- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #29.901
canımcığım ben simit diyetini yapmamaya karar verdim. eşim böyle diyet olur mu diye kızdı. o zaman kg verme dedi. vücudum böyle kırgın ve halsiz düştü. sabah hastane işim olduğu için mecburen simit yiyorum. protein almamız lazım.canım sende böyle diyetler yapma. eşim böyle bir hastasını anlattı.şok diyet yapan bir hastasının yaraları iyileşmiyormuş. çünkü vücut dengesini bozuyor.bizlerin kalsiyumada proteinede ,karbonhidrata ve bazı minerallerede ihtiyacımız var. bunlarıda ölçülü miktarlarda alırsak sağlıklı bireyler oluruz. bize bu vücut lazım. yarın yaşlandığımızda bir de kemik erimeleriyle uğraşmayalım.tekrar görüşmek üzere ferihanncığım
ferihancım merhabalar
tek yönlü beslenmek doğru mu sence, belki zayıflatır ama önemli olan yağlardan gitmesi ama sen bilirsin yine de, faydası olur umarım, bu arada börekler de afiyet olsun :)
teşekkür ederim canım saol
bu açlık ne böyle
direncimi kırmasa bari
benim 70 kilo hallerim de var
yüz genlede pek gitmiyo ben de
şu 70 i görsem 60 da olurda
amonracım gerçekten çok güzelmişsin . Allah nazarlardan sakınsın 70 leride 60 larıda göreceksin muhakkak hepimiz göreceğiz inşallah . çok güzel birşey yapmışsınız o teyzeleri nineleri dedeleri sevindirmek çok güzel Allah raazı olsun hepinizden . görüşmek üzere canım .
selam kızlar sizlere önerim olacak cumartesi günü kızlarla konuşmuştuk bi kuralımız olsun herkes günde en az yarım saat yürüyüş ve en az yarım saat egzersiz yapmak zorunda olsun biliyosunuz sporsuz diyet malesef işe yaramıyor
2. önerim diğer takımlarda uygulanan bir kural var kaçamak yapan kişi ne yaptığını nasıl kaçamak yaptığını yazyor ve takımca bi karar alınıp o kişiye ceza veriliyor mesela diğer topiklere gidip yaptığı hatayı itiraf etme cezası gibi yada sonraki gün yediklerini yarıya indirme cezası yada 2 saat yürüyüş cezası vs. bu şekilde kaçamaklarımızın önüne geçmiş oluruz bu 2 öneriyi sizlee sunuyorum eğer kabul ederseniz uygularız kabul edilmezse uygulamayız sizlerde önerilerinizi sunabilirsiniz cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar :)))
kızlar bugün benim doğum günüm
işyerinde arkadaşlar pasta almışlar
ince 1 dilim yedim mecburen
yanımda aram için 1 armut vardı ama planlar değişti pasta oldu:)
akşama sebze yiycem büyük ihtimal
şimdide yeşil çay içiyorum
takyoncum güzel fikirmiş gerçekten de
ama şölede bi gerçek var ki
örneğin benim spor yapmaya pek vaktim yok açıkcası
sabah iş akşam ev ,yemekti temizlikti derken 1 tek pazar günüm var
öneriniz varmı ne ara spor yapmam konusunda ?
ama diğer konuya uyarım ona varım
merhaba arkadaşlar herkese iyi akşamlar iyi kilo vermeler bugünki menüm şöyle..
sabah 1dilim kızarmış ekmek kk peynir domates salatalık 1 br çay(şekersiz)
ara 1 br yeşilçay
öğle 4 kaşık kısır yedim (arkasından 45 dk tempolu yürüyüş)
ara elma
akşam 4 ymk k kabak yemeği 4 kaşık yoğurt
1 saat tempolu yürüyüş
ara 1 br yeşil çay
arkadaşlar bu arada bu günüm hep temizlikle geçti yani 3 saat temizlik yaptım eeee onunda kalori yakmada umarım faydası olmuştur
3 litreye yakın su içtim bu hafta inş çok umutluyum kızlar özellikle sporumu hiç aksatmamaya çalışcam :18::18:birde ben bugün yeşil çaya başladım sizlere sormak istedim ne gi bir faydası olur yani size etki ettimi?:18::18::18:
Çok güzel bir menü, alkış alkış
Yeşilçay bende tam bir diyet modu yaratıyor, içince kaçamak yapasım hiç gelmiyor. Sanırım iştah kapatma özelliği var. Ayrıca kimisi de sıkılaştırdığını söylüyor. Onun dşında metabolizmayı da hızlandırdığı aldığım duyumlar arasında[/QU
teşekkür ederim cnm senin menünde süper bu arada yeşil çay a devam desene bende diyorum neden ben bugün fazla açıkmadım saol msj için arkadaşım:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?