Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bnde disardan acik lise oluyorum bu sene son olur insAllah zorunöu 4 dersim var

Cocuklar gezmeye gitti bizde esimle sinema filmi secip izliycez cay demliycem
O meyve cerez
Bende cay icicem

Diyette yagdan kacmayin süt yagli olsun
Zeytinyagi tereyag kullanin

bnde disardan acik lise oluyorum bu sene son olur insAllah zorunöu 4 dersim var

Cocuklar gezmeye gitti bizde esimle sinema filmi secip izliycez cay demliycem
O meyve cerez
Bende cay icicem
Oh çocuksuz keyif demek :)
Sınavlarında da başarılar dilerim

Çoğu gitmiş azı kalmış canım. Yarın için de başarılar.

Oh çocuksuz keyif demek :)
Sınavlarında da başarılar dilerim
Benim bgunuk biraz kacamakli gecti malesef yarina telafi edicem insallahh bende bu yil uni sinavina hazirlaniyorum kpssortaogretim sinavina grdim kendimi deniyorum hic calismadim 5 senedir elime kitap almadim o halde 62 küsürat almisim bunada sukur dedim smdi ygsye adam akilli calisip grmek istiyorum ama cocuklardan braz zor

Bugün sınavın nasıldı ördekim? Yalnız bahsettiğin dersin adı bile böyle bir oturaklı finalde halledersin sen onu şekerim.

Kolay gelsin canım. Bende istiyorum yine ygs ama bilmiyorum ya da açıkçası şöyle diyeyim yemiyor seneye inceler tekrar karar veririm. Şimdi çocuklarım çok ufak. Bi de eskaza kazanırım falan özele yeter anca İstanbul’da puanım muhtemelen. Sonra ders saatleri de önemli. Çocukların okuldan çıkması, yetişmem vs amaaannnn şimdiden vazgeçtim sanki

Bugün sınavın nasıldı ördekim? Yalnız bahsettiğin dersin adı bile böyle bir oturaklı finalde halledersin sen onu şekerim.
Evet baya oturaklı bi ders kendisi, bakalım inşallah geçerim bi sekilde
Bugünkü sınavım 3'te daha girmedim kuzucum

Merhaba arkadaslar, nasılsınız, ben grupsuz kilo veremiyorum grupta açığınız varsa aranıza katılmak istiyorum yeniden morordek
Tabi ki katılabilirsin, listeye girme durumun olur mu bilmiyorum, 6 ay geçmesi lazım üzerinden ama bence motive olmak için menulerini yazmaya başlayabilirsin :)

Teşekkür ederim, tmm yarın yazmaya başlayayım o zaman, kaç ay oldu ben ayrılalı tam bilmiyorum

Diyette yagdan kacmayin süt yagli olsun
Zeytinyagi tereyag kullanin
ben de özellikle yağsız beslenmeye çalışmıyorum ama yağlı süt sevmiyorum. bir de sık süt kanalı tıkanıklığı yaşıyorum, doymuş yağları fazla tüketmemek gerekiyormus tereyagini biraktim. zeytinyağ, ayçiçek yağı kullaniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…