Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaptanicem eline sağlık sabahtan noterde işlerim vardı giremedim

Misafiri seviyorum ama ağırlamayı sevmiyorum ben yaaaaa.
Aaa ne kadar ilginç Misafir ağırlamayı seven var mıdır ki ya
Günaydınlar herkeseeee....
Bugünkü güncel kilom 63.7 maalesef sebze+protein günümde aşağı inemedim. Sizler ne yaptınız merak ediyoruuumm.... :)

good morning leydisin centilminin
100 gram ile mezuniyeti kaçırabilir miyim ki

morordek

geçen hafta 71,2 bu hafta 70,3 giden 0,9

mezun değil miyim ???

3 günlük performans 2 kg
85.1 ile başladım. Bugün 83.1
Eki Görüntüle 2213000

Günaydın, sabah ilk tartildigimda 56.50 sonra 56.4 gördüm. Emzirme sonrası 56.3 ile eksiye gectim Bu hafta böyle oldu haftaya daha fazla vermek umuduyla...
56.4/56.3/0.1/%0.18

Hepinize toptan tebrikler hanımlar
fattofit85 menü yazmasan da kilo veriyor gibisin, eğer diyete devam edeceksen arada yazman kaydıyla izne ayırmayabilirim seni ama son karar senin tabi ki..

Olsun canım boştum hallettim
Sağol valla kaptaniçem benim sabahları evden çıkmam çok meşakkatli oluyor, çıkıp işe gelene kadar sen listeyi halletmiş oluyorsun Bugün de ekstra işim vardı.

Didemcim hadi toparla kendini. Olur bazen öyle iniş çıkışlar. Çok güzel gidiyordun sen. Bırakma sakın mücadeleyi
aslinda toparlandim kacgundur bitki caylari dukan biralari ne blim diyetimede dikkat ettim sacma sapan diyosan borek corek hamur isi yemedim bu hafta ama artidayim cok uzgunum niye bole oldu bilmiyorum

Ben malesef artidayim cok yoruluyorum hafta basindan beri temizlik yapiyorum 2 lt den asagu su icmedim 2 gun spor yaptim hamur isi yemedik hic bu hafta kacamaklrim cikolata hazir popcakeler ida yarm yarm tadimlik yiyodum bunlari aksamlari heo hafif gecirdim tavukla saltayla bazi ogunlerimde makarna odu ama bu hafta ondanmi gun icinde yogurtlu yulak kepegi yedim yada yulaf ezmesi hurma dgradik ivine bazi gunler dukan yaptim 2 gun hatta dun tam anlamiyla yaptim menumude paylasirim sadece 2 kasik nohut yedim kiymali o mu bozdu dunden bugune 100 gr arti ciktim kilo vericegime aldm resmen bana bsey deyin naptim benn yorgunluktan odem mi oldu hic bilmiyorum kilom
65.4
morordek

Bence yorgunluktan ödem oldu canım. Haftaya 2 kat fazla verirsin sıkma canını

Didem’cim bir daha kaçamak yapacağın zaman şunu söyle kendine; balpamuk aşağı inerken ben yukarı çıkıyorum diye düşün motive ol. :))))) Valla yoksa arayı ciddi açarım bir daha yakalayamazsın bak beni. O psikoloji daha kötüdür. Ne güzel hazır kilolarımız yakın gül gibi geçinip gidiyoruz, birlikte kilo verme ve rekabet edebilme ortamımız varken mücadele et. Ben yılbaşında 60 kg olursam ve sen aynı kalırsan üzülürsün bak söyleyeyim :) Sonra daha çok demoralize olursun motivasyonun daha zor olur. Toparlan bir an önce kendine gel! :))

Oglanin okulundan yeni geldim hemen tartildim canlar kikom 70 kilo haftaya artik kurtulurum 70den

Karabibercim çok emek verdin, 60’lara ineceğin anı heyecanla bekliyorum inan! Senden çok ben heyecanlıyım başarın için :)) Gerçekten takdirliksin.... Büyük özveri büyük irade, hiç yılmadın... Hepimize örneksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…