- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #298.601
bnde disardan acik lise oluyorum bu sene son olur insAllah zorunöu 4 dersim varAy herkes nerde
Ben sabahtır sınavdan sınava koşturuyorum. 4 ders bitti, 2'si de yarın. Türk kültürü ve medeniyetleri tarihinde bir cortladım ki sormayınezber soruları yapamıyorum ben bi kere daha anladım. İnsallah kalmam o dersten.
Eee sizler nasılsınız? Nasıl geçiyor hafta sonu?
Diyette yagdan kacmayin süt yagli olsunSabah: 1 bardak yağsız süt, 2 kuru erik
Öğle: 2 yumurtadan peynirli omlet, 1 domates,1dilim ekmek, 1 avuç ceviz, çay
Ara: 1 elma, 1 armut
Akşam: 1 tabak etli nohut, 1 mercimek köftesi, 1 yk rus salatası, 2 kuru incir
Su:1/2 litre
Spor:yok
Oh çocuksuz keyif demek :)bnde disardan acik lise oluyorum bu sene son olur insAllah zorunöu 4 dersim var
Cocuklar gezmeye gitti bizde esimle sinema filmi secip izliycez cay demliycem
O meyve cerez
Bende cay icicem
bana yetişmeye çalışcennnsen 70,2 ben 71,2 napcez
Sagol canimOh çocuksuz keyif demek :)
Sınavlarında da başarılar dilerim
Çoğu gitmiş azı kalmış canım. Yarın için de başarılar.Ay herkes nerde
Ben sabahtır sınavdan sınava koşturuyorum. 4 ders bitti, 2'si de yarın. Türk kültürü ve medeniyetleri tarihinde bir cortladım ki sormayınezber soruları yapamıyorum ben bi kere daha anladım. İnsallah kalmam o dersten.
Benim bgunuk biraz kacamakli gecti malesef yarina telafi edicem insallahhOh çocuksuz keyif demek :)
Sınavlarında da başarılar dilerim
Bugün sınavın nasıldı ördekim? Yalnız bahsettiğin dersin adı bile böyle bir oturaklıAy herkes nerde
Kolay gelsin canım. Bende istiyorum yine ygs ama bilmiyorum ya da açıkçası şöyle diyeyim yemiyorBenim bgunuk biraz kacamakli gecti malesef yarina telafi edicem insallahhbende bu yil uni sinavina hazirlaniyorum kpssortaogretim sinavina grdim kendimi deniyorum hic calismadim 5 senedir elime kitap almadim o halde 62 küsürat almisim bunada sukur dedim smdi ygsye adam akilli calisip grmek istiyorum ama cocuklardan braz zor
Evet baya oturaklı bi ders kendisi, bakalım inşallah geçerim bi sekildeBugün sınavın nasıldı ördekim? Yalnız bahsettiğin dersin adı bile böyle bir oturaklıfinalde halledersin sen onu şekerim.
Tabi ki katılabilirsin, listeye girme durumun olur mu bilmiyorum, 6 ay geçmesi lazım üzerinden ama bence motive olmak için menulerini yazmaya başlayabilirsin :)Merhaba arkadaslar, nasılsınız, ben grupsuz kilo veremiyorumgrupta açığınız varsa aranıza katılmak istiyorum yeniden morordek
Teşekkür ederim, tmm yarın yazmaya başlayayım o zaman, kaç ay oldu ben ayrılalı tam bilmiyorumEvet baya oturaklı bi ders kendisi, bakalım inşallah geçerim bi sekilde
Bugünkü sınavım 3'te daha girmedim kuzucum
Tabi ki katılabilirsin, listeye girme durumun olur mu bilmiyorum, 6 ay geçmesi lazım üzerinden ama bence motive olmak için menulerini yazmaya başlayabilirsin :)
ben de özellikle yağsız beslenmeye çalışmıyorum ama yağlı süt sevmiyorum. bir de sık süt kanalı tıkanıklığı yaşıyorum, doymuş yağları fazla tüketmemek gerekiyormus tereyagini biraktim. zeytinyağ, ayçiçek yağı kullaniyorum.Diyette yagdan kacmayin süt yagli olsun
Zeytinyagi tereyag kullanin
aa hangi sınav? ne zamana kadar yoksun?Kızlar ben bir süre giremeyeceğim.
Tam da listeye girmiştim olmadı bu
Sınava hazirlanacağım,sınavı atlatınca tekrar geleceğim inşallah.
Sizleri çok sevdim,görüşmek üzere.
hoşgeldin gerçi sen bizden eskisin galiba :)Merhaba arkadaslar, nasılsınız, ben grupsuz kilo veremiyorumgrupta açığınız varsa aranıza katılmak istiyorum yeniden morordek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?