- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #298.741
Kaç kilo almistin hamileyken , suan ne kadarı gitti. sütün etkilendi mi? Biraz fazla sordum ama paylasirsan sevinirim. Özel olarak yeyip içtiğin birsey var mı?
sıkı can iyidir kaptanım çıkmaz ,enişte bey dövülecekse işaret çakman yeterli biliyosun döveriz
Sağolun canlar, desteğiniz yeterboşver sıkma canını enişteye erkek milleti değilmi parky nin dediği gibi dövülecekse haber ver hemen el atarız
benim kocam benden aşırı zıt olarak dünyanın en kibar en ağzı temiz adamıdır ağzından salak lafını dahi duymamışımdır düşün lan man hakgetire kendimi onun yanında çok terbiyesiz hissediyorumSağolun canlar, desteğiniz yeterBazen cidden dayak istiyorlar Genelde erkek milleti diyip geçiyorum ama damarıma bastığı da oluyor
Hahaha harbiden sizinki daha iyiymişbenim kocam benden aşırı zıt olarak dünyanın en kibar en ağzı temiz adamıdır ağzından salak lafını dahi duymamışımdır düşün lan man hakgetire kendimi onun yanında çok terbiyesiz hissediyorum
bu sabah arabanın aküsü bitik bulduk çalıştırıyorum çalışmıyor en son akşam adam kullanmış arabayı nasıl saydırıyom..neyse arabayı vurdurmaya çalışıyoruz ben gazdayım o itiyor bu bir sinirlendi geldi elimden direksiyonu alıp kırmaya çalışıyor..içine bildiğin elyın kaçtı..ben o an miyav miyav demeye başladımçomağı sakladım anlayacağın..
her şey bitti araba çalıştı benim adamın gözündeki canavar gitti feri yerine geldi..özür dilerim dedi ve gitti..
al sana sabah sabah aksiyon
ben bazen dolu dolu kavga etmek istiyorum ama adam nato kafa nato duvar bu sebeple kavga etme lüksüm maalesef yok o tuz biber olayına giremiyorum velhasıl 5 yıllık evlilikte bu halini ikinci görüşümHahaha harbiden sizinki daha iyiymişDeli deliyi görünce sopasını saklarmış misali
Bunun yanında bizimki çok monoton ve sıradan bir tartışmaydı
Özlemcim ben de başladım. W yumurta yedim ben de. inşallah güzel sonuçlar alıcazGünaydın kızlar..500ml ılık limonlu suyumu içtim. 2 tane de yumurta hasladım. Sp ile devam ediyoruz fancynancy kardelelen321 dün akşam sp ye uyamadım ama yine 900gr gitmiş..
İnsan bazen doya doya kavga etmek istiyor haklısın, bizim tartışmalar da çok medeni geçiyor, oysa ki kayışı kopartasım geliyor bazenben bazen dolu dolu kavga etmek istiyorum ama adam nato kafa nato duvar bu sebeple kavga etme lüksüm maalesef yok o tuz biber olayına giremiyorum velhasıl 5 yıllık evlilikte bu halini ikinci görüşüm
benim kocam benden aşırı zıt olarak dünyanın en kibar en ağzı temiz adamıdır ağzından salak lafını dahi duymamışımdır düşün lan man hakgetire kendimi onun yanında çok terbiyesiz hissediyorum
bu sabah arabanın aküsü bitik bulduk çalıştırıyorum çalışmıyor en son akşam adam kullanmış arabayı nasıl saydırıyom..neyse arabayı vurdurmaya çalışıyoruz ben gazdayım o itiyor bu bir sinirlendi geldi elimden direksiyonu alıp kırmaya çalışıyor..içine bildiğin elyın kaçtı..ben o an miyav miyav demeye başladımçomağı sakladım anlayacağın..
her şey bitti araba çalıştı benim adamın gözündeki canavar gitti feri yerine geldi..özür dilerim dedi ve gitti..
al sana sabah sabah aksiyon
İviiittttt, süpersin. 4’ledik o zaman.Hadi bende sizinle yarin dukan eksprese basliyim bakalim nolcak bayadir bole liste altinda bi dyet yapmiyodum belki motive eder iyi gelir banada ohalde yarin yasasin safprotein kardesligi
Olalım artık bir zahmet.Yarar mutlaka tatlım. Teşekkür ederim
Bu sefer birlikte azimle bugünün ağır toplarj yarının çıtırları olcek inşallah
Çocukları uyuttum taradım hep google dan. Aklıma takılanları öğrendim canım. Baya bi aydınlandım.
Harikasın canım. Bende dün akşam kestane yedim yaaaa. Yarın yine yapıcamdye şımarıklık yaptım. Bugün fire vermem artık.Günaydın kızlar..500ml ılık limonlu suyumu içtim. 2 tane de yumurta hasladım. Sp ile devam ediyoruz fancynancy kardelelen321 dün akşam sp ye uyamadım ama yine 900gr gitmiş..
Sadece ördeğimizi etiketlesende olur parkicim, uğraşma birde bizlegünaydın kızlar
bu sabah güncel kilom 70,6 idi..
bugünü çorba günüm ilan ettim,bu hafta aşırı sağlık dolu aşırı diyetik menülerim olacak hissediyorum..
dünkü menüme gelecek olursak;
morordek ve yazıyorum ama doğrumu yapıyorum bilmiyorum sevgili yardımcıları
@Cikilatacanavarifancynancy
sabah:
2 haşlanmış yumurta
lor peyniri
zeytin
yaprak galeta
maydanoz
ıhlamur
öğlen:
mercimekli bulgur pilavı üstünde az kabak
akşam:fırında levrek ,bol salata
bende ekmek yok malumunuz
su:2,5 litre
Çokta üzme kendini canım, hamilelikte yeniyor. Hepimiz yapıyoruz. Sen düzenli beslenip şekerden uzak durup emzirdikçe hepsi gidecek zaten o kadar takılma.Kilo konusunda çok takintiliyim. Keşke hamileyim diye dünyaları ywmeseydim
Evet emziriyorum ama cok cok emen bir bebek değil memeyi tutturana kadar baya bir savaş veriyorum 3 aydır Böyleyiz. Sütüm doğumdan 3 gün sonra geldi sarılık olmasın diye mama vermiştim biberonla hemen alıştı .
Herkes dengeleyenini bulmuş desene
Benimki de tam tersi sinirlenince kurt adama dönüşüyor. Ben sakin bi yapıya sahibim Allahtan dengeliyoruz. Ama bazen bizde de çift taraflı şimşekler çakmıyo değil. Ortak kanaat erkek milleti...
Ay öyle zaten. Bakma sen onun kilosunaSenin menülerin ve sporların çok iyiydi canım öyle hatırlıyorum geçen seneden. Gayet iyi gidiyordun. Hiç pes etme hem uzun diyetler bize sağlıklı yaşamayı öğretiyor hemde spor hayatımızın bir parçası oluyor.
Seni hep profilindeki kız gibi hayal ediyorum. hepimiz öyle olalım inşallah
ben uğraşırım şekerim de siz uğraşmıyorsanız boşuna bildirimlerinizi işgal etmeyeyim dedimdiSadece ördeğimizi etiketlesende olur parkicim, uğraşma birde bizle
Süt vermeden tartıl bak 200 gram kar edersinÇok teşekkür ederim canım Rabbim tüm evlatları anne babasına bagislasin.
Sabah önce wc , sonra emzirme sonra tartiliyorumsonra 2 bardak su içip kahvaltı yapıyorum. Tüm bunlar in bitmesi öğle yi buluyor. Bende tiroid de var haftasonu kontrole gidecegim. Hadi hayırlısı.
Döveriz onu takımca ona göre, söyle ona ayağını denk alsın heeeeeGünaydınlar
Sabah sabah biraz canım sıkıldı hanımlar, ciddi bir durum değil, eşimle klasik muhabbetler... Şimdi de hoca ile görüşmem var. Gün içinde gelirim tekrardan, öptüm sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?