Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Özlemmmm ya sen nerelerdesin kaç seferdir aklımdasın
Döndüğüne sevindim gerçekten merak etmeye başlamıştım seni :)
Bir türlü tam olarak motivasyon sağlayamıyordum canım ya o sekilde gelmek istemedim buraya. Bugün ani bir kararla sp yaptım. Akşam çaya misafirim var inşallah kazasız atlatacam bugünü..

Ben de aynı sekildeyim canım ama bir yerden başlamak gerekiyor.Bu sabah sağolsun komsum beni çok iyi motive etti iyice gazladı. Zaten dün gece almıştım bu kararı onun gazı ve söyledikleri iyi geldi. Sabah tartı fotosu çektim. 84 ilk defa bu kiloyu gördüm. Böyle devam etseydim kesin 90ları da görürdüm. Sen de sabah foto çek ve dikkat etmeye başlaa aslında sabahı bile beklemene gerek yok şu an basla..

Aynen öyle özlemcim. Kararlı ve azimli olmak gerekiyo. Hadi o zaman birbirimizi motive edelim diyet spor kardeşliği kuralım yapalım şu işi.

Bi fancy bi ben kaldık zaten takımın ağır topları

Tam diyordum ki Özlem de var
Yalnız takımın ağır topları kısmına feci koptum.
Hadi sende dukan Express yap yarından itibaren. Ben bugünden başladım. Menü paylaşacağım sizde ertes gün en azından benzer şekilde yaparsınız bişiler. Ne dersin? Sonra 1-2 hafta ara ve yine yaparız.

Yapalım tatlım da ben dukan konusunda biraz cahilim. Protein ağırlıklı mı beslenmek gerekiyordu. Bi de dukan birası duydum içelim güzelleşelim

Bir türlü tam olarak motivasyon sağlayamıyordum canım ya o sekilde gelmek istemedim buraya. Bugün ani bir kararla sp yaptım. Akşam çaya misafirim var inşallah kazasız atlatacam bugünü..

morordek az olsun bizim olsun di mi
Ay hadi hadi hadi o zaman 3'ünüze birden yazayım
Bence el birliğiyle verebilirsiniz neden olmasın yani önceden yapmıştınız
Hep salmaktan oluyor bunlar zaten, o yüzden diyorum burayı bırakmayın diye
Herkes menüsünü paylaşıyor, o menüleri görünce yiyeceğiniz bile boğazınıza dizilir millet sağlıklı besleniyor ben ne yapıyorum dersiniz
Üçünüzü orti yaptım o zaman cumaya eminim güzel eksiler göreceksiniiizz

İnşallah başarıcaz ördeğimmmm.
Dukan olayına giriyorum çok heyecanlıyım.

Benim bebeğim de yarın 4 aylık olacak. Gün içinde kıyafet, yemek, su, emzirme durumuna göre 2 kiloya kadar artıp azalabiliyor tartıdaki rakam.

İnşallahhhhh ördekim.
15 dklık yürüyüşümü de yapmış oldum markete çıktığımda yolu uzattım. Akşama da dün için söz verdiğim eliptiği yapacağım.

Benim bebeğim de yarın 4 aylık olacak. Gün içinde kıyafet, yemek, su, emzirme durumuna göre 2 kiloya kadar artıp azalabiliyor tartıdaki rakam.
Allah bağışlasın ikinizin de bebeklerini canım. kaanin annesi
Lohusasınız siz çok normaldir. Sabah birşey yiyip içmeden tartılın kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…