Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tunaydin gunaydin good morning hepsi birdennnn sıkı durun kilo bildirimi yapiyorum buralar sallanmasın

Gecen haftaki kilom 66.7
Bu haftaki kilom 64.9
Aradaki fark 1.800
morordek
Gecen haftanin acisini cıkardim hala yıl bası hedefine ulasabilirim gibi geliyo bana ne dersiniz yilbasihedefim 60

Kız benim de yılbaşı hedefim 60:))
Inşallah basarabiliriz

Tebrikler fattofitcim :)
Bence bu kesin yüzmeden.
Bu hafta yüzmeyi 1 saate yakın yaptım hep.
Yoksa ben bu hafta yedim baya.
All All All takıma All.

50 olana kadar kaçamak yok söz
Bak bu mesajını hatırlatırım ve de bol bol vururum yüzüne :)
Hadi alıyorum o halde takıma. Hayırlı olsun :)

Maşallah Didemcim çok güzel gitmiş gerçekten geçen haftanın acısını çıkarmışsın :) Takımı kurtardın resmen Derece gelebilir belki :)
Ordegim sabah açtım yazmak için unutmuşum kusura bakma yola çıktık kv ye gitmek için de bu hafta çok parlak değil benim de
73.1/72.9/0.2/%0.27
Olsun kaptanicem eksi olsun bizim olsun hep demişimdir
İyi yolculuklar :)

Teşekkür ederim kaptanım ben de şaşkınım

Gecmis olsun, alerji cikmamasi sizin icin iyi olmus, ciksa da zor ama bir sekilde alisiliyor. Esimin kuzeninin bebeginde hayvansal gidalara karsi cikti, et sut yumurta vb. tuketmiyor, birakir birakmaz bebek rahatlamis.
Teşekkür ederim. zormuş alerjik bebeğinin olmasi kahvaltısiz yapamam güne baslayamam senelerdir böyleyim beni zorladı. Ilk gün zeytin salatalık dereotu yedim sonra çorba içtim. . Zorlandım yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…