- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #29.961
eğer yaptığın simit diyeti değilse eğer biraz sağlıksız arkadaşım
slm kızlar bugün sabah yarım simit 1 br şekersiz çay
ara:1br yeşilçay veeeeeeeeeeeee günün bombası kızlar ben bu yürüyüşü heralde hırs yaptım 2 saat aralıksız tempolu yürüyüş 400 mekik birde da temizlik yapcam
öğlen heralde diğer yrm simitimi yiycem yanında 4 kaşık yoğurt
ara:1 elma yeşil çay
akşam sebze yemeğim var içinde ıspanak havuç karışımı bi yemek (yağsız)yrm porsiyon 3litre su kızlar yorum bekliyorum menüm için
yok cnm simit diyeti değil sadece bugüne özel hep benzer seylerden bıktım simiti diyete başladımdan beri yeni yiyorum ama daha öğleni yemedim belki az bi kahvaltıylada geçiştirebilirim
atçekencim bence de sabah ve öğle menün biraz sağlıksız gibi
üstelik o kadar spor fazla bence arkadaşım, spor hocaları sporun hep setler halinde yapılmasını tavsiye ediyor, nedeni de sanırım metabolizmanın bu şekilde daha iyi çalışması, hem birden bu kadar yüklenirsen kendine daha sonra içinden gelmeyebilir, ben de hergün spor yapmaya çalışıyorum ama benimki 30-35 dk arası 6 km hızla tempolu yürüyüş ve arkasından 200 mekik ki ondan bile sıkılıyorum ben, yine sen bilirsin canım ama biraz yavaşlasan kendin için daha iyi olur düşüncesindeyim
yemeğe gidiyorum, herkese afiyet olsun, herkese şimdiden hafif bir gün diliyorum
Günaaayyydddııııınnnnnnn
Kahvaltım 1 kase nesfit ve 4-5 kuru kayısı.. Bugün çok bitkinim işe de arabayla geldim ve yürüyüş filan yapamadım haliyleAkşam da eve gidince yemek yapmam lazım malum annem hiçbir şey yapamıyor.
ben de yemeğe geçiyorum
YARMA ÇORBA
KABAK DOLMA
SALATA
yemekte bunlar var ekmek siz yiyeceğim
günaydın sevgili takımım,
nasılsınız?ben yine bi koşuşturmaca içerisindeyim.geçmişi okuyayım dedim bitmiyor.maşaallah süpersiniz=)
dün sabah:1 bardak yeşil çay,1 kase aşure
ara:1 bardak form çay
ikindi :hamburger,kola,patates kızartması
ara:3 kuru kayısı
çok sağlıksız beslendim dün.su içemedim hiç ama alışverişte olduğumuz için sürekli yürüdük yoruldum yakmışımdır inşallah.öpüyorum hepinizi esen kalınnn:)
günaydın kızlar sabah işe geç kaldım kahvaltımı şimdi yapıyorum
k flkes ve sütle beraber
herkese hayırlı günler
Umarım öyledir canım, haftada yarım kilo hedefliyorum aslında ama onu bile tuttturamazsam moralim çok bozulacak ve diyeti boşlayacağım diye çok korkuyorum :96:
Zaten hiçbir zaman haftada 700 gramın üstüne çıkamadım ama bu kadar da yavaş olmamıştı(
yorumun için teşekkürler arkadaşım haklısın sağlıksız derken fazlamı olmuş hani zaten begüm ün yorumunuda seninki gibi haklı buldum ve öğleni değiştirdim çok az tavuk ve salata yedim biraz önce spor işievet kendime çok yüklendim şu ara mezuniyet kıyafetimi gördüm göreli hırs yaptım üstüme eskisi gibi olsun diye
ben haftada 700 gr verebilsem başka hiçbişey istemem, bence çok şanslısın. bu hafta ben spora başlayalı tam bir ay oldu, yediklerime de geçen haftadan beri dikkat ediyorum yani buraya geldiğimden beri ama daha çok ufak bir değişikliğin dışında kilo verme başlamadı. ben de biraz zaman geçsin diye bekliyorum. bayramda işi sıkı tutarsam aralık başı gibi artık başlarım kilo vermeye gibi geliyo.
anladım canım, evet insan eski kıyafetlerini gördükçe hırs yapıyor ama kendini paralama bu kadar, ayrıca spora başlamadan önce umarım ısınıyosundur, bu çok önemli çünkü, ben mesela 5 dk kadar 3 km hızla yürüyorum, sonra normal tempoma geçiyorum, ama sen yorma kendini, o kilolar bi süre sonra sporla desteklendiği ve az yendiği müddetçe kendiliğinden gider, daha önce bunu tecrübe etmiştim ama sonra bıraktım işte
bu arada öğle menümü yazayım hemencecik
2 dilim kepek ekmek, 1 domates, 4 yeşilbiber, 1 kk b.peynir, salatalık, 5 zeytin, çay 3-4 lokma beyaz ekmeği de reçele banıp yedim walla, tatlı krizine girmemek için
şimdi de 5i1yerdemi içiyorum
canım sağlıklı beslendiğin sürece o kilolar gider, emin olDüzenli spor yaptıktan sonra mutlaka sonuç alacaksın canım.. Kilona yansımasa da sıkılaşırsın. Bence ölçülerinden takip et bi süre değişimi
Ben işte eskiden o civarda veriyordum. 3 ayda 8 kilo kadar gitti toplamda ama hepsini geri aldım(( Aylardır uğraşmama rağmen de sonuç alamıyorum Ama sabıııırrrr, en azından artık daha sağlıklı besleniyorum. Kilo veremesem de hep böyle devam etmem gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?