- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #298.721
Çocukları uyuttum taradım hep google dan. Aklıma takılanları öğrendim canım. Baya bi aydınlandım.Gugıl amcaya arattır dukan ekspres diyeti diye annekazın sayfası çıkıyor zaten ilk başta. Bende oradan baktım bunlara.
Harikasın canımHadi bende sizinle yarin dukan eksprese basliyim bakalim nolcak bayadir bole liste altinda bi dyet yapmiyodum belki motive eder iyi gelir banada ohalde yarin yasasin safprotein kardesligi
Inşallah geçer hergün tartilmayayim en iyisi. Haftasonu çok yürüdüm yoruldum ya kesin ondandir siskinliltirdönem dönem ilginç bir şekilde 2-3 kilo artı gelebiliyoruz belki su tutmuşsundur belki adet olacaksındır bekle geçer en kötü 1 haftaya..
Sp nedir?Günaydın kızlar..500ml ılık limonlu suyumu içtim. 2 tane de yumurta hasladım. Sp ile devam ediyoruz fancynancy kardelelen321 dün akşam sp ye uyamadım ama yine 900gr gitmiş..
Kilo konusunda çok takintiliyim. Keşke hamileyim diye dünyaları ywmeseydimDuzene gırmen lazım stres yapma bol. Su iç canım
Emzırıonmu bebişi
Senin menülerin ve sporların çok iyiydi canım öyle hatırlıyorum geçen seneden. Gayet iyi gidiyordun. Hiç pes etme hem uzun diyetler bize sağlıklı yaşamayı öğretiyor hemde spor hayatımızın bir parçası oluyor.Ben de aynı sekildeyim canım ama bir yerden başlamak gerekiyor.Bu sabah sağolsun komsum beni çok iyi motive etti iyice gazladı. Zaten dün gece almıştım bu kararı onun gazı ve söyledikleri iyi geldi. Sabah tartı fotosu çektim. 84 ilk defa bu kiloyu gördüm. Böyle devam etseydim kesin 90ları da görürdüm. Sen de sabah foto çek ve dikkat etmeye başlaa aslında sabahı bile beklemene gerek yok şu an basla..
Kaç kilo almistin hamileyken , suan ne kadarı gitti. sütün etkilendi mi? Biraz fazla sordum ama paylasirsan sevinirim. Özel olarak yeyip içtiğin birsey var mı?Benim bebeğim de yarın 4 aylık olacak. Gün içinde kıyafet, yemek, su, emzirme durumuna göre 2 kiloya kadar artıp azalabiliyor tartıdaki rakam.
Çok teşekkür ederim canım Rabbim tüm evlatları anne babasına bagislasin.Allah bağışlasın ikinizin de bebeklerini canım.kaanin annesi
Lohusasınız siz çok normaldir. Sabah birşey yiyip içmeden tartılın kızlar.
GünaydınGünaydın kızlar..500ml ılık limonlu suyumu içtim. 2 tane de yumurta hasladım. Sp ile devam ediyoruz fancynancy kardelelen321 dün akşam sp ye uyamadım ama yine 900gr gitmiş..
özlemcim ekliyorum hemen tatlımBugün 84 kiloydum yeni yıl hedefim 79 olsun
canım dukan express yapıyorlar sp saf protein demek onların dilindeSp nedir?
Çok meraklı gördüm kendimi
saf protein demek et süt yumurta ve bitkisel protein (bezelye mercimek vs.) gibi besinlerle günün tamamlandığı evre..dukancılar yapar genelde uzun vadede sağlıklı olmayıp ama kısa vadede yüklü kilo verdiren bir seçimdir..Sp nedir?
Çok meraklı gördüm kendimi
sıkı can iyidir kaptanım çıkmaz ,enişte bey dövülecekse işaret çakman yeterli biliyosun döverizGünaydınlar
Sabah sabah biraz canım sıkıldı hanımlar, ciddi bir durum değil, eşimle klasik muhabbetler... Şimdi de hoca ile görüşmem var. Gün içinde gelirim tekrardan, öptüm sizleri
boşver sıkma canını enişteye erkek milleti değilmi parky nin dediği gibi dövülecekse haber ver hemen el atarızGünaydınlar
Sabah sabah biraz canım sıkıldı hanımlar, ciddi bir durum değil, eşimle klasik muhabbetler... Şimdi de hoca ile görüşmem var. Gün içinde gelirim tekrardan, öptüm sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?