Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

fancynancy @balpamuk nerelerdesiniz dukandaşlarım. Ses çıkmıyor sizden neler yaptınız.
Süpersin valla kardelenciğim. Menün ve sporun harika. Ben bütün gün dışarıdaydım dün eve geldiğimizde de çok yorgunduk. morordek
Menümü de yazamadım, ara ara bakıp yazmaya çalıştım ama fırsat olmadı maalesef. Pek istediğim gibi olmadı menülerim ama dikkat ettim.

morordek

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta

Ara
2 galeta
Filtre kahve

Öğle
1 simit
Peynir ve zeytin

Ara
2 mandalina

Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 tabak karnabahar (bitirdim sonunda)

Su: 1,5 lt
Spor: yok

Aynen öyle canım 75ten aşağı inmek zor oluyor herzaman inşallah bu defa zor olmaz da böyle güzelce gider kilolar..

Herkes nerde yahu?

Benim bugün evde geçti, sizler neler yaptınız?

Cuma cumartesi yoğun geçti, menü yazamadım buraya. Cumartesi saçlarımı kestirdim, uzun zamandan sonra kuaför yüzü gördüm :) planlama filan derken bebek uyanmadan gidip gelebildim hatta yarım saat mağaza gezme fırsatı da oldu. Cumartesi akşam bi davete uğradık bebek olunca 6da gidip 7.30da ayrıldık gündüz uykusundan 5.30da uyandırmıştım yine de iyi durdu :) ikramlardan azar azar yedim mecburen 1 sigara böreği ve 2 çatal revani diğerleri diyete uygundu. Öyle olunca bu sabah Leslie 3 mil yaptım :)

Kuaföre gitmek eminim çok iyi gelmiştir. Ben aylarca gitmemiştim, gittiğimde de oh be dünya varmış dediğimi hatırlıyorum
Misafirlikte çok da abartmamışsın, sporunu da yapmışsın umarım artı olarak yansımaz :)

Sabah: 40gram beyaz peynir, salatalık, kırmızı biber, 2 dilim ekmek, 1/2 avokado, limon
ara: 2 kuru erik, 1 avuç kaju
Akşam: 1 tabak bulgurlu ıspanak, 1 dilim ekmek, 2 köfte, 2 kare cikolata

Su:1 litre
Spor: leslie 3mil

Güle güle kullan saçlarını
Çok abartmamışsın ikramları, sporunu da yapmışsın telafi olarak.

Bebek telsizimiz bozuldu hanımlar, oğlum uyuyunca artık mecbur kapısını falan açık tutuyorum, biz de olabildiğince ses yapmamaya çalışıyoruz. Bi değişik ev modundayız anlayacağınız
Ahahha ay bende parmak ucumda yürürdüm yaaa, bir dönem uykuları çok hafif oluyor.

Sibel sende gelsene duman ekspres e :))
Saol canım gelsem iyi olcakta valla geldin geçtin beni 63 tüm en son tartı pili bitmış unutmadan alsamda nerdeyse hep evdeyim bu ara soğuk geliyor dışarısı büyük market poşetim kalmamış çöpte kullanıyordum ordan farkettim hep evde olduğumu. Sadece doktor işlerine kosturdum çocuğu dişçi ye kendim böbrek usg temiz şükür ama demir düşmüş hap alıyorum hep yorgunluk sinirlilik saç dökülmesi ondanmis saolsun ilaç kabızlık yaptı birde dukan a girersem ne olurum diye düşünüyorum ki yine hiç doymaz oldum

Bende sabah tartıldım ve pek sevmedim rakamı. Gece 2:30 u geçiyordu uyudum, kızımın ateşi vardı biraz onu takip ettim.
si_bel sonuçlarının temiz çıkmasına sevindim. Demir eksikliği biz Türk kadınlarının bir klasiği, kesin bir şeyi bir yerde yanlış yapıyoruz. Dukana gelince, 2. gün sebzeye geçiyorsun ama ilk gün seni rahatsız eder mi bilemedim.

ayvacicegi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…