Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Renklerin güzelliğine bak bayıldım.

Takımdan özür diliyorum, biraz tekrar mastit olmanın getirdiği psikoloji yüzünden dikkat edemedim ama bahane değil. Bu hafta leslie 3 mil yapicam, hedef her gün.
Kıyamam canın çok aciyordur. Bende ilk ay oldum sonra geçti şükür. Ne yatabiliyorsun ne dokunabiliyorsun.. inşallah geçer hemen.

yaşıyon mu sen
Çok şükür

Günaydın hanımlar
Bildirimler gelmiş. Şu an ortalamamız kötü görünüyor ama listeye girecek arkadaşlarımız olursa belki toparlayabiliriz.
Beni de atıver canım kaptanım extrem durumdan listeye. 86,9. Hamile olmadan gelinen tartı rakamı, hayatımın rekoru zaten bir daha diyet yapamazsam, zayıflayamazsam, listeye giripte eksi gelemezsem her hafta beni azlediverirsiniz. Yüzüm de kalmaz zati bu son şans kendim için kızlar, oldu oldu zaten. Olmadı bırakacam bu işleri

yaa olemi bak buna cok sevindim kaptanim gecen haftada notadan -100gr la kurtarmistim takimi bu haftada zirveye tasiyorum desene

Emin misin son kararın mı

Tamamdır sayın gurum.
Ben yeterki zayıflayayım da sen nereme vurursan vur
Bu arada Y Yakamoz00 nerede?
Vazgeçti sanırım.
Tamam aldım gitti listeye :)
Yakamoz yok bir haftadır, iyi gidiyordu oysa ki.. Geri gelse keşke

yaa olemi bak buna cok sevindim kaptanim gecen haftada notadan -100gr la kurtarmistim takimi bu haftada zirveye tasiyorum desene
Ay dur bakalım insallah dereceye gireriz ama diger takımların durumuna da bağlı tabi ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…