Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Teşekkürler parkcım çok güzel bilgiler paylaşmışsın :)

Dört dörtlük uyamadım maalesef canım özellikle hafta sonu hiç uymadim ama dikkat etmeye çalıştım. Evet özellikle salı perşembe arası ortak menuler iyi olur canım..

morordek

Kahvaltı
Çok tahıllı ekmekle sandviç
(Kaşar ve hindi füme)
Çay

Ara
Filtre kahve

Öğle
1 kase domates çorbası
6-7 tane etsiz çiğköfte + bol marul
Zero (dün sondu içmiycem artık)

Ara
Mandalina
Züber kakaolu, yer fıstıklı

Akşam
Tavuklu mantar sote
Yatım porsiyondan az makarna
Ayran

Su: 1,5 lt
Spor: 40 dk yürüyüş

günaydın hanımlar bugün yoğunum o yüzden menüyü yazıp kaçacağım..gerçi sizler zaten akşamları canlanıyorsunuz ,benim mi gitmemi bekliyorsunuz çözemedim

dünkü menüme gelecek olursak;
morordek fancynancy

sabah:
1/2 greyfurt,2 form etimek,1 pembe domates,1/2 kapya biber,maydanoz,zeytin,peynir,2 kuru kayısı+1 hurma cevizli,şekersiz çay

öğlen:tavuk göğüs kavurma az yağlı , yeşil salata
akşam:tavuk göğüs kavurma az yağlı, ev yağımı yoğurt

gece 1/2 bardak nar suyu
2,5 litre su
10 dk kol çalışması dambılla

Olur canım bana uyar. Yemek aralarını 5saat yapmaya karar verdim ben de.
9-14-19 yemek saatlerim. Biraz daha düzenli bi yemek rutini oluşturmayı düşünüyorum bakalım becerebilecek miyim.

Özlemcim yine sabahın köründesin
Bayılıyorum valla bu huyuna, bende çok istiyorum ama bırak gözümü beynim açılmıyor.
Kızım okula gidiyor canım kalkıyorum uyumuyorum tekrar geçen hafta halsizlik vardı uzanırken uyumuşum baş ağrısi yaptı.

ben direkt gitmeden hatalarını söyleyeyim ;

Öncelikle o sabah kahvaltısında tükettiğin tam tahıllı ekmek beyaz ekmekten daha çok kaloriye sahip ve sanıldığı kadar faydalı değil aksine daha zararlı,kaşar mevzuuna hiç girmeyeyim istersen ,yağsız bir lor veyahut tam yağlı bir inek peyniri bile o sadece süt yağından yapılan kaşardan daha kıymetlidir,hindi füme de çok matah bir şey değil ama yağsız olmasından kaynaklı bende tüketiyorum zaman zaman...

öğlene zeroyu icat edene kızmıyorum onu şekersiz sanıp içenlere deliriyorum...

ara:hem o züberi yiyip hem de mandalinayı tüketmen taktire şayan

akşam:zaten tavuklu mantar var bu seni bir dolu tabak salata ile yeteri kadar doyurabilecekken sen illaki ben karbonhidratımı alırım diye tutturmuşsun

velhasıl mevzuya girecek olursam yediğiniz yemekler evet az gelebilir öğünleriniz çok düzenliymiş gibi durabilir ,evet gerçekten de öyle yalnız kullandığınız kompozisyonlar dibine kadar yanlış alayına kadar hatalı ,diyet kafasında olduğumuz sürece o kilolar bekleyin gider....

sabah sabah üstüme su sıçratıp beni baştan ayağa yıkayan arabanın intikamını böyle almış gibi oldum ama DOST ACI SÖYLER

not:kızdın mı

Ikisi de olur canım o gün kime hangisi uygunsa onu yapsın canım zaten maksat sağlıklı beslenmek ve abartmadan yemek..
Instagram da ara ara siskolataya bakıyorum takipçilerine saglkli ne pişirirseniz onu yiyin ve spor yapın diyor.. Güzel kilo verenler var..

günaydınlar
parky cim gerçekten çok güzel yorumlamışsın menüyü aslında gayet sağlıklı yemiş gibi görünüp hata yapıyoruz
Fancy cim parky öğleni yazmamış ama hem domates çorbası hem de etsiz çiğköfte olduğu gibi karbonhidrat hiç olmamış kuzum yaaa
kalsiyumdan protein de sadece ayran olmuş o da çok az öğleyinde yoğurt ekleyebilirdin

bende menümü yazayım
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği
1 domates
ara
1 elma
öğle
1 tabak haşlanmış brokoli karnıbahar
1 dilim ekmek
(ayran/yoğurt almayı unutmuşum)
ara
2 kuru hünnap 8-10 adet sarı leblebi
akşam
1 kase yoğurt çorbası
3 adet etli lahana sarma
1 küçük kase yoğurt
ara
1/2 dilim elma
spor
tempolu 45 dk yürüyüş
siz yazmadan ben yazayım akşamki sarma olmadı biliyorum ama az tutmaya çalıştım evde başka yemeğim yoktu eşimde olmayınca çocukları antremandan al karınlarını doyur derken kendime yemek yapamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…