- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #298.641
Ben 2013 de yapmistim 20 kilo verdim 75-55Dukan ekspres mi yapsam diyorum
örgün okumicam acıktan okucam icin sknti yapmiyorum yasim 25 unv okumak heo istemistim 2 cocuktan sonra nasipmis bakalim iyi bi bolum kazanirsam insallah bence sende yinede denemelisinBugün sınavın nasıldı ördekim? Yalnız bahsettiğin dersin adı bile böyle bir oturaklıfinalde halledersin sen onu şekerim.
Kolay gelsin canım. Bende istiyorum yine ygs ama bilmiyorum ya da açıkçası şöyle diyeyim yemiyorseneye inceler tekrar karar veririm. Şimdi çocuklarım çok ufak. Bi de eskaza kazanırım falan özele yeter anca İstanbul’da puanım muhtemelen. Sonra ders saatleri de önemli. Çocukların okuldan çıkması, yetişmem vs amaaannnn şimdiden vazgeçtim sanki
hangi sinava hazirlaniyosun canim keske gitmesen arada girerdin aslinda cok vaktini almaz burasiKızlar ben bir süre giremeyeceğim.
Tam da listeye girmiştim olmadı bu
Sınava hazirlanacağım,sınavı atlatınca tekrar geleceğim inşallah.
Sizleri çok sevdim,görüşmek üzere.
Cok gecmis olsun kaptanicem rabbim sifa versin insallahhhKızlar geçmişi okuyamadım saçma ir haftasonu geçirdik güya gezmeye kayınvalidelere bursaya gittik cuma günü o akşam kayınpeder beyin kanaması geçirdi
Dün tüm gün hastanede idik bu öğleyin ben çocuklarla otobüse bindim Ankaraya dönüyorum eşim hastanede kayınpeder in başında kaldı hayati tehlikesi yok şuan için ama bilinç kaybı ve görme kaybı var dua edin canlarım
Spor muhtesem vallaBgunku menum
Kahvalti 11.30
1 haslanmis yumurta
5 yesil zeytin
kk beyaz yarim yagli peynir
Salatalik domates
1 kucuk pisi
Aksam 18.00
2 kasik domatesli makarna
4 kucuk tavuk but minnak olanlardan
2 elma dlim patates hepsi firinda pismis
2 kasik yogurt
Coban salata
Arada 20.00
Turk kahvesi sekersiz
2 kasik yogurt icinde yarim elma spordan sonra elim ayagim titreyince yedim malesef saat 11gibi
Su 2.200 lt
1 lt dukan birasi
Kirazsapli aclik otlu cay 2 bardak
Spor
30 dakika zumba
25 dakika bacak ve karin agirlikli bölgesel egzersiz
morordek
Allah acil şifalar versin canım .Kızlar geçmişi okuyamadım saçma ir haftasonu geçirdik güya gezmeye kayınvalidelere bursaya gittik cuma günü o akşam kayınpeder beyin kanaması geçirdi
Dün tüm gün hastanede idik bu öğleyin ben çocuklarla otobüse bindim Ankaraya dönüyorum eşim hastanede kayınpeder in başında kaldı hayati tehlikesi yok şuan için ama bilinç kaybı ve görme kaybı var dua edin canlarım
İnşallah bir an evvel kilolardan kurtulur o kadife elbiseyi üstünde görürsün canımDün çok güzel kıyafetler gördüm biran önce zayiflayip giymek istiyorum ama sabırlı olmam lazım bebeğim var
Siyah kadife elbise gördüm çoook güzel
Süpermiş valla. Darısı başıma o zaman.Ben 2013 de yapmistim 20 kilo verdim 75-55
İstediğim bölüm açıkta yok olsa affetmez felsefe yerine ona başlardım. Bakalım, seneye durum değerlendirmesi yapacağım bir, senin yaşın gençmiş bebeğim. Ben 38 imörgün okumicam acıktan okucam icin sknti yapmiyorum yasim 25 unv okumak heo istemistim 2 cocuktan sonra nasipmis bakalim iyi bi bolum kazanirsam insallah bence sende yinede denemelisin
hangi sinava hazirlaniyosun canim keske gitmesen arada girerdin aslinda cok vaktini almaz burasi
Kendi adima solim bende seni cok sevdim
Cok gecmis olsun kaptanicem rabbim sifa versin insallahhh
Mezuniyetine sevindim canım ama ayrılmamana daha da çok sevindim. Çok güzel kilolar verdin helal olsun. Bi başarı hikayesi de senden okuruz artıkgünaydın kızçeler...
bu cuma mezun olmayı planlıyorum hazır mısınız
mezun oluyorum dediysem gidiyorum demedim sadece mezun olup takıma dışardan devam edeceğim çünkü kilo vermem çok ciddi durdu biliyorsunuz...
bu hafta ciddi bir diyet menüsüyle geliyorum..
balık zeytinyağlı ve çorba ağırlıklı..ve bugün itibariyle spor da kesin olacak cumaya kadar...
dur kız cuma günü hesabı tutturayım ondan sonra cubba cubba kutlayalımMezuniyetine sevindim canım ama ayrılmamana daha da çok sevindim. Çok güzel kilolar verdin helal olsun. Bi başarı hikayesi de senden okuruz artık
70,0şekerim hedefim en düşük daha yüksek te olabilirmorordek
Üye ismi / 30 Kasım kilo / 7 Aralık hedef
toplight / 72.9 /
karabiber01 / 70.2 /70.0
parkbyull / 71.2 /
fattofit85 / 78.3 /
balpamuk / 63.8 /
azaydidem / 64.9 /64
rint / 55.8 /
ayvacicegi / 56.4 /56.0
BeyazOrkidem / 67.2 /
Bookhunter / 63 /
fancynancy / 86.9 / 85,5
hapiness8387 / 72.5 /
kaanin annesi / 70.2 /
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?