- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #298.821
Çok yerinde bir tesbit ne yazık ki.Ördeğim eskiden benim de psikolog olma hayalim vardı ama bu cimcimeler bende psikoloji bırakmadı ki. Zor iş vallahi. Herkese anlayarak empati kurarak yaklaşıyoruz ama aynısını biz bulamıyoruz. O yoruyor insanı
Umudumuz, geleceğimiz çocuklarımız.Pozitif düsünelim: Eğer özellikle cocuklarına empatik yaklaşıyorsan onlar da senden onu ögreneceklerdir :) Şimdi kücükler ama ileride faydasını görecegine eminim.
Hayatındaki diğer kişiler için bunu garanti edemem çünkü malum onlar çoktan erginliğe geçmiş kişiler, değişimleri zor olacaktır
Evet canım çok haklısın. Ben de onu aşılamaya çalışıyorum. Şu an onlar bizi model alıyorlar. İnşallah doğru örnek oluyorumdur onlara. Dürüst ahlaklı vatan millet bilinci olan sevgi dolu çocuklar yetiştirmeye çalışıyoruz ama inşallah başarılı oluruz.
Ay o kabus zaten benim için Esracım. 80 laneti gibi bişi var üstümde galiba tövbeler olsun Rabbime (toni modeliyle düşünün lütfen bu sözü)Ooo hızlı gidiyorsun Ferah, süper başlangıç! Hadi bakalım yaa 80’e bi insen moral olacak, daha hevesli devam edersin sonra. 80’e kadar sık dişini :)
Allah’ımmmm dert ettiği şeye bak hatununSelam kizlar hic istahim yok sabah ceviz muz kaysi yedim baskada birsey yemedim
Teşekkür ederim canım ben de severim moru ama sen hastasısın sanırım.
Günaydın günaydın ve günaydınnn
Bugün 2'de tez ilerleme sunumum var hocalara artık son olması ümidiyle inşallah aminO yüzden bugün birazcık yoğunum.
Gelecek dönem galiba bitecek doktora kızlar, gerçi sonrasında ne yapacağım da mechul ama bitsin artık yıllardır beynim şişti
Şu Dukan'ı sevmeme nedenim zeroya izin vermesi :)
Çok geçmişler olsun Esracım, evde çocukla yalnız kalmak zaten başlı başına huni takma sebebiNeyse tek iyi olsunlar :)
Ahah Esracım psikolog olmayı ne kadar isterdim aslında ama neyse varsa bir psikolog geçsin başımıza bizi motive etsin
Çok yerinde bir tesbit ne yazık ki.
Umudumuz, geleceğimiz çocuklarımız.
Ay o kabus zaten benim için Esracım. 80 laneti gibi bişi var üstümde galiba tövbeler olsun Rabbime (toni modeliyle düşünün lütfen bu sözü)
Toni kim diyenler jet sosyeteye bakabilirler. Efsane favori karakterim 2
Allah’ımmmm dert ettiği şeye bak hatunun
Keşke biz ağır toplarında iştahı olmasa di mi Dukan Ekibi
Eveettt, 20 yıldır morcuyum, paikolojim bozuk galiba. :)))) Lise arkadaşlarım bazen “sen hala o derece morcu musun?” diyorlar. Gerçi biraz daha az düşkünüm son bir kaç yıldır. Bu sene nefret ettiğim yeşil renk konusunda bir aydınlanma yaşadım. :)))) Nasıl oldu bilmiyorum yeşil sevmeye başlamıştım bir kaç ay öyle geçti şimdi yine nefret ediyorum. Sanırım huzura ihtiyacım vardı o dönem. :)) Ve yine mora döndüm.
Eminim oluyorsundur canımEvet canım çok haklısın. Ben de onu aşılamaya çalışıyorum. Şu an onlar bizi model alıyorlar. İnşallah doğru örnek oluyorumdur onlara. Dürüst ahlaklı vatan millet bilinci olan sevgi dolu çocuklar yetiştirmeye çalışıyoruz ama inşallah başarılı oluruz.
Umudumuz, geleceğimiz çocuklarımız.
Bitti canım ve evet sona bir adım daha yaklaştım. Komitedeki hocalar artık bitirirsin dediler. Yaza jüriye giriyorum sanırım. Artık son dönemeç.. Garip duygular içindeyim, hem seviniyorum hem inanamıyorum hem de endişeleniyorum sonra ne yapacağım diye :) Duygu karmaşası resmen
Moru sevmek mi? A aa ne kadar da benEveettt, 20 yıldır morcuyum, paikolojim bozuk galiba. :)))) Lise arkadaşlarım bazen “sen hala o derece morcu musun?” diyorlar. Gerçi biraz daha az düşkünüm son bir kaç yıldır. Bu sene nefret ettiğim yeşil renk konusunda bir aydınlanma yaşadım. :)))) Nasıl oldu bilmiyorum yeşil sevmeye başlamıştım bir kaç ay öyle geçti şimdi yine nefret ediyorum. Sanırım huzura ihtiyacım vardı o dönem. :)) Ve yine mora döndüm.
Teşekkür ederim Esra'cım galiba yavaştan alıyorumHayırlısıyla kolayca geçsin bitsin Şeyma’cım. Emeğinin karşılığını alırsın umarım.
Hahaha sen de sosyolojik açıdan kölenin anlamını açıklasaydınYazarken aklıma senin “çok gülüyorum bu hallerine” dediğin geldi. Çocuğa “ben senin kölen değilim” diyorum, çocuk; “anne köle ne demek?” diyor. Güler misin ağlar mısın...... :)))
Ferah şimdi felsefe okuyor ya, azcık psikolojiye yaklaştı bence. Yakında gerçekten yaşam koçu olacak. :)))) Grubun psikoloğu olacağı günü ümitle bekliyoruz....fancynancy
Eminim oluyorsundur canım
Gayet bilinçli bir annesin, elbet zor ama meyvelerini alacağız insallah
Bitti canım ve evet sona bir adım daha yaklaştım. Komitedeki hocalar artık bitirirsin dediler. Yaza jüriye giriyorum sanırım. Artık son dönemeç.. Garip duygular içindeyim, hem seviniyorum hem inanamıyorum hem de endişeleniyorum sonra ne yapacağım diye :) Duygu karmaşası resmen
Moru sevmek mi? A aa ne kadar da benNickim bile mor ördek
Teşekkür ederim Esra'cım galiba yavaştan alıyorum
Hahaha sen de sosyolojik açıdan kölenin anlamını açıklasaydın
Ya ama şimdi bi an hayal ettim ve yine bi güldüm, senin "Ben kölen değilim" demeni ve kızının "Anne köle ne demek?" deyişini
Özlemcim harikasınMenüm;
07:30
Domatesli yumurta
11:00
Tarçınlı süt
12:00
Sabahtan kalmıştı 2 yk kadar domatesli yumurta
17:00
1 kase yoğurt +2 yk yulaf kepeği
1 yk soğanlı maydonozlu domatesli biber salçalı karışım
21:00 da tarçınlı süt içerim
2 L su
3 t.kahvesi
3 çay
Spor;30 dk zumbaaa an itibariyle bitti.. Kızımla anlaştık hergün 2 şarkı da olsa ZUMBAAA yapıcaz. inşallah..
Pamukcum çocukluğuna inelim mi ne dersin
ay bilmeden uyuyan devi uyandirmisik yahu bennn yok valla benil dukan yalan oldu olesine besleniyorum sporda yok ince temizlige basladim vaktik yok hic biseye kendimide veremiyorum ama sen basla ben sana yetisirim nasilsaBookcum böyle bir şey varsa neden söylemedin ki bu zamana kadar? Biz de seni çok sevmiştik, üzücü olmuş gidişin.
Şahnur’cum çok geçmiş olsun, üzüldüm... umarım kp in şifa bulur bir an önce...
63.5 bu haftaki hedefim. İnşallah, amin.
Madalyan hayırlı olsun ayvaciceği, tebrik ederim. :)
Oooo demek öyleeee.... Demek beni bırakıp dukanlara gidersin didom :)))) @azaydidem yok öyle, yakalarım :))) hiç planda yoktu ama sabah dukana başlıyorum hadi bakalım
O baskülün moruna bayıııldııııımmmmmm.... Mor, yüz yıllardır en sevdiğim renktir zaten de baskül de cidden güzel bir mormuş.
Ayyyyy inşallahhhhh. Gözlerinden kalp fışkıran emoji yok burda şekerimYazarken aklıma senin “çok gülüyorum bu hallerine” dediğin geldi. Çocuğa “ben senin kölen değilim” diyorum, çocuk; “anne köle ne demek?” diyor. Güler misin ağlar mısın...... :)))
Ferah şimdi felsefe okuyor ya, azcık psikolojiye yaklaştı bence. Yakında gerçekten yaşam koçu olacak. :)))) Grubun psikoloğu olacağı günü ümitle bekliyoruz....fancynancy
Mor asillerin, kralların rengiymiş. Yakışır arkadaşıma.Eveettt, 20 yıldır morcuyum, paikolojim bozuk galiba. :)))) Lise arkadaşlarım bazen “sen hala o derece morcu musun?” diyorlar. Gerçi biraz daha az düşkünüm son bir kaç yıldır. Bu sene nefret ettiğim yeşil renk konusunda bir aydınlanma yaşadım. :)))) Nasıl oldu bilmiyorum yeşil sevmeye başlamıştım bir kaç ay öyle geçti şimdi yine nefret ediyorum. Sanırım huzura ihtiyacım vardı o dönem. :)) Ve yine mora döndüm.
İnşallahhh canım inşallah
Toni karakteri benim de favorim.
Öte yandan o 80 kabusunu bende yaşıyorum canım ya. 79'a indim mezun oldum 80li kilolar yine belaa oldu. Bi kurtulsak şunlardan. 2019 umudumuz. İnşallah yeniyılda şeytanın bacağını kırarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?