- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #299.001
özlemcimm harikasın insan isteyince nasılda gidiyor kilolar değişlmiGünaydın kizlar..Pazartesi'den bugüne fotoları ekledim ama bugün sabit çıktım o yüzden foto çekmedim eksi görmeyince. Gece 2 gibi eşim döner yiyordu bende 2 kibrit kutusu kadar yanında bir kac salatalık turşusu da yedim malesef..
gerçekten kaptanımm bende tebrik ederim özlemimaşallah özlem helal sana çok güzel
inşallah canım az kaldıı bir göremedim hayalim olan 69 kiloyu eğer görürsem size söz yeşil çay ısmarlicamKarabibercim çok emek verdin, 60’lara ineceğin anı heyecanla bekliyorum inan! Senden çok ben heyecanlıyım başarın için :)) Gerçekten takdirliksin.... Büyük özveri büyük irade, hiç yılmadın... Hepimize örneksin.
tebrikler canımmmAaaaaaa ilk haftadan nasıl güzel bir moral oldu anlatamammmm
Orticim seni de ayrıca tebrik ediyorum.
işte böyleee yaaaAradığımız motivasyonu yakaladık bence tatlım. Bundan sonra bizi kimse tutamaz.
çok güzel olmuşşş ağaç
YILBAŞI AĞACIM
️
k
k i
k i l
k i l o
k i l o v
k i l o v e
k i l o v e r
k i l o v e r i
k i l o v e r i c
k i l o v e r i c e
k i l o v e r i c e m
özlemcimm harikasın insan isteyince nasılda gidiyor kilolar değişlmi
gerçekten kaptanımm bende tebrik ederim özlemi
inşallah canım az kaldıı bir göremedim hayalim olan 69 kiloyu eğer görürsem size söz yeşil çay ısmarlicam
tebrikler canımmm
işte böyleee yaaa
çok güzel olmuşşş ağaç
Üye ismi / 7 Aralık hedef / 7 Aralık kilo
toplight / 72,5 / 72.3
karabiber01 / 70.0 / 70
parkbyull / 70 / 70.3
fattofit85 / ? / 77.4
balpamuk / 63.5 / 63.7
azaydidem / 64 / 65.4
ayvacicegi / 56.0 / 56.3
BeyazOrkidem / ? / 66.4
fancynancy / 85.5 / 85.6
0zlem / ? / 81.8
kardelelen321 / ? / 83.1
Hedefine yalnızcatoplight ve Deniz ve Kum ulaşmış hanımlar, hadi biraz daha canlanın
Ördekim benim hedefim 84Üye ismi / 7 Aralık kilo / 14 Aralık hedef
toplight / 72.3
karabiber01 / 70 / 69.5
parkbyull / 70.3
fattofit85 / 77.4
balpamuk / 63.7
azaydidem / 65.4
ayvacicegi / 56.3
BeyazOrkidem / 66.4
fancynancy / 85.6
0zlem / 81.8
kardelelen321 / 83.1
Kaptanım benim hedef 84 tü. Hedefimi geçmişim.Üye ismi / 7 Aralık hedef / 7 Aralık kilo
toplight / 72,5 / 72.3
karabiber01 / 70.0 / 70
parkbyull / 70 / 70.3
fattofit85 / ? / 77.4
balpamuk / 63.5 / 63.7
azaydidem / 64 / 65.4
ayvacicegi / 56.0 / 56.3
BeyazOrkidem / ? / 66.4
fancynancy / 85.5 / 85.6
0zlem / ? / 81.8
kardelelen321 / ? / 83.1
Hedefine yalnızcatoplight ve Deniz ve Kum ulaşmış hanımlar, hadi biraz daha canlanın
Kuzum benim hedefim 81,5Üye ismi / 7 Aralık kilo / 14 Aralık hedef
toplight / 72.3
karabiber01 / 70 / 69.5
parkbyull / 70.3
fattofit85 / 77.4
balpamuk / 63.7
azaydidem / 65.4
ayvacicegi / 56.3
BeyazOrkidem / 66.4
fancynancy / 85.6
0zlem / 81.8
kardelelen321 / 83.1
Hedef cim nasıl gidiyor kg durumları nasıl
Çooook büyük acımasızlık
Ayyayayayaa 100 gr için şunu aldımyaaaa
Çok acımasızsın Şeymaaaaaa
Sen de dukana gel hedefcim. Güzel bi motivasyon yakaladık biz. Birlikte çok daha kolay.Çok fena kaptanım durumlar
Bir hasta oldum, ardından kendimi yemeğe verdim. Bir de işler yoğunken sürekli kenarda atıştırmalık arıyorum. Onu tam bir alışkanlığa çevirdim ve resmen şiştim.
Yarından itibaren toparlanacağım bakalım.
ayy evet cok haklisin bekle beni hafta seni yakalicam onumuzdeki haftada el sallicimmm yanindan gecerkenDidem’cim bir daha kaçamak yapacağın zaman şunu söyle kendine; balpamuk aşağı inerken ben yukarı çıkıyorum diye düşün motive ol. :))))) Valla yoksa arayı ciddi açarım bir daha yakalayamazsın bak beni. O psikoloji daha kötüdür. Ne güzel hazır kilolarımız yakın gül gibi geçinip gidiyoruz, birlikte kilo verme ve rekabet edebilme ortamımız varken mücadele et. Ben yılbaşında 60 kg olursam ve sen aynı kalırsan üzülürsün bak söyleyeyim :) Sonra daha çok demoralize olursun motivasyonun daha zor olur. Toparlan bir an önce kendine gel! :))
evet evet ne gzel demissin sabrin sonu selamet kizim cok huysuz dun gece hic uyumadik dyeblirim saat basi ayagimda salladi dis ckaramiyoruz bi turlu bugunda hastaneye gttik hastaliklar bitmiyo temzlik fln derken cok yorunum ne zamna uyudugumu ne yedigimi bilmiyodum bu hafta o derece
Uzun zamandır spor yapmayıp spora asıldıysan kasların şişmiş olabilir. Uykunu iyi uyuyamamış olabilirsin, yiyeceklerinin tuzunu biraz kaçırdıysan vücudun su tutmuş olabilir. Yorgunluktan olabilir. Türlü türlü ihtimal var şekerim ama bu senin moralini bozmasın. İki gün sonra tartıldığında bir bakmışsın ki aniden gidivermiş. Bende sadece dün fire vermeme rağmen düşündüğümden çok daha az verdim. Ödem atarım ve diyordum kendi kendime.
Sabret canım sabret. Sabrın sonu selamet.
ahahhaaaaçok güldüm.
Özlem de söylemiş geçen sefer güzel vermiştin. Oluyor böyle. 7.güne bakmak lazım.
ayyy iyiki olmamisim cok uzulurdumSonuç hazırlama sırası bizde hanımlar. 8'e kadar süre var takımların değişiklik yapması icin. Şimdi şöyle bi göz gezdirdim, galiba 8.yiz
azaydidem sen de az kalsın sonuncu oluyormuşsun Neyse ki senden yüksek yüzdeli biri daha var.
Teşekkürler balımKilo veren veremyen herkesi tebrik ederim kizlarrr dukancilari ayri bi tebrik ederim supersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?