- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #298.901
Kızlar yarın yüz güldürüçü sonuçlar gelecek gibi bende bakayım ne oldu kilom yarın
Evet canım 3. Gün 2 meyve ekledik.Ben de bozmadım asla da bozzzmaaaaammmm.... Dukan ekspres 2. Günüm gitti. 3. Gün 1 meyve mi ekliyorduk yahu? Sizin dukanlar nasıl gidiyor dukancılar???fancynancy azaydidem ve Özlem. Ya bir tek Özlem’i etiketleyemiyorum. Bin tane Özlem çıkıyor ama sadece “sade Özlem” çıkmıyor. Neden acaba ? :))
Teşekkür ederim pamukcumWuhuuuu.... Çok iyisin kardelencim! Bereket olsun. :)))
Evet canım 3. Gün 2 meyve ekledik.
@ işaretinden sona Ozlem yaz bizim özlem çıkıyor. Çok özlem var diye mi bilmiyorum onun nicki çıkmıyo
Pamukcum inşallah kızın bi an evvel sağlığına kavuşur. Çocuklar hasta olunca çok zor oluyo gerçekten. Bugünkü kilon gayet güzel ama yarın daha güzel sonuçlar alacağına eminim.. Ben bu sabah kendime şaşırdım, özlem hele daha güzel vermiş, fancy de aynı.Arkadaşlar gündüz yazamadım yine... Hem kızım evde sürekli maske, ilaç uğraşıyorum aralıksız biliyorsunuz. Hem de daha önce şikayetçi olduğum bir konuyla ilgili gelişme oldu, karakol-avukat derken baya uğraştım bugün. Neyse can sıkıcı olaylardan bahsetmeyeyim.
Şimdiiii... Kilo durumuna gelecek olursak, durumum şudur. Dukanda 2. Günümdü bugün. Geçen Cuma bildirimimde 63.8 gelmiştim ancak Dukan’a başladığım gün 64.2 çıktım tartıda. Ancak hafta sonu 2. Kez kortizon iğnesi yapıldı bana. Bu durumu ona bağlıyorum. Muhtemelen ödem oluştu. Yine tuza pek dikkat etmedim açıkçası... Ancak bu sabah ki tartımda yani 1 günlük dukan (saf protein) sonucunda 63.7 çıktım. Demek ki ödemmiş gerçekten... İlk gün ödemi attım umarım bugün de erişimişimdir. :))) Yarın hepimiz için güzel sonuçlar olsun.
3 gündür öyleydi bakalım yarın nasıl olacak ?Özlem sen de mi böylesin, merak ediyorum? Böyle aşağı doğru mu gitti hep grafiğin? :))
Geçmiş olsun canım..Arkadaşlar gündüz yazamadım yine... Hem kızım evde sürekli maske, ilaç uğraşıyorum aralıksız biliyorsunuz. Hem de daha önce şikayetçi olduğum bir konuyla ilgili gelişme oldu, karakol-avukat derken baya uğraştım bugün. Neyse can sıkıcı olaylardan bahsetmeyeyim.
Şimdiiii... Kilo durumuna gelecek olursak, durumum şudur. Dukanda 2. Günümdü bugün. Geçen Cuma bildirimimde 63.8 gelmiştim ancak Dukan’a başladığım gün 64.2 çıktım tartıda. Ancak hafta sonu 2. Kez kortizon iğnesi yapıldı bana. Bu durumu ona bağlıyorum. Muhtemelen ödem oluştu. Yine tuza pek dikkat etmedim açıkçası... Ancak bu sabah ki tartımda yani 1 günlük dukan (saf protein) sonucunda 63.7 çıktım. Demek ki ödemmiş gerçekten... İlk gün ödemi attım umarım bugün de erişimişimdir. :))) Yarın hepimiz için güzel sonuçlar olsun.
Pamukcum inşallah kızın bi an evvel sağlığına kavuşur. Çocuklar hasta olunca çok zor oluyo gerçekten. Bugünkü kilon gayet güzel ama yarın daha güzel sonuçlar alacağına eminim.. Ben bu sabah kendime şaşırdım, özlem hele daha güzel vermiş, fancy de aynı.
Olabilir canım bana uyar. Ben dukan olayını sevdim. Ara vermek gerekli bence de. O esnada senin listeden yardım alabiliriz iyi düşünmüşsün. Hep birlikte hareket edince daha çok motiveyiz gerçekten.Hadi inşallah... Hep birlikte başaracağız. Haftaya tekrarlayalım bunu. Gerçi ben Çarşamba günü diyetisyene gideceğim, yeni liste verecek bana. Zaten dukanın 1 haftasını tamamlamış oluyorum o gün. İsterseniz yeni listemi paylaşırım hep birlikte 1 hafta onu uygularız. Sonraki hafta yeniden dukan yaparız. Bu şekilde ilerleyebiliriz isterseniz. Hep birlikte yapınca hem daha keyifli oluyor hem de daha motive şekilde ilerliyoruz.fancynancy azaydidem @hedef38beden ve Özlem :))
Yalnız hedefi de illa bu ekibe katacağım, azimliyim! :)))
supersinMenüm;
11:00
Sucuklu yumurta
Bir kaç zeytin
3 dilim salam
Çok az ekmek
14:00
Kardeşim ac bitir yiyordu 2 dilim yedim minicik bir parça ekmek ile
15:00
1 portakal,1 dilim elma
18:00
1 kase yogurt + 2 yk yulaf kepeği
21:00 da 1 bardak süt içerim..
45 dk yokuş yukarı -aşağı yürüyüş
30 dk ZUMBAAA
Sabah hastane isim var diye kahvaltı öğle saatine yakın oldu. Anneme gittim güzel bir menü olmasada dikkat etmeye çalıştım ama gün boyu su icmedigimi farkettim. Aksam icmeye başladım simdilik 1 L oldu uyuyana kadar 2 L olur. 3 günde 2.2 kg eksideyim bakalım yarın nasıl bir sonuç göreceğiz..
2 büyük t.kahvesi
3 kupa çay
eh yani birazzAzimlisin yaniii :))))
ben zaten devam ettiremedim ekspresi canim yarndan itibaren biraz daha sebze agirlikli beslenmek istiyorum bana dukan yaramadi nedense bilemedim bgun safprotein yaptim tam anlamiyla ama odemmi yok vcudumda bilemedim suanda 1 kilo artidayim sabhki kiloma gore yani sabaha en fazla cuma gunku kilomda olurum heralde dahada asagisi olmaz offf olmadi bu yaa canim cok skldi yıl basina az kaldi asılmamiz lazmHadi inşallah... Hep birlikte başaracağız. Haftaya tekrarlayalım bunu. Gerçi ben Çarşamba günü diyetisyene gideceğim, yeni liste verecek bana. Zaten dukanın 1 haftasını tamamlamış oluyorum o gün. İsterseniz yeni listemi paylaşırım hep birlikte 1 hafta onu uygularız. Sonraki hafta yeniden dukan yaparız. Bu şekilde ilerleyebiliriz isterseniz. Hep birlikte yapınca hem daha keyifli oluyor hem de daha motive şekilde ilerliyoruz.fancynancy azaydidem @hedef38beden ve Özlem :))
Didemcim hadi toparla kendini. Olur bazen öyle iniş çıkışlar. Çok güzel gidiyordun sen. Bırakma sakın mücadeleyisupersin
eh yani birazz
ben zaten devam ettiremedim ekspresi canim yarndan itibaren biraz daha sebze agirlikli beslenmek istiyorum bana dukan yaramadi nedense bilemedim bgun safprotein yaptim tam anlamiyla ama odemmi yok vcudumda bilemedim suanda 1 kilo artidayim sabhki kiloma gore yani sabaha en fazla cuma gunku kilomda olurum heralde dahada asagisi olmaz offf olmadi bu yaa canim cok skldi yıl basina az kaldi asılmamiz lazm
Harika gidiyorsun canımm
Zumba yapım de ayağımın altında bebe var. Ducak ducak diyor sürekli Özlemcim. Belimin sağ yanı tutmiiiii. Valla indir kaldır yoruyor beni he. Yalnız spordan sayabiliriz bak bunu, ağırlık çalışma niyetineBebeimm sen de zumbaaa yap. Eliptikteyken müzik dinle dans ederek yap. Eğlenceli hale getirmeye çalış. 80nin altına inince ipte atlamaya baslayalim.
Harikasın..
Ellerine sağlık ..inşallah herkes hedefine ulaşır..
Guven guven bgun cok gzel gidiyo bakalim aksama tavuk alablirsem tam olacak
cok dgru aslinda kaptanik haklisin nese yarina söz eksi gelicem en az 200 gr
supersinnnn
fancynancy sende supersin canim
Cok gzel gidiyosunuz dukancilar masallahhh hepinize
Oooooo sporlar geliyor arka arkaya. Maşallah maşallah.Şimdi 500 ip atladım arkadaşlar.
Spor harika, menü harika. Harikasın Özlemcim.Menüm;
11:00
Sucuklu yumurta
Bir kaç zeytin
3 dilim salam
Çok az ekmek
14:00
Kardeşim ac bitir yiyordu 2 dilim yedim minicik bir parça ekmek ile
15:00
1 portakal,1 dilim elma
18:00
1 kase yogurt + 2 yk yulaf kepeği
21:00 da 1 bardak süt içerim..
45 dk yokuş yukarı -aşağı yürüyüş
30 dk ZUMBAAA
Sabah hastane isim var diye kahvaltı öğle saatine yakın oldu. Anneme gittim güzel bir menü olmasada dikkat etmeye çalıştım ama gün boyu su icmedigimi farkettim. Aksam icmeye başladım simdilik 1 L oldu uyuyana kadar 2 L olur. 3 günde 2.2 kg eksideyim bakalım yarın nasıl bir sonuç göreceğiz..
2 büyük t.kahvesi
3 kupa çay
Olsun, süte gider oSabah:yarım limonun suyu, 1 haşlanmış yumurta, 40gram beyaz peynir, salatalık, kırmızı biber, 2 dilim ekmek, 1 avuç ceviz, çay, 2 kuru erik
ara: 1 mandalina, 1 armut
Öğle: 1 kase yoğurt, ahududu, 1 avuç badem
Ara: 1 armut, aycekirdegi, 2 kuru kayısı
Akşam: fırında balık, fırında kabak (sade), tatlı ( yarım muz, ceviz, 1 tatlı kaşığı bal)
Spor: 1 saat bebek arabasıyla yürüyüş
Su: yarım litre
Şimdi bakınca meyve biraz fazla olmuş.
@ işaretinden sonra ozlem in o sunu sıfır rakamı ile yaz Esracım. Direkt o çıkıyor.Ben de bozmadım asla da bozzzmaaaaammmm.... Dukan ekspres 2. Günüm gitti. 3. Gün 1 meyve mi ekliyorduk yahu? Sizin dukanlar nasıl gidiyor dukancılar???fancynancy azaydidem ve Özlem. Ya bir tek Özlem’i etiketleyemiyorum. Bin tane Özlem çıkıyor ama sadece “sade Özlem” çıkmıyor. Neden acaba ? :))
Durduramıyorum kendimi Esraaaa, oturup kitap bile açamadığım yıllar intikam alıyor sanırımmmmmHahahaha Ferah çok fazla da çalışma bence kararında olması yeterli, doz aşımı yapma sakin ol bebeğim....”Homohabilis” demek. Ben bir aözlüğe bakayım.
Ahahhaaa diyetisyene söyleme bari ayıp olmasınAyy süpersin Feraaaahhh.... Darısı başımaaaa yoksa bu hafta azarı yiyeceğim diyetisyenden. Birde utanmadan onun verdiği listeyi yapmıyorum da dukan yapıyorum :)))) Çarşamba tartı günüm bakalım dukan sonucunda ne olacağım diyetisyende.
O zaman doğru yoldayımSüper gazlamalar Feraaahhh çok motiveyim şu an!!!
Hadi inşallah... Hep birlikte başaracağız. Haftaya tekrarlayalım bunu. Gerçi ben Çarşamba günü diyetisyene gideceğim, yeni liste verecek bana. Zaten dukanın 1 haftasını tamamlamış oluyorum o gün. İsterseniz yeni listemi paylaşırım hep birlikte 1 hafta onu uygularız. Sonraki hafta yeniden dukan yaparız. Bu şekilde ilerleyebiliriz isterseniz. Hep birlikte yapınca hem daha keyifli oluyor hem de daha motive şekilde ilerliyoruz.fancynancy azaydidem @hedef38beden ve Özlem :))
Kardelenin dediği gibi bana da uyar Esracım. Bende ekspres sonrası kısa bir ara verme taraftarıydım. Gerçi senin kilona göre bir beslenme şekli yazacaktır bizde kendimize uyarlarız.Ol
Olabilir canım bana uyar. Ben dukan olayını sevdim. Ara vermek gerekli bence de. O esnada senin listeden yardım alabiliriz iyi düşünmüşsün. Hep birlikte hareket edince daha çok motiveyiz gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?