- 26 Ekim 2010
- 2.923
- 67
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #29.881
eveeeetttt kızlar 3000. sayfamıza ulaştık hayırlı uğurlu olsun :)))))
bencede mönün güzel shelly,sadece akşam sebze yemeğe çalış yoksa gayet iyi
aynen valla senanazcım.bende çoçuk yok ama hakkaten allah yardımcın olsun
:80:merhaba canımadigenisse merhabaaaaaaaaaa
eveeeetttt kızlar 3000. sayfamıza ulaştık hayırlı uğurlu olsun :)))))
darısı başına arkadaşım. ama üç tane yapma sakın
sağol arkadaşım.inşallah temennimiz onları vatana millete anneye babaya hayırlı evlatlar yetiştirmek.umarım verdiğimiz bu emeklerin karşılığını alırız. insan çocuklarından birşey beklemiyor.sadece kendi ayaklarının üzerinde durabilseler yeter. ben de bu konuda biraz titizim galiba. ailem ve arkadaş çevrem bu çocukları rahat bırak diyor. bu kadar ders konusunda üzerlerine düşme. inanırmısın evim dershane gibi oldu. öğretmenin biri geliyor biri gidiyor. ben de seni buldum ya dertlendim. diğer hemşire arkadaşım hamile ha bire kusuyor.ona serum taktım yatıyor. onun için arkadaşım kusura bakma senin de kafanı ağrıttım.
bu arada ben de coştum da coştum takyoncuğum. bugün amma döktürmüşüm.
hayırlı uğurlu olsun hepimize....oley oleyy
evet arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun nice binli sayfalaratabiki ideal kiloya ulaşmış olarak
merhaba arkadaşlar öğle vakti tam yazmak üzereydimki çıkmak zorunda kaldım malum iş :)) hepinize bol kilo verilen güzel bir hafta dilerim . ben bu sabah itibariyle diyete başladım simit diyetine başlayacaktım fakat sabah biranda fikir değiştirip protein ağırlıklı beslenmeye ve az yemeye kaarar verdim belki senanaz fayda görürse bayram sonrası denerim bende . sabah biraz peynir ve birkaç dilim salam yedim karbonhidrat miktarı olarak 2 kh aldım . öğlen sevdiğim bir arkadaşım sigara böreği getirmiş ısrar ettiği için öğlen yemeği yerine 4 adet sigara böreği yedim karbonhidratını bilmiyorum fakat çok kalori olduğu belli akşamı yoğurt ile tamamlamayı düşünüyorum . arada bir dış etkenler diyetimi etkilesede ben kararlıyım artık bozmayacağım bayramda belki birazcık fire veririm onuda telafi etmeye çalışacağım . bundan sonra dikkat etmeliyim malum kış mevsimi hareket kısıtlı olacak yediklerimizle dengeleyelim en azından . hepinizi çok öpüyorum . geçmişe bakayım biraz tekrar yazarım buralarda olursam .
merhaba arkadaşlar öğle vakti tam yazmak üzereydimki çıkmak zorunda kaldım malum iş :)) hepinize bol kilo verilen güzel bir hafta dilerim . ben bu sabah itibariyle diyete başladım simit diyetine başlayacaktım fakat sabah biranda fikir değiştirip protein ağırlıklı beslenmeye ve az yemeye kaarar verdim belki senanaz fayda görürse bayram sonrası denerim bende . sabah biraz peynir ve birkaç dilim salam yedim karbonhidrat miktarı olarak 2 kh aldım . öğlen sevdiğim bir arkadaşım sigara böreği getirmiş ısrar ettiği için öğlen yemeği yerine 4 adet sigara böreği yedim karbonhidratını bilmiyorum fakat çok kalori olduğu belli akşamı yoğurt ile tamamlamayı düşünüyorum . arada bir dış etkenler diyetimi etkilesede ben kararlıyım artık bozmayacağım bayramda belki birazcık fire veririm onuda telafi etmeye çalışacağım . bundan sonra dikkat etmeliyim malum kış mevsimi hareket kısıtlı olacak yediklerimizle dengeleyelim en azından . hepinizi çok öpüyorum . geçmişe bakayım biraz tekrar yazarım buralarda olursam .
ben bugün çok açıkıyorum sinir oldum kendime kızlar ya
yemiyorum ama bu da sinir yapıyo bana
anladım ki 5 i 1yerde çayı iştahımı baya frenliyomuş
akşam hemen almam lazım
ben bugün çok açıkıyorum sinir oldum kendime kızlar ya
yemiyorum ama bu da sinir yapıyo bana
anladım ki 5 i 1yerde çayı iştahımı baya frenliyomuş
akşam hemen almam lazım
mademki etkisini görüyorsun ihmal etme amonracım bu arada bim de satılıyor dediğiniz bişi biyerdemi ?
yok canım ben burda gri bluzlu taba renk çantalı olan tombulum
http://www.kadinlarkulubu.com/bulusma-haberleri-amp-aktiviteler/401009-sozumuzu-tamamladik.html
h.sonu ben de senin gibiydim canım, ha bire acıkıyodum, çay falan da etik etmedi bana, başım ağrımaya başlamıştı artık açlıktan, niye böyle oldum anlamadım walla
arkadaşım yüzün çok güzel 10 kilo bile versen süper olursun :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?