Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

est. kardeşim ne demek tabiki konuşacaz zatren çocuklar için yapıyoruz ne yaparsak bütün hayatımızı onlara göre düzenliyoruz dediğingibi bir karşılık beklemiyoruz tabiki sadece iyi olduklarını güzel yerlerde olduklarını görmek bizlere yeter

bu arada ben de coştum da coştum takyoncuğum. bugün amma döktürmüşüm.

ne güzel işte senacım valla sanki hepiniz evime gelmişsiniz gibi bilgisayar olan odaya girerken sanki gerçekten yanınıza oturmaya geliyomuşum gibi oluyor yakında bilgisayarın karşısına sofralar kurarsam şaşırmam

herkese merhabalar tekrar
3000.sayfamız hayırlı olsun ama ben kaçırdım ya onu, yazamadım :))
öğle yemeğinde 1 dilim kepek ekmek, 1 kk b.peynir, azıcık omlet, 2 zeytin ( azalttım sonunda :) ) 1 domates, 2 yeşil biber, salatalık ve azıcık da reçel yedim, tatlı ihtiyacım için :) çok değildir umarım

merhaba arkadaşlar öğle vakti tam yazmak üzereydimki çıkmak zorunda kaldım malum iş :)) hepinize bol kilo verilen güzel bir hafta dilerim . ben bu sabah itibariyle diyete başladım simit diyetine başlayacaktım fakat sabah biranda fikir değiştirip protein ağırlıklı beslenmeye ve az yemeye kaarar verdim belki senanaz fayda görürse bayram sonrası denerim bende . sabah biraz peynir ve birkaç dilim salam yedim karbonhidrat miktarı olarak 2 kh aldım . öğlen sevdiğim bir arkadaşım sigara böreği getirmiş ısrar ettiği için öğlen yemeği yerine 4 adet sigara böreği yedim karbonhidratını bilmiyorum fakat çok kalori olduğu belli akşamı yoğurt ile tamamlamayı düşünüyorum . arada bir dış etkenler diyetimi etkilesede ben kararlıyım artık bozmayacağım bayramda belki birazcık fire veririm onuda telafi etmeye çalışacağım . bundan sonra dikkat etmeliyim malum kış mevsimi hareket kısıtlı olacak yediklerimizle dengeleyelim en azından . hepinizi çok öpüyorum . geçmişe bakayım biraz tekrar yazarım buralarda olursam .

canımcığım ben simit diyetini yapmamaya karar verdim. eşim böyle diyet olur mu diye kızdı . o zaman kg verme dedi. vücudum böyle kırgın ve halsiz düştü. sabah hastane işim olduğu için mecburen simit yiyorum. protein almamız lazım.canım sende böyle diyetler yapma. eşim böyle bir hastasını anlattı.şok diyet yapan bir hastasının yaraları iyileşmiyormuş. çünkü vücut dengesini bozuyor.bizlerin kalsiyumada proteinede ,karbonhidrata ve bazı minerallerede ihtiyacımız var. bunlarıda ölçülü miktarlarda alırsak sağlıklı bireyler oluruz. bize bu vücut lazım. yarın yaşlandığımızda bir de kemik erimeleriyle uğraşmayalım.tekrar görüşmek üzere ferihanncığım

ferihancım merhabalar
tek yönlü beslenmek doğru mu sence, belki zayıflatır ama önemli olan yağlardan gitmesi ama sen bilirsin yine de, faydası olur umarım, bu arada börekler de afiyet olsun :)

ben bugün çok açıkıyorum sinir oldum kendime kızlar ya
yemiyorum ama bu da sinir yapıyo bana
anladım ki 5 i 1yerde çayı iştahımı baya frenliyomuş
akşam hemen almam lazım

hoşgeldin ferihancım inşallah bu şekilde kararlı olarak çok kilo verirsin arkadaşım

akşam hemen almam lazım

mademki etkisini görüyorsun ihmal etme amonracım bu arada bim de satılıyor dediğiniz bişi biyerdemi ?

akşam hemen almam lazım

h.sonu ben de senin gibiydim canım, ha bire acıkıyodum, çay falan da etik etmedi bana, başım ağrımaya başlamıştı artık açlıktan, niye böyle oldum anlamadım walla

h.sonu ben de senin gibiydim canım, ha bire acıkıyodum, çay falan da etik etmedi bana, başım ağrımaya başlamıştı artık açlıktan, niye böyle oldum anlamadım walla

arkadaşım yüzün çok güzel 10 kilo bile versen süper olursun :)))

teşekkür ederim canım saol
bu açlık ne böyle
direncimi kırmasa bari
benim 70 kilo hallerim de var
yüz genlede pek gitmiyo ben de
şu 70 i görsem 60 da olurda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…