Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Olsun canim en azindan şuan daha kararli döndün Geç kalmış sayilmazsiniz ,ama dikkat etmezsen 90li rakamlarida görürsün bu sefer dahada zor olur kilo vermek ,çok çabuk kilo vermek degilde ayda 3kilo vererek ilerlemek en güzeli bundan sonra vereceğinizden eminim

Katlanılması kolay oluyor di mi

Aynen canım ya.. Dukanın acemisiydim ama güzelmiş ben sevdim. Ara ara yapalım valla. Dediğin gibi birlikte yapınca çok daha güzel yapıyoruz. İnşallah cuma günü de yüzümüz güler.
Bu şekilde devam edersek güler tabi kardelencim.

Senin menün de çok güzel olmuş canım
Mersiii bebeyim.

Ooo saf proteinler yarasın kızlar bende 2 gündür başladım adaptasyon sürecine yılbaşı hedefim yalan olmasın bari
Bir dahakine sende katılırsın bizee. Bir hafta yaptıktan sonra azıcık mola verip tekrar yaparız demiştik.

Menün çoook güzel canım.

İnşallah canım. Çabuk vermek güzel tabii ama dediğin gibi sonrasında da dikkat etmek lazım. Bu kısa süreli ya hem yormuyor hem kasmıyor hem de disipline ediyor insanı. Ben öyle düşünüyorum, mesela haftalardır diyete başlayacağım deyip deyip bir adım ileri gidebilmişliğim olmadı. Ama en azından dukan ekspres yapacağım dediğimde belli başlı kurallar var, esnetemiyorsun. Öbür türlü ay azıcık yesem bişi olmaz kafasını yaşıyorum ben maalesef. Biraz kilo verince de motivasyonu artıyor insanın. Ay ne yazdım yahuuuu Öyle işte

Oku oku sayfalarcaaaaaaa......... Ancak bitirebildim, sabahın 5’i!Ya arkadaşlar ben geçen haftadan beri baya dağıldım. Kv geldi yine bir kaç gün kaldı gitti, babam hastaydı o da geldi bende kaldı çorba falan yapayım dedim tek başına zor olur diye. Sonra kızım hastalandı, doktor 1 hafta okula gitmesin dedi. Hava verdi, sürekli maske yapıyoruz. İnanılmaz fazla ilaç verdi doktor, alerjik durumu var dedi. Korktum çünkü küçükken ben de alerjik astım bronşit geçirdim. Yıllarca çektim astımdan. Nefrs alamayıp krize giriyordum, hemen hastaneye yatırıp hava veriyorlardı. Doktor evde maskeyle hava vermemiz için nebilizatör verince gözlerim doldu, resmen travmam tekrarladı o an... Neyse şimdi 1 hafta evde beraberiz. Zaten akşama kadar aralıksız yemek-ilaç şeklindeyiz. Birde 2 dk elime telefon alsam sürekli beni kontrol ediyor kızım. “Neden bana bakmıyorsun, neden oraya bakıyorsun. Yok aktiviteyi kaçırıyorsun, çizgi filmi izlesene...vs” şeklinde sürekli beni kontrol altında tutmaya çalışıyor. Dün artık bir kızdım! “Ben senin kölen miyim dedim, kendime vakit ayırmaya hakkım yok mu bu nasıl bir bencillik? Yeter artık, beni sürekli kkntrol etmeyi kes!” dedim. Bir baktım 2 dk sonra benim resmimi yapmış, sen mutlu ol diye yaptım anne deyip gülümsüyor :))))))) Bu gel gitlerle deli dolu yaşayıp gidiyoruz işte :))))) Dolayısıyla düzenim bozuldu yazamıyorum da an be an.... Ancak yeni dukancılar gördüm. Hele hele @azaydidem beni bırakıp nasıl gidersinnnnn :)))))) sabah ben de dukana başlıyorum bırakmam peşini. Öyle benden habersiz kaçak göçek dukan yapıp beni geçmek yoooookkkkk

Kızlar ben bir süre giremeyeceğim.
Tam da listeye girmiştim olmadı bu

Sınava hazirlanacağım,sınavı atlatınca tekrar geleceğim inşallah.
Sizleri çok sevdim,görüşmek üzere.
Bookcum böyle bir şey varsa neden söylemedin ki bu zamana kadar? Biz de seni çok sevmiştik, üzücü olmuş gidişin.

Şahnur’cum çok geçmiş olsun, üzüldüm... umarım kp in şifa bulur bir an önce...

63.5 bu haftaki hedefim. İnşallah, amin.

5. Takım üyesi madalyası almışım, mutlu oldum :) bebek olduktan sonra küçücük şeylerden mutlu oluyorum artık.. yalnız maskot hangi hayvan tam çıkaramadım
Madalyan hayırlı olsun ayvaciceği, tebrik ederim. :)

Hadi bende sizinle yarin dukan eksprese basliyim bakalim nolcak bayadir bole liste altinda bi dyet yapmiyodum belki motive eder iyi gelir banada ohalde yarin yasasin safprotein kardesligi

Oooo demek öyleeee.... Demek beni bırakıp dukanlara gidersin didom :)))) @azaydidem yok öyle, yakalarım :))) hiç planda yoktu ama sabah dukana başlıyorum hadi bakalım

Günaydın herkese.
Bu sabah itibarıyla dukan diyetine başlamış bulunmaktayım.
Eki Görüntüle 2211930

O baskülün moruna bayıııldııııımmmmmm.... Mor, yüz yıllardır en sevdiğim renktir zaten de baskül de cidden güzel bir mormuş.

Baş ağrısı geçmeyince oluyor canım bazen böyle..

Özlemim geri dönmene çok sevindim! :) Dukan günlerimize geri dönmekte güzel. Biz hep birlikte dukan ekspres yaptığımızda ne kadar keyifli olmuştu geçen sene.... yine yapar yine veririz. Ancak bu sene, geçen seneki motivasyonu ve keyfi bir türlü yakalayamadık nedense... :) Ama sen geri döndüysen ümitliyim :))) bir de komşum motive etti demişsin, sanırım bu grubun arada gazlayıp motive edecek bir psikoloğa veya yaşam koçuna ihtiyacı var :))) morordek kaptanım duy beni, bu takıma bir yaşam koçu veya psikolog ataması yapalım bence :)))) o zaman gör bak herkes patır patır nasıl zayıflıyor :)))

Baş ağrısı geçmeyince oluyor canım bazen böyle..

Özlem geçen sene de söylüyordum, benim de saf protein gününde midem bulanıyor dukan yaparken. Ama bir iki güne bünye herşeye alışıyor sen de biliyorsun. Sabretmeyince vücutta moda giremiyor, direniyor.

Bu dukan ekspres motive edici olabilir ben de hayatımı daha düzene sokabilirsem deneyebilirim ama bu aralar elime ne geçerse onu yiyorum.

Kaç kilo almistin hamileyken , suan ne kadarı gitti. sütün etkilendi mi? Biraz fazla sordum ama paylasirsan sevinirim. Özel olarak yeyip içtiğin birsey var mı?

Bu arada bende süt fazlası var o yüzden 2 kere mastit oldum ikisinde de apse yaptı. Sütü artıran şey bebeğin emmesi veya pompa, yeme icmeyle alakası yok bence. Ne zaman bebek sabaha kadar emdi veya ben süt kanalı tıkanıklığını açmak için pompa yaptım hep süt arttı.

O yaşam koçu ben olciiinmmmmmmm Esram. Terzi kendi söküğünü silemez derler ama kendime çeki düzen vermeden başkasına yardım etmeye çalışmanın komik olduğu kanısındayım neyse eğitimlere devam ama şu meditasyon olayına henüz giremedim çünkü sakin saatlerim neredeyse yok. Çocuklar sabah başlıyorlar akşama kadar vıyır vıyır, akşam eşim geliyor tv açık sesli bir halde. Kafamı sakinleştirip sessiz bir ortam bulmam ancak gece 2 de falan oluyor ama o zaman da zihnimi temizleyeyim derken uyuyakalıyorum

Hadi bakalım dukancılar 5 olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…