Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

atçekencim bence de sabah ve öğle menün biraz sağlıksız gibi
üstelik o kadar spor fazla bence arkadaşım, spor hocaları sporun hep setler halinde yapılmasını tavsiye ediyor, nedeni de sanırım metabolizmanın bu şekilde daha iyi çalışması, hem birden bu kadar yüklenirsen kendine daha sonra içinden gelmeyebilir, ben de hergün spor yapmaya çalışıyorum ama benimki 30-35 dk arası 6 km hızla tempolu yürüyüş ve arkasından 200 mekik ki ondan bile sıkılıyorum ben, yine sen bilirsin canım ama biraz yavaşlasan kendin için daha iyi olur düşüncesindeyim

yok cnm simit diyeti değil sadece bugüne özel hep benzer seylerden bıktım simiti diyete başladımdan beri yeni yiyorum ama daha öğleni yemedim belki az bi kahvaltıylada geçiştirebilirim

öğlen yemeğinde biraz sebze ve yoğurt yesen 1 dilim ekmeğinle çok daha iyi olur.hem daha sağlıklı hemde metobolizma açısından daha uygun bence

akşamada et,tavuk balık yada kurubaklagil yersin yada öğlen bunları yiyip akşam sebze yersen dengelemiş olursun

yorumun için teşekkürler arkadaşım haklısın sağlıksız derken fazlamı olmuş hani zaten begüm ün yorumunuda seninki gibi haklı buldum ve öğleni değiştirdim çok az tavuk ve salata yedim biraz önce spor işi evet kendime çok yüklendim şu ara mezuniyet kıyafetimi gördüm göreli hırs yaptım üstüme eskisi gibi olsun diye

herkese selamlar,
dün akşam çok yorgundum menümü yazmaya bile gelemedim, 1,5 saat spor yaptım ama çok aşırı yordum kendimi. bugün de çok yoğun bir gün geçiriyorum. dün akşamki menüm; çorba, salata, kırmızı biber(kızartma değil), 1 adet köfte.

bu sabah da yarım tost yedim bir bardak çayla, tostun diğer yarısını da arada yedim, yağsız ve peynirli tosttu.

birazdan yemeğe inicem bakalım neler var.

herkese en light öğle yemekleri diliyorum arkadaşlar, sevgiler

bu gün kendime özgü bir diyet listesi oluşturacağım bakalım faydası olacak mı ?

ben de yemeğe geçiyorum

YARMA ÇORBA
KABAK DOLMA
SALATA
yemekte bunlar var ekmek siz yiyeceğim

canım kahvaltın gayet güzel, spor yapamasan da yediklerine dikkat edersin dengelenir, sağlıklı güzel bir gün olur inşallah

canım sen yine yazmışsın ben pazar günü batırdım durumu ve neler yediğimi de yazamadım utancımdan.

merhaba arkadaşlar az önce açık unutmuşum forumu işler yoğundu amacım geçmişii okumaktı ama yapamadım en azında bir merhaba diyeyim dedim . dün akşam biraz çorba ve bir kaç dolma yedim . bu sabahta kahvaltı yapmaya imkanım yoktu bir tane üzümlü kurabiye yedim ve çıktım öğlen için lor peynir yemeyi düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa . akşamada belki çorba yerim bir kase çok fazla yememeye çalışıyorum en azından . geçmişi müsait bir zamanda okuyup tekrar yazarım hepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın görüşmek üzere .

ben haftada 700 gr verebilsem başka hiçbişey istemem, bence çok şanslısın. bu hafta ben spora başlayalı tam bir ay oldu, yediklerime de geçen haftadan beri dikkat ediyorum yani buraya geldiğimden beri ama daha çok ufak bir değişikliğin dışında kilo verme başlamadı. ben de biraz zaman geçsin diye bekliyorum. bayramda işi sıkı tutarsam aralık başı gibi artık başlarım kilo vermeye gibi geliyo.

anladım canım, evet insan eski kıyafetlerini gördükçe hırs yapıyor ama kendini paralama bu kadar, ayrıca spora başlamadan önce umarım ısınıyosundur, bu çok önemli çünkü, ben mesela 5 dk kadar 3 km hızla yürüyorum, sonra normal tempoma geçiyorum, ama sen yorma kendini, o kilolar bi süre sonra sporla desteklendiği ve az yendiği müddetçe kendiliğinden gider, daha önce bunu tecrübe etmiştim ama sonra bıraktım işte

bu arada öğle menümü yazayım hemencecik
2 dilim kepek ekmek, 1 domates, 4 yeşilbiber, 1 kk b.peynir, salatalık, 5 zeytin, çay 3-4 lokma beyaz ekmeği de reçele banıp yedim walla, tatlı krizine girmemek için
şimdi de 5i1yerdemi içiyorum

Düzenli spor yaptıktan sonra mutlaka sonuç alacaksın canım.. Kilona yansımasa da sıkılaşırsın. Bence ölçülerinden takip et bi süre değişimi

Ben işte eskiden o civarda veriyordum. 3 ayda 8 kilo kadar gitti toplamda ama hepsini geri aldım (( Aylardır uğraşmama rağmen de sonuç alamıyorum Ama sabıııırrrr, en azından artık daha sağlıklı besleniyorum. Kilo veremesem de hep böyle devam etmem gerek.

Bir de her zaman devam ettirebileceğimiz yoğunlukta spor yapmalıyız. Kilolar gidene kadar fazla spor yapıp sonrasında mecburen bırakınca kilo alınıyor maalesef. Bunu da eklemek istedim.

O yüzden 30-45 dakika bence çok ideal hepimiz için, her gün bu kadarcık süreyi ayırabiliriz.

canım sağlıklı beslendiğin sürece o kilolar gider, emin ol
bugün herkeste bi hırs var nedenini anlamasamda kızlar önce biraz sakinleşin, bu kadar takarsanız olmaz ama burda hep beraber kurtulucaz bu kilolardan ama yavaş ama hızlı fakat sabrederek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…