Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

dönem dönem ilginç bir şekilde 2-3 kilo artı gelebiliyoruz belki su tutmuşsundur belki adet olacaksındır bekle geçer en kötü 1 haftaya..
Inşallah geçer hergün tartilmayayim en iyisi. Haftasonu çok yürüdüm yoruldum ya kesin ondandir siskinliltir

günaydın kızlar
bu sabah güncel kilom 70,6 idi..
bugünü çorba günüm ilan ettim,bu hafta aşırı sağlık dolu aşırı diyetik menülerim olacak hissediyorum..

dünkü menüme gelecek olursak;

morordek ve yazıyorum ama doğrumu yapıyorum bilmiyorum sevgili yardımcıları
Cikilatacanavari fancynancy

sabah:
2 haşlanmış yumurta
lor peyniri
zeytin
yaprak galeta
maydanoz
ıhlamur

öğlen:
mercimekli bulgur pilavı üstünde az kabak

akşam:fırında levrek ,bol salata

bende ekmek yok malumunuz

su:2,5 litre

Duzene gırmen lazım stres yapma bol. Su iç canım
Emzırıonmu bebişi
Kilo konusunda çok takintiliyim. Keşke hamileyim diye dünyaları ywmeseydim
Evet emziriyorum ama cok cok emen bir bebek değil memeyi tutturana kadar baya bir savaş veriyorum 3 aydır Böyleyiz. Sütüm doğumdan 3 gün sonra geldi sarılık olmasın diye mama vermiştim biberonla hemen alıştı .

Senin menülerin ve sporların çok iyiydi canım öyle hatırlıyorum geçen seneden. Gayet iyi gidiyordun. Hiç pes etme hem uzun diyetler bize sağlıklı yaşamayı öğretiyor hemde spor hayatımızın bir parçası oluyor.
Seni hep profilindeki kız gibi hayal ediyorum. hepimiz öyle olalım inşallah

Benim bebeğim de yarın 4 aylık olacak. Gün içinde kıyafet, yemek, su, emzirme durumuna göre 2 kiloya kadar artıp azalabiliyor tartıdaki rakam.
Kaç kilo almistin hamileyken , suan ne kadarı gitti. sütün etkilendi mi? Biraz fazla sordum ama paylasirsan sevinirim. Özel olarak yeyip içtiğin birsey var mı?

Allah bağışlasın ikinizin de bebeklerini canım. kaanin annesi
Lohusasınız siz çok normaldir. Sabah birşey yiyip içmeden tartılın kızlar.
Çok teşekkür ederim canım Rabbim tüm evlatları anne babasına bagislasin.
Sabah önce wc , sonra emzirme sonra tartiliyorum sonra 2 bardak su içip kahvaltı yapıyorum. Tüm bunlar in bitmesi öğle yi buluyor. Bende tiroid de var haftasonu kontrole gidecegim. Hadi hayırlısı.

Dünkü menum
Sabah 1 yumurta, peynir, zeytin 1 tb ekmeği. Canım bişey yemek istemedi
Öğle bulgur pilavı taze fasulye yoğurt
Ara rezene
Ara humana stell tea (acaba reklam yerine mi geçiyor )
Aksam yağsız tavada kızarmış tavuk göğsü, Yoğurtlu çorba (un katmadim içine sadece birazcık pirinç var )
2 tane ekler yedim
Su 2 lt (evet çok az oldu )

Bugün hedefim 3.5-4 lt su içmek
Hava yağışlı olmazsa bebisle 30 dk yürüyüş. (Küçük abi kreste )
Tatlı yemek yok
Buraya yazayım ki uygulamak zorunda kalayim.
Ekmekle aram pek yok ama tatlı isteğim çok fazla. Özellikle sütlü ve çikolatalı tatlılara dayanamıyorum. Şerbetli tatlıları sevmem zaten.

Sp nedir?

Çok meraklı gördüm kendimi
saf protein demek et süt yumurta ve bitkisel protein (bezelye mercimek vs.) gibi besinlerle günün tamamlandığı evre..dukancılar yapar genelde uzun vadede sağlıklı olmayıp ama kısa vadede yüklü kilo verdiren bir seçimdir..

ne kadaaaan akademik açıkladım

Günaydınlar
Sabah sabah biraz canım sıkıldı hanımlar, ciddi bir durum değil, eşimle klasik muhabbetler... Şimdi de hoca ile görüşmem var. Gün içinde gelirim tekrardan, öptüm sizleri
sıkı can iyidir kaptanım çıkmaz ,enişte bey dövülecekse işaret çakman yeterli biliyosun döveriz

Günaydınlar
Sabah sabah biraz canım sıkıldı hanımlar, ciddi bir durum değil, eşimle klasik muhabbetler... Şimdi de hoca ile görüşmem var. Gün içinde gelirim tekrardan, öptüm sizleri
boşver sıkma canını enişteye erkek milleti değilmi parky nin dediği gibi dövülecekse haber ver hemen el atarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…