Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hadi gözün aydın Şeymacım.

Süpersiniz ortim.

ay bilmeden uyuyan devi uyandirmisik yahu bennn yok valla benil dukan yalan oldu olesine besleniyorum sporda yok ince temizlige basladim vaktik yok hic biseye kendimide veremiyorum ama sen basla ben sana yetisirim nasilsa
Hihihihi
Ba ba ba baaaaaa

İlk ve son firemiz ol inşallah

morordek

Kahvaltı
1 büyük kase menemen
Dukan krep
Çay

Ara
Türk kahvesi

Ara
5 tane hindi salam
1 çilekli kefir ~200 ml kadar

Akşam
Yarımdan az piliç çevirme
Çoban salata
Zero

Su: 1 lt
Spor: bugün maalesef YÖK

Dışarda olduğumdan saat 18:00 gibi açlık başıma vurdu valla, ilk gördüğüm markete daldım ve alabildiklerim hindi salamla çilekli kefir oldu. Füme ve sade kefir istiyordum. Hayaller hayatlar.

Bence yine geçen haftanın rehavetine kapıldın Didemcim hep böyle oluyor farkındasın değil mi?
Hadi gözün aydın Şeymacım.
Teşekkür ederim canım

Canım senin kilomu yarın ekleyeyim hedef listesine

ay bilmeden uyuyan devi uyandirmisik yahu bennn yok valla benil dukan yalan oldu olesine besleniyorum sporda yok ince temizlige basladim vaktik yok hic biseye kendimide veremiyorum ama sen basla ben sana yetisirim nasilsa
Hihihihi

Valla bak ciddi ciddi dukanın ilk gününü başarıyla tamamladım. Öyle kaçmak yoookkk... Yetiş bakayım göreyim hadi biraz rekabet kızışsın da bari hepimiz 2 ileri 1 geri modundan çıkalım. Öyle saçmaladım falan yok yarın devam ediyorsun Didom. Yarın ben sevze+protein yapıyorum hadi bakalım görelim kim ne olacak. Dukancılar sakın bırakmayın dişimizi sıkacağımız 1 hafta. 1 hafta sabredemeyene diyet yalan zaten o net. :)))

Yaaa sen isteyipte neyi yapamayacakmışsın. Bu herkes için geçerli aslında ama ben sende o azimi ve enerjiyi görüyorum, bence çok yakınsın hedefine! :)

Mor asillerin, kralların rengiymiş. Yakışır arkadaşıma.

Ahh biliyörrrdüüümmm... Teşekkürler arkadaşım. Şeymaaaa duydun muuu mor asillern rengiymiş morordek

Menüm güzel tatlım.
Olduğu kadar, sporu da yarın telafi edersin sorun yok

Süpersin canım şöyle biraz ortalık hareketlensin tabi. Bırakmak yok.

menu harika

Süpersiniz ortim.

Ba ba ba baaaaaa

İlk ve son firemiz ol inşallah
Hayir yaaa bende yarn safprotein ypicam tamam miii
Bence yine geçen haftanın rehavetine kapıldın Didemcim hep böyle oluyor farkındasın değil mi?

Teşekkür ederim canım
evet kaptanim saldik yine ama gecen haftada hastaliktan cok kilo verdim oysa hic spor yapmadim bak bu hafta 2 sfer spor yaptim cabaliyorum aslinda ama artidayim anlamadim nese dgru soluyosun yinede bun bi care bulmak lazm bir ileri 2 geri bole olmaz

brakmadik canim 50 dakika zumbami yaptim ustu 10 dakika ic bacak alt karin calistim daha ne yapimmmm

Sende de bir koçluk ışığı var Esracım teşekkür ederimmmm bebeğim.
Ördekime de söylemiştim sanki geçen seneee.
Öyle deyince buralarda ne kadar uzun zamandır takıldığını düşündüm. Bir yıl daha diyet yaparsam buraların homohabilisi olacağım. Bkz: uygarlık tarihi, ilk insanlar

Menüm güzel tatlım.
Olduğu kadar, sporu da yarın telafi edersin sorun yok
Sağol canım. Bugünde misafirlerim var akşama. Kazasız belasız inşallah. Allahım sen konuyu biliyorsun, amin.

Hayir yaaa bende yarn safprotein ypicam tamam miii
Taammammmmm o zaman güveniyorum sana, bırakmak yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…