- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #299.121
Sen de dukana gel hedefcim. Güzel bi motivasyon yakaladık biz. Birlikte çok daha kolay.
yılbaşı hedefini bende tutturamadım ama önemli değil tek almıyalımda kilo gerisi olurSabah tartıldım çok parlak değil. Yılbaşı hedefi için sene sonuna kadar fire vermeden gideceğim. Artık antibiyotik de bitti: diyetse diyet, sporsa spor, suysa su.
geçm,iş olsun kuzuyaBende sabah tartıldım ve pek sevmedim rakamı. Gece 2:30 u geçiyordu uyudum, kızımın ateşi vardı biraz onu takip ettim.
@si_bel sonuçlarının temiz çıkmasına sevindim. Demir eksikliği biz Türk kadınlarının bir klasiği, kesin bir şeyi bir yerde yanlış yapıyoruz.Dukana gelince, 2. gün sebzeye geçiyorsun ama ilk gün seni rahatsız eder mi bilemedim.
ayvacicegi
valla kaptanım haftaya herkez öyle başladı ben tartılmadım bugün cumaya kadarda çıkmayı düşünmüyorum inşallah ucundan 69.9 görürümgünaydınlarrr
ctesi sabahki tartımdam çok memnundum ama ctesi akşam 10 da yemek yedimgerçi gece de 2,30 de yattım ama düzen bozulunca bu sabahki tartı memnun etmedi beni bakalım cumaya inşallah güzel gider diye umuyorum
bende pazar 70.5 gelmiştim o yüzden korkudan tartıya çıkamadım bugünGünaydın herkese...
fancynancy Bu sabahki tartımdan ben de hiç memnun değilim. Dukan yapıp artı gelen benden başka biri var mı acaba. Dün 82,8dim bu sabah 83,3. Ben anlamadım harfi harfine uyguluyorum hemde.
bizim gurup cumaya kadar kendini toparlar inşallahSen de mi brütüs!
Niye böyle oldu Özlemcim. Bu sabah tartı üstünde büyük bi şok yaşadım
buraya daha çok gel canım ozamana kadar mutlakka verirsin 7 kiloErkek arkadaşım 15 tatilde beni ailesiyle tanıştırcakmış off tontrik tontrik nasıl tanışcam o zamana kadar bi 7 kilo daha atmam lazım üstümden en az 70 olmam lazım. Gözümde canlanıyor ve ürperiyorum
ne güzel anlatmışsınkilonla kimsenin seni kategorize etmesine müsaade etme ,evlendiğimde gelinliğimin içinde 94 kiloydum , kilo vermiş halim düşün.kocam yanımda safinaz gibiydi.kayınvalidem benim oğlum kiloyu hiç sevmezdi dedi,bir köşeye kıstırdı beni ,bende hiç arazi olmadan eşime bağırdım gel buraya sen kilo sevmiyormuşsun benimle nasıl evlendin diye..o da nerden çıktı dedi ..tek çıkan seste orada kesildi..
bir bebek dünyaya getirdim iki hamilelik geçirdim..ömrümde hep kiloluyken şu an ömrümün en zayıf dönemindeyim..
beynine zayıflamayı şartladığın an kilo veremezsin beynin sana karşı gelir bünye o kiloyu atmaz..kafan beynin ne zaman boşalır diyet algısından çıkarsın işte o zaman üçer beşer kilolar gider..
tabikideMrb 100 kilo civari olanlar katilabiliyor mu
bende onu 2 gün önce keşefettim şöyle bir baktım anlamaya çalıştım sayfasını çok hoşuma gittiIkisi de olur canım o gün kime hangisi uygunsa onu yapsın canım zaten maksat sağlıklı beslenmek ve abartmadan yemek..
Instagram da ara ara siskolataya bakıyorum takipçilerine saglkli ne pişirirseniz onu yiyin ve spor yapın diyor.. Güzel kilo verenler var..
keşke herzaman yorumlasan canım aslında sen içerisine şaka da katarak önemli yetrleri vurgalayarak yorumlamışşsın aslında hepimizinki yorumlanmalıkorkma kız
ama dersen ki benim menüleri de yorumla bir ara ansızın gelebilirim
bizdede oğlan gece yatmadan önce ağlıyor acıktım yemek ver diye bir ara kıyamadım verdim 3 kilo almışş işte vermiyorum dedim önünü alamayız kilo alırsın sadece akşam ne yediyse o dedimtatlım kırılma ne olur haa ben çok mu doğru besleniyorum şu an diyetisyene gidiyorum ya gecen oğlanla sinemaya gittiğimizde 1 avuç kadar patlamış mısır yedim ve o akşam yemekteği ekmeğimi yemedim aboww ne fırça yedim biliyormusun diyetisyenden biz korumada değil kilo verme dönemindeyiz bir daha böyle birşey yapma vs vs diye haa bu arada mesela hani 2 kaşık pilav 1 dilim ekmeğe karşılık gelir diye düşünüyoruz ya başlarda ekmek yemiyordum 2 kaşık pilav yiyordum fırçaları yiye yiye artık pilav yemiyorum işin ilginci artık canım da istemiyor bir süre sonra kilo verme döneminde bir sürü yanlış yapıyormuşum da haberim yokmuş ben öğreniyorum bunları hep yazayım sizlere diyorum ama unutuyorum hazır parky yorumlamışken bende müdahil olayım dedim tatlım
yayla çorbasına eşim hariç benim çocuklar bayılır@toplight cım dün mesela herkes yer diye yayla çorbası yaptım. Büyük kızım bebekken çok severdi. Dün o kadar uğraşmama rağmen yediremedim ikisine de.
kız benim bu sene adım burcu karatay bilmiyon musöylediğim gibi bu hatayı hepimiz yapıyoruz bu sebeple cümlemin sonunda bu kafadan çıkmazsak kilo veremeyiz dedim malum bu iki aydır bir ileri iki geri oldu bende de her şey.. ben kendi muhasebatımı çıkardım ..hepimiz çıkaralım ki az bi ayıkalım...
bu arada haklısın kardelencim benim kalemim biraz fazla keskindir ,malum eski bir bdvbelieberim
tatlım küçükler bu yaşta yemek zevkini oluşturuyorlar bizim evde babamızın bir kuralı var eğer akşam yemeğini çocuklar sevmedik yemeyeceğiz derlerse o akşam meyve ve süt dahil hiç birşey vermiyorsun çocuğa kaç yaşında olurs olsun biz bunu 4 yaşından beri yapıyoruz ertesi gün aç kaldığı için mecburen yiyor ve yemek seçmiyor anne olarak haa için parçalanıyor ama çocuğun ilerideki yaşamı için çok önemli o yüzden eğer yemiyorsa verme o akşam hiç birşey aç yatsın ama ne bisküvi ne meyve ne süt hiç birşey vermeyeceksin 2 kere böyle yapınca gör bak artık çocuğun yemek seçmeyecek
hadi gelmiyormusun canım sende çikolata canavarı ve hayalımveben de yok nerelerdesişniz kızlarToparlanmaya başladım ama rakam korkunç ördeğim.
Bir anda nasıl böyle çıktım hiç anlayamadım ama hallolacak bir şekilde :)
Günaydın kızlar nasılsınız
Umarım güzel bir hafta ortası geçirirsiniz...
şu an +1 gözüküyorum ama ödem olduğundan adım gibi eminim zira bedenimde aşırı incelme var 40 beden aldığım pantolon bile bollaştı..cumaya kadar halledebileceğimi düşünüyorum halledemezsem zaten demirbaş kadrolu 5.takım armasını yapıştırın..
benim bu kadar ileri geri gitmemim sebebi totalde 33 kilo vermiş olmam artık vücudum isyan ediyor ama o direnci de kıracağım..
.çevrem ailem artık dur diyor ama onlar kilo vermenin nasıl bu dünya da en lezzetli şey olduğunu bilmiyorlar ben bu lezzetten mahrum kalmak istemiyorum...
bu kilo verme sürecinde sadece midem boşalmadı gözümde doldu diyebilirim çakralarım açıldı ben kendimi buldum ne kadar sağlıksız besleniyormuşum bedenime neler yapmışım kendime nasıl eziyet etmişim 33 kiloluk 1,5 damacanayı vücudumda nasıl taşımışım..asıl sonuca ulaştığım zaman totalde 42 kilo gitmiş olacak yani 2 damacana elimle kaldıramazken 30 sene bedenimde taşımışım..
bir de yiyeceklere karşı tuhaf duygulara girmeye başladım..dün mesela avm deydim.burger kingten hamburger söyledim ..ekmeğini çıkardım ..çift köfteliydi..köftede resmen yeşil mercimek gibi kıvrımlar doluydu koktu burnuma yiyemedim..patates kızartmasından üç dör parça yedim tıkandım..ne hikmetse hazır ayran hazır yoğurtlar davul gibi şişiriyor zaten ..boş yere 14,50 tl yi verdim ve çıktım maksat aç kalmayımdı oysa iş yerine mantarımı ve tavuk sotemi getirmiştim....
bu arada menümüde girmiş olayım da eğitim var çıkacağım...
sabah:2 glutensiz krep
2 kayısı içi ceviz 1 hurma içi ceviz
1/2 greyfurt
5 zeytin
1 kaşık lor yağsız
ıhlamur
öğlenden bahsettim
akşam:3-4 kaşık mantar yedim işlerim vardı onları yaptım ve yattım..
2,5 litre su içtim..
toplantıdan sonra görüşürüz bu mevzuyla ilgili yazmak istediğim çok şey var aslında yazabilirim de başaranlara da yazmak istiyorum ama beynimden o kadar çok cümle akıyor o kadar çok şey süzülüyor ki kelimelerim yetmiyor...
İnanır mısın geçenlerde ben de McDonalds'tan alayım dedim aynı şekilde, nasıl kötü geldi tadı. Sırf aç kalmamak icin tırtıkladım ama daha da almam dedim, zaten ne zamandır yemiyordum.. Her şey alışma meselesi. Zamanında ne çok severek yerdim McDonalds, Burger King.Günaydın kızlar nasılsınız
Umarım güzel bir hafta ortası geçirirsiniz...
şu an +1 gözüküyorum ama ödem olduğundan adım gibi eminim zira bedenimde aşırı incelme var 40 beden aldığım pantolon bile bollaştı..cumaya kadar halledebileceğimi düşünüyorum halledemezsem zaten demirbaş kadrolu 5.takım armasını yapıştırın..
benim bu kadar ileri geri gitmemim sebebi totalde 33 kilo vermiş olmam artık vücudum isyan ediyor ama o direnci de kıracağım..
.çevrem ailem artık dur diyor ama onlar kilo vermenin nasıl bu dünya da en lezzetli şey olduğunu bilmiyorlar ben bu lezzetten mahrum kalmak istemiyorum...
bu kilo verme sürecinde sadece midem boşalmadı gözümde doldu diyebilirim çakralarım açıldı ben kendimi buldum ne kadar sağlıksız besleniyormuşum bedenime neler yapmışım kendime nasıl eziyet etmişim 33 kiloluk 1,5 damacanayı vücudumda nasıl taşımışım..asıl sonuca ulaştığım zaman totalde 42 kilo gitmiş olacak yani 2 damacana elimle kaldıramazken 30 sene bedenimde taşımışım..
bir de yiyeceklere karşı tuhaf duygulara girmeye başladım..dün mesela avm deydim.burger kingten hamburger söyledim ..ekmeğini çıkardım ..çift köfteliydi..köftede resmen yeşil mercimek gibi kıvrımlar doluydu koktu burnuma yiyemedim..patates kızartmasından üç dör parça yedim tıkandım..ne hikmetse hazır ayran hazır yoğurtlar davul gibi şişiriyor zaten ..boş yere 14,50 tl yi verdim ve çıktım maksat aç kalmayımdı oysa iş yerine mantarımı ve tavuk sotemi getirmiştim....
bu arada menümüde girmiş olayım da eğitim var çıkacağım...
sabah:2 glutensiz krep
2 kayısı içi ceviz 1 hurma içi ceviz
1/2 greyfurt
5 zeytin
1 kaşık lor yağsız
ıhlamur
öğlenden bahsettim
akşam:3-4 kaşık mantar yedim işlerim vardı onları yaptım ve yattım..
2,5 litre su içtim..
toplantıdan sonra görüşürüz bu mevzuyla ilgili yazmak istediğim çok şey var aslında yazabilirim de başaranlara da yazmak istiyorum ama beynimden o kadar çok cümle akıyor o kadar çok şey süzülüyor ki kelimelerim yetmiyor...
Fancycim dün herkes yorum yapmış zaten, biraz da alınmışsın ama benim de tek söyleyeceğim şu gece olan ara öğünleri mi azaltsan acaba?Günaydınlar. Dün çocuklarla uyuyakalmışım, Yorgunum demiştim, eşimde kaldırmamış. Dünkü menümmorordek
Kahvaltı
1 dilim hindi füme
Beyaz peynir
Domates
Ara
Yeşil çay
Filtre kahve
Öğle
1 tabak Mantarlı tavuk sote
Ara
Filtre kahve
1 mandalina
Akşam
1 büyük kase yoğurt çorbası
Yarım porsiyon kadar çoban salatası
Gece
Biraz yer fıstığı biraz Antep fıstığı
Su: 2 lt
Spor: yok
Ah ah hedefcim :) Sen o artıyı da halledersin bence. Bir süre relax modunda takılmanın getirisidir muhtemelen :)Toparlanmaya başladım ama rakam korkunç ördeğim.
Bir anda nasıl böyle çıktım hiç anlayamadım ama hallolacak bir şekilde :)
ben asker kzııyım 90 kuşağı çocuğuyum orduevlerinde hamburgerlerin itina ile aşk ile tüketildiği zamanlar..yani salam sosis hamburger pizza bebesi tabiri caizse..annem hala ordu evinin önünden geçerken hamburger ister girer alır..gel gör dün gördüğüm manzaradan sonra..oğlumu oyun salonuna götürdüğüm zaman patates kızartması alıyordum en basiti,artık onu da beslenme konteynerime koyup götüreceğim..yani benim gibi birinin bu denli tiksinmesi inan normal değil..sanırım pizzalarda da bilmediğim bir pislik var artık komple uzak duracağım..çıkarken kendim hazırlarım oğlum benim yaptıklarımı yesin ben evde kendim yapayım ne yediğimizi bilelim bu arada bende güzel hamburger yaparım yaniGünaydınlar, haydi bakalım cumaya az kaldı
İnanır mısın geçenlerde ben de McDonalds'tan alayım dedim aynı şekilde, nasıl kötü geldi tadı. Sırf aç kalmamak icin tırtıkladım ama daha da almam dedim, zaten ne zamandır yemiyordum.. Her şey alışma meselesi. Zamanında ne çok severek yerdim McDonalds, Burger King.
Kilonda takılma yaşaman da çok normal, dediğin gibi 90'lardan bu sayılara indin ama eminim ki halledeceksin sen bu işi çözmüş durumdasın çünkü
Son yıllarda sanki bizde de uyanan bi kesim var. Ama tabi toplum geneline baktıgımızda halen çok sağlıksız besleniyoruz. Umarım en kısa sürede çoğunluk sağlıklı beslenme hakkında bilinçlenebilir.ben asker kzııyım 90 kuşağı çocuğuyum orduevlerinde hamburgerlerin itina ile aşk ile tüketildiği zamanlar..yani salam sosis hamburger pizza bebesi tabiri caizse..annem hala ordu evinin önünden geçerken hamburger ister girer alır..gel gör dün gördüğüm manzaradan sonra..oğlumu oyun salonuna götürdüğüm zaman patates kızartması alıyordum en basiti,artık onu da beslenme konteynerime koyup götüreceğim..yani benim gibi birinin bu denli tiksinmesi inan normal değil..sanırım pizzalarda da bilmediğim bir pislik var artık komple uzak duracağım..çıkarken kendim hazırlarım oğlum benim yaptıklarımı yesin ben evde kendim yapayım ne yediğimizi bilelim bu arada bende güzel hamburger yaparım yani
yurt dışında özellikle obezite ile mücadele eden amerika da ciddi şekilde bir piyasası var bu sağlıklı beslenmenin (healtly food) çok süper youtuberler var bizdeki youtuberler gibi argo küfür saçma sapan hareketlerin olduğu türden insanlar yerine bu insanlar çok ciddi toplum bilinci sağlıyor..
dikkat ettim 2 tane hamburger menüsü 15 tl ama git domatesin kilosu 7 -9 tl ,zamanında amerikada yapılmaya çalışılıp başarılan kötü beslenme alışkanlığı son sürat kazandırılıyor bu ülkede...ve bunların aşığı idim ben...
bu arada teşekkür ederim kaptanım benim meselem bu saatten sonra kilonun inmesi değil çıkmaması öncelikle ama en önceliğim 30 yıllardır bedenime verdiğim tahribatı yok edip tekrar daha sağlıklı bir bünyeye sahip olmak...
ben asker kzııyım 90 kuşağı çocuğuyum orduevlerinde hamburgerlerin itina ile aşk ile tüketildiği zamanlar..yani salam sosis hamburger pizza bebesi tabiri caizse..annem hala ordu evinin önünden geçerken hamburger ister girer alır..gel gör dün gördüğüm manzaradan sonra..oğlumu oyun salonuna götürdüğüm zaman patates kızartması alıyordum en basiti,artık onu da beslenme konteynerime koyup götüreceğim..yani benim gibi birinin bu denli tiksinmesi inan normal değil..sanırım pizzalarda da bilmediğim bir pislik var artık komple uzak duracağım..çıkarken kendim hazırlarım oğlum benim yaptıklarımı yesin ben evde kendim yapayım ne yediğimizi bilelim bu arada bende güzel hamburger yaparım yani
yurt dışında özellikle obezite ile mücadele eden amerika da ciddi şekilde bir piyasası var bu sağlıklı beslenmenin (healtly food) çok süper youtuberler var bizdeki youtuberler gibi argo küfür saçma sapan hareketlerin olduğu türden insanlar yerine bu insanlar çok ciddi toplum bilinci sağlıyor..
dikkat ettim 2 tane hamburger menüsü 15 tl ama git domatesin kilosu 7 -9 tl ,zamanında amerikada yapılmaya çalışılıp başarılan kötü beslenme alışkanlığı son sürat kazandırılıyor bu ülkede...ve bunların aşığı idim ben...
bu arada teşekkür ederim kaptanım benim meselem bu saatten sonra kilonun inmesi değil çıkmaması öncelikle ama en önceliğim 30 yıllardır bedenime verdiğim tahribatı yok edip tekrar daha sağlıklı bir bünyeye sahip olmak...
sonra nasıl geçti canım benim teyzemdede var ve 1 yıldır her ay iğne vuruluyorBen de ortaokulda tam gün olduğu için kantinden yerdim. Secenekler: hamburger, tost ve kumpirdi. Akşam evde de yemeğimi kendim yaptığım için makarna, patates kızartması veya tost yerdim. Sonra ürtiker çıktı sebepsiz yere oram buram şişiyordu, 2 senede ancak geçti. Tek tip beslenmekten demişti doktor. Lisedeki yatılı okul yemekhane yemekleri bile fast food beslenmekten iyiymiş ki bünye topladı.
azaydidem temizlik bitmedi mi halen nerelerdesin cumartesiden beri yazmamışsın ?
balpamuk Esra'cım senin nasıl gidiyor? Diyetisyene gittin mi? Ne dedi, kilo durumun nasıl? :)
BeyazOrkidem döndün mü yolculuktan?
fattofit85 seni de daha sık görmek istiyoruz aramızda, en azından menülerini paylaş şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?