Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlarrr
balpamuk tatlım büyük geçmiş olsun kızına şekerim yaa inşallah bir an önce toparlanır seninde hep üstüste gelmiş
kızlar eşim olmayınca çocuklarında 3 gün üstüste tekvando antremanları olunca helak olduk çocukları alıp eve geçmem akşam 7 yi geçiyor ben akşam 6 da yemeğimi yiyen birisi idim tabii koşturmacadan evde yemek de olmuyor ama beslenmeme gene de dikkat ediyorum bakalım ne olacak yışlbaşı hedefimi yakalamayı ümit ediyorum bu sefer

Ben de aynı kafadayım canım. Disiplinli bi şekilde bir türlü başlayamıyordum diyete. İyi oldu böyle

good morning leydizin centilminin

dünkü menüm

morordek fancynancy

sabah:1 haşlanmış yumurta,1 kase mercimek çorbası
öğlen:büyük bir kase mercimek çorbası
akşam:yemedim desem yeri oğluma yaptığım nuggetten bir tane ağzıma attım iki tane de felafel attım ağzıma..
gece:çok acıktım gün kurusu yedim arasına 2-3 ceviz koydum..
su:4 litre
spor:30 dk yürüyüş..

kızlar yukarıdaki tablo 1 ayda ne kadar kilo verdiğimizi gösteriyor
parky cim 1 ayda sadece 400 gr vermişsin
fancy sen ise kilo almışsın
fattofit in hedefi biraz abartı ama diğerleri bakalım tutacak mı?
toplightcım benim fetret dönemime denk geldi bu saatten sonra gidecektir inşaallah çünkü 400 gram verdim gibi düşünmeyelimde 2 kere + 1-2 kere sabit geldim süreçte..

Geçmiş olsun canım hepsi üst üste gelmiş.

geçmiş olsun

Teşekkür ederim canım ben de severim moru ama sen hastasısın sanırım.

Günaydın günaydın ve günaydınnn
Bugün 2'de tez ilerleme sunumum var hocalara artık son olması ümidiyle inşallah amin O yüzden bugün birazcık yoğunum.
Gelecek dönem galiba bitecek doktora kızlar, gerçi sonrasında ne yapacağım da mechul ama bitsin artık yıllardır beynim şişti

Şu Dukan'ı sevmeme nedenim zeroya izin vermesi :)
Çok geçmişler olsun Esracım, evde çocukla yalnız kalmak zaten başlı başına huni takma sebebi Neyse tek iyi olsunlar :)
Ahah Esracım psikolog olmayı ne kadar isterdim aslında ama neyse varsa bir psikolog geçsin başımıza bizi motive etsin

Günaydın canım. Amin. Herşey gönlünce olur inşallah.

Ördeğim eskiden benim de psikolog olma hayalim vardı ama bu cimcimeler bende psikoloji bırakmadı ki. Zor iş vallahi. Herkese anlayarak empati kurarak yaklaşıyoruz ama aynısını biz bulamıyoruz. O yoruyor insanı

Beni de eklemiştin sanki dün canım arada kaynadı galiba .. Başlangıç 84 hedef 79 du..

Ördeğim eskiden benim de psikolog olma hayalim vardı ama bu cimcimeler bende psikoloji bırakmadı ki. Zor iş vallahi. Herkese anlayarak empati kurarak yaklaşıyoruz ama aynısını biz bulamıyoruz. O yoruyor insanı
Pozitif düsünelim: Eğer özellikle cocuklarına empatik yaklaşıyorsan onlar da senden onu ögreneceklerdir :) Şimdi kücükler ama ileride faydasını görecegine eminim.
Hayatındaki diğer kişiler için bunu garanti edemem çünkü malum onlar çoktan erginliğe geçmiş kişiler, değişimleri zor olacaktır

Evet canım çok haklısın. Ben de onu aşılamaya çalışıyorum. Şu an onlar bizi model alıyorlar. İnşallah doğru örnek oluyorumdur onlara. Dürüst ahlaklı vatan millet bilinci olan sevgi dolu çocuklar yetiştirmeye çalışıyoruz ama inşallah başarılı oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…