Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ördeğim eskiden benim de psikolog olma hayalim vardı ama bu cimcimeler bende psikoloji bırakmadı ki. Zor iş vallahi. Herkese anlayarak empati kurarak yaklaşıyoruz ama aynısını biz bulamıyoruz. O yoruyor insanı
Çok yerinde bir tesbit ne yazık ki.

Umudumuz, geleceğimiz çocuklarımız.

Ooo hızlı gidiyorsun Ferah, süper başlangıç! Hadi bakalım yaa 80’e bi insen moral olacak, daha hevesli devam edersin sonra. 80’e kadar sık dişini :)
Ay o kabus zaten benim için Esracım. 80 laneti gibi bişi var üstümde galiba tövbeler olsun Rabbime (toni modeliyle düşünün lütfen bu sözü)
Toni kim diyenler jet sosyeteye bakabilirler. Efsane favori karakterim 2

Teşekkür ederim canım ben de severim moru ama sen hastasısın sanırım.

Eveettt, 20 yıldır morcuyum, paikolojim bozuk galiba. :)))) Lise arkadaşlarım bazen “sen hala o derece morcu musun?” diyorlar. Gerçi biraz daha az düşkünüm son bir kaç yıldır. Bu sene nefret ettiğim yeşil renk konusunda bir aydınlanma yaşadım. :)))) Nasıl oldu bilmiyorum yeşil sevmeye başlamıştım bir kaç ay öyle geçti şimdi yine nefret ediyorum. Sanırım huzura ihtiyacım vardı o dönem. :)) Ve yine mora döndüm.

Hayırlısıyla kolayca geçsin bitsin Şeyma’cım. Emeğinin karşılığını alırsın umarım.

Yazarken aklıma senin “çok gülüyorum bu hallerine” dediğin geldi. Çocuğa “ben senin kölen değilim” diyorum, çocuk; “anne köle ne demek?” diyor. Güler misin ağlar mısın...... :)))

Ferah şimdi felsefe okuyor ya, azcık psikolojiye yaklaştı bence. Yakında gerçekten yaşam koçu olacak. :)))) Grubun psikoloğu olacağı günü ümitle bekliyoruz.... fancynancy

Toni karakteri benim de favorim.
Öte yandan o 80 kabusunu bende yaşıyorum canım ya. 79'a indim mezun oldum 80li kilolar yine belaa oldu. Bi kurtulsak şunlardan. 2019 umudumuz. İnşallah yeniyılda şeytanın bacağını kırarız

Pamukcum çocukluğuna inelim mi ne dersin

Eminim oluyorsundur canım
Gayet bilinçli bir annesin, elbet zor ama meyvelerini alacağız insallah

Umudumuz, geleceğimiz çocuklarımız.

morordek ördekim nasıl gidiyor sunumun? İnşallah sona bir adım daha yaklaşmışsındır.
Bitti canım ve evet sona bir adım daha yaklaştım. Komitedeki hocalar artık bitirirsin dediler. Yaza jüriye giriyorum sanırım. Artık son dönemeç.. Garip duygular içindeyim, hem seviniyorum hem inanamıyorum hem de endişeleniyorum sonra ne yapacağım diye :) Duygu karmaşası resmen
Moru sevmek mi? A aa ne kadar da ben Nickim bile mor ördek
Hayırlısıyla kolayca geçsin bitsin Şeyma’cım. Emeğinin karşılığını alırsın umarım.
Teşekkür ederim Esra'cım galiba yavaştan alıyorum
Hahaha sen de sosyolojik açıdan kölenin anlamını açıklasaydın
Ya ama şimdi bi an hayal ettim ve yine bi güldüm, senin "Ben kölen değilim" demeni ve kızının "Anne köle ne demek?" deyişini

Menüm;
07:30
Domatesli yumurta

11:00
Tarçınlı süt

12:00
Sabahtan kalmıştı 2 yk kadar domatesli yumurta

17:00
1 kase yoğurt +2 yk yulaf kepeği
1 yk soğanlı maydonozlu domatesli biber salçalı karışım

21:00 da tarçınlı süt içerim

2 L su
3 t.kahvesi
3 çay

Spor;30 dk zumbaaa an itibariyle bitti.. Kızımla anlaştık hergün 2 şarkı da olsa ZUMBAAA yapıcaz. inşallah..

Özlemcim harikasın

ay bilmeden uyuyan devi uyandirmisik yahu bennn yok valla benil dukan yalan oldu olesine besleniyorum sporda yok ince temizlige basladim vaktik yok hic biseye kendimide veremiyorum ama sen basla ben sana yetisirim nasilsa
Hihihihi

Ayyyyy inşallahhhhh. Gözlerinden kalp fışkıran emoji yok burda şekerim yani son söylediğini bende çok canı gönülden isterim ama biraz zor görünüyor. Ütopik bir olay olur olursa
İki çocuk ygs mi ne zıkkım olduysa ona hazırlık falan ehehe, sözün bittiği yerdeyim.

Mor asillerin, kralların rengiymiş. Yakışır arkadaşıma.

Slm 5. Takimin guzelleri ve dukancilar ben biraz sacmaladim ama dukan olmadi menude yazmim hic brazdan zumba yapicam insallahh kilomda suan artidayim bakalim sabaha ne olcak niye bole oldu anlamadim burayada cok giremiyorum temizlik yapiyorum bgun az temzlik yaptik oyuzden zumba yapicim yoksa hic halim yok aslinda nese cok konustum ben kacar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…