- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #298.661
Ben kontrol ederim liste durumunu ama zaten her halükarda en az 2 hafta deneme süren olacak.
Bookcum bu durum aniden mi oluştu? Yani bir anda mı karar verdin sınava hazırlanmaya? Keşke cuma günü belirtseydin listeye almazdım. Sınavında başarılar diliyorum. Biz de seni çok sevdik.
Bugünküler de iyiydi sadece Türk kültürü baya kötü geçti, diğerlerini hallettim sanırım. O derste finalde iyi çalışmam gerekecek :)
Aaa çok geçmiş olsun kaptanicem, inşallah atlatır
Geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.
Gecmis olsun canim
kıızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim işe başladım sanırım düzenli olarak yazabilirimOkudum iyi geçmiş sınavların canım. Vizeler bitti şimdi final stresiOcak 12 miymiş neymiş bizimkiler. Yatın başlıyorum ders çalışmaya. Bu defa 15 günde 24 ünite yükleme yapmiyim diyorum. İnşallah alttan bişi bırakmadan takır takır geçer bitiririz.
Çok geçmiş olsun Şahnurcum, bol şifalar diliyorum.
Kac aylik cnm alisma sureci varGünaydın kızlar
Küçük kızım hep bi sıkıntılı dogdugundan beri, önceden hep kusuyordu. Kusmasi geçti 2 hafta gece uykularimiz rahat geçti, 1 haftadirda her bezi kakali sürekli kaka yapıyor ve sık uyanıyor çok hareketli kucakta zaptetmek de zor her yerim ağrıyor
Dünkü menum
Sabah 1 tb ekmeği, 1 haşlanmış yumurta sarısı :) zeytin, peynir, süt, 1 tk reçel. Biraz patates kızartması.
Ara humana stell tea
Dışarıdaydik aksama kadar AVM de bir pide yedim 1 ayran. Saat 17.30 gibi sonra hiç bişey yemedim günü kapattım.
Su 2 lt.
Hadi bakailm bol eksilergünaydın kızçeler...
bu cuma mezun olmayı planlıyorum hazır mısınız
mezun oluyorum dediysem gidiyorum demedim sadece mezun olup takıma dışardan devam edeceğim çünkü kilo vermem çok ciddi durdu biliyorsunuz...
bu hafta ciddi bir diyet menüsüyle geliyorum..
balık zeytinyağlı ve çorba ağırlıklı..ve bugün itibariyle spor da kesin olacak cumaya kadar...
65 ufaktan atayimda hedefimin alti dahi olabilerr1 ocak 2019 hedefimiz
nickname 2.11.2018 kg / 01.01.2019 kg
toplight 75 / 69
parkbyull 71,6 / 68-67
balpamuk 65,5 /60
hedef38beden 68/66
@karabiber01 71,4/66
kardelelen321 83/75
azaydidem 68,3/60
si_bel 62,4/59
fancynancy 84,5/79,5
fattofit85 80,3 / 71
ayvacicegi 59,1/55
@hapiness8387 72,8 / 65
evet 1 ocak hedeflerini de buldum revize etmek isteyen var mı?
4 gün sonra 3 aylık olacak canım.Kac aylik cnm alisma sureci var
dönem dönem ilginç bir şekilde 2-3 kilo artı gelebiliyoruz belki su tutmuşsundur belki adet olacaksındır bekle geçer en kötü 1 haftaya..Tartildim kızlar 72 kiloyum çok saskinim 2 günde bu kilo alınır mı cumartesi kaçamak yoktu sadece pazar 1 etli pide yedim o da 17.30 da sonra hiç birşey yemedim.
Ayrıca 40 im çıktıktan sonra 2 kere regl oldum. acaba 3. Kez mi olacağım onun sisligi mi var
saol tatlım geçer merak etme daha lohusa sayılırsıntoplight kaptanim kayinpederinize çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.
Bizim de yine 1 hafta sonra 19-20 Ocak ama çok konu var ya of şimdiden başlamak lazım dediğin gibi. Bir de baya ters köşe yaptılar zaten özellikle Türk Kültürü ve Psikolojide, geçmiş yılların sorularına hiç benzemiyordu. Neyse sağlık olsun artık DD ile de olsa geçelimOkudum iyi geçmiş sınavların canım. Vizeler bitti şimdi final stresiOcak 12 miymiş neymiş bizimkiler. Yatın başlıyorum ders çalışmaya. Bu defa 15 günde 24 ünite yükleme yapmiyim diyorum. İnşallah alttan bişi bırakmadan takır takır geçer bitiririz.
Vuhuuuugünaydın kızçeler...
bu cuma mezun olmayı planlıyorum hazır mısınız
mezun oluyorum dediysem gidiyorum demedim sadece mezun olup takıma dışardan devam edeceğim çünkü kilo vermem çok ciddi durdu biliyorsunuz...
bu hafta ciddi bir diyet menüsüyle geliyorum..
balık zeytinyağlı ve çorba ağırlıklı..ve bugün itibariyle spor da kesin olacak cumaya kadar...
Kardelencim sende kilo durumu nedir, hadi bak haftalık hedefe katıl sen de :)Günaydın güzel hatunlar
Reglden olabilir canım, bir de bence o dönemlerde iniş-çıkış çok oluyor, süt durumu bile etkileyebilirTartildim kızlar 72 kiloyum çok saskinim 2 günde bu kilo alınır mı cumartesi kaçamak yoktu sadece pazar 1 etli pide yedim o da 17.30 da sonra hiç birşey yemedim.
Ayrıca 40 im çıktıktan sonra 2 kere regl oldum. acaba 3. Kez mi olacağım onun sisligi mi var
diyorum diyorum meşaleleri hazırlayalım pardon filmine dönmesinde giderken vedalaşıp bir sonraki mahkemeye demeyeyim deHellooo tatlışlarımmm nasılsınız bakalımm?
Bizim de yine 1 hafta sonra 19-20 Ocak ama çok konu var ya of şimdiden başlamak lazım dediğin gibi. Bir de baya ters köşe yaptılar zaten özellikle Türk Kültürü ve Psikolojide, geçmiş yılların sorularına hiç benzemiyordu. Neyse sağlık olsun artık DD ile de olsa geçelim
Vuhuuuu
Meşaleleri yakın, mezuniyet yakın diyorsun
Kardelencim sende kilo durumu nedir, hadi bak haftalık hedefe katıl sen de :)
Reglden olabilir canım, bir de bence o dönemlerde iniş-çıkış çok oluyor, süt durumu bile etkileyebilir
morordek
Üye ismi / 30 Kasım kilo / 7 Aralık hedef
toplight / 72.9 /
karabiber01 / 70.2 /70.0
parkbyull / 71.2 /
fattofit85 / 78.3 /
balpamuk / 63.8 /
azaydidem / 64.9 /64
rint / 55.8 /
ayvacicegi / 56.4 /56.0
BeyazOrkidem / 67.2 /
Bookhunter / 63 /
fancynancy / 86.9 / 85,5
hapiness8387 / 72.5 /
kaanin annesi / 70.2 /
Özlemmmm ya sen nerelerdesin kaç seferdir aklımdasınMerhaba kızlar..Nasılsınız? Ara ara bakıyordum bir yazayım dedim..
fancynancy Orticim ben de bugun 84'ü gördüm malesef..
Benim durumlar hiç iç açacı değil ördeğim burdan koptuğum an kilo alma durumları başlıyo. Son zamanlarda moral durumum da pek iyi değildi. Can sıkıcı durumlar yaşadım. Öyle olunca boşvermişlik başlıyo bende. En sevmediğim yönüm. Buraya daha fazla katılımda bulunmalıyım. Yoksa aldım başımı yine gidiyorum. Bi fancy bi ben kaldık zaten takımın ağır toplarıHellooo tatlışlarımmm nasılsınız bakalımm?
Bizim de yine 1 hafta sonra 19-20 Ocak ama çok konu var ya of şimdiden başlamak lazım dediğin gibi. Bir de baya ters köşe yaptılar zaten özellikle Türk Kültürü ve Psikolojide, geçmiş yılların sorularına hiç benzemiyordu. Neyse sağlık olsun artık DD ile de olsa geçelim
Vuhuuuu
Meşaleleri yakın, mezuniyet yakın diyorsun
Kardelencim sende kilo durumu nedir, hadi bak haftalık hedefe katıl sen de :)
Reglden olabilir canım, bir de bence o dönemlerde iniş-çıkış çok oluyor, süt durumu bile etkileyebilir
Aa özlemcim hoşgeldin. Az önce bi fancy bi ben kaldık takımın ağır topları dedim. Sen de bizdensin.Merhaba kızlar..Nasılsınız? Ara ara bakıyordum bir yazayım dedim..
fancynancy Orticim ben de bugun 84'ü gördüm malesef..
Duzene gırmen lazım stres yapma bol. Su iç canımTartildim kızlar 72 kiloyum çok saskinim 2 günde bu kilo alınır mı cumartesi kaçamak yoktu sadece pazar 1 etli pide yedim o da 17.30 da sonra hiç birşey yemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?