- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #298.701
Tamam canım yapalim bugün gun boyu SP yaptım ama akşam kendime kendime ayri yapamayinca 1 kase mercimek çorbası ictim. Yarin tekrar sp yaparım.Ortim oda bir şey mi? 86,9 dum Cuma günü.
Gel dukan ekspres yapıyorum. Yarın başla sende.
Ben de bugün çektim yarın tekrar çeker atarım..Bende her gün tartı fotosu paylaşim sizinle. Bana da motivasyon olsun. Dukandan 2-2,5 kg veririm diye tahmin ediyorum. Ödem vs vardır şimdi.
1 ocak 2019 hedefimiz
nickname 2.11.2018 kg / 01.01.2019 kg
@toplight 75 / 69
@parkbyull 71,6 / 68-67
@balpamuk 65,5 /60
@hedef38beden 68/66
Deniz ve Kum 71,4/66
kardelelen321 83/79
azaydidem 68,3/60
@si_bel 62,4/59
fancynancy 84,5/82
@fattofit85 80,3 / 71
ayvacicegi 59,1/55
@hapiness8387 72,8 / 65
@BeyazOrkidem 67,6 /65 (başlangıç 9.11)
Tamam öyle yapayım bende o zaman.Tamam canım yapalim bugün gun boyu SP yaptım ama akşam kendime kendime ayri yapamayinca 1 kase mercimek çorbası ictim. Yarin tekrar sp yaparım.
Sen de 1 gün daha sp yap aynı giderdik..
Annelik zor zanaat valla. Bizi de bizden başkası anlamazSabah: 1 dilim ekmek, 50gr beyaz peynir, 5 siyah zeytin, 2 kuru erik, çay
Ara: 1 armut, 2 avuç ayçekirdegi
Öğle: 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim ekmek, 1 tatlı kaşığı bal, 100 gr tuzsuz peynir, 5 siyah zeytin
Ara: 1 armut, 1 kase yoğurt,çilek
Akşam: peynirli ıspanak, 2 dilim ekmek, 1 bardak kahve
Spor: yok
Su: 1 litreye tamamlamaya calısıcam
Bugün çok uykusuz ve yorgunum elim hep karbonhidratlara gidiyor. Bizim ufaklık dun gece 3te uyanıp 1 saat konuşmaya çalıştı sabaha kadar kaçarımdaydı:)
Haydi hayırlı olsun bence iyi gelecek :) Dukan ekspress güzel benceİnşallah başarıcaz ördeğimmmm.
Dukan olayına giriyorum çok heyecanlıyım.
Süpersinİnşallahhhhh ördekim.
15 dklık yürüyüşümü de yapmış oldum markete çıktığımda yolu uzattım. Akşama da dün için söz verdiğim eliptiği yapacağım.
Yilbasi hedefim yalan oldu ben 69 kiloyada raziyimbende hedefimi yazdım dur bakiim yılbaşı hedeflerini de bulup geleyim
Hiç veremedinmi canimEki Görüntüle 2211795
Hemen hemen bu sekılde beslendım bende tık yok bu bayan basarmış bravo valla
tesekkur ederim canimSpor muhtesem valla
valla helal yinede örgün okumak istiyosun masallahSüpermiş valla. Darısı başıma o zaman.
İstediğim bölüm açıkta yok olsa affetmez felsefe yerine ona başlardım. Bakalım, seneye durum değerlendirmesi yapacağım bir, senin yaşın gençmiş bebeğim. Ben 38 im
hosgeldin niyere kaybolma artikBen de aynı sekildeyim canım ama bir yerden başlamak gerekiyor.Bu sabah sağolsun komsum beni çok iyi motive etti iyice gazladı. Zaten dün gece almıştım bu kararı onun gazı ve söyledikleri iyi geldi. Sabah tartı fotosu çektim. 84 ilk defa bu kiloyu gördüm. Böyle devam etseydim kesin 90ları da görürdüm. Sen de sabah foto çek ve dikkat etmeye başlaa aslında sabahı bile beklemene gerek yok şu an basla..
yogurdun icinde ara ogun olrak tukete blirsin yada sabha omlet yapablirsim cnimSüpersin.
Yulaf kepeği hergün yeniyor.. Peki nasıl tüketiyorsun.
mercimek corbasida protein dukanda mercimek corbasina izin var gunluk 1 cay bardagi kadr mercimege musade ediyo canimTamam canım yapalim bugün gun boyu SP yaptım ama akşam kendime kendime ayri yapamayinca 1 kase mercimek çorbası ictim. Yarin tekrar sp yaparım.
Sen de 1 gün daha sp yap aynı giderdik..
Çok güzel tarifler canım emeğine sağlık. Çıtır ekmek çok güzel bi alternatif.Çok sevindim valla canım. Yulaf kepeğini yoğurdun içine koyarak tüketebilirsin ya da aşağıda 2 tarif atıyorum canım. Bu şekilde de kullanabilirsin. Ben ilk tarifi yapmayı düşünüyorum yarın.
Eki Görüntüle 2211781 Eki Görüntüle 2211782 Eki Görüntüle 2211783 Eki Görüntüle 2211784
Bak ne güzel söylüyorsun. 4 ay önce seninle kilomuz aynıydı. Eğer bende biraz çabalasaydım kilo almaz en kötü sabit kalırdım. 86 dansa 82 yeniden başlamak için daha iyi olurdu. Tebrik esiyorum seni canı gönülden karabibercim.Oooooo kimler gelmiş öyle bugün ayni üçünüzünde aynı gelmesi çok güzel eskiler yine gelmeye başladı kizlar gitmeyin biryere artik bakin ben 70 kiloyum artik 4 ay önce 82 kiloydum pes etmek yok lutfen
Parkcimmmm sende mezun olmaya karar vermişsin hem sevindim hem üzüldüm ben birisi gidince üzülüyorum nedense icten içten herkeze çok alisiyorum herkeze
Delirdim herhaldevalla helal yinede örgün okumak istiyosun masallah
İnşallah işine yarar canım benim.Çok güzel tarifler canım emeğine sağlık. Çıtır ekmek çok güzel bi alternatif.
Gugıl amcaya arattır dukan ekspres diyeti diye annekazın sayfası çıkıyor zaten ilk başta. Bende oradan baktım bunlara.Çok güzel tarifler canım emeğine sağlık. Çıtır ekmek çok güzel bi alternatif.
Bak ne güzel söylüyorsun. 4 ay önce seninle kilomuz aynıydı. Eğer bende biraz çabalasaydım kilo almaz en kötü sabit kalırdım. 86 dansa 82 yeniden başlamak için daha iyi olurdu. Tebrik esiyorum seni canı gönülden karabibercim.
Bizde sanki sözleşmiş gibi olduk böyle ama alakası yok valla. Üçümüz denk geldik ama iyi oldu. Yoksa kardelenciğimin dediği gibi tek ağır top olacaktım takımda
Delirdim herhaldeeğitim şart anacım.
İnşallah işine yarar canım benim.
Hadi bende sizinle yarin dukan eksprese basliyim bakalim nolcak bayadir bole liste altinda bi dyet yapmiyodum belki motive eder iyi gelir banada ohalde yarin yasasin safprotein kardesligiGugıl amcaya arattır dukan ekspres diyeti diye annekazın sayfası çıkıyor zaten ilk başta. Bende oradan baktım bunlara.
Yarar mutlaka tatlım. Teşekkür ederimBak ne güzel söylüyorsun. 4 ay önce seninle kilomuz aynıydı. Eğer bende biraz çabalasaydım kilo almaz en kötü sabit kalırdım. 86 dansa 82 yeniden başlamak için daha iyi olurdu. Tebrik esiyorum seni canı gönülden karabibercim.
Bizde sanki sözleşmiş gibi olduk böyle ama alakası yok valla. Üçümüz denk geldik ama iyi oldu. Yoksa kardelenciğimin dediği gibi tek ağır top olacaktım takımda
Delirdim herhaldeeğitim şart anacım.
İnşallah işine yarar canım benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?