Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sabah: 1 dilim ekmek, 50gr beyaz peynir, 5 siyah zeytin, 2 kuru erik, çay
Ara: 1 armut, 2 avuç ayçekirdegi
Öğle: 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim ekmek, 1 tatlı kaşığı bal, 100 gr tuzsuz peynir, 5 siyah zeytin
Ara: 1 armut, 1 kase yoğurt,çilek
Akşam: peynirli ıspanak, 2 dilim ekmek, 1 bardak kahve

Spor: yok
Su: 1 litreye tamamlamaya calısıcam

Bugün çok uykusuz ve yorgunum elim hep karbonhidratlara gidiyor. Bizim ufaklık dun gece 3te uyanıp 1 saat konuşmaya çalıştı sabaha kadar kaçarımdaydı:)

Ortim oda bir şey mi? 86,9 dum Cuma günü.
Gel dukan ekspres yapıyorum. Yarın başla sende.
Tamam canım yapalim bugün gun boyu SP yaptım ama akşam kendime kendime ayri yapamayinca 1 kase mercimek çorbası ictim. Yarin tekrar sp yaparım.
Sen de 1 gün daha sp yap aynı giderdik..

Annelik zor zanaat valla. Bizi de bizden başkası anlamaz

Kilom 68 bugün itibariyle, bugünkü menüm
Kahvaltı:1 kk peynir, 10 zeytin, 1/4 simit, 1avuç badem ceviz karışık
Öğle :1 roll ekmek içinde orman kebabı, 1 kase yayla çorbası, 1 kase yoğurt
Ara:1 büyük bardak süt,, 1 haşlanmış yumurta
Aksam:5kasık karnabahar yemeği, 1/2 kase çorba, 1 kase yoğurt, 3-4 parça sucuk, 1tane kalburabastı tatlı
Ara:1kase çekirdek

3lt su

Spor:10dk tempolu yürüyüş, 5dk koşu morordek

Oooooo kimler gelmiş öyle bugün ayni üçünüzünde aynı gelmesi çok güzel eskiler yine gelmeye başladı kizlar gitmeyin biryere artik bakin ben 70 kiloyum artik 4 ay önce 82 kiloydum pes etmek yok lutfen

Parkcimmmm sende mezun olmaya karar vermişsin hem sevindim hem üzüldüm ben birisi gidince üzülüyorum nedense icten içten herkeze çok alisiyorum herkeze

Az önce misafirlerim gitti teyzemler gelmişti öğlen doktordan bana uğramislar

Sabah 11de
1 dilim ekmek
1 domates
5 zeytin
3 yemek kaşığı biberli domates

Ara
1turk kahvesi

Akşam
5 tane yaprak sarmasi
1 tabak yesil mercimekli salata

Sabah
1 saat yürüyüş yaptim

Spor muhtesem valla
tesekkur ederim canim

valla helal yinede örgün okumak istiyosun masallah

hosgeldin niyere kaybolma artik

Süpersin.
Yulaf kepeği hergün yeniyor.. Peki nasıl tüketiyorsun.
yogurdun icinde ara ogun olrak tukete blirsin yada sabha omlet yapablirsim cnim

Tamam canım yapalim bugün gun boyu SP yaptım ama akşam kendime kendime ayri yapamayinca 1 kase mercimek çorbası ictim. Yarin tekrar sp yaparım.
Sen de 1 gün daha sp yap aynı giderdik..
mercimek corbasida protein dukanda mercimek corbasina izin var gunluk 1 cay bardagi kadr mercimege musade ediyo canim

Bak ne güzel söylüyorsun. 4 ay önce seninle kilomuz aynıydı. Eğer bende biraz çabalasaydım kilo almaz en kötü sabit kalırdım. 86 dansa 82 yeniden başlamak için daha iyi olurdu. Tebrik esiyorum seni canı gönülden karabibercim.
Bizde sanki sözleşmiş gibi olduk böyle ama alakası yok valla. Üçümüz denk geldik ama iyi oldu. Yoksa kardelenciğimin dediği gibi tek ağır top olacaktım takımda

valla helal yinede örgün okumak istiyosun masallah
Delirdim herhalde eğitim şart anacım.

Çok güzel tarifler canım emeğine sağlık. Çıtır ekmek çok güzel bi alternatif.
İnşallah işine yarar canım benim.

kesinlikle

Gugıl amcaya arattır dukan ekspres diyeti diye annekazın sayfası çıkıyor zaten ilk başta. Bende oradan baktım bunlara.
Hadi bende sizinle yarin dukan eksprese basliyim bakalim nolcak bayadir bole liste altinda bi dyet yapmiyodum belki motive eder iyi gelir banada ohalde yarin yasasin safprotein kardesligi

Yarar mutlaka tatlım. Teşekkür ederim
Bu sefer birlikte azimle bugünün ağır toplarj yarının çıtırları olcek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…