- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #299.041
Bugünkü menüm
Sabah
Ara
- 2 haşlanmış yumurta
- 2 dilim tam buğday ekmeği kızarmış
- Peynir
- Yeşil çay
Akşam
- 2 küçük mandalina
- Yulaf kepekli yoğurt
Gün içinde
- Haşlama tavuk
- Yeşillik
- 2,5 lt su
- 70 dk koşu bandında yürüyüş
Süpersin valla kardelenciğim. Menün ve sporun harika. Ben bütün gün dışarıdaydım dün eve geldiğimizde de çok yorgunduk.
Aynen öyle canım 75ten aşağı inmek zor oluyor herzaman inşallah bu defa zor olmaz da böyle güzelce gider kilolar..özlemcimm harikasın insan isteyince nasılda gidiyor kilolar değişlmi
gerçekten kaptanımm bende tebrik ederim özlemi
inşallah canım az kaldıı bir göremedim hayalim olan 69 kiloyu eğer görürsem size söz yeşil çay ısmarlicam
tebrikler canımmm
işte böyleee yaaa
çok güzel olmuşşş ağaç
Herkes nerde yahu?
Benim bugün evde geçti, sizler neler yaptınız?
Kuaföre gitmek eminim çok iyi gelmiştir. Ben aylarca gitmemiştim, gittiğimde de oh be dünya varmış dediğimi hatırlıyorumCuma cumartesi yoğun geçti, menü yazamadım buraya. Cumartesi saçlarımı kestirdim, uzun zamandan sonra kuaför yüzü gördüm :) planlama filan derken bebek uyanmadan gidip gelebildim hatta yarım saat mağaza gezme fırsatı da oldu. Cumartesi akşam bi davete uğradık bebek olunca 6da gidip 7.30da ayrıldık gündüz uykusundan 5.30da uyandırmıştım yine de iyi durdu :) ikramlardan azar azar yedim mecburen 1 sigara böreği ve 2 çatal revani diğerleri diyete uygundu. Öyle olunca bu sabah Leslie 3 mil yaptım :)
Güle güle kullan saçlarınıCuma cumartesi yoğun geçti, menü yazamadım buraya. Cumartesi saçlarımı kestirdim, uzun zamandan sonra kuaför yüzü gördüm :) planlama filan derken bebek uyanmadan gidip gelebildim hatta yarım saat mağaza gezme fırsatı da oldu. Cumartesi akşam bi davete uğradık bebek olunca 6da gidip 7.30da ayrıldık gündüz uykusundan 5.30da uyandırmıştım yine de iyi durdu :) ikramlardan azar azar yedim mecburen 1 sigara böreği ve 2 çatal revani diğerleri diyete uygundu. Öyle olunca bu sabah Leslie 3 mil yaptım :)
Ahahha ay bende parmak ucumda yürürdüm yaaa, bir dönem uykuları çok hafif oluyor.Bebek telsizimiz bozuldu hanımlar, oğlum uyuyunca artık mecbur kapısını falan açık tutuyorum, biz de olabildiğince ses yapmamaya çalışıyoruz. Bi değişik ev modundayız anlayacağınız
Telefonuna baksana kızKimsecikler yok bugün.
Yaaa şimdiiii gördüm ördekim ama sen büyük ihtimalle uyuyorsundur.Telefonuna baksana kız
Saol canım gelsem iyi olcakta valla geldin geçtin beni 63 tüm en son tartı pili bitmış unutmadan alsamda nerdeyse hep evdeyim bu ara soğuk geliyor dışarısı büyük market poşetim kalmamış çöpte kullanıyordum ordan farkettim hep evde olduğumu. Sadece doktor işlerine kosturdum çocuğu dişçi ye kendim böbrek usg temiz şükür ama demir düşmüş hap alıyorum hep yorgunluk sinirlilik saç dökülmesi ondanmis saolsun ilaç kabızlık yaptı birde dukan a girersem ne olurum diye düşünüyorum ki yine hiç doymaz oldumSibel sende gelsene duman ekspres e :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?