Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yok parkycim ne kızcam. burda hepimiz birşeyler çabalamaya çalışıyoruz. şöyleki zeronun şekersiz olduğunu düşünmüyorum, aksine rafine şekerin de ötesinde bir şey ama sıfır kalori diye kafaya yazmışlar ya içiyorum işte. eşim de içtiği için aman bugün de içeyim diye diye öyle oldu. söylediklerinin hepsinde haklısın kendimi savunacak bir durumum yok maalesef. Yoksa her türlü girişirdim sana
ama çokta cahil değiliz, dibine kadar hatalıyız ya, göz göre göre şekerim.

fancynancy kardelelen321 Kızlar 10:30 kahvaltı ettim sadece 2 h.yumurta ve yoğurt yedim. Akşam ne yapsam kararsizim??
Bugün ben ıspanak yapicam canım evde ıspanak var. Zaten yemek yapmaktan da artık sıkıldım. Çocuklara ayrı kendime ayrı. Offf...
Ben de 9da kahvaltı yaptım 14te ıspanak yerim. Akşam da yoğurt bitti gitti

Açıkçası biraz kırıldım. Hepimiz hatalar yapıyoruz, bende çok mutlu değilim halimden. Neyse ben bundan sonra daha dikkat ederim menülerime. İnce düşüncen için teşekkür ederim Şahnurcum.

Bugün ben ıspanak yapicam canım evde ıspanak var. Zaten yemek yapmaktan da artık sıkıldım. Çocuklara ayrı kendime ayrı. Offf...
Ben de 9da kahvaltı yaptım 14te ıspanak yerim. Akşam da yoğurt bitti gitti
tatlım neden çocuklara ayrı kendine ayrı yapıyorsun ki
aynı yemekten yap sen miktarı ayarlaa

Açıkçası biraz kırıldım. Hepimiz hatalar yapıyoruz, bende çok mutlu değilim halimden. Neyse ben bundan sonra daha dikkat ederim menülerime. İnce düşüncen için teşekkür ederim Şahnurcum.
tatlım kırılma ne olur haa ben çok mu doğru besleniyorum şu an diyetisyene gidiyorum ya gecen oğlanla sinemaya gittiğimizde 1 avuç kadar patlamış mısır yedim ve o akşam yemekteği ekmeğimi yemedim aboww ne fırça yedim biliyormusun diyetisyenden biz korumada değil kilo verme dönemindeyiz bir daha böyle birşey yapma vs vs diye haa bu arada mesela hani 2 kaşık pilav 1 dilim ekmeğe karşılık gelir diye düşünüyoruz ya başlarda ekmek yemiyordum 2 kaşık pilav yiyordum fırçaları yiye yiye artık pilav yemiyorum işin ilginci artık canım da istemiyor bir süre sonra kilo verme döneminde bir sürü yanlış yapıyormuşum da haberim yokmuş ben öğreniyorum bunları hep yazayım sizlere diyorum ama unutuyorum hazır parky yorumlamışken bende müdahil olayım dedim tatlım

tatlım neden çocuklara ayrı kendine ayrı yapıyorsun ki
aynı yemekten yap sen miktarı ayarlaa
Bizim küçükler seçiyorlar canım ya. Küçük kızım herşeyi yiyordu bu aralar oda değişti artık kafayı yicek durumdayım ne yedircem şaşırdım. Büyük 10 gün yemese durur. İkisi birbirine aşırı zıt. Nasıl yapacağımı şaşırdım

Oy kıyamam ben sana fancymmm Kırılma canım benim. Parky üslup olarak biraz katı eleştirmiş ama inan böyle şeyler bazen bizi uyandırıyor. Öyle düşün. Parky in de amacı biraz da buydu bence. Söyledikleri hepimize aslında çünkü aynı hataları biz de yapıyoruz. Şöyle bi silkeledi bizi gözümüzü açtı diyelim geçelim fancynancy .

Yok, iyi yapıyorsunuz tabii ki kaptaniçem. Birbirimizi uyarıp eleştirmezsek bir şeyler de öğrenemeyiz. Müdahil olmana da sevindim, ne zamandır kimse menülere yorum yapmıyordu iyi oldu parkbyull sağolsun bir anda yükselmiş ama dediğim gibi haklısınız yaniiii. Parkın üslubuna birazcık alınmış olabilirim o kadar.

Sağol kardelenciğim ayıldığım kesin

Yorumla yavrum yorumla da biraz ağırdan.

daha ağır ol diyon yani

kız benim bu sene adım burcu karatay bilmiyon mu söylediğim gibi bu hatayı hepimiz yapıyoruz bu sebeple cümlemin sonunda bu kafadan çıkmazsak kilo veremeyiz dedim malum bu iki aydır bir ileri iki geri oldu bende de her şey.. ben kendi muhasebatımı çıkardım ..hepimiz çıkaralım ki az bi ayıkalım...

bu arada haklısın kardelencim benim kalemim biraz fazla keskindir ,malum eski bir bdvbelieberim

tatlım küçükler bu yaşta yemek zevkini oluşturuyorlar bizim evde babamızın bir kuralı var eğer akşam yemeğini çocuklar sevmedik yemeyeceğiz derlerse o akşam meyve ve süt dahil hiç birşey vermiyorsun çocuğa kaç yaşında olurs olsun biz bunu 4 yaşından beri yapıyoruz ertesi gün aç kaldığı için mecburen yiyor ve yemek seçmiyor anne olarak haa için parçalanıyor ama çocuğun ilerideki yaşamı için çok önemli o yüzden eğer yemiyorsa verme o akşam hiç birşey aç yatsın ama ne bisküvi ne meyve ne süt hiç birşey vermeyeceksin 2 kere böyle yapınca gör bak artık çocuğun yemek seçmeyecek

Haklısın aslında canım ben fazlasıyla vicdan yapıyorum. Bu yöntemi deniicem. Yemek yapmaktan soğudum artık çünkü. Mutfaktan çıkamıyorum inanır mısın.

herkese merhaba,

menu yazamadim, zaten yediklerime dikkat edemedim fazla. kahvaltilar duzgun ama gun icinde iki ana ogun yiyecegime surekli atistirmakla geciyor. dun seker olcumu yaptim sanirim hem surekli atistirmaktan hem de cok fazla kuru/taze meyve yemekten seker biraz yuksek cikti. cok stres yaptim, malum seker hastasi olmak da istemiyorum. onceliklerimi belirledim, bebek ve diyet. hamileyken gebelik sekeri ciktiginda yedigim seylere cok dikkat etmis ve yazmistim. o menuleri cikardim, oradakilere benzer yemeye calisacagim. bu konu beni depresyona soktu galiba.

Emzirirken sürekli atıştırma isteği çok çok normal, mümkün olduğunca sağlıklı atıştırmalıklar yemeye çalış :)

Ben anlamam 100 gr fazla hedef koysaydın madem şaka bi yana kuzum gayet güzel vermişsin ama iste 100 gr sana 200 gr bana dersek olmaz :)

Listede bulamamıştım kardelencim o zaman sana da

Hemen toparlan hedefcimmm

Toparlanmaya başladım ama rakam korkunç ördeğim.
Bir anda nasıl böyle çıktım hiç anlayamadım ama hallolacak bir şekilde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…