- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #299.181
hoşgeldin sara cım darısı başımızatebrik ediyorum sizi
ben 10. takımın üyesiyim sizin takım bizim kardeş takımımız olduğu için bakayım dedim ve mesajını gördüm sizin adınıza sevindim darısı başıma
Teyzemde urertiker var canim kac doktora gittiyse geçmedi ve aydan bir igne yapiliyor sadece doktoru vuruyor baska yerde vurulmasi yasak
Benim de sabah kalktigimda dudagim sismis olurdu, ergenlik tabi okula filan gitmek istemezdim. surekli bi kasinma hissis, sicak cok rahatsiz ederdi beni, nefesim daralirdi sanki.teyzenize çok geçmiş olsun canım ürtiker gerçekten baş belası bir rahatsızlık bende yıllarca çektim halada ara ara yoklar ama benimki sebepsiz strese bağlı her gece acillik olurdum benimki tehlikeli cinsindendi göz dudak şişmesi olurdu çok korkardım yediğim kortizon iğnelerinin sayısını bilmiyorum bunların artısı da kilo oldu bana zaten kiloluydum ama dahada fazla olmasına sebep oldu neyse ki azaldı ama hala çantamda ilaçlarımı bulundururum hissettiğim anda içerim dilerim teyzenizde iyileşir bir an önce
tebirkler kuzum hayırlı olsun mezuniyetin
tebrik ediyorum sizi
ben 10. takımın üyesiyim sizin takım bizim kardeş takımımız olduğu için bakayım dedim ve mesajını gördüm sizin adınıza sevindim darısı başıma
ayvacım hani bu kahvaltının yumurtası, yumurtası yoksa muzu,onlarda yoksa yeşilliği neredee
Ben de 82,8'imgünaydınlar hemen listeyi toplayıp geleyim
***5. Takım 600. Etap***
toplight (72.3/71,9/0,4/%0,55)
karabiber01 (70/)
parkbyull (70.3/70,1/0,2/%0,28) mezun olmak istiyor
fattofit85 (77.4/)
balpamuk (63.7/)
azaydidem (65.4/)
ayvacicegi (56.3/)
BeyazOrkidem (66.8/)
fancynancy (85.6/85,4/0,2/%0,23)
5. Takım Ortalaması: %
***Deneme sürecindeki üyeler***
hapiness8387 (72.5/) yeni üye, başlangıç tarihi: 06.11.2018, başlangıç kilosu: 74, hedef kilosu: 65
kaanin annesi (70.2/) mezun olan üye geri döndü. başlangıç tarihi: 23.11.2018, başlangıç kilosu: 70.9, hedef kilosu: 55
***İzinli/mezun üyeler***
0zlem (81.8/)
kardelelen321 (83.1/)
günaydın kızlaaaar
morordek
partiye hazır mısınıııııııızzzzzzzzzzzzzz
haydi tacımı tez getirinn....
bakın vereceğim değer tuvalaete gitmeden verdiğim değer aslında hedefi tuttur muştum velhasıl gözümü açar açmaz su içtim..wc ye de giremedim acelemiz vardı..
geçen hafta 71,3-bugün önce 69,9 u gösteren tartım kıllık etti 70,1 i gösterdi..
ve beşinci takım bir mezun dahaaa verdiiiiiiiiii
gruptan ayrılcam mı hayırrr çünkü asıl hedefim 60 ların başı ama takımı çok yavaşlatacağımı bildiğimden şu an mezuniyeti tercih ediyorum..ya da kaptanım ne derse o
Arkadaşlar size birşey soracağım aklıma gelmişken. Aranızda biorezonans ı bilen ve deneyen oldu mu kilo vermek için?
kahvalti biraz gec saate kaldi, ögle yemegi yakin diye fazla koymadim, yoksa 1 yumurta olurdu.ayvacım hani bu kahvaltının yumurtası, yumurtası yoksa muzu,onlarda yoksa yeşilliği neredeebu kahvaltı eksik olmamış bu kadar olmaz bu çok az
vaay çok güzel, 1 kg gitmis :)
günaydın kızlaaaar
morordek
partiye hazır mısınıııııııızzzzzzzzzzzzzz
haydi tacımı tez getirinn....
bakın vereceğim değer tuvalaete gitmeden verdiğim değer aslında hedefi tuttur muştum velhasıl gözümü açar açmaz su içtim..wc ye de giremedim acelemiz vardı..
geçen hafta 71,3-bugün önce 69,9 u gösteren tartım kıllık etti 70,1 i gösterdi..
ve beşinci takım bir mezun dahaaa verdiiiiiiiiii
gruptan ayrılcam mı hayırrr çünkü asıl hedefim 60 ların başı ama takımı çok yavaşlatacağımı bildiğimden şu an mezuniyeti tercih ediyorum..ya da kaptanım ne derse o
Hoşgeldin saracım ne iyi ettin :) Darısı başına diyelim :)tebrik ediyorum sizi
Monicim iyi oldu bunu yazdığın. Ben de kızlara söyleyecektim. Arada size ve 8'e de ugrasinlar. Gerci bazen buraya bile yazmıyorlarMerhaba kardeş takımcım
YENİ KARDEŞ TAKIM LİSTESİ
2. Takım =>8. Takım & 13. Takım
3. Takım => 9. Takım
4. Takım =>13. Takım
5. Takım => 8. Takım & 10. Takım
6. Takım => 14. Takım
8. Takım => 2. Takım & 5. Takım & 10.Takım
9. Takım => 3.Takim
10. Takım =>5. Takım & 8. Takım & 14. Takım.
13. Takım => 2. Takım & 4. Takım.
14. Takım => 6. Takım & 10. Takım.
Tebrikler karabibercim 6'lar gelmiş sonunda
ben yoktum canım gıremedımÜye ismi / 7 Aralık kilo / 14 Aralık hedef
toplight / 72.3
karabiber01 / 70 / 69.5
parkbyull / 70.3 / 69.8
fattofit85 / 77.4
balpamuk / 63.7
azaydidem / 65.4
ayvacicegi / 56.3 / 56.0
BeyazOrkidem / 66.4
fancynancy / 85.6 / 84
0zlem / 81.8
kardelelen321 / 83.1 / 81.5
Ben de şunu öne çekeyim
toplight @fattofit85 @balpamuk @azaydidem BeyazOrkidem ve @0zlem hedef yazmamışsınız hanımlar
Belki canlanırız hep beraber, kızlar çıkın çıkın gelinMonicim iyi oldu bunu yazdığın. Ben de kızlara söyleyecektim. Arada size ve 8'e de ugrasinlar. Gerci bazen buraya bile yazmıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?