- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #299.161
Adanalilarda kar görmeye buranin yaylaliklarina gidiyor mangal keyfi yapmayakarlar altındaki ankaradan selamlar
sabahleyin işe gelişim felaketti bizim sokaktan nasıl çıktıysam benden sonra ambulans bile çıkamamış
Kaptanim umitlerimi kaybetmek istemiyorum insallah oluruz1 ocak 2019 hedefimiz
nickname 2.11.2018 kg / 01.01.2019 kg
toplight 75 / 69
parkbyull 71,6 / 68-67
balpamuk 65,5 /60
@hedef38beden 68/66
Deniz ve Kum 71,4/66
kardelelen321 83/79
azaydidem 68,3/60
@si_bel 62,4/59
fancynancy 84,5/82
fattofit85 80,3 / 71
ayvacicegi 59,1/55
@hapiness8387 72,8 / 65
@BeyazOrkidem 67,6 /65 (başlangıç 9.11)
0zlem 84/ 79 (başlangıç 3.12)
bunu şöyle bir öne çekeyim
20 gün kaldı nerdeyse ve benim 3 kg civarında vermem lazım
Evet canim kortizon veriliyor oda yediklerine dikkat ediyor ama her ya çıkıyorGeçmiş olsun, zor hastalık. İğne dediğiniz kortizon mu yoksa? Benim beslenmeyi düzelttik, bağışıklığı desteklemek için immünoterapi oldum (alerji uzmanı bir prof.a gitmiştik) iki yıl kadar düşük dozda alerjen veriyorlar iğneyle vücut alışıyor.
ben o zamanlar genc oldugum icin cabuk atlattim sanirim, ileriki yaslarda uzun suruyormus.Evet canim kortizon veriliyor oda yediklerine dikkat ediyor ama her ya çıkıyor
Valla ben Bi şok mu yapsam ulaşamazsam çok üzüleceğimKaptanim umitlerimi kaybetmek istemiyorum insallah oluruz
Bir anda artması ilginc olmus hedefcim gercekten :)Ördeğim rahat modda takılırken uzun süre sabit kaldım. Hatta az verdim bile ama ne olduysa 10 günde birden acayip kilo aldım. Normal gelmedi bir anda o fark :)
Ben son yedigimde hic begenmedim vallahi hedefcim belki de artık cidden kötüdür tadı bilemedimBen şu lanetlerden hiç kurtulamıyorum. Ne kadar ara verirsem vereyim ilk yediğimde aşırı lezzetli geliyor.
Canım ben değilkardelelen321 ayvacicegi
Neden bahsediyorsunuz? Ben de ayda bir kortizon iğnesi olmaya başladım 2 aydır.ya çok üzülüyorum, hiç olmak istemiyorum ama ellerimde ki egzema alevlenince, o acı ve kaşıntıyı kaldıramıyorum artık... ama böyle de nereye kadar sürecek, nereye kadar kortizon alacağım diyorum... Bilmiyorum, çok zor...
Yok ördeğim niye alınayım. Akşam yemesem evet iyi olacak. Artık yeni hafta yeni başlangıçlar olur bana. Dün menü yazmadım galiba toptan yazarım şimdi.Fancycim dün herkes yorum yapmış zaten, biraz da alınmışsın ama benim de tek söyleyeceğim şu gece olan ara öğünleri mi azaltsan acaba?
Yani deneye yanıla öğreniliyor bunlar, o saatlerde yenen şeylerin tartıya artı yansıması çok olağan bir durum o sebeple söyledim. Yoksa menün gayet güzel. Alınma sakın şekerim senin iyiliğin için söylüyoruz
Esra’cım inşallah çabucak kurtulursun kaşıntılarından.kardelelen321 ayvacicegi
Neden bahsediyorsunuz? Ben de ayda bir kortizon iğnesi olmaya başladım 2 aydır.ya çok üzülüyorum, hiç olmak istemiyorum ama ellerimde ki egzema alevlenince, o acı ve kaşıntıyı kaldıramıyorum artık... ama böyle de nereye kadar sürecek, nereye kadar kortizon alacağım diyorum... Bilmiyorum, çok zor...
canım seni 82 mi yazayımGünaydın kızlar.. Tartımın pili bittiği için kac gündür hiç tartılamadım. En son tartıldıgimda 82 kiloydum..
tebirkler kuzum hayırlı olsun mezuniyetingünaydın kızlaaaar
morordek
partiye hazır mısınıııııııızzzzzzzzzzzzzz
haydi tacımı tez getirinn....
bakın vereceğim değer tuvalaete gitmeden verdiğim değer aslında hedefi tuttur muştum velhasıl gözümü açar açmaz su içtim..wc ye de giremedim acelemiz vardı..
geçen hafta 71,3-bugün önce 69,9 u gösteren tartım kıllık etti 70,1 i gösterdi..
ve beşinci takım bir mezun dahaaa verdiiiiiiiiii
gruptan ayrılcam mı hayırrr çünkü asıl hedefim 60 ların başı ama takımı çok yavaşlatacağımı bildiğimden şu an mezuniyeti tercih ediyorum..ya da kaptanım ne derse o
günaydın kızlaaaar
morordek
partiye hazır mısınıııııııızzzzzzzzzzzzzz
haydi tacımı tez getirinn....
bakın vereceğim değer tuvalaete gitmeden verdiğim değer aslında hedefi tuttur muştum velhasıl gözümü açar açmaz su içtim..wc ye de giremedim acelemiz vardı..
geçen hafta 71,3-bugün önce 69,9 u gösteren tartım kıllık etti 70,1 i gösterdi..
ve beşinci takım bir mezun dahaaa verdiiiiiiiiii
gruptan ayrılcam mı hayırrr çünkü asıl hedefim 60 ların başı ama takımı çok yavaşlatacağımı bildiğimden şu an mezuniyeti tercih ediyorum..ya da kaptanım ne derse o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?