Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Teşekkür ederim canım inşallah hep böyle tam motivasyonla devam ederiz.

Menüm;
11:00
Sucuklu yumurta
Bir kaç zeytin
3 dilim salam
Çok az ekmek

14:00
Kardeşim ac bitir yiyordu 2 dilim yedim minicik bir parça ekmek ile

15:00
1 portakal,1 dilim elma

18:00
1 kase yogurt + 2 yk yulaf kepeği

21:00 da 1 bardak süt içerim..

45 dk yokuş yukarı -aşağı yürüyüş
30 dk ZUMBAAA

Sabah hastane isim var diye kahvaltı öğle saatine yakın oldu. Anneme gittim güzel bir menü olmasada dikkat etmeye çalıştım ama gün boyu su icmedigimi farkettim. Aksam icmeye başladım simdilik 1 L oldu uyuyana kadar 2 L olur. 3 günde 2.2 kg eksideyim bakalım yarın nasıl bir sonuç göreceğiz..

2 büyük t.kahvesi
3 kupa çay

Son düzenleme:
3 günde 2.2 kg çok iyi canım Süpersin

Sabah:yarım limonun suyu, 1 haşlanmış yumurta, 40gram beyaz peynir, salatalık, kırmızı biber, 2 dilim ekmek, 1 avuç ceviz, çay, 2 kuru erik
ara: 1 mandalina, 1 armut
Öğle: 1 kase yoğurt, ahududu, 1 avuç badem
Ara: 1 armut, aycekirdegi, 2 kuru kayısı
Akşam: fırında balık, fırında kabak (sade), tatlı ( yarım muz, ceviz, 1 tatlı kaşığı bal)

Spor: 1 saat bebek arabasıyla yürüyüş
Su: yarım litre

Şimdi bakınca meyve biraz fazla olmuş.

Evet benim de meyveler dikkatimi çekti ama sana karbonhidrat da lazım :)

Bugün ben biraz zorlansam da bozmadım. Kesinlikle yola devam

Ben de bozmadım asla da bozzzmaaaaammmm.... Dukan ekspres 2. Günüm gitti. 3. Gün 1 meyve mi ekliyorduk yahu? Sizin dukanlar nasıl gidiyor dukancılar??? fancynancy azaydidem ve Özlem. Ya bir tek Özlem’i etiketleyemiyorum. Bin tane Özlem çıkıyor ama sadece “sade Özlem” çıkmıyor. Neden acaba ? :))

Azimlisin yaniii :))))

Tebrikler Şahnur’cum. Evdeki tartıyı nasıl ayarladın ki?

Hahahaha Ferah çok fazla da çalışma bence kararında olması yeterli, doz aşımı yapma sakin ol bebeğim....”Homohabilis” demek. Ben bir aözlüğe bakayım.

Ayy süpersin Feraaaahhh.... Darısı başımaaaa yoksa bu hafta azarı yiyeceğim diyetisyenden. Birde utanmadan onun verdiği listeyi yapmıyorum da dukan yapıyorum :)))) Çarşamba tartı günüm bakalım dukan sonucunda ne olacağım diyetisyende.

Süper gazlamalar Feraaahhh çok motiveyim şu an!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…