- 8 Haziran 2017
- 1.652
- 3.887
- 53
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #298.561
Renklerin güzelliğine bak bayıldım.Eki Görüntüle 2210502
Sabah kahvaltim 9 da
Bugun degisiklik olsun diye avakado ve trabzon elmasi yedim yogurtta meyveli fakat bol proteinli
Form cay ve 1.5 su
Bir fincn makine kahvesi
Aksam 17.30
zeytinyagli yesil fasulye ve 1 adet kiymali biber dolmasi
Yesillik nane maydonoz biber
Form cay ve 1.5 lt su yatana kadar
Aynı kilodayiz. bende tam 70.2 yimEki Görüntüle 2210727 geldim kizlarr kilomm olsun bunda şükür
Kıyamam canın çok aciyordur. Bende ilk ay oldum sonra geçti şükür. Ne yatabiliyorsun ne dokunabiliyorsun.. inşallah geçer hemen.Takımdan özür diliyorum, biraz tekrar mastit olmanın getirdiği psikoloji yüzünden dikkat edemedim ama bahane değil. Bu hafta leslie 3 mil yapicam, hedef her gün.
Yine de iyi vermişsin canımGünaydın kızlar kilom 70.2 geçen cumadan bugüne 700 gram vermisim.
Dün abarttim biraz 5 tane Kavala Kurabiyesi yedim 1 bardak salep içtim yoksa 69 u gorurdum.
sağol canım inşaallah
welcome to 5 clubTeşekkür ederim kaptanım ben de şaşkınım
Çok şüküryaşıyon mu sen
Beni de atıver canım kaptanım extrem durumdan listeye. 86,9. Hamile olmadan gelinen tartı rakamı, hayatımın rekoruGünaydın hanımlar
Bildirimler gelmiş. Şu an ortalamamız kötü görünüyor ama listeye girecek arkadaşlarımız olursa belki toparlayabiliriz.
5 kurabiye miGünaydın kızlar kilom 70.2 geçen cumadan bugüne 700 gram vermisim.
Dün abarttim biraz 5 tane Kavala Kurabiyesi yedim 1 bardak salep içtim yoksa 69 u gorurdum.
yaa olemi bak buna cok sevindim kaptanim gecen haftada notadan -100gr la kurtarmistim takimi bu haftada zirveye tasiyorum deseneTebrikler fattofitcim :)
Bak bu mesajını hatırlatırım ve de bol bol vururum yüzüne :)
Hadi alıyorum o halde takıma. Hayırlı olsun :)
Maşallah Didemcim çok güzel gitmiş gerçekten geçen haftanın acısını çıkarmışsın :) Takımı kurtardın resmenDerece gelebilir belki :)
Olsun kaptanicem eksi olsun bizim olsun hep demişimdir
İyi yolculuklar :)
Emin misin son kararın mıÇok şükür
Beni de atıver canım kaptanım extrem durumdan listeye. 86,9. Hamile olmadan gelinen tartı rakamı, hayatımın rekoruzaten bir daha diyet yapamazsam, zayıflayamazsam, listeye giripte eksi gelemezsem her hafta beni azlediverirsiniz. Yüzüm de kalmaz zati bu son şans kendim için kızlar, oldu oldu zaten. Olmadı bırakacam bu işleri
Iki elim kandada olsa gelirim sefimO zaman listeye ekliyorum seni de orkidecim hayırlı olsun :) Lütfen ortadan kaybolma
Tamam aldım gitti listeye :)
Ay dur bakalım insallah dereceye gireriz ama diger takımların durumuna da bağlı tabi ki :)yaa olemi bak buna cok sevindim kaptanim gecen haftada notadan -100gr la kurtarmistim takimi bu haftada zirveye tasiyorum desene
Sagolasin canimRenklerin güzelliğine bak bayıldım.
SÜpersin5 kurabiye mi
O kurabiyeleri sakince olduğu yere birak
İvit kaptanım ŞeymacımEmin misin son kararın mı
Tebrik ederim kızlar. Harikasınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?