- 14 Aralık 2012
- 21.403
- 32.063
- 598
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #299.201
sağol bebişimBim bam booom çok şükür dostlar, parky'nin de artık bir mor kepi var.
Hayırlı uğurlu olsun canım. İnşallah bi an evvel asıl hedefine de ulaşırsın
Hoşgeldin saracım ne iyi ettin :) Darısı başına diyelim :)
Belki canlanırız hep beraber, kızlar çıkın çıkın gelin
05.11.18 69kg
14.12.2018 65.7
5 haftada giden 3.300
ah be ayvaçiçeğim motivasyonun dibini de gördüm tepesini de ,bendeki beden obezliği bir yana ciddi şekilde beyin obezliği vardı,bir köşede kendi yemeğimi yerken çevremdekilerin tabaklarına ağzım sulanırdı o derece..buraya genel bir yazı yazacağım daha hedefime ulaşamadığım için kelimeleri toparlayammıyorum açıkcası..ama beni en çok gaza getiren youtubede takip ettiğim bir kaç kişi ve bir kaç film..parkbyull öncelikle tebrikler, ben de tam sana mesaj yazacaktım. profiline göre tam 34 kilo vermişsin, maşallah :) Kilo fizyolojik olarak verilir de psikolojik olarak bunu başarmak oldukça zor. Kendini nasıl motive ettin merak ediyorum. Yani insanların saglikli beslenme ve spor yerine bıçak altına yatmayi tercih ettigini düşünürsek (su mide küçültme ameliyatlari) hic kolay degil. ben biraz yapı gereği çabuk sonuç alamazsam demoralize oluyorum, surada vernen gereken az bir kilo var, yonlendirmelerini bekliyorum. aslında hepimiz aşağı yukarı nasıl beslenmemiz gerektigini biliyoruz ama motivasyonu korumak zor olan.
bu arada ne kadar surede verdin?
ben moraterapiyi van depreminden sonra atakları kuvvetli panik atağım için almıştım ,gerçekten alakası var mı ama gayet iyi gelmişti.Biorezonans yani mora terapi.,3. Seansı alacağım. Bunu çok önceden sigara biraktiriyor diye duymuştum, içimden geçirmiştim keske çikolata için de olsa diye. Duydum ki yapıyorlarmış artık, hemen gittim başladım. 3 haftadır cikolata tatlı yemiyorum ki ben sabahtan akşama tatlı yerdim. Şimdi gözüm dönmüyor artık , rafine şekeri de çıkardım hayatımdan . Kuru meyvelerle kendime çikolata yaptım, yeterli ve tatmin edici geliyor. 3 seans aldım.
yok kaptanım biliyorsun kovsan gitmem
Ne diyeyim parkcim mezuniyetin hayırlı uğurlu olsun. Sen gitmek istesen de ben göndermem zaten hiçbir yere
Hoşgeldin saracım ne iyi ettin :) Darısı başına diyelim :)
Monicim iyi oldu bunu yazdığın. Ben de kızlara söyleyecektim. Arada size ve 8'e de ugrasinlar. Gerci bazen buraya bile yazmıyorlar
Tebrikler karabibercim 6'lar gelmiş sonunda
ay ne güzel bugün takımlar çiçek açıyor resmen
canım haddim olmayarak bir şey söyleyeceğim sen emziren bir annesin ben bebeğim 3 aylıkken diyetisyene başladığımda günlük kg verişim 100-200 gr oluyordu şu an senin biraz dikkat ettiğin takdirde çok güzel kg vermen gerekiyor ama 2 haftadır sadece 100 er gr veriyorsun tüm menülerini yazarsan nerede hata yaptığını sana yazarızbenim bildirim şöyle
56.3/56.2/0.1/%0.18
oda karanlık biraz bulanık çıkmış. itiraf ediyorum ki gecen hafta kacamaklarim oldu atistirma seklinde, salidan sonra dikkat ettim, buna şükür. Bu hafta 55li rakamlari gormeliyim yilbasi hedefi için. motivasyonum yerinde..
Eki Görüntüle 2215405
şimdi eski mesajlarından menülerine baktım ama bu menüler ve sporla senin nerdeyse haftada 1 kg vermen lazım emzirmen için 1 er lokmadan bişey olmaz diye yazmadığın şeyler var mı tatlım onlara dikkat et onlar çok önemli çünkü ben hep o hatayı yaptım o kadar da düzgün besleniyorum nerde hata yapıyorum hiç kg veremiyorum derdim kendime ama o yemeğin mesela tadına bakmaları bitirince kg da gitmeye başladıcanım haddim olmayarak bir şey söyleyeceğim sen emziren bir annesin ben bebeğim 3 aylıkken diyetisyene başladığımda günlük kg verişim 100-200 gr oluyordu şu an senin biraz dikkat ettiğin takdirde çok güzel kg vermen gerekiyor ama 2 haftadır sadece 100 er gr veriyorsun tüm menülerini yazarsan nerede hata yaptığını sana yazarız
Evet ya süper olur şimdi pc başına geçtim size de bi selam vereyim :)Belki canlanırız hep beraber, kızlar çıkın çıkın gelin
Aleyküm selam Banucum, ne güzel oldu ziyaretiniz
Şu an kaç kilosun saracım? Kaçla başladın, nasıl gidiyor kilo verme süreci? :)hoşbuldum canım amin inşallah bende 65 kilo olmak istiyorum
Teşekkür ederiiim benim de en sevdiğim renk mor, o sebeple böyle bir nick almıştım kendime
İşte bana böyle üyeler lazımyok kaptanım biliyorsun kovsan gitmem
Kaptanicem eline sağlık tam pc başına geçtim düzeltecektim sen yine hızlı davrandın***5. Takım 600. Etap***
toplight (72.3/71,9/0,4/%0,55)
karabiber01 (70/)
parkbyull (70.3/70,1/0,2/%0,28) mezun olmak istiyor
fattofit85 (77.4/)
balpamuk (63.7/)
azaydidem (65.4/)
ayvacicegi (56.3/56,2/0,1/%0,18)
BeyazOrkidem (66.8/65,7/1,1/%1,65)
fancynancy (85.6/85,4/0,2/%0,23)
5. Takım Ortalaması: %
***Deneme sürecindeki üyeler***
hapiness8387 (72.5/) yeni üye, başlangıç tarihi: 06.11.2018, başlangıç kilosu: 74, hedef kilosu: 65
kaanin annesi (70.2/) mezun olan üye geri döndü. başlangıç tarihi: 23.11.2018, başlangıç kilosu: 70.9, hedef kilosu: 55
***İzinli/mezun üyeler***
0zlem (81.8/)
kardelelen321 (83.1/82,8/0,3/%0,36)
Şu an kaç kilosun saracım? Kaçla başladın, nasıl gidiyor kilo verme süreci? :)
Rabbim kucağını boş bırakmasın ilk bebeğimi kaybettikten sonra bana da kilo vermezsen hiçbir gebeliğin sağlıklı geçmez diyen doktor sebebiyle o zamanlar dukanla 85 e inip hamile kamıştım..şimdi oğlum 3 yaşında çok şükür..Rabbim isteyen herkese versin öncelikle sağlıklı kilolar vermeyi nasip etsinşu anda 80 kiloyum canım aslında diyete başladığımda 110 kiloydum diyete başladıktan bir ay kadar sonra 106,5 kiloyla 10.takımla tanıştım ve kaptanımmoni cim ve takım arkadaşlarımın sayesinde ve diyetisyenimin önerileriyle toplamda 5,5 ayda 27 kiloya yakın kilo verdim hedefim başlarda 75 idi ama ben 65 olmak istiyorum ve kilo vermeyi sağlıklı olmanın dışında daha çok evlat sahibi olmak için istiyorum bu yüzden kilo vermek benim için çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?