- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #298.801
Ben de aynı kafadayım canım. Disiplinli bi şekilde bir türlü başlayamıyordum diyete. İyi oldu böyleKatlanılması kolay oluyor di mi
Bu şekilde devam edersek güler tabi kardelencim.
Mersiii bebeyim.
Bir dahakine sende katılırsın bizee. Bir hafta yaptıktan sonra azıcık mola verip tekrar yaparız demiştik.
Menün çoook güzel canım.
İnşallah canım. Çabuk vermek güzel tabii ama dediğin gibi sonrasında da dikkat etmek lazım. Bu kısa süreli ya hem yormuyor hem kasmıyor hem de disipline ediyor insanı. Ben öyle düşünüyorum, mesela haftalardır diyete başlayacağım deyip deyip bir adım ileri gidebilmişliğim olmadı. Ama en azından dukan ekspres yapacağım dediğimde belli başlı kurallar var, esnetemiyorsun. Öbür türlü ay azıcık yesem bişi olmaz kafasını yaşıyorum ben maalesef. Biraz kilo verince de motivasyonu artıyor insanın. Ay ne yazdım yahuuuuÖyle işte
toplightcım benim fetret dönemime denk geldi bu saatten sonra gidecektir inşaallah çünkü 400 gram verdim gibi düşünmeyelimde 2 kere + 1-2 kere sabit geldim süreçte..kızlar yukarıdaki tablo 1 ayda ne kadar kilo verdiğimizi gösteriyor
parky cim 1 ayda sadece 400 gr vermişsin
fancy sen ise kilo almışsın
fattofit in hedefi biraz abartı ama diğerleri bakalım tutacak mı?
Geçmiş olsun canım hepsi üst üste gelmiş.Oku oku sayfalarcaaaaaaa......... Ancak bitirebildim, sabahın 5’i!Ya arkadaşlar ben geçen haftadan beri baya dağıldım. Kv geldi yine bir kaç gün kaldı gitti, babam hastaydı o da geldi bende kaldı çorba falan yapayım dedim tek başına zor olur diye. Sonra kızım hastalandı, doktor 1 hafta okula gitmesin dedi. Hava verdi, sürekli maske yapıyoruz. İnanılmaz fazla ilaç verdi doktor, alerjik durumu var dedi. Korktum çünkü küçükken ben de alerjik astım bronşit geçirdim. Yıllarca çektim astımdan. Nefrs alamayıp krize giriyordum, hemen hastaneye yatırıp hava veriyorlardı. Doktor evde maskeyle hava vermemiz için nebilizatör verince gözlerim doldu, resmen travmam tekrarladı o an... Neyse şimdi 1 hafta evde beraberiz. Zaten akşama kadar aralıksız yemek-ilaç şeklindeyiz. Birde 2 dk elime telefon alsam sürekli beni kontrol ediyor kızım. “Neden bana bakmıyorsun, neden oraya bakıyorsun. Yok aktiviteyi kaçırıyorsun, çizgi filmi izlesene...vs” şeklinde sürekli beni kontrol altında tutmaya çalışıyor. Dün artık bir kızdım! “Ben senin kölen miyim dedim, kendime vakit ayırmaya hakkım yok mu bu nasıl bir bencillik? Yeter artık, beni sürekli kkntrol etmeyi kes!” dedim. Bir baktım 2 dk sonra benim resmimi yapmış, sen mutlu ol diye yaptım anne deyip gülümsüyor :))))))) Bu gel gitlerle deli dolu yaşayıp gidiyoruz işte :))))) Dolayısıyla düzenim bozuldu yazamıyorum da an be an.... Ancak yeni dukancılar gördüm. Hele hele @azaydidem beni bırakıp nasıl gidersinnnnn :)))))) sabah ben de dukana başlıyorum bırakmam peşini. Öyle benden habersiz kaçak göçek dukan yapıp beni geçmek yoooookkkkk
geçmiş olsunOku oku sayfalarcaaaaaaa......... Ancak bitirebildim, sabahın 5’i!Ya arkadaşlar ben geçen haftadan beri baya dağıldım. Kv geldi yine bir kaç gün kaldı gitti, babam hastaydı o da geldi bende kaldı çorba falan yapayım dedim tek başına zor olur diye. Sonra kızım hastalandı, doktor 1 hafta okula gitmesin dedi. Hava verdi, sürekli maske yapıyoruz. İnanılmaz fazla ilaç verdi doktor, alerjik durumu var dedi. Korktum çünkü küçükken ben de alerjik astım bronşit geçirdim. Yıllarca çektim astımdan. Nefrs alamayıp krize giriyordum, hemen hastaneye yatırıp hava veriyorlardı. Doktor evde maskeyle hava vermemiz için nebilizatör verince gözlerim doldu, resmen travmam tekrarladı o an... Neyse şimdi 1 hafta evde beraberiz. Zaten akşama kadar aralıksız yemek-ilaç şeklindeyiz. Birde 2 dk elime telefon alsam sürekli beni kontrol ediyor kızım. “Neden bana bakmıyorsun, neden oraya bakıyorsun. Yok aktiviteyi kaçırıyorsun, çizgi filmi izlesene...vs” şeklinde sürekli beni kontrol altında tutmaya çalışıyor. Dün artık bir kızdım! “Ben senin kölen miyim dedim, kendime vakit ayırmaya hakkım yok mu bu nasıl bir bencillik? Yeter artık, beni sürekli kkntrol etmeyi kes!” dedim. Bir baktım 2 dk sonra benim resmimi yapmış, sen mutlu ol diye yaptım anne deyip gülümsüyor :))))))) Bu gel gitlerle deli dolu yaşayıp gidiyoruz işte :))))) Dolayısıyla düzenim bozuldu yazamıyorum da an be an.... Ancak yeni dukancılar gördüm. Hele hele @azaydidem beni bırakıp nasıl gidersinnnnn :)))))) sabah ben de dukana başlıyorum bırakmam peşini. Öyle benden habersiz kaçak göçek dukan yapıp beni geçmek yoooookkkkk
Teşekkür ederim canım ben de severim moru ama sen hastasısın sanırım.Bookcum böyle bir şey varsa neden söylemedin ki bu zamana kadar? Biz de seni çok sevmiştik, üzücü olmuş gidişin.
Şahnur’cum çok geçmiş olsun, üzüldüm... umarım kp in şifa bulur bir an önce...
63.5 bu haftaki hedefim. İnşallah, amin.
Madalyan hayırlı olsun ayvaciceği, tebrik ederim. :)
Oooo demek öyleeee.... Demek beni bırakıp dukanlara gidersin didom :)))) @azaydidem yok öyle, yakalarım :))) hiç planda yoktu ama sabah dukana başlıyorum hadi bakalım
O baskülün moruna bayıııldııııımmmmmm.... Mor, yüz yıllardır en sevdiğim renktir zaten de baskül de cidden güzel bir mormuş.
Şu Dukan'ı sevmeme nedenim zeroya izin vermesi :)Menümorordek
Kahvaltı
Yağsız kızarmış hellim
Peynirli omlet
Avuç içinden acık büyük yulaf kepeği krebi
Ara
Zero
Akşam
Haşlanmış tavuk (150 gr kadar herhalde)
2 yk yoğurt
Tulum peyniri
Yulaf kepeği krebi
Gece
Filtre kahve
Su ve sporumu yatmadan önce yazıciimm
Çok geçmişler olsun Esracım, evde çocukla yalnız kalmak zaten başlı başına huni takma sebebiOku oku sayfalarcaaaaaaa......... Ancak bitirebildim, sabahın 5’i!Ya arkadaşlar ben geçen haftadan beri baya dağıldım. Kv geldi yine bir kaç gün kaldı gitti, babam hastaydı o da geldi bende kaldı çorba falan yapayım dedim tek başına zor olur diye. Sonra kızım hastalandı, doktor 1 hafta okula gitmesin dedi. Hava verdi, sürekli maske yapıyoruz. İnanılmaz fazla ilaç verdi doktor, alerjik durumu var dedi. Korktum çünkü küçükken ben de alerjik astım bronşit geçirdim. Yıllarca çektim astımdan. Nefrs alamayıp krize giriyordum, hemen hastaneye yatırıp hava veriyorlardı. Doktor evde maskeyle hava vermemiz için nebilizatör verince gözlerim doldu, resmen travmam tekrarladı o an... Neyse şimdi 1 hafta evde beraberiz. Zaten akşama kadar aralıksız yemek-ilaç şeklindeyiz. Birde 2 dk elime telefon alsam sürekli beni kontrol ediyor kızım. “Neden bana bakmıyorsun, neden oraya bakıyorsun. Yok aktiviteyi kaçırıyorsun, çizgi filmi izlesene...vs” şeklinde sürekli beni kontrol altında tutmaya çalışıyor. Dün artık bir kızdım! “Ben senin kölen miyim dedim, kendime vakit ayırmaya hakkım yok mu bu nasıl bir bencillik? Yeter artık, beni sürekli kkntrol etmeyi kes!” dedim. Bir baktım 2 dk sonra benim resmimi yapmış, sen mutlu ol diye yaptım anne deyip gülümsüyor :))))))) Bu gel gitlerle deli dolu yaşayıp gidiyoruz işte :))))) Dolayısıyla düzenim bozuldu yazamıyorum da an be an.... Ancak yeni dukancılar gördüm. Hele hele @azaydidem beni bırakıp nasıl gidersinnnnn :)))))) sabah ben de dukana başlıyorum bırakmam peşini. Öyle benden habersiz kaçak göçek dukan yapıp beni geçmek yoooookkkkk
Ahah Esracım psikolog olmayı ne kadar isterdim aslında ama neyse varsa bir psikolog geçsin başımıza bizi motive etsinÖzlemim geri dönmene çok sevindim! :) Dukan günlerimize geri dönmekte güzel. Biz hep birlikte dukan ekspres yaptığımızda ne kadar keyifli olmuştu geçen sene.... yine yapar yine veririz. Ancak bu sene, geçen seneki motivasyonu ve keyfi bir türlü yakalayamadık nedense... :) Ama sen geri döndüysen ümitliyim :))) bir de komşum motive etti demişsin, sanırım bu grubun arada gazlayıp motive edecek bir psikoloğa veya yaşam koçuna ihtiyacı var :)))morordek kaptanım duy beni, bu takıma bir yaşam koçu veya psikolog ataması yapalım bence :)))) o zaman gör bak herkes patır patır nasıl zayıflıyor :)))
Günaydın canım. Amin. Herşey gönlünce olur inşallah.Günaydın günaydın ve günaydınnn
Bugün 2'de tez ilerleme sunumum var hocalara artık son olması ümidiyle inşallah aminO yüzden bugün birazcık yoğunum.
Gelecek dönem galiba bitecek doktora kızlar, gerçi sonrasında ne yapacağım da mechul ama bitsin artık yıllardır beynim şişti
Ördeğim eskiden benim de psikolog olma hayalim vardı ama bu cimcimeler bende psikoloji bırakmadı ki. Zor iş vallahi. Herkese anlayarak empati kurarak yaklaşıyoruz ama aynısını biz bulamıyoruz. O yoruyor insanıŞu Dukan'ı sevmeme nedenim zeroya izin vermesi :)
Çok geçmişler olsun Esracım, evde çocukla yalnız kalmak zaten başlı başına huni takma sebebiNeyse tek iyi olsunlar :)
Ahah Esracım psikolog olmayı ne kadar isterdim aslında ama neyse varsa bir psikolog geçsin başımıza bizi motive etsin
Beni de eklemiştin sanki dün canım arada kaynadı galiba ..Hedefe ulaşmaya 26 gün kaldı aman dikkat
1 ocak 2019 hedefimiz
nickname 2.11.2018 kg / 01.01.2019 kg
toplight 75 / 69
parkbyull 71,6 / 68-67
balpamuk 65,5 /60
hedef38beden 68/66
@karabiber01 71,4/66
kardelelen321 83/79
azaydidem 68,3/60
si_bel 62,4/59
fancynancy 84,5/82
fattofit85 80,3 / 71
ayvacicegi 59,1/55
@hapiness8387 72,8 / 65
@BeyazOrkidem 67,6 /65 (başlangıç 9.11)
Pozitif düsünelim: Eğer özellikle cocuklarına empatik yaklaşıyorsan onlar da senden onu ögreneceklerdir :) Şimdi kücükler ama ileride faydasını görecegine eminim.Ördeğim eskiden benim de psikolog olma hayalim vardı ama bu cimcimeler bende psikoloji bırakmadı ki. Zor iş vallahi. Herkese anlayarak empati kurarak yaklaşıyoruz ama aynısını biz bulamıyoruz. O yoruyor insanı
Evet canım çok haklısın. Ben de onu aşılamaya çalışıyorum. Şu an onlar bizi model alıyorlar. İnşallah doğru örnek oluyorumdur onlara. Dürüst ahlaklı vatan millet bilinci olan sevgi dolu çocuklar yetiştirmeye çalışıyoruz ama inşallah başarılı oluruz.Pozitif düsünelim: Eğer özellikle cocuklarına empatik yaklaşıyorsan onlar da senden onu ögreneceklerdir :) Şimdi kücükler ama ileride faydasını görecegine eminim.
Hayatındaki diğer kişiler için bunu garanti edemem çünkü malum onlar çoktan erginliğe geçmiş kişiler, değişimleri zor olacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?