- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #29.861
kızlar öğle yemeğim zeytinyağlı pırasa ve kıvırcık salata
yanına da 1 dilim cavdar ekmeği
bugün canım çok tatı istiyo nedense
kolay gelsin canım sana
kolay gelsin canım sana
merhaba senanazcım kolay gelsin canım
nasılsın takyoncuğum
öğle yemeğinde bir kase çorba, 1 porsiyon etki bezelye yemeği, yarım bardak ayran.
şimdi de nescafe içiyorum. umarım akşamki menüm daha iyi olur. akşama görüşmek üzere hoşça kalın kızlar.
kızlar öğle yemeğim zeytinyağlı pırasa ve kıvırcık salata
yanına da 1 dilim cavdar ekmeği
bugün canım çok tatı istiyo nedense
öğle yemeğinde bir kase çorba, 1 porsiyon etki bezelye yemeği, yarım bardak ayran.
şimdi de nescafe içiyorum. umarım akşamki menüm daha iyi olur. akşama görüşmek üzere hoşça kalın kızlar.
çok şükür canım iyiyim haftasonu biraz yoğun geçti okul kurs derken beynim döndü çorba oldum resmenbugün dinleniyorum canım hiçbişi yapmak istemiyor kızımla oynuyorum evde
amonra aynı haldeyiz malesef benimde çikolata krizim tuttu kendimi tutuyorum mecburen
bence en iyisini yapıyorsun. ben de hastane işini hallettikten sonra tekrar işyerine döndüm. benim de hafta sonlarım yoğun geçiyor. nihayet eşimde antalya dan geldi. eşim olmayınca çocuklarla tek başıma uğraşmak çok zor oluyorbenim hakkımdan geliyorlar :84:
Ebrehe merhabaaaaaaaa
senacım ben bitaneden illallah diyorum Allah sana yardım etsinnnnn
Merhabaaa senanazcım, ve sevgili takımım :) Napıyorsunuz bakalım?
Öğle yemeğinden geldim şimdi..
1 kase yoğurtlu salata, 60 gram tavuk ve 4 kaşık pilav yedim öğle yemeğinde. Şimdi çayımı hüpletiyorum..
eveeeetttt kızlar 3000. sayfamıza ulaştık hayırlı uğurlu olsun :)))))
bence menün gayet güzel shelly
senacım ben bitaneden illallah diyorum Allah sana yardım etsinnnnn
Merhabaaa senanazcım, ve sevgili takımım :) Napıyorsunuz bakalım?
Öğle yemeğinden geldim şimdi..
1 kase yoğurtlu salata, 60 gram tavuk ve 4 kaşık pilav yedim öğle yemeğinde. Şimdi çayımı hüpletiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?