- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #298.961
Günaydın kizlar..Pazartesi'den bugüne fotoları ekledim ama bugün sabit çıktım o yüzden foto çekmedim eksi görmeyince. Gece 2 gibi eşim döner yiyordu bende 2 kibrit kutusu kadar yanında bir kac salatalık turşusu da yedim malesef..
1 rakamla piyangoyu kaçırmış gibiyim
tebrikler
Evet ya, iyi kurtardım sayılır
Valla harikasın. Tebrikler
Aaa ne kadar ilginçMisafir ağırlamayı seven var mıdır ki ya
Hepinize toptan tebrikler hanımlar
@fattofit85 menü yazmasan da kilo veriyor gibisin, eğer diyete devam edeceksen arada yazman kaydıyla izne ayırmayabilirim seni ama son karar senin tabi ki..
Sağol valla kaptaniçem benim sabahları evden çıkmam çok meşakkatli oluyor, çıkıp işe gelene kadar sen listeyi halletmiş oluyorsunBugün de ekstra işim vardı.
[/QUOTE]Harikasın kardelen
Haftaya 69 la mezun olursun canım daha güzel.1 rakamla piyangoyu kaçırmış gibiyim
Canım herkesin bünyesi farklı ondandir ama medusa ile yaptığımızda güzel vermiştin sen de yanlış mi hatırlıyorum?Özlem helal olsun ne diyeyim, süpersin. Ama bende neden böyle bir etki göstermiyor bu dukannn
kendimi iyi hissetmiyorum bu akşam da pizza yemek istiyorum ama tutacağım kendimi sebze köftesi yapacağım sanırımHaftaya 69 la mezun olursun canım daha güzel.
Kaptanım giremedim. 55,2 oldum bu hafta mezuniyet talebim var. Geçen haftaki bildirimime bakamadım bile. Bu ara pek diyet yapamadım. O yüzden mezun olsam daha iyi olur
Aaa ne kadar ilginçMisafir ağırlamayı seven var mıdır ki ya
Uzun zamandır spor yapmayıp spora asıldıysan kasların şişmiş olabilir. Uykunu iyi uyuyamamış olabilirsin, yiyeceklerinin tuzunu biraz kaçırdıysan vücudun su tutmuş olabilir. Yorgunluktan olabilir. Türlü türlü ihtimal var şekerim ama bu senin moralini bozmasın. İki gün sonra tartıldığında bir bakmışsın ki aniden gidivermiş. Bende sadece dün fire vermeme rağmen düşündüğümden çok daha az verdim. Ödem atarım ve diyordum kendi kendime.Ben malesef artidayim cok yoruluyorum hafta basindan beri temizlik yapiyorum 2 lt den asagu su icmedim 2 gun spor yaptim hamur isi yemedik hic bu hafta kacamaklrim cikolata hazir popcakeler ida yarm yarm tadimlik yiyodum bunlari aksamlari heo hafif gecirdim tavukla saltayla bazi ogunlerimde makarna odu ama bu hafta ondanmi gun icinde yogurtlu yulak kepegi yedim yada yulaf ezmesi hurma dgradik ivine bazi gunler dukan yaptim 2 gun hatta dun tam anlamiyla yaptim menumude paylasirim sadece 2 kasik nohut yedim kiymali o mu bozdu dunden bugune 100 gr arti ciktim kilo vericegime aldm resmen bana bsey deyin naptim benn yorgunluktan odem mi oldu hic bilmiyorum kilom
65.4
morordek
ahahhaaaa
Özlem de söylemiş geçen sefer güzel vermiştin. Oluyor böyle. 7.güne bakmak lazım.Özlem helal olsun ne diyeyim, süpersin. Ama bende neden böyle bir etki göstermiyor bu dukannn
Meyve yasak dukanda sadece protein ve sebze agirlik beslenilirBen de bozmadım asla da bozzzmaaaaammmm.... Dukan ekspres 2. Günüm gitti. 3. Gün 1 meyve mi ekliyorduk yahu? Sizin dukanlar nasıl gidiyor dukancılar???fancynancy @azaydidem ve Özlem. Ya bir tek Özlem’i etiketleyemiyorum. Bin tane Özlem çıkıyor ama sadece “sade Özlem” çıkmıyor. Neden acaba ? :))
Tamamdır rintcim mezuniyetin hayırlı olsun diyelim o halde :)Kaptanım giremedim. 55,2 oldum bu hafta mezuniyet talebim var. Geçen haftaki bildirimime bakamadım bile. Bu ara pek diyet yapamadım. O yüzden mezun olsam daha iyi olurkusura bakma inan vaktim olmadı bunun hiç. morordek
Helal sana canım. Boşver pizzayı sebze köftesi daha güzel zatenkendimi iyi hissetmiyorum bu akşam da pizza yemek istiyorum ama tutacağım kendimi sebze köftesi yapacağım sanırım
Sen de ucundan kaçırdın yalnız, yüzden çok iyiBravo oooo oooo
Sen de ucundan kaçırdın yalnız, yüzden çok iyi
Orkideciğim Dukan ekspreste yasak değil. Ama normal Dukanda ilk başlarda evet yasak.Meyve yasak dukanda sadece protein ve sebze agirlik beslenilir
Aaaaaaa ilk haftadan nasıl güzel bir moral oldu anlatamammmmfancynancy ve 0zlem tebrik ediyorum, Dukan baya yaradı size, aynen devam
Meyve yasak dukanda sadece protein ve sebze agirlik beslenilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?