Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet canım 3. Gün 2 meyve ekledik.
@ işaretinden sona Ozlem yaz bizim özlem çıkıyor. Çok özlem var diye mi bilmiyorum onun nicki çıkmıyo

Arkadaşlar gündüz yazamadım yine... Hem kızım evde sürekli maske, ilaç uğraşıyorum aralıksız biliyorsunuz. Hem de daha önce şikayetçi olduğum bir konuyla ilgili gelişme oldu, karakol-avukat derken baya uğraştım bugün. Neyse can sıkıcı olaylardan bahsetmeyeyim.

Şimdiiii... Kilo durumuna gelecek olursak, durumum şudur. Dukanda 2. Günümdü bugün. Geçen Cuma bildirimimde 63.8 gelmiştim ancak Dukan’a başladığım gün 64.2 çıktım tartıda. Ancak hafta sonu 2. Kez kortizon iğnesi yapıldı bana. Bu durumu ona bağlıyorum. Muhtemelen ödem oluştu. Yine tuza pek dikkat etmedim açıkçası... Ancak bu sabah ki tartımda yani 1 günlük dukan (saf protein) sonucunda 63.7 çıktım. Demek ki ödemmiş gerçekten... İlk gün ödemi attım umarım bugün de erişimişimdir. :))) Yarın hepimiz için güzel sonuçlar olsun.

Pamukcum inşallah kızın bi an evvel sağlığına kavuşur. Çocuklar hasta olunca çok zor oluyo gerçekten. Bugünkü kilon gayet güzel ama yarın daha güzel sonuçlar alacağına eminim.. Ben bu sabah kendime şaşırdım, özlem hele daha güzel vermiş, fancy de aynı.

Geçmiş olsun canım..

Hadi inşallah... Hep birlikte başaracağız. Haftaya tekrarlayalım bunu. Gerçi ben Çarşamba günü diyetisyene gideceğim, yeni liste verecek bana. Zaten dukanın 1 haftasını tamamlamış oluyorum o gün. İsterseniz yeni listemi paylaşırım hep birlikte 1 hafta onu uygularız. Sonraki hafta yeniden dukan yaparız. Bu şekilde ilerleyebiliriz isterseniz. Hep birlikte yapınca hem daha keyifli oluyor hem de daha motive şekilde ilerliyoruz. fancynancy azaydidem @hedef38beden ve Özlem :))

Yalnız hedefi de illa bu ekibe katacağım, azimliyim! :)))

Ol
Olabilir canım bana uyar. Ben dukan olayını sevdim. Ara vermek gerekli bence de. O esnada senin listeden yardım alabiliriz iyi düşünmüşsün. Hep birlikte hareket edince daha çok motiveyiz gerçekten.

supersin

Azimlisin yaniii :))))
eh yani birazz

ben zaten devam ettiremedim ekspresi canim yarndan itibaren biraz daha sebze agirlikli beslenmek istiyorum bana dukan yaramadi nedense bilemedim bgun safprotein yaptim tam anlamiyla ama odemmi yok vcudumda bilemedim suanda 1 kilo artidayim sabhki kiloma gore yani sabaha en fazla cuma gunku kilomda olurum heralde dahada asagisi olmaz offf olmadi bu yaa canim cok skldi yıl basina az kaldi asılmamiz lazm

Didemcim hadi toparla kendini. Olur bazen öyle iniş çıkışlar. Çok güzel gidiyordun sen. Bırakma sakın mücadeleyi

Günaydın canlar. Dukan 1.gün 85.1dim. Bugün 3.gün 83.8imEki Görüntüle 2212679
Harika gidiyorsun canımm

Zumba yapım de ayağımın altında bebe var. Ducak ducak diyor sürekli Özlemcim. Belimin sağ yanı tutmiiiii. Valla indir kaldır yoruyor beni he. Yalnız spordan sayabiliriz bak bunu, ağırlık çalışma niyetine yarın kahvaltı sonrası bir deneyeceğim ama ortim. Keyfi yerinde olursa belki eşlikte eder bana.

Şimdi 500 ip atladım arkadaşlar.
Oooooo sporlar geliyor arka arkaya. Maşallah maşallah.

Spor harika, menü harika. Harikasın Özlemcim.

Olsun, süte gider o

@ işaretinden sonra ozlem in o sunu sıfır rakamı ile yaz Esracım. Direkt o çıkıyor.

Hahahaha Ferah çok fazla da çalışma bence kararında olması yeterli, doz aşımı yapma sakin ol bebeğim....”Homohabilis” demek. Ben bir aözlüğe bakayım.
Durduramıyorum kendimi Esraaaa, oturup kitap bile açamadığım yıllar intikam alıyor sanırımmmmm

Ahahhaaa diyetisyene söyleme bari ayıp olmasın gerçi onu da yanlış yönlendirmen olmaz, kendisi ve verdiği liste sayesinde kilo verdin sanırsa ya

Süper gazlamalar Feraaahhh çok motiveyim şu an!!!
O zaman doğru yoldayım

Ol

Olabilir canım bana uyar. Ben dukan olayını sevdim. Ara vermek gerekli bence de. O esnada senin listeden yardım alabiliriz iyi düşünmüşsün. Hep birlikte hareket edince daha çok motiveyiz gerçekten.
Kardelenin dediği gibi bana da uyar Esracım. Bende ekspres sonrası kısa bir ara verme taraftarıydım. Gerçi senin kilona göre bir beslenme şekli yazacaktır bizde kendimize uyarlarız.

Kızlar var yaaaa suyum çıktı. Misafiri seviyorum ama ağırlamayı sevmiyorum ben yaaaaa. Mutfak işi beni çok yoruyor. Birde bulaşık makinamı çalıştırmıştım, baktım ki aboovv makina baloncuk makinasına dönmüş. Dev köpükler basmış mutfağı? Ağzım bir karış açık kaldım öyle. Ne yapmışım biliyor musunuz?
Jel makina deterjanıyla, elde yıkama deterjanım yan yana idi dolapta tabii ki elde yıkamadan koymuşum içine. Allahım diyorum bu ne? Sonradan düştü jeton. Bir saat onla uğraştım, misafitlerimizin kalkması 12 yi buldu. Çocuklar ayakta, huysuzlandılar. Amaaaannnnn. Daha yeni oturdum yaniiii. Menümü yazıp ortalığı şöyle bir toparlayıp yatıciiimmm. Çok geç kaldım yaaaaaa

morordek

Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
Bol domates - salatalık
Beyaz peynir
1 Dukan krep

Ara
Ayva
Filtre kahve

Öğle
1 tabak karnabahar

Akşam
2 köfte
1 kk büyüklüğünde ve ince ıspanaklı börek
2 servis kaşığı makarna (valla miden bulanıyordu o yüzden yedim niyetim köfteyle salataydı sadece)
Ayran

Su: 2 lt
Spor: bugün yok maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…