- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #29.981
Düzenli spor yaptıktan sonra mutlaka sonuç alacaksın canım.. Kilona yansımasa da sıkılaşırsın. Bence ölçülerinden takip et bi süre değişimi
Ben işte eskiden o civarda veriyordum. 3 ayda 8 kilo kadar gitti toplamda ama hepsini geri aldım(( Aylardır uğraşmama rağmen de sonuç alamıyorum Ama sabıııırrrr, en azından artık daha sağlıklı besleniyorum. Kilo veremesem de hep böyle devam etmem gerek.
Bir de her zaman devam ettirebileceğimiz yoğunlukta spor yapmalıyız. Kilolar gidene kadar fazla spor yapıp sonrasında mecburen bırakınca kilo alınıyor maalesef. Bunu da eklemek istedim.
O yüzden 30-45 dakika bence çok ideal hepimiz için, her gün bu kadarcık süreyi ayırabiliriz.
günaydın canım, bu k fleks ve sütü ben de mi denesem, doymam diye korkuyorum :)
kızlar bu arada yoğunum bakamıyorum hastayım da biraz
üşütmüşüm şiddetli şekilde
öğlen pırasa ve 1 dilim ekmey yedim sadece
çiğneyemiyorum lokmaları boğaz ağrım feci boyutta
geçmiş olusn canım ya, dikkat et kendine, boğazin içinde zencefil ve bal tavsiye ederim sana, çok iyi geliyor, ikisini sıcak suyla karıştırıyosun sanırm ama nasıl yapıldığını tam olarak ben de bilmiyorum :26:
saol canım annem de öyle dedi çayını yap dedi ıhlamur içiyorm sabahtan beri
o da mayıştırdı biraz bi an önce eve gitsem de yatsam
ıhlamur da iyidir ama annen de söylemiş en iyisi zencefil ve bal artı dinlenmek tabi, fazla yormamaya çalış kendini, eve gidince de güzelce dinlen :)
selamlar
insallah herkesler iyidir..
slm kızlar bugün sabah yarım simit 1 br şekersiz çay
ara:1br yeşilçay veeeeeeeeeeeee günün bombası kızlar ben bu yürüyüşü heralde hırs yaptım 2 saat aralıksız tempolu yürüyüş 400 mekik birde da temizlik yapcam
öğlen heralde diğer yrm simitimi yiycem yanında 4 kaşık yoğurt
ara:1 elma yeşil çay
akşam sebze yemeğim var içinde ıspanak havuç karışımı bi yemek (yağsız)yrm porsiyon 3litre su kızlar yorum bekliyorum menüm için
herkese selamlar,
dün akşam çok yorgundum menümü yazmaya bile gelemedim, 1,5 saat spor yaptım ama çok aşırı yordum kendimi. bugün de çok yoğun bir gün geçiriyorum. dün akşamki menüm; çorba, salata, kırmızı biber(kızartma değil), 1 adet köfte.
bu sabah da yarım tost yedim bir bardak çayla, tostun diğer yarısını da arada yedim, yağsız ve peynirli tosttu.
birazdan yemeğe inicem bakalım neler var.
herkese en light öğle yemekleri diliyorum arkadaşlar, sevgiler
ben de yemeğe geçiyorum
YARMA ÇORBA
KABAK DOLMA
SALATA
yemekte bunlar var ekmek siz yiyeceğim
merhaba arkadaşlar az önce açık unutmuşum forumu işler yoğundu amacım geçmişii okumaktı ama yapamadım en azında bir merhaba diyeyim dedim . dün akşam biraz çorba ve bir kaç dolma yedim . bu sabahta kahvaltı yapmaya imkanım yoktu bir tane üzümlü kurabiye yedim ve çıktım öğlen için lor peynir yemeyi düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa . akşamada belki çorba yerim bir kase çok fazla yememeye çalışıyorum en azından . geçmişi müsait bir zamanda okuyup tekrar yazarım hepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın görüşmek üzere .
kızlar bu arada yoğunum bakamıyorum hastayım da biraz
üşütmüşüm şiddetli şekilde
öğlen pırasa ve 1 dilim ekmey yedim sadece
çiğneyemiyorum lokmaları boğaz ağrım feci boyutta
herkese günaydın, keyifler iyidir umarım
kahvaltı olarak 1 kase nesfitimi yedim, şimdi de 5i1 yerde veya yeşil çay çicem, daha karar vermedim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?