadim
64.5'mussun gecen haftaGeçen hafta 64'tüm yanlış hatırlamıyorsam.
Verdim ama baya sasirdim
78.3 kaptanımfattofit85 azaydidem toplight sizler kalmışsınız listede bildirim yapmayan :)
Bence bu kesin yüzmeden.64.5'mussun gecen hafta
Baya vermişsin :)
Kız benim de yılbaşı hedefim 60:))Tunaydin gunaydin good morning hepsi birdennnn sıkı durun kilo bildirimi yapiyorum buralar sallanmasın
Gecen haftaki kilom 66.7
Bu haftaki kilom 64.9
Aradaki fark 1.800
morordek
Gecen haftanin acisini cıkardim hala yıl bası hedefine ulasabilirim gibi geliyo bana ne dersiniz yilbasihedefim 60
hadi insallahhhhhhKız benim de yılbaşı hedefim 60:))
Inşallah basarabiliriz
Tebrikler fattofitcim :)78.3 kaptanım
Bak bu mesajını hatırlatırım ve de bol bol vururum yüzüne :)Bence bu kesin yüzmeden.
Bu hafta yüzmeyi 1 saate yakın yaptım hep.
Yoksa ben bu hafta yedim baya.
All All All takıma All.
50 olana kadar kaçamak yok söz
Tunaydin gunaydin good morning hepsi birdennnn sıkı durun kilo bildirimi yapiyorum buralar sallanmasın
Gecen haftaki kilom 66.7
Bu haftaki kilom 64.9
Aradaki fark 1.800
morordek
Gecen haftanin acisini cıkardim hala yıl bası hedefine ulasabilirim gibi geliyo bana ne dersiniz yilbasihedefim 60
Olsun kaptanicem eksi olsun bizim olsun hep demişimdirOrdegim sabah açtım yazmak için unutmuşum kusura bakma yola çıktık kv ye gitmek için de bu hafta çok parlak değil benim de
73.1/72.9/0.2/%0.27
Teşekkür ederim kaptanım ben de şaşkınımTebrikler fattofitcim :)
Bak bu mesajını hatırlatırım ve de bol bol vururum yüzüne :)
Hadi alıyorum o halde takıma. Hayırlı olsun :)
Maşallah Didemcim çok güzel gitmiş gerçekten geçen haftanın acısını çıkarmışsın :) Takımı kurtardın resmenDerece gelebilir belki :)
Olsun kaptanicem eksi olsun bizim olsun hep demişimdir
İyi yolculuklar :)
Teşekkür ederim. Cevabını dün okudum ama telefondan giriyorum siteye sürekli donuyor ne beğen e tikliyor ne cevaplaya.Hadi gözun aydin cnim gecmis olsun
Teşekkür ler kaptanımÇok sevindim canım hadi geçmiş olsun :)
Hadi bakalım parkcım sana güveniyorum :)
Teşekkür ederim. zormuş alerjik bebeğinin olmasi kahvaltısiz yapamam güne baslayamam senelerdir böyleyim beni zorladı. Ilk gün zeytin salatalık dereotu yedim sonra çorba içtim. . Zorlandım yani.Gecmis olsun, alerji cikmamasi sizin icin iyi olmus, ciksa da zor ama bir sekilde alisiliyor. Esimin kuzeninin bebeginde hayvansal gidalara karsi cikti, et sut yumurta vb. tuketmiyor, birakir birakmaz bebek rahatlamis.
Kulbu kırık bardağımAfiyet olsun canım, kupaya da ayrı bayıldım :)
Tartıldın mı kilo bildirimin nedir? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?