- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #299.141
Nasıl oldu kızın Esra'cım?Şeyma’cım ben geçen haftayı full çocukla evde geçirince hiç diyet modunda olamadım. Normalde randevum bugündü ama regl oldum sabah karın ağrısından çocuğu okula zor hatırladım zaten...dolayısıyla bu haftam fiyaskoydu.ama bu hafta kendimi toparlayacağım. Sıfırdan başlamış gibi başlıyorum diyete yarın....
Bana da gün doğalı çok oldu ama buraya girene kadar vakit geçti her zamanki gibivaaaaaav açılışı ben yapıyorum günaydınlar gün doğalı 1 saat 41 dakika olduuuuu
Geçmiş olsun, zor hastalık. İğne dediğiniz kortizon mu yoksa? Benim beslenmeyi düzelttik, bağışıklığı desteklemek için immünoterapi oldum (alerji uzmanı bir prof.a gitmiştik) iki yıl kadar düşük dozda alerjen veriyorlar iğneyle vücut alışıyor.sonra nasıl geçti canım benim teyzemdede var ve 1 yıldır her ay iğne vuruluyor
Çok sevindim karabibercim yarına güzel bir eksi geliyor demek :)Bu hafta baskul beni sevindirdi
Nasıl oldu kızın Esra'cım?
Bana da gün doğalı çok oldu ama buraya girene kadar vakit geçti her zamanki gibi
Bugün evdeyim zaten artık oğlus ne kadar izin verir bilemiyorum
Geçmiş olsun, zor hastalık. İğne dediğiniz kortizon mu yoksa? Benim beslenmeyi düzelttik, bağışıklığı desteklemek için immünoterapi oldum (alerji uzmanı bir prof.a gitmiştik) iki yıl kadar düşük dozda alerjen veriyorlar iğneyle vücut alışıyor.
Hadi yaa geçmedi mi halen, üzüldümGenel olarak iyi gibi görünse de kulağındaki sıvı halen kurumamış. 3. Şişe antibiyotiği kullanıyoruz mecbur kaldık yoksa kulağa tüp takılması gerekir dedi doktor. Sıvının ya kuruması ya boşaltılması gerekiyormuş.her sabah bir tertip ilaç veriyorum. İlaçları içene kadar okula geç kalıyor o derece... onun için evde kahvaltı yaptırıyorum.
Burası da çok fena ben arabayı çıkartmayı göze alamadım, evdeyim bugünkarlar altındaki ankaradan selamlar
sabahleyin işe gelişim felaketti bizim sokaktan nasıl çıktıysam benden sonra ambulans bile çıkamamış
eneeeee benim kollarım yırtıldı kaşımaktan ama kortizondan kaçarım ben 20 nde gidecem doktora...kardelelen321 ayvacicegi
Neden bahsediyorsunuz? Ben de ayda bir kortizon iğnesi olmaya başladım 2 aydır.ya çok üzülüyorum, hiç olmak istemiyorum ama ellerimde ki egzema alevlenince, o acı ve kaşıntıyı kaldıramıyorum artık... ama böyle de nereye kadar sürecek, nereye kadar kortizon alacağım diyorum... Bilmiyorum, çok zor...
Ah ah hedefcim :) Sen o artıyı da halledersin bence. Bir süre relax modunda takılmanın getirisidir muhtemelen :)
Günaydınlar, haydi bakalım cumaya az kaldı
İnanır mısın geçenlerde ben de McDonalds'tan alayım dedim aynı şekilde, nasıl kötü geldi tadı. Sırf aç kalmamak icin tırtıkladım ama daha da almam dedim, zaten ne zamandır yemiyordum.. Her şey alışma meselesi. Zamanında ne çok severek yerdim McDonalds, Burger King.
Kilonda takılma yaşaman da çok normal, dediğin gibi 90'lardan bu sayılara indin ama eminim ki halledeceksin sen bu işi çözmüş durumdasın çünkü
1 ocak 2019 hedefimiz
nickname 2.11.2018 kg / 01.01.2019 kg
toplight 75 / 69
parkbyull 71,6 / 68-67
balpamuk 65,5 /60
hedef38beden 68/66
Deniz ve Kum 71,4/66
kardelelen321 83/79
azaydidem 68,3/60
si_bel 62,4/59
fancynancy 84,5/82
fattofit85 80,3 / 71
ayvacicegi 59,1/55
@hapiness8387 72,8 / 65
@BeyazOrkidem 67,6 /65 (başlangıç 9.11)
0zlem 84/ 79 (başlangıç 3.12)
bunu şöyle bir öne çekeyim
20 gün kaldı nerdeyse ve benim 3 kg civarında vermem lazım
Çok fazla olmasada en azindan 7lilerden kurtuldum kaptanimÇok sevindim karabibercim yarına güzel bir eksi geliyor demek :)
Çok geçmiş olsun canim benimGenel olarak iyi gibi görünse de kulağındaki sıvı halen kurumamış. 3. Şişe antibiyotiği kullanıyoruz mecbur kaldık yoksa kulağa tüp takılması gerekir dedi doktor. Sıvının ya kuruması ya boşaltılması gerekiyormuş.her sabah bir tertip ilaç veriyorum. İlaçları içene kadar okula geç kalıyor o derece... onun için evde kahvaltı yaptırıyorum.
Teyzemde urertiker var canim kac doktora gittiyse geçmedi ve aydan bir igne yapiliyor sadece doktoru vuruyor baska yerde vurulmasi yasakkardelelen321 ayvacicegi
Neden bahsediyorsunuz? Ben de ayda bir kortizon iğnesi olmaya başladım 2 aydır.ya çok üzülüyorum, hiç olmak istemiyorum ama ellerimde ki egzema alevlenince, o acı ve kaşıntıyı kaldıramıyorum artık... ama böyle de nereye kadar sürecek, nereye kadar kortizon alacağım diyorum... Bilmiyorum, çok zor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?