- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #298.921
İki çocukla zor oluyo misafir ağırlamak gerçekten. Uyumayacakları tutar kuzuların da. Neyse geçmiş artık.Kızlar var yaaaa suyum çıktı. Misafiri seviyorum ama ağırlamayı sevmiyorum ben yaaaaa.Mutfak işi beni çok yoruyor. Birde bulaşık makinamı çalıştırmıştım, baktım ki aboovv makina baloncuk makinasına dönmüş. Dev köpükler basmış mutfağı? Ağzım bir karış açık kaldım öyle. Ne yapmışım biliyor musunuz?
Jel makina deterjanıyla, elde yıkama deterjanım yan yana idi dolapta tabii ki elde yıkamadan koymuşum içine. Allahım diyorum bu ne? Sonradan düştü jeton. Bir saat onla uğraştım, misafitlerimizin kalkması 12 yi buldu. Çocuklar ayakta, huysuzlandılar. Amaaaannnnn. Daha yeni oturdum yaniiii. Menümü yazıp ortalığı şöyle bir toparlayıp yatıciiimmm. Çok geç kaldım yaaaaaa
Makarna ve börek olmayaydı iyiydi ama misafirin vardı bu kadarla kurtarmışsın yine. Hadi bundan sonra tam gaz bozmadan devammorordek
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
Bol domates - salatalık
Beyaz peynir
1 Dukan krep
Ara
Ayva
Filtre kahve
Öğle
1 tabak karnabahar
Akşam
2 köfte
1 kk büyüklüğünde ve ince ıspanaklı börek
2 servis kaşığı makarna (valla miden bulanıyordu o yüzden yedim niyetim köfteyle salataydı sadece)
Ayran
Su: 2 lt
Spor: bugün yok maalesef
tebrikler
canım özlem in nick i o değil sıfır 0 yani rakamla harfle değil ondan etiketleyemiyorsunBen de bozmadım asla da bozzzmaaaaammmm.... Dukan ekspres 2. Günüm gitti. 3. Gün 1 meyve mi ekliyorduk yahu? Sizin dukanlar nasıl gidiyor dukancılar??? @fancynancy @azaydidem ve Özlem. Ya bir tek Özlem’i etiketleyemiyorum. Bin tane Özlem çıkıyor ama sadece “sade Özlem” çıkmıyor. Neden acaba ? :))
2-3 hafta önce evde kıyafetle tartılıp direk diyetisyene gittim hiçbirşey yiyip içmeden aradaki farkı hesapladım. Kıyafetleri çıkarıp ona göre evdeki tartıya ekliyorum.Tebrikler Şahnur’cum. Evdeki tartıyı nasıl ayarladın ki?
kaptaniçem ben mezun olamadım dimi***5. Takım 599. Etap***
toplight (72.9/72,3/0,6/%0.82)
karabiber01 (70.2/)
parkbyull (71.2/70,3/0,9/%1,26)
fattofit85 (78.3/77,4/0,9%1,15)
balpamuk (63.8/63,7/0,1/%0.16)
azaydidem (64.9/)
rint (55.8/)
ayvacicegi (56.4/)
BeyazOrkidem (67.2/)
Bookhunter (63/) kendi isteği ile ayrıldı
fancynancy (86.9/)
5. Takım Ortalaması: %0.
***Deneme sürecindeki üyeler***
hapiness8387 (72.5/) yeni üye, başlangıç tarihi: 06.11.2018, başlangıç kilosu: 74, hedef kilosu: 65
Yakamoz00 (58.6/) yeni üye, başlangıç tarihi: 10.11.2018, başlangıç kilosu: 62, hedef kilosu: 54
bernaaydin (67.9///) yeni üye, başlangıç tarihi: 19.11.2018, başlangıç kilosu: 70, hedef kilosu: 60
kaanin annesi (70.2/) mezun olan üye geri döndü. başlangıç tarihi: 23.11.2018, başlangıç kilosu: 70.9, hedef kilosu: 55
***mezun üye***
kardelen321 (83,1 )
si_bel
yok kuzum haftaya kaldım 100 gr la :)kaptaniçem ben mezun olamadım dimi
maşallah özlem helal sana çok güzelGünaydın kizlar..Pazartesi'den bugüne fotoları ekledim ama bugün sabit çıktım o yüzden foto çekmedim eksi görmeyince. Gece 2 gibi eşim döner yiyordu bende 2 kibrit kutusu kadar yanında bir kac salatalık turşusu da yedim malesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?