Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

senanazcım haklısın canım iyi yapmışsın o zaman bırakmakla zaten bu şok diyetler uzun sürelii olmuyor bir haftalık kendimizi su kaybıyla kandırıyoruz motive ediyoruz işte ben yaptığım diyetimi bir oturtabilsem aslında çok memnunum diyetimden bol proteinle besleniyorum ve hem güzel kilo veriyorum hemde zinde oluyorum . yaşlılıktada güçlü kemiklerimin olması için alt yapı hazırlıyorum tamam bende yapmayacağım . az ve sık yemeye ve protein ağırlıklı beslenmeye devam . görüşmek üzere canım .

ferihancım merhabalar
tek yönlü beslenmek doğru mu sence, belki zayıflatır ama önemli olan yağlardan gitmesi ama sen bilirsin yine de, faydası olur umarım, bu arada börekler de afiyet olsun :)

:78: canım tek yönlü beslenmiyorum sadece ağırlıklı olarak protein alıyorum tabiki yanında sebze ve meyvemi yiyorum yalnız sadece aldığım karbonhidrat miktarını hesaplayıp 50 kh miktarını geçmemeye çalışıyorum . ve yavaş kilo veriyorum . eksik bişeyim kalmıyor . bu arada böreklerde bugünlük ısrarlar sonucu mecburen yaptığım kaçamaklardı daha dikkatli olmaya çalışıcam söz .

teşekkür ederim canım saol
bu açlık ne böyle
direncimi kırmasa bari
benim 70 kilo hallerim de var
yüz genlede pek gitmiyo ben de
şu 70 i görsem 60 da olurda

amonracım gerçekten çok güzelmişsin . Allah nazarlardan sakınsın 70 leride 60 larıda göreceksin muhakkak hepimiz göreceğiz inşallah . çok güzel birşey yapmışsınız o teyzeleri nineleri dedeleri sevindirmek çok güzel Allah raazı olsun hepinizden . görüşmek üzere canım .

teşekkür ederim canım
inşallah lise yıllarındaki kiloma dönsem başka ne isterim
bn çıkıyorum akşam görüşürüz kızlar

selam kızlar sizlere önerim olacak cumartesi günü kızlarla konuşmuştuk bi kuralımız olsun herkes günde en az yarım saat yürüyüş ve en az yarım saat egzersiz yapmak zorunda olsun biliyosunuz sporsuz diyet malesef işe yaramıyor
2. önerim diğer takımlarda uygulanan bir kural var kaçamak yapan kişi ne yaptığını nasıl kaçamak yaptığını yazyor ve takımca bi karar alınıp o kişiye ceza veriliyor mesela diğer topiklere gidip yaptığı hatayı itiraf etme cezası gibi yada sonraki gün yediklerini yarıya indirme cezası yada 2 saat yürüyüş cezası vs. bu şekilde kaçamaklarımızın önüne geçmiş oluruz bu 2 öneriyi sizlee sunuyorum eğer kabul ederseniz uygularız kabul edilmezse uygulamayız sizlerde önerilerinizi sunabilirsiniz cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar :)))

kızlar bugün benim doğum günüm

işyerinde arkadaşlar pasta almışlar

ince 1 dilim yedim mecburen

yanımda aram için 1 armut vardı ama planlar değişti pasta oldu:)

akşama sebze yiycem büyük ihtimal

şimdide yeşil çay içiyorum

takyoncum güzel fikirmiş gerçekten de

ama şölede bi gerçek var ki
örneğin benim spor yapmaya pek vaktim yok açıkcası
sabah iş akşam ev ,yemekti temizlikti derken 1 tek pazar günüm var

öneriniz varmı ne ara spor yapmam konusunda ?

ama diğer konuya uyarım ona varım

canım doğum günün kutlu olsun Rabbim hayırlı ömürler nasip etsin inşallah

canım mesela sabahları işe giderken 15 dakika akşamları dönerken 15 dakika yürüyüş yapabilirsin yada 10 dk, sabah 10 dk, öğlen 10 dk. akşam yapabilirsin uymazmı canım sana ?

slm arkadaşlar bugün baya yoğundum yeni gelebildim malum eşim evdeyken kızıma bakıyo bende bayram temizliğine başladım menümü yazıcam ama şuan kızım uyurken 1 saat spor koşu bandında koşcm daha sonra tekrar gelecem canlarım inanın aklım hep burda acaba neler yazılıyo diye geçmişide okuyamadım 1 saat sonra görüşmek üzere hepinizi çooooooooooooooook seviyorum

canım doğum günün kutlu olsun.

iyi ki doğdun canım
nice mutlu yaşlara

doğumgünün kutlu olsun begümcüm, nice mutlu yaşlara

arkadaşlar ben bugün akşam yemeğinden sonra kötü bişi yaptım, canım sıkkındı biraz hiç tat almama rağmen bir dilim mozaik pasta yedim, herkesten özür dliyorum bunun için ama sonra yaklaşık 35 dk 6km hızla yürüdüm sonra da 200 tane mekik çektim :)
bugünkü menümü yazayım hemencecik :)
sabah: 1 kase nesfit
ara: 1 tane elma, 1 bardak 5i1 yerde
öğle: 1 dilim ekmek, 1 kk b.peynir, 1 domates, 2 yeşil biber, salatalık, azıcık reçel, 2 zeytin
ara 1 tane altınbaşak bisküvi yeşil çayla birlikte
akşam yarım kasede az çorba, 5 yk minicik köfteli patates yemeği, havuç salatası
ama ardından 1 dilim mozaik pasta
sonrasında spor ve şimdi de 5i1yerde çay içicem
2ltyi geçti içtiğim su

selam kızlar bende menümü yazayım
sabah
2 dilim kepek ekmek
2 bardak çay şekersiz
1 dilim omlet
öğlen
2 mandalina
akşam
1 porsiyon yemek

merhaba arkadaşlar herkese iyi akşamlar iyi kilo vermeler bugünki menüm şöyle..
sabah 1dilim kızarmış ekmek kk peynir domates salatalık 1 br çay(şekersiz)
ara 1 br yeşilçay
öğle 4 kaşık kısır yedim (arkasından 45 dk tempolu yürüyüş)
ara elma
akşam 4 ymk k kabak yemeği 4 kaşık yoğurt
1 saat tempolu yürüyüş
ara 1 br yeşil çay

arkadaşlar bu arada bu günüm hep temizlikle geçti yani 3 saat temizlik yaptım eeee onunda kalori yakmada umarım faydası olmuştur
3 litreye yakın su içtim bu hafta inş çok umutluyum kızlar özellikle sporumu hiç aksatmamaya çalışcam :18::18:birde ben bugün yeşil çaya başladım sizlere sormak istedim ne gi bir faydası olur yani size etki ettimi?:18::18::18:

Merhaba kızlar.. Akşam yemeğini yedim hemen koştum yazmaya.

Sabah: 1 kase nesfit
Öğle: 60 gram tavuk, 1 kase salata, 4 kaşık pilav
Ara: yarım bardak süt
Akşam: 60 gram tavuk, 7-8 tane kuru kayısı

Bugünü böyle kapattım ama aşırı şişkinlik var şu an :/ Bu arada 35 dakika kadar da hızlı tempoda yürüyüş..

BEGÜMCÜĞÜM, doğum günün kutlu olsun, nice mutlu ve sağlıklı senelere

Çok güzel bir menü, alkış alkış

Yeşilçay bende tam bir diyet modu yaratıyor, içince kaçamak yapasım hiç gelmiyor. Sanırım iştah kapatma özelliği var. Ayrıca kimisi de sıkılaştırdığını söylüyor. Onun dşında metabolizmayı da hızlandırdığı aldığım duyumlar arasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…