Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaaayyydddııııınnnnnnn

Kahvaltım 1 kase nesfit ve 4-5 kuru kayısı.. Bugün çok bitkinim işe de arabayla geldim ve yürüyüş filan yapamadım haliyle Akşam da eve gidince yemek yapmam lazım malum annem hiçbir şey yapamıyor.

günaydın sevgili takımım,
nasılsınız?ben yine bi koşuşturmaca içerisindeyim.geçmişi okuyayım dedim bitmiyor.maşaallah süpersiniz=)
dün sabah:1 bardak yeşil çay,1 kase aşure
ara:1 bardak form çay
ikindi :hamburger,kola,patates kızartması

ara:3 kuru kayısı

çok sağlıksız beslendim dün.su içemedim hiç ama alışverişte olduğumuz için sürekli yürüdük yoruldum yakmışımdır inşallah.öpüyorum hepinizi esen kalınnn:)

herkese günaydın, keyifler iyidir umarım
kahvaltı olarak 1 kase nesfitimi yedim, şimdi de 5i1 yerde veya yeşil çay çicem, daha karar vermedim ama

aresözgür günaydın ama hamburger, kola, patates üçlemesi biraz abartı olmuş sanki, keşke biri ile yapsaydın kaçamağını :) neyse olan olmuş, dediğin gibi inşallah erimiştir hepsi alışveriş sırasında :)

ebrehecim sana da günaydın, kahvaltımız senle aynı genelde :)
yürüyüşü sonra telafi edersin ya, yediklerine dikkat ettiğin sürece sorun olmaz gibi geliyor

herkese günaydın kızlar menüleriniz çok güzel arescim biraz daha dikkat et canım kayınvalidem kahvaltıya çağırdı gidiyorum akşama görüşürüz kızlar öptüm

ebrehecim sana da günaydın, kahvaltımız senle aynı genelde :)
yürüyüşü sonra telafi edersin ya, yediklerine dikkat ettiğin sürece sorun olmaz gibi geliyor

Çok dikkat ediyorum ama cumadan beri tartıda hiçbir değişiklik yok Yediklerimi de azaltmaya çalışınca resmen midem kazınıyor ve günlük de 1000 - 1200 kalorinin altına düşmek istemiyorum. O yüzden yürüyüş çok gerekli gibime geliyor

canım yürüyüş tabiki gerekli ama hani yapamadım diye stres olma diye öyle söyledim ben, yürüyüşle hem sıkılaşıyoruz hem metabolizma hızlanıyor, daha rahat kilo veriyoruz
o mide kazıntısı bikaç gündür bende de var ama dayanmaya çalışıyorum, tartıda bende de değişiklik yok, hem nızlı kilo vermek iyi değil zaten, üzme kendini, geçici bir dönem galiba bizimkisi

Umarım öyledir canım, haftada yarım kilo hedefliyorum aslında ama onu bile tuttturamazsam moralim çok bozulacak ve diyeti boşlayacağım diye çok korkuyorum :96:

Zaten hiçbir zaman haftada 700 gramın üstüne çıkamadım ama bu kadar da yavaş olmamıştı (

stres yapma bu kadar, bu da etkiliyo bence kilo vermemizi, ben geçen hafta mesela cumaya kadar tartıya çıkmadım ama şu bikaç gündür her sabah çıkıyorum, bi değişiklik görmeyince de üzülüyorum, bence sen de tartıya çıkma cuma sabahına kadar, kilonda değişiklik olmadığını görünce azmini kaybediyosun çünkü, belki o zaman daha iyi olur senin için

Haklısın canım, cumaya kadar çıkmayacağım artık..

canım mesela sabahları işe giderken 15 dakika akşamları dönerken 15 dakika yürüyüş yapabilirsin yada 10 dk, sabah 10 dk, öğlen 10 dk. akşam yapabilirsin uymazmı canım sana ?

evim işyerine yakın olduğu için hem sabah akşam hemde öğlen aralarında eve gidiyorum.10 ar dk dan 4 kere yürümüş oluyorum zaten ama etkili olurmu ki o canım ?

canım doğum günün kutlu olsun.

teşekkürler cnm

iyi ki doğdun canım
nice mutlu yaşlara

teşekkürler cnm

doğumgünün kutlu olsun begümcüm, nice mutlu yaşlara

teşekkürler cnm

teşekkürler cnm

Begümcüğüm doğum günün kutlu olsun nice yaşlara inş hep beraber

teşekkürler cnm

Doğum günün kutlu olsun Begüm ..
Nice güzel senelere ..

teşekkürler cnm

herkese günaydın kızlar menüleriniz çok güzel arescim biraz daha dikkat et canım kayınvalidem kahvaltıya çağırdı gidiyorum akşama görüşürüz kızlar öptüm

iyi kahvaltılar cnm sana

slm kızlar bugün sabah yarım simit 1 br şekersiz çay
ara:1br yeşilçay veeeeeeeeeeeee günün bombası kızlar ben bu yürüyüşü heralde hırs yaptım 2 saat aralıksız tempolu yürüyüş 400 mekik birde da temizlik yapcam
öğlen heralde diğer yrm simitimi yiycem yanında 4 kaşık yoğurt
ara:1 elma yeşil çay
akşam sebze yemeğim var içinde ıspanak havuç karışımı bi yemek (yağsız)yrm porsiyon 3litre su kızlar yorum bekliyorum menüm için

günaydınn kızlarrrrr;

bende bu sabah 1,5 dilim light ekmek
2 kk kadar beyaz peynir
2 fincan çay

amaaaaa
dün akşam malum doğumgünüm olduğu için kocacım pasta yaptırmış mecburen bende ince bir dilim yedim yemekten sonra ara öğün niyetine

eğer yaptığın simit diyeti değilse eğer biraz sağlıksız arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…