Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaç kilo almistin hamileyken , suan ne kadarı gitti. sütün etkilendi mi? Biraz fazla sordum ama paylasirsan sevinirim. Özel olarak yeyip içtiğin birsey var mı?

Ben boyuma göre biraz kilolu hamile kalmıştım (59-60) civarı. 71.6 ile doğum yaptım, tabi 11-12 kilo almışım. Herhalde müdahalesiz normal dogum yaptigim icin 1 hafta sonra 58 kiloydum. Sonra kvnin yaptigi yemekler tatlilar derken 3 aylıkken kilo almaya başladığımı farkettim ve buraya katıldım. Şimdi 56-57 civarındayım ama bu kilo benim için direnç noktası biliyorum, bunu kırarsam boyuma göre ideal kiloya inerim bence (boy 1.56).

sıkı can iyidir kaptanım çıkmaz ,enişte bey dövülecekse işaret çakman yeterli biliyosun döveriz

boşver sıkma canını enişteye erkek milleti değilmi parky nin dediği gibi dövülecekse haber ver hemen el atarız
Sağolun canlar, desteğiniz yeter Bazen cidden dayak istiyorlar Genelde erkek milleti diyip geçiyorum ama damarıma bastığı da oluyor

Sağolun canlar, desteğiniz yeter Bazen cidden dayak istiyorlar Genelde erkek milleti diyip geçiyorum ama damarıma bastığı da oluyor
benim kocam benden aşırı zıt olarak dünyanın en kibar en ağzı temiz adamıdır ağzından salak lafını dahi duymamışımdır düşün lan man hakgetire kendimi onun yanında çok terbiyesiz hissediyorum
bu sabah arabanın aküsü bitik bulduk çalıştırıyorum çalışmıyor en son akşam adam kullanmış arabayı nasıl saydırıyom..neyse arabayı vurdurmaya çalışıyoruz ben gazdayım o itiyor bu bir sinirlendi geldi elimden direksiyonu alıp kırmaya çalışıyor..içine bildiğin elyın kaçtı..ben o an miyav miyav demeye başladım çomağı sakladım anlayacağın..

her şey bitti araba çalıştı benim adamın gözündeki canavar gitti feri yerine geldi..özür dilerim dedi ve gitti..

al sana sabah sabah aksiyon

Hahaha harbiden sizinki daha iyiymiş Deli deliyi görünce sopasını saklarmış misali
Bunun yanında bizimki çok monoton ve sıradan bir tartışmaydı

Hahaha harbiden sizinki daha iyiymiş Deli deliyi görünce sopasını saklarmış misali
Bunun yanında bizimki çok monoton ve sıradan bir tartışmaydı
ben bazen dolu dolu kavga etmek istiyorum ama adam nato kafa nato duvar bu sebeple kavga etme lüksüm maalesef yok o tuz biber olayına giremiyorum velhasıl 5 yıllık evlilikte bu halini ikinci görüşüm

Günaydın kızlar.. 500ml ılık limonlu suyumu içtim. 2 tane de yumurta hasladım. Sp ile devam ediyoruz fancynancy kardelelen321 dün akşam sp ye uyamadım ama yine 900gr gitmiş..
Özlemcim ben de başladım. W yumurta yedim ben de. inşallah güzel sonuçlar alıcaz

ben bazen dolu dolu kavga etmek istiyorum ama adam nato kafa nato duvar bu sebeple kavga etme lüksüm maalesef yok o tuz biber olayına giremiyorum velhasıl 5 yıllık evlilikte bu halini ikinci görüşüm
İnsan bazen doya doya kavga etmek istiyor haklısın, bizim tartışmalar da çok medeni geçiyor, oysa ki kayışı kopartasım geliyor bazen
Kadınlar olarak çok mu duygularımıza kapılıyoruz acaba, onlar mı daha stabil kalmayı başarıyorlar anlayamadım, herhalde kimse de çözememiştir bu durumu

Benimki de tam tersi sinirlenince kurt adama dönüşüyor. Ben sakin bi yapıya sahibim Allahtan dengeliyoruz. Ama bazen bizde de çift taraflı şimşekler çakmıyo değil. Ortak kanaat erkek milleti...

Hadi bende sizinle yarin dukan eksprese basliyim bakalim nolcak bayadir bole liste altinda bi dyet yapmiyodum belki motive eder iyi gelir banada ohalde yarin yasasin safprotein kardesligi
İviiittttt, süpersin. 4’ledik o zaman.

Yarar mutlaka tatlım. Teşekkür ederim
Bu sefer birlikte azimle bugünün ağır toplarj yarının çıtırları olcek inşallah
Olalım artık bir zahmet. Çok bile bekledik.

Çocukları uyuttum taradım hep google dan. Aklıma takılanları öğrendim canım. Baya bi aydınlandım.

Günaydın kızlar.. 500ml ılık limonlu suyumu içtim. 2 tane de yumurta hasladım. Sp ile devam ediyoruz fancynancy kardelelen321 dün akşam sp ye uyamadım ama yine 900gr gitmiş..
Harikasın canım. Bende dün akşam kestane yedim yaaaa. Yarın yine yapıcamdye şımarıklık yaptım. Bugün fire vermem artık.

Dünkü menüm morordek

Kahvaltı
Hellim
Yumurtalı omlet

Ara
Filtre kahve

Öğle
Haşlanmış tavuk,
1 yk yulaf ezmesi (kepeğim yoktu)
2 yk yoğurt

Akşam
6 ekmeksiz köfte
2 yk yoğurt
Zero (dukan amca buna izin veriyor ya, ben her türlü direnirim yani )

Gece
Haşlanmış kestane

Spor: 15 dk yürüyüş, 15 dk eliptik
Su: 2 lt

Sadece ördeğimizi etiketlesende olur parkicim, uğraşma birde bizle

Çokta üzme kendini canım, hamilelikte yeniyor. Hepimiz yapıyoruz. Sen düzenli beslenip şekerden uzak durup emzirdikçe hepsi gidecek zaten o kadar takılma.

Ay öyle zaten. Bakma sen onun kilosuna kütlesinin yarısı kas benim ortimin hiçte söylediği kiloda görünmüyor maşallah. İşte en büyük sorunumuz da bu zaten. Yaawww benim vücut iyi böle fena değil, kaldırıyor dediğimizden başımıza gelenler.

Süt vermeden tartıl bak 200 gram kar edersin
Ve geçmiş olsun canım.

Günaydınlar
Sabah sabah biraz canım sıkıldı hanımlar, ciddi bir durum değil, eşimle klasik muhabbetler... Şimdi de hoca ile görüşmem var. Gün içinde gelirim tekrardan, öptüm sizleri
Döveriz onu takımca ona göre, söyle ona ayağını denk alsın heeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…