Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kolay gelsin canım sana

sağol arkadaşım. ben öğlen yemeğimi yedim arkadaşlar. 1 tabak şehriye çorbası yanında az miktarda et sote. 1 bardak da ayran içtim.bu arada yemek sonrası 20 dakika da yürüyüş yaptım. sabahta bayağı yürümüştüm bu arada onuda belirteyim.şimdi kahve zamanım geldi.

bu menünde güzel canım ama akşama bu kadar olmazsa daha rahat olursun

çok şükür canım iyiyim haftasonu biraz yoğun geçti okul kurs derken beynim döndü çorba oldum resmen bugün dinleniyorum canım hiçbişi yapmak istemiyor kızımla oynuyorum evde

bence en iyisini yapıyorsun. ben de hastane işini hallettikten sonra tekrar işyerine döndüm. benim de hafta sonlarım yoğun geçiyor. nihayet eşimde antalya dan geldi. eşim olmayınca çocuklarla tek başıma uğraşmak çok zor oluyorbenim hakkımdan geliyorlar:84:

senacım ben bitaneden illallah diyorum Allah sana yardım etsinnnnn

senacım ben bitaneden illallah diyorum Allah sana yardım etsinnnnn

sağol arkadaşım.inşallah temennimiz onları vatana millete anneye babaya hayırlı evlatlar yetiştirmek.umarım verdiğimiz bu emeklerin karşılığını alırız. insan çocuklarından birşey beklemiyor.sadece kendi ayaklarının üzerinde durabilseler yeter. ben de bu konuda biraz titizim galiba. ailem ve arkadaş çevrem bu çocukları rahat bırak diyor. bu kadar ders konusunda üzerlerine düşme. inanırmısın evim dershane gibi oldu. öğretmenin biri geliyor biri gidiyor. ben de seni buldum ya dertlendim. diğer hemşire arkadaşım hamile ha bire kusuyor.ona serum taktım yatıyor. onun için arkadaşım kusura bakma senin de kafanı ağrıttım.

ohhh afiyet olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…