Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Nasıl oldu kızın Esra'cım?
vaaaaaav açılışı ben yapıyorum günaydınlar gün doğalı 1 saat 41 dakika olduuuuu
Bana da gün doğalı çok oldu ama buraya girene kadar vakit geçti her zamanki gibi
Bugün evdeyim zaten artık oğlus ne kadar izin verir bilemiyorum

sonra nasıl geçti canım benim teyzemdede var ve 1 yıldır her ay iğne vuruluyor
Geçmiş olsun, zor hastalık. İğne dediğiniz kortizon mu yoksa? Benim beslenmeyi düzelttik, bağışıklığı desteklemek için immünoterapi oldum (alerji uzmanı bir prof.a gitmiştik) iki yıl kadar düşük dozda alerjen veriyorlar iğneyle vücut alışıyor.

Nasıl oldu kızın Esra'cım?

Bana da gün doğalı çok oldu ama buraya girene kadar vakit geçti her zamanki gibi
Bugün evdeyim zaten artık oğlus ne kadar izin verir bilemiyorum

Genel olarak iyi gibi görünse de kulağındaki sıvı halen kurumamış. 3. Şişe antibiyotiği kullanıyoruz mecbur kaldık yoksa kulağa tüp takılması gerekir dedi doktor. Sıvının ya kuruması ya boşaltılması gerekiyormuş. her sabah bir tertip ilaç veriyorum. İlaçları içene kadar okula geç kalıyor o derece... onun için evde kahvaltı yaptırıyorum.

kardelelen321 ayvacicegi

Neden bahsediyorsunuz? Ben de ayda bir kortizon iğnesi olmaya başladım 2 aydır. ya çok üzülüyorum, hiç olmak istemiyorum ama ellerimde ki egzema alevlenince, o acı ve kaşıntıyı kaldıramıyorum artık... ama böyle de nereye kadar sürecek, nereye kadar kortizon alacağım diyorum... Bilmiyorum, çok zor...

Hadi yaa geçmedi mi halen, üzüldüm Umarım en kısa sürede kurur o sıvı. Ne ilginç bi şeymiş...

Üye ismi / 7 Aralık kilo / 14 Aralık hedef
toplight / 72.3
karabiber01 / 70 / 69.5
parkbyull / 70.3 / 69.8
fattofit85 / 77.4
balpamuk / 63.7
azaydidem / 65.4
ayvacicegi / 56.3 / 56.0
BeyazOrkidem / 66.4
fancynancy / 85.6 / 84
0zlem / 81.8
kardelelen321 / 83.1 / 81.5

Ben de şunu öne çekeyim
toplight fattofit85 balpamuk azaydidem BeyazOrkidem ve 0zlem hedef yazmamışsınız hanımlar

eneeeee benim kollarım yırtıldı kaşımaktan ama kortizondan kaçarım ben 20 nde gidecem doktora...

Ben şu lanetlerden hiç kurtulamıyorum. Ne kadar ara verirsem vereyim ilk yediğimde aşırı lezzetli geliyor.

Benim hedefim ilk kiloma inmek olsa yeter :) 70 üstüyüm söylemesi ayıp..

Çok geçmiş olsun canim benim

Teyzemde urertiker var canim kac doktora gittiyse geçmedi ve aydan bir igne yapiliyor sadece doktoru vuruyor baska yerde vurulmasi yasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…