- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #298.881
Teşekkür ederim canım inşallah hep böyle tam motivasyonla devam ederiz.Guven guven bgun cok gzel gidiyo bakalim aksama tavuk alablirsem tam olacak
cok dgru aslinda kaptanik haklisin nese yarina söz eksi gelicem en az 200 gr
supersinnnn
fancynancy sende supersin canim
Cok gzel gidiyosunuz dukancilar masallahhh hepinize
3 günde 2.2 kg çok iyi canım SüpersinMenüm;
11:00
Sucuklu yumurta
Bir kaç zeytin
3 dilim salam
Çok az ekmek
14:00
Kardeşim ac bitir yiyordu 2 dilim yedim minicik bir parça ekmek ile
15:00
1 portakal,1 dilim elma
18:00
1 kase yogurt + 2 yk yulaf kepeği
21:00 da 1 bardak süt içerim..
45 dk yokuş yukarı -aşağı yürüyüş
30 dk ZUMBAAA
Sabah hastane isim var diye kahvaltı öğle saatine yakın oldu. Anneme gittim güzel bir menü olmasada dikkat etmeye çalıştım ama gün boyu su icmedigimi farkettim. Aksam icmeye başladım simdilik 1 L oldu uyuyana kadar 2 L olur. 3 günde 2.2 kg eksideyim bakalım yarın nasıl bir sonuç göreceğiz..
2 büyük t.kahvesi
3 kupa çay
Evet benim de meyveler dikkatimi çekti ama sana karbonhidrat da lazım :)Sabah:yarım limonun suyu, 1 haşlanmış yumurta, 40gram beyaz peynir, salatalık, kırmızı biber, 2 dilim ekmek, 1 avuç ceviz, çay, 2 kuru erik
ara: 1 mandalina, 1 armut
Öğle: 1 kase yoğurt, ahududu, 1 avuç badem
Ara: 1 armut, aycekirdegi, 2 kuru kayısı
Akşam: fırında balık, fırında kabak (sade), tatlı ( yarım muz, ceviz, 1 tatlı kaşığı bal)
Spor: 1 saat bebek arabasıyla yürüyüş
Su: yarım litre
Şimdi bakınca meyve biraz fazla olmuş.
yaklaşık 1 aydaki hedefe ulaşma durumumuz
2.11.2018 kg / 30.11/2018/01.01.2019 kg
toplight 75 /72,9/ 69
@parkbyull 71,6 /71,2/ 68-67
balpamuk 65,5 /63,8/ 60 /
hedef38beden 68/66
@karabiber01 71,4/70,2/ 66
kardelelen321 83/79
azaydidem 68,3/64,9/ 60
si_bel 62,4/59
fancynancy 84,5/86,9/82
@fattofit85 80,3 / 78,3/ 71
ayvacicegi 59,1/56,4/ 55
@hapiness8387 72,8 / 72,5/ 65
@BeyazOrkidem 67,6 /65 (başlangıç 9.11)
Ooo süper vallaŞimdi 500 ip atladım arkadaşlar.
Hedef cim nasıl gidiyor kg durumları nasıl
Bugün ben biraz zorlansam da bozmadım. Kesinlikle yola devam
menu harika
Hayir yaaa bende yarn safprotein ypicam tamam miii
evet kaptanim saldik yine ama gecen haftada hastaliktan cok kilo verdim oysa hic spor yapmadim bak bu hafta 2 sfer spor yaptim cabaliyorum aslinda ama artidayim anlamadim nese dgru soluyosun yinede bun bi care bulmak lazm bir ileri 2 geri bole olmaz
brakmadik canim 50 dakika zumbami yaptim ustu 10 dakika ic bacak alt karin calistim daha ne yapimmmm
Kızlar selam bugün diyetisyene gittim sonuç çok parlak olmasa da yağdan güzel gitmiş 1 haftada 1.6 kg bakalım yarınki sonuç nasıl olacak diyetisyen tartısı ile evdeki tartıyı ayarladığım için sorun olmuyor
Sende de bir koçluk ışığı var Esracımteşekkür ederimmmm bebeğim.
Ördekime de söylemiştim sanki geçen seneee.
Öyle deyince buralarda ne kadar uzun zamandır takıldığını düşündüm. Bir yıl daha diyet yaparsam buraların homohabilisi olacağım.Bkz: uygarlık tarihi, ilk insanlar
Sağol canım. Bugünde misafirlerim var akşama. Kazasız belasız inşallah. Allahım sen konuyu biliyorsun, amin.
Taammammmmmo zaman güveniyorum sana, bırakmak yok.
Eki Görüntüle 2212635
Cuma: 86,9
Pazartesi: 87,2 — Pazar cozutmasının sonucu ve sp başladığım gün.
Salı: 86,8 — sp 2.gün, dukan ekibi arkadaşlarım için tekrarladım
Çarşamba: 85,6 — sp + sebze günüm
Perşembe: 85,2 — sp + sebze + meyve günümüüzzz
Supersin canım ben de 4 gündür foto çekiyorum yarın hepsini paylaşırım.
Merakla belliyorum Özlemcim. Sende süper gidiyorsun.
Benim en büyük sıkıntım yürüyüş yapamamak. Havalar çok soğuk, oğlumda ueni çıktı sayılır hastalıktan hala öksürüyor, soğuğa çıkarıp risk almak istemiyorum.öyle 5-10 dakikalığına çıkıyoruz ana uzun süre çekiniyorum.
Eliptikte de sıkılıyorum yaaa of.
Kaptanımızın da dediği gibi emzirdiğini için bende dukan yapmamanı tavsiye etmem. Sütünü etkileyebilir canım.
Akşamları cozutmamız kısmına gelince bu tamamen irademizi güçlendirmemiz gerektiğiyle ilgili. İradeyi de bir kas gibi düşün, çalıştırdıkça güçlenecektir. Bünün için de onu kısa süre olması da yeterli, ilk başta 10 dk lık meditasyonlarla ya da 5 dk lık nefes egzersizleriyle destekleyebiliriz. Hayır dedikçe de irade kasımız çalışacak güçlenecektir. İrademiz, enerjimiz gibi gün içinde tükenen bir şey olduğundan akşamları maalesef mücadelelerimiz zayıflar, stresli ya da öfkeli zamanlarınızda da daha çok yeme ya da kötü alışkanlıklarımızı devam ettirme sebebimiz de genellikle bu yüzdendir. Çünkü tüm sabrımızı yaşanan olaya yoğublaştırdığımız için tükeniriz. Biz çocuklu annelerin sorunu da burada başlıyor bence. O yüzden henüz kendim de yapamasam da mutlaka meditasyon yapmaya çalışın kızlar. Meditasyon yapmak istemeyen farklı bir zihin boşaltma tekniği de uygulayabilir. Tasavvufa ilginiz varsa bununla ilgili bir şeyler yapabilirsiniz. Şimdilik aklıma gelen bu.
Bir de çok acıktığımızda bir duralım, bu zihinsel - duygusal bir açlık mı yoksa gerçekten fiziksel bir açlık mı? Midemizde açlıktan bir şeyler hissetmiyorsak bu şımarıklığımızdır. Böyle zamanlarda 1 bardak su içip, 15 dk bekleyelim. Zaten bu süreç içinde o yoğun istekte kaybolacaktır. Ama aklımız hala açsa yürüyüş yapma imkanı olanlar yürüyüş yapabilir, olmayanlar pencereye balkona çıkıp 5 dk derin derin nefes alabilir sevgili diyetdaşlarım.
Çok yazdım ama umarım size bir faydası olur.
Şimdi 500 ip atladım arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?