- 25 Ağustos 2007
- 1.910
- 4.770
- 658
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #298.781
Menün çok güzel canımBugün ki menüm
Sabah
1 tane tost
Yeşillik
Domates
Ara
1 kase yoğurt
Öğlen
5 yemek kaşığı melemen
1 dilim ekmek
2 sivribiber
Ara
1 Türk kahvesi
Akşam
5 yemek kaşığı karnabahar haslayip soganla kavurdum
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
Haydi hep beraber motive olalım ve başaralım canımOoo saf proteinler yarasın kızlar bende 2 gündür başladım adaptasyon sürecine yılbaşı hedefim yalan olmasın bari
Olsun canim en azindan şuan daha kararli döndün Geç kalmış sayilmazsiniz ,ama dikkat etmezsen 90li rakamlarida görürsün bu sefer dahada zor olur kilo vermek ,çok çabuk kilo vermek degilde ayda 3kilo vererek ilerlemek en güzeli bundan sonra vereceğinizden eminimBak ne güzel söylüyorsun. 4 ay önce seninle kilomuz aynıydı. Eğer bende biraz çabalasaydım kilo almaz en kötü sabit kalırdım. 86 dansa 82 yeniden başlamak için daha iyi olurdu. Tebrik esiyorum seni canı gönülden karabibercim.
Bizde sanki sözleşmiş gibi olduk böyle ama alakası yok valla. Üçümüz denk geldik ama iyi oldu. Yoksa kardelenciğimin dediği gibi tek ağır top olacaktım takımda
Delirdim herhaldeeğitim şart anacım.
İnşallah işine yarar canım benim.
Sen diyetisyene gitmiyormuydun canimHadi bende sizinle yarin dukan eksprese basliyim bakalim nolcak bayadir bole liste altinda bi dyet yapmiyodum belki motive eder iyi gelir banada ohalde yarin yasasin safprotein kardesligi
Baş ağrısı geçmeyince oluyor canım bazen böyle..Olsun canım güzel menün de bulantı neden acaba. Adet dönemin mi yaklaştıki.
Geçmiş olsun canım.Baş ağrısı geçmeyince oluyor canım bazen böyle..
Katlanılması kolay oluyor di miUzun suredir bu kadar az yememistim cnm onun etkisi olabilir. Bide kızım okula gittikten gittikten sonra 11:30'a kadar uyudum o da etkilemis olabilir..
Aslında saf proteini cok sevmiyorum sebzeyi arıyorum ama 1 gün olunca sorun etmiyorum.
Bu şekilde devam edersek güler tabi kardelencim.Aynen canım ya.. Dukanın acemisiydim ama güzelmiş ben sevdim. Ara ara yapalım valla. Dediğin gibi birlikte yapınca çok daha güzel yapıyoruz. İnşallah cuma günü de yüzümüz güler.
Mersiii bebeyim.Senin menün de çok güzel olmuş canım
Bir dahakine sende katılırsın bizee. Bir hafta yaptıktan sonra azıcık mola verip tekrar yaparız demiştik.Ooo saf proteinler yarasın kızlar bende 2 gündür başladım adaptasyon sürecine yılbaşı hedefim yalan olmasın bari
Menün çoook güzel canım.Bugün ki menüm
Sabah
1 tane tost
Yeşillik
Domates
Ara
1 kase yoğurt
Öğlen
5 yemek kaşığı melemen
1 dilim ekmek
2 sivribiber
Ara
1 Türk kahvesi
Akşam
5 yemek kaşığı karnabahar haslayip soganla kavurdum
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
İnşallah canım. Çabuk vermek güzel tabii ama dediğin gibi sonrasında da dikkat etmek lazım. Bu kısa süreli ya hem yormuyor hem kasmıyor hem de disipline ediyor insanı. Ben öyle düşünüyorum, mesela haftalardır diyete başlayacağım deyip deyip bir adım ileri gidebilmişliğim olmadı. Ama en azından dukan ekspres yapacağım dediğimde belli başlı kurallar var, esnetemiyorsun. Öbür türlü ay azıcık yesem bişi olmaz kafasını yaşıyorum ben maalesef. Biraz kilo verince de motivasyonu artıyor insanın. Ay ne yazdım yahuuuuOlsun canim en azindan şuan daha kararli döndün Geç kalmış sayilmazsiniz ,ama dikkat etmezsen 90li rakamlarida görürsün bu sefer dahada zor olur kilo vermek ,çok çabuk kilo vermek degilde ayda 3kilo vererek ilerlemek en güzeli bundan sonra vereceğinizden eminim
Bookcum böyle bir şey varsa neden söylemedin ki bu zamana kadar? Biz de seni çok sevmiştik, üzücü olmuş gidişin.Kızlar ben bir süre giremeyeceğim.
Tam da listeye girmiştim olmadı bu
Sınava hazirlanacağım,sınavı atlatınca tekrar geleceğim inşallah.
Sizleri çok sevdim,görüşmek üzere.
Şahnur’cum çok geçmiş olsun, üzüldüm... umarım kp in şifa bulur bir an önce...Kızlar geçmişi okuyamadım saçma ir haftasonu geçirdik güya gezmeye kayınvalidelere bursaya gittik cuma günü o akşam kayınpeder beyin kanaması geçirdi
Dün tüm gün hastanede idik bu öğleyin ben çocuklarla otobüse bindim Ankaraya dönüyorum eşim hastanede kayınpeder in başında kaldı hayati tehlikesi yok şuan için ama bilinç kaybı ve görme kaybı var dua edin canlarım
Hanımlar hadi haftalık hedef tutalım. Yılbaşı hedeflerimizi kaptanicem tutmuştu sagolsun, yılbaşına da az kaldı malum. Haftalık hedefler bizi daha çok motive edebilir. Aşağıya listeyi ekliyorum, herkes cuma günü için hedefini yazsın :)
Üye ismi / 30 Kasım kilo / 7 Aralık hedef
toplight / 72.9 /
karabiber01 / 70.2 /
parkbyull / 71.2 /
fattofit85 / 78.3 /
balpamuk / 63.8 /63.5
azaydidem / 64.9 /
rint / 55.8 /
ayvacicegi / 56.4 /
BeyazOrkidem / 67.2 /
Bookhunter / 63 /
fancynancy / 86.9 /
hapiness8387 / 72.5 /
kaanin annesi / 70.2 /
Madalyan hayırlı olsun ayvaciceği, tebrik ederim. :)5. Takım üyesi madalyası almışım, mutlu oldum :) bebek olduktan sonra küçücük şeylerden mutlu oluyorum artık.. yalnız maskot hangi hayvan tam çıkaramadım
Okudum iyi geçmiş sınavların canım. Vizeler bitti şimdi final stresiOcak 12 miymiş neymiş bizimkiler. Yatın başlıyorum ders çalışmaya. Bu defa 15 günde 24 ünite yükleme yapmiyim diyorum. İnşallah alttan bişi bırakmadan takır takır geçer bitiririz.
Ferah’cım sen halledersin yaa hayırlısıyla takır takır geçersin merak etme.
Çok geçmiş olsun Şahnurcum, bol şifalar diliyorum.
morordek
Üye ismi / 30 Kasım kilo / 7 Aralık hedef
toplight / 72.9 /
karabiber01 / 70.2 /70.0
parkbyull / 71.2 /
fattofit85 / 78.3 /
balpamuk / 63.8 /
azaydidem / 64.9 /64
rint / 55.8 /
ayvacicegi / 56.4 /56.0
BeyazOrkidem / 67.2 /
Bookhunter / 63 /
fancynancy / 86.9 /
hapiness8387 / 72.5 /
kaanin annesi / 70.2 /
Hadi bende sizinle yarin dukan eksprese basliyim bakalim nolcak bayadir bole liste altinda bi dyet yapmiyodum belki motive eder iyi gelir banada ohalde yarin yasasin safprotein kardesligi
Baş ağrısı geçmeyince oluyor canım bazen böyle..
Baş ağrısı geçmeyince oluyor canım bazen böyle..
Kaç kilo almistin hamileyken , suan ne kadarı gitti. sütün etkilendi mi? Biraz fazla sordum ama paylasirsan sevinirim. Özel olarak yeyip içtiğin birsey var mı?
Oku oku sayfalarcaaaaaaa......... Ancak bitirebildim, sabahın 5’i!Ya arkadaşlar ben geçen haftadan beri baya dağıldım. Kv geldi yine bir kaç gün kaldı gitti, babam hastaydı o da geldi bende kaldı çorba falan yapayım dedim tek başına zor olur diye. Sonra kızım hastalandı, doktor 1 hafta okula gitmesin dedi. Hava verdi, sürekli maske yapıyoruz. İnanılmaz fazla ilaç verdi doktor, alerjik durumu var dedi. Korktum çünkü küçükken ben de alerjik astım bronşit geçirdim. Yıllarca çektim astımdan. Nefrs alamayıp krize giriyordum, hemen hastaneye yatırıp hava veriyorlardı. Doktor evde maskeyle hava vermemiz için nebilizatör verince gözlerim doldu, resmen travmam tekrarladı o an... Neyse şimdi 1 hafta evde beraberiz. Zaten akşama kadar aralıksız yemek-ilaç şeklindeyiz. Birde 2 dk elime telefon alsam sürekli beni kontrol ediyor kızım. “Neden bana bakmıyorsun, neden oraya bakıyorsun. Yok aktiviteyi kaçırıyorsun, çizgi filmi izlesene...vs” şeklinde sürekli beni kontrol altında tutmaya çalışıyor. Dün artık bir kızdım! “Ben senin kölen miyim dedim, kendime vakit ayırmaya hakkım yok mu bu nasıl bir bencillik? Yeter artık, beni sürekli kkntrol etmeyi kes!” dedim. Bir baktım 2 dk sonra benim resmimi yapmış, sen mutlu ol diye yaptım anne deyip gülümsüyor :))))))) Bu gel gitlerle deli dolu yaşayıp gidiyoruz işte :))))) Dolayısıyla düzenim bozuldu yazamıyorum da an be an.... Ancak yeni dukancılar gördüm. Hele hele @azaydidem beni bırakıp nasıl gidersinnnnn :)))))) sabah ben de dukana başlıyorum bırakmam peşini. Öyle benden habersiz kaçak göçek dukan yapıp beni geçmek yoooookkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?