- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #298.941
Maaşallah canım çok iyiGünaydın kizlar..Pazartesi'den bugüne fotoları ekledim ama bugün sabit çıktım o yüzden foto çekmedim eksi görmeyince. Gece 2 gibi eşim döner yiyordu bende 2 kibrit kutusu kadar yanında bir kac salatalık turşusu da yedim malesef..
Evet ya, iyi kurtardım sayılırMakarna ve börek olmayaydı iyiydi ama misafirin vardı bu kadarla kurtarmışsın yine. Hadi bundan sonra tam gaz bozmadan devam
Valla harikasın. Tebrikler
Kaptanicem eline sağlık sabahtan noterde işlerim vardı giremedim***5. Takım 599. Etap***
toplight (72.9/72,3/0,6/%0.82)
karabiber01 (70.2/70,0/0,2/%0,28)
parkbyull (71.2/70,3/0,9/%1,26)
fattofit85 (78.3/77,4/0,9%1,15)
balpamuk (63.8/63,7/0,1/%0.16)
azaydidem (64.9/)
rint (55.8/)
ayvacicegi (56.4/56,3/0,1/%0,18)
BeyazOrkidem (67.2/66,8/0,4/%0,60)
Bookhunter (63/) kendi isteği ile ayrıldı
fancynancy (86.9/)
5. Takım Ortalaması: %0.
***Deneme sürecindeki üyeler***
hapiness8387 (72.5/) yeni üye, başlangıç tarihi: 06.11.2018, başlangıç kilosu: 74, hedef kilosu: 65
Yakamoz00 (58.6/) yeni üye, başlangıç tarihi: 10.11.2018, başlangıç kilosu: 62, hedef kilosu: 54
bernaaydin (67.9///) yeni üye, başlangıç tarihi: 19.11.2018, başlangıç kilosu: 70, hedef kilosu: 60
kaanin annesi (70.2/) mezun olan üye geri döndü. başlangıç tarihi: 23.11.2018, başlangıç kilosu: 70.9, hedef kilosu: 55
***mezun üye***
kardelen321 (83,1 )
si_bel
***izindeki üye ***
0zlem (81,8 ) 75,5 kg ile 562. etapta bildirimsiz izne ayrıldı
Süperrrrrrsinnnnn ortimmmmmmGünaydın kizlar..Pazartesi'den bugüne fotoları ekledim ama bugün sabit çıktım o yüzden foto çekmedim eksi görmeyince. Gece 2 gibi eşim döner yiyordu bende 2 kibrit kutusu kadar yanında bir kac salatalık turşusu da yedim malesef..
Olsun canım boştum hallettimKaptanicem eline sağlık sabahtan noterde işlerim vardı giremedim
Aaa ne kadar ilginçMisafiri seviyorum ama ağırlamayı sevmiyorum ben yaaaaa.
Günaydınlar herkeseeee....
Bugünkü güncel kilom 63.7 maalesef sebze+protein günümde aşağı inemedim. Sizler ne yaptınız merak ediyoruuumm.... :)
good morning leydisin centilminin
100 gram ile mezuniyeti kaçırabilir miyim ki
morordek
geçen hafta 71,2 bu hafta 70,3 giden 0,9
mezun değil miyim ???
Günaydın, sabah ilk tartildigimda 56.50 sonra 56.4 gördüm. Emzirme sonrası 56.3 ile eksiye gectimBu hafta böyle oldu haftaya daha fazla vermek umuduyla...
56.4/56.3/0.1/%0.18
Günaydın kizlar..Pazartesi'den bugüne fotoları ekledim ama bugün sabit çıktım o yüzden foto çekmedim eksi görmeyince. Gece 2 gibi eşim döner yiyordu bende 2 kibrit kutusu kadar yanında bir kac salatalık turşusu da yedim malesef..
Hepinize toptan tebrikler hanımlar
Sağol valla kaptaniçem benim sabahları evden çıkmam çok meşakkatli oluyor, çıkıp işe gelene kadar sen listeyi halletmiş oluyorsunOlsun canım boştum hallettim
aslinda toparlandim kacgundur bitki caylari dukan biralari ne blim diyetimede dikkat ettim sacma sapan diyosan borek corek hamur isi yemedim bu hafta ama artidayim cok uzgunum niye bole oldu bilmiyorumDidemcim hadi toparla kendini. Olur bazen öyle iniş çıkışlar. Çok güzel gidiyordun sen. Bırakma sakın mücadeleyi
canım özlem in nick i o değil sıfır 0 yani rakamla harfle değil ondan etiketleyemiyorsun
Bence yorgunluktan ödem oldu canım. Haftaya 2 kat fazla verirsin sıkma canınıBen malesef artidayim cok yoruluyorum hafta basindan beri temizlik yapiyorum 2 lt den asagu su icmedim 2 gun spor yaptim hamur isi yemedik hic bu hafta kacamaklrim cikolata hazir popcakeler ida yarm yarm tadimlik yiyodum bunlari aksamlari heo hafif gecirdim tavukla saltayla bazi ogunlerimde makarna odu ama bu hafta ondanmi gun icinde yogurtlu yulak kepegi yedim yada yulaf ezmesi hurma dgradik ivine bazi gunler dukan yaptim 2 gun hatta dun tam anlamiyla yaptim menumude paylasirim sadece 2 kasik nohut yedim kiymali o mu bozdu dunden bugune 100 gr arti ciktim kilo vericegime aldm resmen bana bsey deyin naptim benn yorgunluktan odem mi oldu hic bilmiyorum kilom
65.4
morordek
Ben malesef artidayim cok yoruluyorum hafta basindan beri temizlik yapiyorum 2 lt den asagu su icmedim 2 gun spor yaptim hamur isi yemedik hic bu hafta kacamaklrim cikolata hazir popcakeler ida yarm yarm tadimlik yiyodum bunlari aksamlari heo hafif gecirdim tavukla saltayla bazi ogunlerimde makarna odu ama bu hafta ondanmi gun icinde yogurtlu yulak kepegi yedim yada yulaf ezmesi hurma dgradik ivine bazi gunler dukan yaptim 2 gun hatta dun tam anlamiyla yaptim menumude paylasirim sadece 2 kasik nohut yedim kiymali o mu bozdu dunden bugune 100 gr arti ciktim kilo vericegime aldm resmen bana bsey deyin naptim benn yorgunluktan odem mi oldu hic bilmiyorum kilom
65.4
morordek
1 rakamla piyangoyu kaçırmış gibiyimparkbyull senin de mezuniyet haftaya kalmış hadi belki 6'larla mezun ederiz seni ne dersin
Oglanin okulundan yeni geldim hemen tartildim canlar kikom 70 kilo haftaya artik kurtulurum 70den
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?