Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Supersin canım ben de 4 gündür foto çekiyorum yarın hepsini paylaşırım.

günaydın canlar..

dünkü menü:

morordek fancynancy

sabah:2 haşlanmış yumurta
maydanoz
lor
zeytin
ceviz
şekersiz çay

öğlen:zeytinyağlı az tuzlu kabak yemeği

akşam:mercimek çorbası
bir kaç çatal zeytinyağlı mantar

su:2 litre
spor:45 dk yürüyüş

güncel kilom 70,6

bugün sabah sağlam bir kahvaltı yaptım..

brokoli çorbası getirdim
öğlen ve akşam çorba içicem yarına mezuniyet kilosuna inebileyim diye...

Merhaba, iki gündür menü yazamadım, eşim çok geç geliyor eve, tam zamanlı bebekle ilgilendigim için fırsat olmadı. Dukan yapan ekip çok aktif takdir ediyorum sizi. Benim pek bilgim yok ama ilgimi çekti, belki haftaya (cuma sonucuna göre) 1 hafta ben de deneyebilirim, biraz okuyup öğrenebilirsem.

Salı ve dün kahvaltı klasik haslanmis yumurta, salatalık, domates, peynir, zeytin, ekmek. Birer öğün etli patates yemeği yanında rus salatası turşu. Salı öğlen 2 paket meyveli yogurt, 3 biskuvi yedim, biraz fazla olduğunu kabul ediyorum. Aralarda elma, armut, cekirdek, fistik, kaju atistirdim. Çarşamba akşam 10 top tavuk köftesi, rus salatası ( bitti sonunda) ekmek.

Kilo aşağı yukarı aynı duruyor. Spor yapamadığım için olabilir ama ben daha çok atıştırma yüzünden olduğunu düşünüyorum. Sabah güne iyi başlıyorum, disiplinli yiyorum sonra gün içinde kendimi atıştırırken buluyorum, biraz bilincsizce oluyor galiba. bakalım cuma sabahı tarti ne olacak.

Günaydınlar
evet kaptanim saldik yine ama gecen haftada hastaliktan cok kilo verdim oysa hic spor yapmadim bak bu hafta 2 sfer spor yaptim cabaliyorum aslinda ama artidayim anlamadim nese dgru soluyosun yinede bun bi care bulmak lazm bir ileri 2 geri bole olmaz
Elbet haklı sebeplerin vardır, önceki deneyimlerime dayanarak söylemiştim. Önceden de dereceye girdiğin zamanlar olmuştu ve sen onun rehavetine kapılıp salmıştın ve ertesi haftalarda artı gelmiştin. Aynı şeyi yaşamaman için uyarmak istedim canım
KIzlar selam cok sik giremiyorum yogunum
Idare edin lütfen
05.11.18 69kg
06.12.2018 66.8
devam ediyorum baska tarti 65.7 gösterdi ben fazla olani baz aldim
1 ayda giden 2.200
Eki Görüntüle 2212636
İyi yolculuklar orkidecim, yarın bu kilonu bildiririz o halde.
Atıştırmaların olmasa gayet iyi gidiyorsun aslında, emzirdiğin için Dukan önermem ama tabi ki sen bilirsin

Supersin canım ben de 4 gündür foto çekiyorum yarın hepsini paylaşırım.
Merakla belliyorum Özlemcim. Sende süper gidiyorsun.

Günaydın kızlar hastanede kontrolümüz vardı komşumla birlikte 20 dk kadar yürüyerek geldik.. Dönüşte de 20 dk yurucez..
Benim en büyük sıkıntım yürüyüş yapamamak. Havalar çok soğuk, oğlumda ueni çıktı sayılır hastalıktan hala öksürüyor, soğuğa çıkarıp risk almak istemiyorum. öyle 5-10 dakikalığına çıkıyoruz ana uzun süre çekiniyorum.
Eliptikte de sıkılıyorum yaaa of.

Kaptanımızın da dediği gibi emzirdiğini için bende dukan yapmamanı tavsiye etmem. Sütünü etkileyebilir canım.
Akşamları cozutmamız kısmına gelince bu tamamen irademizi güçlendirmemiz gerektiğiyle ilgili. İradeyi de bir kas gibi düşün, çalıştırdıkça güçlenecektir. Bünün için de onu kısa süre olması da yeterli, ilk başta 10 dk lık meditasyonlarla ya da 5 dk lık nefes egzersizleriyle destekleyebiliriz. Hayır dedikçe de irade kasımız çalışacak güçlenecektir. İrademiz, enerjimiz gibi gün içinde tükenen bir şey olduğundan akşamları maalesef mücadelelerimiz zayıflar, stresli ya da öfkeli zamanlarınızda da daha çok yeme ya da kötü alışkanlıklarımızı devam ettirme sebebimiz de genellikle bu yüzdendir. Çünkü tüm sabrımızı yaşanan olaya yoğublaştırdığımız için tükeniriz. Biz çocuklu annelerin sorunu da burada başlıyor bence. O yüzden henüz kendim de yapamasam da mutlaka meditasyon yapmaya çalışın kızlar. Meditasyon yapmak istemeyen farklı bir zihin boşaltma tekniği de uygulayabilir. Tasavvufa ilginiz varsa bununla ilgili bir şeyler yapabilirsiniz. Şimdilik aklıma gelen bu.
Bir de çok acıktığımızda bir duralım, bu zihinsel - duygusal bir açlık mı yoksa gerçekten fiziksel bir açlık mı? Midemizde açlıktan bir şeyler hissetmiyorsak bu şımarıklığımızdır. Böyle zamanlarda 1 bardak su içip, 15 dk bekleyelim. Zaten bu süreç içinde o yoğun istekte kaybolacaktır. Ama aklımız hala açsa yürüyüş yapma imkanı olanlar yürüyüş yapabilir, olmayanlar pencereye balkona çıkıp 5 dk derin derin nefes alabilir sevgili diyetdaşlarım.
Çok yazdım ama umarım size bir faydası olur.

Harikasın canım

Çok doğru tespitler canım. Ruh halimiz yeme konusunda bizi çok etkiliyor gerçekten. İradeyi güçlendirmek şart

Tamam canim ya ben bugun cuma saniom yaaa

Çok yerinde tespitler, ben aslında atıştırmadan önce 1 saniye bile düşünsem kendimi hemen durdurabiliyorum. Sorun şu ki genelde dürtüsel (impulsive) şekilde birşeyler yiyorum düşünmeden, o sırada mutlaka aklımda başka şeyler oluyor. Bugün atistirmaliklari el altından kaldırmaya karar verdim, ki öyle bilinçsizce ağzıma birşeyler atmayayım. ilk hedef 3 ana öğün ve 1-2 ara öğün dışında yememek (çalışırken hiç sorun değildi ama evde olunca mutfağa girip çıkarken atıştırma huyu edindim galiba)

Dukan konusunda bilgili olan sizlere güveniyorum, emzirme sonrasında denerim ama umarim o zamana fazla kilo kalmamış olur.

Bebeimm sen de zumbaaa yap. Eliptikteyken müzik dinle dans ederek yap. Eğlenceli hale getirmeye çalış. 80nin altına inince ipte atlamaya baslayalim.
Günaydın canlar. Dukan 1.gün 85.1dim. Bugün 3.gün 83.8imEki Görüntüle 2212679
Harikasın..
Ellerine sağlık ..inşallah herkes hedefine ulaşır..

Guven guven bgun cok gzel gidiyo bakalim aksama tavuk alablirsem tam olacak
cok dgru aslinda kaptanik haklisin nese yarina söz eksi gelicem en az 200 gr

Günaydın canlar. Dukan 1.gün 85.1dim. Bugün 3.gün 83.8imEki Görüntüle 2212679
supersinnnn

fancynancy sende supersin canim
Cok gzel gidiyosunuz dukancilar masallahhh hepinize

Slm hanimlar smdi temizligime ara verdik ve yulaf kepekli yogurdumu yedim 1 kase basik cok agriyo camasir suyuna bogdum kendimi resmen banyoyu temzliyorumda nese ben kacım islerimi bitreyim gideyim tavuk alip gelim kendime aksama tavuk yapayim
Kolay gelsin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…