- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #298.981
Aaaaaaa ilk haftadan nasıl güzel bir moral oldu anlatamammmm
Orticim seni de ayrıca tebrik ediyorum.
Bravo oooo oooo
Ayy tişkür ederim bir tanem. Hepimizin inşallah EsracımmmmOoo tebrik ederim Ferah süpersiiiinnnnBaşarıların daim olsun! :)))
Sağolasın canım insallah boyle devam ederiz..fancynancy ve 0zlem tebrik ediyorum, Dukan baya yaradı size, aynen devam
Aradığımız motivasyonu yakaladık bence tatlım. Bundan sonra bizi kimse tutamaz.
Listede olsaydın ikiye katlardın beni yüzdede şekerim. Kocaman tebrik ediyorum seni, çok güzel kilo verdin, böyle devam edelim.
Süper tebriklerfancynancy ve 0zlem tebrik ediyorum, Dukan baya yaradı size, aynen devam
İnşallah hep birlikte vericez..
YILBAŞI AĞACIM
️
k
k i
k i l
k i l o
k i l o v
k i l o v e
k i l o v e r
k i l o v e r i
k i l o v e r i c
k i l o v e r i c e
k i l o v e r i c e m
KesinlikleeeeeeAradığımız motivasyonu yakaladık bence tatlım. Bundan sonra bizi kimse tutamaz.
TeşekkürleeeeerrrrSüper tebrikler
Afiyet olsunBen yarın itibari ile düşük karbonhidrat diyeti var tam bir haftalık cumartesi pazar kısmından başlayacağım...bu şişkinlik ten kurtulmak bir de karbonhidratları çıkartarak deneme yapacağım ...
Bu arada aldık pizzalari küçük boydan üç dilim yedim yani tamamını yemedim bir de fit pizza aldım vicdanım rahat olsun dedim,:)))
Çok güzel olmuş.
YILBAŞI AĞACIM
️
k
k i
k i l
k i l o
k i l o v
k i l o v e
k i l o v e r
k i l o v e r i
k i l o v e r i c
k i l o v e r i c e
k i l o v e r i c e m
Ben sabah ip atlamıştım 500 tane. Yürüyüşümü yapamadım. Belki leslie yaparımSabah 15 dk yoga yapmıştım, fırsat bulursam eliptik yapmaya çalışacağım kızlar. sporunu yapamayan varsa hala geç değillll
SüpersinBen sabah ip atlamıştım 500 tane. Yürüyüşümü yapamadım. Belki leslie yaparım
O değil de bu saatte senin yazman ne kadar ilginçBen yarın itibari ile düşük karbonhidrat diyeti var tam bir haftalık cumartesi pazar kısmından başlayacağım...bu şişkinlik ten kurtulmak bir de karbonhidratları çıkartarak deneme yapacağım ...
Bu arada aldık pizzalari küçük boydan üç dilim yedim yani tamamını yemedim bir de fit pizza aldım vicdanım rahat olsun dedim,:)))
Aha süpermiş bu ya
YILBAŞI AĞACIM
️
k
k i
k i l
k i l o
k i l o v
k i l o v e
k i l o v e r
k i l o v e r i
k i l o v e r i c
k i l o v e r i c e
k i l o v e r i c e m
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?