Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlarrr

Geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.

Gecmis olsun canim

kıızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim işe başladım sanırım düzenli olarak yazabilirim
haftasonu beslenmem çok düzensiz oldu sabah tartılamadım ne durumdayım diye

Üye ismi / 30 Kasım kilo / 7 Aralık hedef
toplight / 72.9 /72,5
karabiber01 / 70.2 /70.0
parkbyull / 71.2 /70
fattofit85 / 78.3 /
balpamuk / 63.8 /
azaydidem / 64.9 /64
rint / 55.8 /
ayvacicegi / 56.4 /56.0
BeyazOrkidem / 67.2 /
Bookhunter / 63 /
fancynancy / 86.9 / 85,5
hapiness8387 / 72.5 /
kaanin annesi / 70.2 /

Kac aylik cnm alisma sureci var

Hadi bakailm bol eksiler

Tartildim kızlar 72 kiloyum çok saskinim 2 günde bu kilo alınır mı cumartesi kaçamak yoktu sadece pazar 1 etli pide yedim o da 17.30 da sonra hiç birşey yemedim.
Ayrıca 40 im çıktıktan sonra 2 kere regl oldum. acaba 3. Kez mi olacağım onun sisligi mi var

dönem dönem ilginç bir şekilde 2-3 kilo artı gelebiliyoruz belki su tutmuşsundur belki adet olacaksındır bekle geçer en kötü 1 haftaya..

Hellooo tatlışlarımmm nasılsınız bakalımm?

Bizim de yine 1 hafta sonra 19-20 Ocak ama çok konu var ya of şimdiden başlamak lazım dediğin gibi. Bir de baya ters köşe yaptılar zaten özellikle Türk Kültürü ve Psikolojide, geçmiş yılların sorularına hiç benzemiyordu. Neyse sağlık olsun artık DD ile de olsa geçelim
Vuhuuuu
Meşaleleri yakın, mezuniyet yakın diyorsun
Günaydın güzel hatunlar
Kardelencim sende kilo durumu nedir, hadi bak haftalık hedefe katıl sen de :)
Reglden olabilir canım, bir de bence o dönemlerde iniş-çıkış çok oluyor, süt durumu bile etkileyebilir

diyorum diyorum meşaleleri hazırlayalım pardon filmine dönmesinde giderken vedalaşıp bir sonraki mahkemeye demeyeyim de

Merhaba kızlar.. Nasılsınız? Ara ara bakıyordum bir yazayım dedim.. fancynancy Orticim ben de bugun 84'ü gördüm malesef..

Merhaba kızlar.. Nasılsınız? Ara ara bakıyordum bir yazayım dedim..
fancynancy Orticim ben de bugun 84'ü gördüm malesef..
Özlemmmm ya sen nerelerdesin kaç seferdir aklımdasın
Döndüğüne sevindim gerçekten merak etmeye başlamıştım seni :)

Benim durumlar hiç iç açacı değil ördeğim burdan koptuğum an kilo alma durumları başlıyo. Son zamanlarda moral durumum da pek iyi değildi. Can sıkıcı durumlar yaşadım. Öyle olunca boşvermişlik başlıyo bende. En sevmediğim yönüm. Buraya daha fazla katılımda bulunmalıyım. Yoksa aldım başımı yine gidiyorum. Bi fancy bi ben kaldık zaten takımın ağır topları
Bu sabah itibariyle 85 im. Cuma hedefim de 84 olsun o zaman. Yılbaşı hedefim de 79 olsun toplight cım. 75 yazdırmışım ama yılbaşına kadar o anca rüya olur.

Merhaba kızlar.. Nasılsınız? Ara ara bakıyordum bir yazayım dedim..
fancynancy Orticim ben de bugun 84'ü gördüm malesef..
Aa özlemcim hoşgeldin. Az önce bi fancy bi ben kaldık takımın ağır topları dedim. Sen de bizdensin.
Artık şu 80leri yıkalım kızlar ne olur dürtelim birbirimizi deşelim ne yapacaksak. Ben çok mutsuzum böyleeee..
O eski motivasyonu yakalayamıyorum bi türlü. Hadi birbirimizi bi gazlayalım ne dersiniz.

Duzene gırmen lazım stres yapma bol. Su iç canım
Emzırıonmu bebişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…