- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #29.941
teşekkür ederim desteğin için çok enerciksin sevdim seni
teşekkür ederim desteğin için çok enerciksin sevdim seni
günaydın sevgili takımım,
nasılsınız?ben yine bi koşuşturmaca içerisindeyim.geçmişi okuyayım dedim bitmiyor.maşaallah süpersiniz=)
dün sabah:1 bardak yeşil çay,1 kase aşure
ara:1 bardak form çay
ikindi :hamburger,kola,patates kızartması
ara:3 kuru kayısı
çok sağlıksız beslendim dün.su içemedim hiç ama alışverişte olduğumuz için sürekli yürüdük yoruldum yakmışımdır inşallah.öpüyorum hepinizi esen kalınnn:)
Günaaayyydddııııınnnnnnn
Kahvaltım 1 kase nesfit ve 4-5 kuru kayısı.. Bugün çok bitkinim işe de arabayla geldim ve yürüyüş filan yapamadım haliyleAkşam da eve gidince yemek yapmam lazım malum annem hiçbir şey yapamıyor.
ebrehecim sana da günaydın, kahvaltımız senle aynı genelde :)
yürüyüşü sonra telafi edersin ya, yediklerine dikkat ettiğin sürece sorun olmaz gibi geliyor
Çok dikkat ediyorum ama cumadan beri tartıda hiçbir değişiklik yokYediklerimi de azaltmaya çalışınca resmen midem kazınıyor ve günlük de 1000 - 1200 kalorinin altına düşmek istemiyorum. O yüzden yürüyüş çok gerekli gibime geliyor
canım yürüyüş tabiki gerekli ama hani yapamadım diye stres olma diye öyle söyledim ben, yürüyüşle hem sıkılaşıyoruz hem metabolizma hızlanıyor, daha rahat kilo veriyoruz
o mide kazıntısı bikaç gündür bende de var ama dayanmaya çalışıyorum, tartıda bende de değişiklik yok, hem nızlı kilo vermek iyi değil zaten, üzme kendini, geçici bir dönem galiba bizimkisi
Umarım öyledir canım, haftada yarım kilo hedefliyorum aslında ama onu bile tuttturamazsam moralim çok bozulacak ve diyeti boşlayacağım diye çok korkuyorum :96:
Zaten hiçbir zaman haftada 700 gramın üstüne çıkamadım ama bu kadar da yavaş olmamıştı(
stres yapma bu kadar, bu da etkiliyo bence kilo vermemizi, ben geçen hafta mesela cumaya kadar tartıya çıkmadım ama şu bikaç gündür her sabah çıkıyorum, bi değişiklik görmeyince de üzülüyorum, bence sen de tartıya çıkma cuma sabahına kadar, kilonda değişiklik olmadığını görünce azmini kaybediyosun çünkü, belki o zaman daha iyi olur senin için
canım mesela sabahları işe giderken 15 dakika akşamları dönerken 15 dakika yürüyüş yapabilirsin yada 10 dk, sabah 10 dk, öğlen 10 dk. akşam yapabilirsin uymazmı canım sana ?
canım doğum günün kutlu olsun.
iyi ki doğdun canım
nice mutlu yaşlara
doğumgünün kutlu olsun begümcüm, nice mutlu yaşlara
Merhaba kızlar.. Akşam yemeğini yedim hemen koştum yazmaya.
Sabah: 1 kase nesfit
Öğle: 60 gram tavuk, 1 kase salata, 4 kaşık pilav
Ara: yarım bardak süt
Akşam: 60 gram tavuk, 7-8 tane kuru kayısı
Bugünü böyle kapattım ama aşırı şişkinlik var şu an :/ Bu arada 35 dakika kadar da hızlı tempoda yürüyüş..
BEGÜMCÜĞÜM, doğum günün kutlu olsun, nice mutlu ve sağlıklı senelere
Begümcüğüm doğum günün kutlu olsun nice yaşlara inş hep beraber
Doğum günün kutlu olsun Begüm ..
Nice güzel senelere ..
herkese günaydın kızlar menüleriniz çok güzel arescim biraz daha dikkat et canım kayınvalidem kahvaltıya çağırdı gidiyorum akşama görüşürüz kızlar öptüm
slm kızlar bugün sabah yarım simit 1 br şekersiz çay
ara:1br yeşilçay veeeeeeeeeeeee günün bombası kızlar ben bu yürüyüşü heralde hırs yaptım 2 saat aralıksız tempolu yürüyüş 400 mekik birde da temizlik yapcam
öğlen heralde diğer yrm simitimi yiycem yanında 4 kaşık yoğurt
ara:1 elma yeşil çay
akşam sebze yemeğim var içinde ıspanak havuç karışımı bi yemek (yağsız)yrm porsiyon 3litre su kızlar yorum bekliyorum menüm için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?