Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayyayayayaa 100 gr için şunu aldım yaaaa
Çok acımasızsın Şeymaaaaaa
Ben anlamam 100 gr fazla hedef koysaydın madem şaka bi yana kuzum gayet güzel vermişsin ama iste 100 gr sana 200 gr bana dersek olmaz :)
Kaptanım benim hedef 84 tü. Hedefimi geçmişim.
Listede bulamamıştım kardelencim o zaman sana da
Hemen toparlan hedefcimmm

Üye ismi / 7 Aralık kilo / 14 Aralık hedef
toplight / 72.3
karabiber01 / 70 / 69.5
parkbyull / 70.3
fattofit85 / 77.4
balpamuk / 63.7
azaydidem / 65.4
ayvacicegi / 56.3 / 56.0
BeyazOrkidem / 66.4
fancynancy / 85.6 / 84
0zlem / 81.8
kardelelen321 / 83.1 / 81.5

Hu huuu kimsecikler yok burda
Ben temizlige devam bgun mutfak gunu 2 gune insallah biticek temzligim siz siz olun byuk ve kalabalik bi evde oturmayin
Suan elimde 1 kase yogurt icinde yarim ayva dgranmis ve 1.5 kasik yulaf kepegi koydum karstrdim yiyorum aksama mutfakla ugrastigim icin malesef dsardan lahmacun solicen yemekle ugrasak istemiyorum 1 tanecik yicem aksamda cok yorgun olmazsam spor yapicam buraya yazayimki yapmak zorunda kalim

Herkes nerde yahu?

Benim bugün evde geçti, sizler neler yaptınız?
Ben de bi kaç kez girdim kimse yoktu kaptanım.
Benim de evde geçti canım çok soğuk çıkamıyoruz dışarı. Büyük kızım bugün pasta istedi. Onunla birlikte pasta yaptık. Tadına bile bakmadım. Sabah tartı fotosu çekmemişim her sabah buraya koyuyordum. 200 g eksi geldim bakalım yarın ne olacak

Burası da çok soğuk ya gerci biraz bugün güneş vardı ama gene de riske atamadım. Elimden gelse hiç çıkmayacağım evden ama işte :)
Iraden için de kocaman alkış ah bu analık yemedim yedirdim durumu olmuş

Aynen öyle oldu
Birkaç kere bi lokma tadına baksam mı dedim ama yok..
Hazır eski heyecanı yakalamışken bozamam. 60'a kadar yolum uzun çünkü.

oyyyy kızın yaptıysa çok güzel olmuştur

Çok geçmiş olsun size, diş işi zor şekerim.

Kilo veren veremyen herkesi tebrik ederim kizlarrr dukancilari ayri bi tebrik ederim supersiniz
Teşekkür ederiz efenim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…