Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaptanim umitlerimi kaybetmek istemiyorum insallah oluruz

Evet canim kortizon veriliyor oda yediklerine dikkat ediyor ama her ya çıkıyor

Aksami erken yiyip, guunu kapattim. Bakalim yarin sabah ne gorecegiz (bu hafta kilo almasam da yetecek aslinda)
S: 1 haslanmis yumurta, 3 kasik salata (avokado,zeytinyag,domates,limon,ceviz),4 siyah zeytin, 30gr beyaz peynir, 2 dilim ekmek
ara: 1 muz
O: 200 gram yogurt, 1 elma, 2 yk fistik ezmesi
A: 2 yk firinda kiymali patates, 2 yk kozlenmis patlican

Üye ismi / 7 Aralık kilo / 14 Aralık hedef
toplight / 72.3 /71.9 idi
karabiber01 / 70 / 69.5
parkbyull / 70.3 / 69.8
fattofit85 / 77.4
balpamuk / 63.7
azaydidem / 65.4
ayvacicegi / 56.3 / 56.0
BeyazOrkidem / 66.4
fancynancy / 85.6 / 84
0zlem / 81.8
kardelelen321 / 83.1 / 81.5

Ben de şunu öne çekeyim
toplight fattofit85 balpamuk azaydidem BeyazOrkidem ve 0zlem hedef yazmamışsınız hanımlar
ben de bu mesajı doldurdum diye hatırlayıp bulamayınca yılbaşı hedefini ekledim benim hedefim 71.9 du bu hedefe ctesi sabah ulaştım ama bir daha göremedim o kadar dikkat etmeme rağmen bir ara 72.9 u bile gördüm yarın kini merak ediyorum

Ördeğim rahat modda takılırken uzun süre sabit kaldım. Hatta az verdim bile ama ne olduysa 10 günde birden acayip kilo aldım. Normal gelmedi bir anda o fark :)
Bir anda artması ilginc olmus hedefcim gercekten :)
Ben şu lanetlerden hiç kurtulamıyorum. Ne kadar ara verirsem vereyim ilk yediğimde aşırı lezzetli geliyor.
Ben son yedigimde hic begenmedim vallahi hedefcim belki de artık cidden kötüdür tadı bilemedim

Canım ben değil Deniz ve Kum ile ayvacicegi bu konuyla ilgili konuşan. Ama çok zor durumlar inşallah bi kolayı bulunur

Yok ördeğim niye alınayım. Akşam yemesem evet iyi olacak. Artık yeni hafta yeni başlangıçlar olur bana. Dün menü yazmadım galiba toptan yazarım şimdi.

Esra’cım inşallah çabucak kurtulursun kaşıntılarından. Serracığım da iyileşmiştir umarım. Ararım yarın.

morordek
Çarşamba menü

Kahvaltı
Peynirli omlet + hindi füme
Çay

Öğle
Yoğurt çorbası
2 dilim ekmek

Akşam
Köfte + piyaz
Mercimek çorbası
Ayran

Gece
Filtre kahve

Aralarda
Mandalina, 1 hurma, 2 gün kurusu

Su: 1,5 lt
Spor: yok

Perşembe

Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
Zeytin, domates, salatalık
Beyaz peynir
2 dilim ekmek

Öğle
İzmir köfte
2 yk bulgur
Ayran

Akşam
Mercimek çorbası
Yoğurt

Aralarda
3 hurma, filtre kahve, Türk kahvesi

Su: 1 lt (bugün az oldu )
Spor: yok

günaydın kızlaaaar

morordek
partiye hazır mısınıııııııızzzzzzzzzzzzzz

haydi tacımı tez getirinn....

bakın vereceğim değer tuvalaete gitmeden verdiğim değer aslında hedefi tuttur muştum velhasıl gözümü açar açmaz su içtim..wc ye de giremedim acelemiz vardı..

geçen hafta 71,3-bugün önce 69,9 u gösteren tartım kıllık etti 70,1 i gösterdi..

ve beşinci takım bir mezun dahaaa verdiiiiiiiiii

gruptan ayrılcam mı hayırrr çünkü asıl hedefim 60 ların başı ama takımı çok yavaşlatacağımı bildiğimden şu an mezuniyeti tercih ediyorum..ya da kaptanım ne derse o

dünkü menüme gelecek olursam

morordek fancynancy

sabah: bir haşlanmış yumurta
maydanoz
domates
kırmızı biber
zeytin
iki hurmanın içine tahin kreması sürdüm
2 etimek formdan

öğlen:
hindi sote ıspanak ikişer kaşık

ikindi:N**** (Siyahi) yedim 4 tane kanıma girdiler bu tarz kaçamaklar ciddi düşüş yapıyor bende bugün çok daha aşağıda tatmin edici bir kilo ile jubile yapabilirdim oysaki..

akşam bol yeşil salata 3 adet nugget yağsız pişti birini oğlum aldı tabağımda 4 tane vardı

su:2 litre
spor:30 dk yürüyüş
50 tane mekik
5 dk oğlumla dambıl çalıştık karşılıklı kollara
az biraz şınav çektim..

günaydınlar hemen listeyi toplayıp geleyim

***5. Takım 600. Etap***

toplight (72.3/71,9/0,4/%0,55)
karabiber01 (70/)
parkbyull (70.3/70,1/0,2/%0,28) mezun olmak istiyor
fattofit85 (77.4/)
balpamuk (63.7/)
azaydidem (65.4/)
ayvacicegi (56.3/)
BeyazOrkidem (66.8/)
fancynancy (85.6/85,4/0,2/%0,23)

5. Takım Ortalaması: %

***Deneme sürecindeki üyeler***

hapiness8387 (72.5/) yeni üye, başlangıç tarihi: 06.11.2018, başlangıç kilosu: 74, hedef kilosu: 65
kaanin annesi (70.2/) mezun olan üye geri döndü. başlangıç tarihi: 23.11.2018, başlangıç kilosu: 70.9, hedef kilosu: 55

***İzinli/mezun üyeler***

0zlem (81.8/)
kardelelen321 (83.1/)

tebirkler kuzum hayırlı olsun mezuniyetin

tebrik ediyorum sizi

ben 10. takımın üyesiyim sizin takım bizim kardeş takımımız olduğu için bakayım dedim ve mesajını gördüm sizin adınıza sevindim darısı başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…