Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Teyzemde urertiker var canim kac doktora gittiyse geçmedi ve aydan bir igne yapiliyor sadece doktoru vuruyor baska yerde vurulmasi yasak

teyzenize çok geçmiş olsun canım ürtiker gerçekten baş belası bir rahatsızlık bende yıllarca çektim halada ara ara yoklar ama benimki sebepsiz strese bağlı her gece acillik olurdum benimki tehlikeli cinsindendi göz dudak şişmesi olurdu çok korkardım yediğim kortizon iğnelerinin sayısını bilmiyorum bunların artısı da kilo oldu bana zaten kiloluydum ama dahada fazla olmasına sebep oldu neyse ki azaldı ama hala çantamda ilaçlarımı bulundururum hissettiğim anda içerim dilerim teyzenizde iyileşir bir an önce

Benim de sabah kalktigimda dudagim sismis olurdu, ergenlik tabi okula filan gitmek istemezdim. surekli bi kasinma hissis, sicak cok rahatsiz ederdi beni, nefesim daralirdi sanki.

tebirkler kuzum hayırlı olsun mezuniyetin

teşekkürler kaptaniçem

tebrik ediyorum sizi

ben 10. takımın üyesiyim sizin takım bizim kardeş takımımız olduğu için bakayım dedim ve mesajını gördüm sizin adınıza sevindim darısı başıma

çok sağolun teşekkür ederim inanın hiç gitmeyeceğini düşündüğüm ömrümü hep iri kıyım tamamlayacağımı düşünen ben ne kadar uzun bir süreçten geçtim ama sonunda oldu bu arada benim asıl hedefime 10 12 kilo civarı daha var bu rekoru da kıracağıma inanıyorum ,mezun olmak isteyişimin tek sebebi belli bir noktada fetret devrine girdiğimdendir..yoksa bu kilomu da oturtsam tekrar kulvarda yarışmak isterim ..ben buralardayım

Ben de 82,8'im toplight cım. Haftalık hedefime ulaşamadım maalesef

Bim bam booom çok şükür dostlar, parky'nin de artık bir mor kepi var.

Hayırlı uğurlu olsun canım. İnşallah bi an evvel asıl hedefine de ulaşırsın

Arkadaşlar size birşey soracağım aklıma gelmişken. Aranızda biorezonans ı bilen ve deneyen oldu mu kilo vermek için?

Biorezonans yani mora terapi.,3. Seansı alacağım. Bunu çok önceden sigara biraktiriyor diye duymuştum, içimden geçirmiştim keske çikolata için de olsa diye. Duydum ki yapıyorlarmış artık, hemen gittim başladım. 3 haftadır cikolata tatlı yemiyorum ki ben sabahtan akşama tatlı yerdim. Şimdi gözüm dönmüyor artık , rafine şekeri de çıkardım hayatımdan . Kuru meyvelerle kendime çikolata yaptım, yeterli ve tatmin edici geliyor. 3 seans aldım.

parkbyull öncelikle tebrikler, ben de tam sana mesaj yazacaktım. profiline göre tam 34 kilo vermişsin, maşallah :) Kilo fizyolojik olarak verilir de psikolojik olarak bunu başarmak oldukça zor. Kendini nasıl motive ettin merak ediyorum. Yani insanların saglikli beslenme ve spor yerine bıçak altına yatmayi tercih ettigini düşünürsek (su mide küçültme ameliyatlari) hic kolay degil. ben biraz yapı gereği çabuk sonuç alamazsam demoralize oluyorum, surada vernen gereken az bir kilo var, yonlendirmelerini bekliyorum. aslında hepimiz aşağı yukarı nasıl beslenmemiz gerektigini biliyoruz ama motivasyonu korumak zor olan.
bu arada ne kadar surede verdin?

Merhaba kardeş takımcım

YENİ KARDEŞ TAKIM LİSTESİ

2. Takım =>8. Takım & 13. Takım
3. Takım => 9. Takım
4. Takım =>13. Takım
5. Takım => 8. Takım & 10. Takım
6. Takım => 14. Takım
8. Takım => 2. Takım & 5. Takım & 10.Takım
9. Takım => 3.Takim
10. Takım =>5. Takım & 8. Takım & 14. Takım.
13. Takım => 2. Takım & 4. Takım.
14. Takım => 6. Takım & 10. Takım.

Ne diyeyim parkcim mezuniyetin hayırlı uğurlu olsun. Sen gitmek istesen de ben göndermem zaten hiçbir yere
tebrik ediyorum sizi

ben 10. takımın üyesiyim sizin takım bizim kardeş takımımız olduğu için bakayım dedim ve mesajını gördüm sizin adınıza sevindim darısı başıma
Hoşgeldin saracım ne iyi ettin :) Darısı başına diyelim :)
Monicim iyi oldu bunu yazdığın. Ben de kızlara söyleyecektim. Arada size ve 8'e de ugrasinlar. Gerci bazen buraya bile yazmıyorlar
Tebrikler karabibercim 6'lar gelmiş sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…