- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #298.621
Hangi sınava hazırlanacaksın tatlım. Kpss mi.Kızlar ben bir süre giremeyeceğim.
Tam da listeye girmiştim olmadı bu
Sınava hazirlanacağım,sınavı atlatınca tekrar geleceğim inşallah.
Sizleri çok sevdim,görüşmek üzere.
Ben kontrol ederim liste durumunu ama zaten her halükarda en az 2 hafta deneme süren olacak.Teşekkür ederim, tmm yarın yazmaya başlayayım o zaman, kaç ay oldu ben ayrılalı tam bilmiyorum
Bookcum bu durum aniden mi oluştu? Yani bir anda mı karar verdin sınava hazırlanmaya? Keşke cuma günü belirtseydin listeye almazdım. Sınavında başarılar diliyorum. Biz de seni çok sevdik.Kızlar ben bir süre giremeyeceğim.
Bugünküler de iyiydi sadece Türk kültürü baya kötü geçti, diğerlerini hallettim sanırım. O derste finalde iyi çalışmam gerekecek :)hafta sonu kaçamak yapmadan geçti, bugün sabah 1 saat yürüdüm bebek arabasıyla. temizlik ve öğleden sonra da alışverişe gittik hareket oldu. henüz leslie ye başlayamadım pazartesi tartı eksi olur umarım :)
sizler neler yaptınız? sınavlar bitti mimorordek
Aaa çok geçmiş olsun kaptanicem, inşallah atlatırKızlar geçmişi okuyamadım saçma ir haftasonu geçirdik güya gezmeye kayınvalidelere bursaya gittik cuma günü o akşam kayınpeder beyin kanaması geçirdi
Dün tüm gün hastanede idik bu öğleyin ben çocuklarla otobüse bindim Ankaraya dönüyorum eşim hastanede kayınpeder in başında kaldı hayati tehlikesi yok şuan için ama bilinç kaybı ve görme kaybı var dua edin canlarım
Kızlar geçmişi okuyamadım saçma ir haftasonu geçirdik güya gezmeye kayınvalidelere bursaya gittik cuma günü o akşam kayınpeder beyin kanaması geçirdi
Dün tüm gün hastanede idik bu öğleyin ben çocuklarla otobüse bindim Ankaraya dönüyorum eşim hastanede kayınpeder in başında kaldı hayati tehlikesi yok şuan için ama bilinç kaybı ve görme kaybı var dua edin canlarım
Basarilar canimKızlar ben bir süre giremeyeceğim.
Biz kedi niyetine almıştık5. Takım üyesi madalyası almışım, mutlu oldum :) bebek olduktan sonra küçücük şeylerden mutlu oluyorum artık.. yalnız maskot hangi hayvan tam çıkaramadım
Gecmis olsun canimKızlar geçmişi okuyamadım saçma ir haftasonu geçirdik güya gezmeye kayınvalidelere bursaya gittik cuma günü o akşam kayınpeder beyin kanaması geçirdi
Zeytin yagi guzel aycicegi birak canim gecmis olsun bu aradaben de özellikle yağsız beslenmeye çalışmıyorum ama yağlı süt sevmiyorum. bir de sık süt kanalı tıkanıklığı yaşıyorum, doymuş yağları fazla tüketmemek gerekiyormus tereyagini biraktim. zeytinyağ, ayçiçek yağı kullaniyorum.
Hosbuldumhoşgeldin gerçi sen bizden eskisin galiba :)
Okudum iyi geçmiş sınavların canım. Vizeler bitti şimdi final stresiEvet baya oturaklı bi ders kendisi, bakalım inşallah geçerim bi sekilde
Bugünkü sınavım 3'te daha girmedim kuzucum
Tabi ki katılabilirsin, listeye girme durumun olur mu bilmiyorum, 6 ay geçmesi lazım üzerinden ama bence motive olmak için menulerini yazmaya başlayabilirsin :)
Çok geçmiş olsun Şahnurcum, bol şifalar diliyorum.Kızlar geçmişi okuyamadım saçma ir haftasonu geçirdik güya gezmeye kayınvalidelere bursaya gittik cuma günü o akşam kayınpeder beyin kanaması geçirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?