Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ebrehecim haklısın canım, ben de atçekene bunu anlatmaya çalışıyordum, az ve öz, yeterli olduğunu düşünüyorum, hatta imkanı olan arkadaşlarıma tavsiye genelde parklardaki spor aletlerinin içinde air walker denen bir alet var, özellikle bacak bölgesini çalıştırmaya yönelik, o alet acaip inceltiyor bacak, basen ve totoyu :) tavsiye ederim :)

merhaba arkadaşlar hala dünden beri geçmişi okuyamadım diye meraktayım öğle yemeyi olarak bulgur pilavı yedim çok abartmadığımı düşünüyorum yarımda açma yedim ikram olduğu için ikiside kıramadım bana kalsa lor peynir yemeyi düşünüyordum ama yiyemedim . malesef inşallah çok abartmamışımdır akşam için söz veriyorum inşallah tek porsiyon çorba ile geçiştiricem . geçmişi okumak için gidiyorum . tekrar yazarım öpüyorum herkezi .

günaydın canım, bu k fleks ve sütü ben de mi denesem, doymam diye korkuyorum :)

tokluk veriyo bana süt ben böyle öğelene kadar açıkmıyorum
dün mesala normal kahvaltı yaptım ben
akşama kadar aç gezdim yedim doymadım resmen
anladım ki süt ve süt ürünleri benim işimi kolaylaştırıyo

kızlar bu arada yoğunum bakamıyorum hastayım da biraz
üşütmüşüm şiddetli şekilde
öğlen pırasa ve 1 dilim ekmey yedim sadece
çiğneyemiyorum lokmaları boğaz ağrım feci boyutta

geçmiş olusn canım ya, dikkat et kendine, boğazin içinde zencefil ve bal tavsiye ederim sana, çok iyi geliyor, ikisini sıcak suyla karıştırıyosun sanırm ama nasıl yapıldığını tam olarak ben de bilmiyorum :26:

saol canım annem de öyle dedi çayını yap dedi ıhlamur içiyorm sabahtan beri
o da mayıştırdı biraz bi an önce eve gitsem de yatsam

saol canım annem de öyle dedi çayını yap dedi ıhlamur içiyorm sabahtan beri
o da mayıştırdı biraz bi an önce eve gitsem de yatsam

ıhlamur da iyidir ama annen de söylemiş en iyisi zencefil ve bal artı dinlenmek tabi, fazla yormamaya çalış kendini, eve gidince de güzelce dinlen :)

canım arkadaşlar yorum yapmış zaten sende öğlen menünü değiştirmişsin 2 saat yürüyüş yine normal ama 400 mekik ağzım açık kaldı valla ben yapsam herhalde 1 hafta kalkamam yerden bravo

sanada selam shelly cim keşke tostu kepek ekmeğe yapsaydın arkadaşım

meraba ferihancım kahvaltın güzel arkadaşım ama öğlen pilav açma felan akşam telafi edersin ama sen

canımmm çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım bunun ilacı dinlenmek biliyosun bol bol dinlen inşallah çabuk atlatırsın

selam kızlar kayınvalideme gittim temizlik yaptık ayy çok yorgunum yaa duş alıp yatacam biraz kalkınca gelirim byyy

kızlar bende birazdan çıkıcam bugün pek giremedim işler yoğundu iş yerinde malum bayram üstü iş kalmasın die;

yediklerimi yazıyım gün içinde

sabah :
1,5 dilim light ekmek
2 kk beyaz beynir
2 fincan çay

ara: 5 tane light bisküvi

öğlen:
fırında mücver yaptım 2,5 dilim yedim
1 dilim ekmekle

ara:1 tane armut,1 fincan yeşil çay

akşameve gidince)
4,5 ç.k tavuk sote
1 kase çorba
ya 1,5 dilim ekmek yada 3 ç.k pilav (psikolojime bağlı) :)

gece:

1 fincan yeşil çay
1 kase yoğurt yada süt

hepinizi öptümm.İyi akşamlar herkese

arkadaşlar bugün ben de yoğundum.ancak girebildim. sabah 1 adet ıspanaklı börek.koşuşturmadan öğlen yemeği yiyemedim. akşama da domates soslu makarna yanında da salata yiyeceğim. yarında öğlene kadar yoğunum sevgili takımım. inşallah öğleden sonra görüşürüz. hepinizi öptümmmm

herkese günaydın, keyifler iyidir umarım
kahvaltı olarak 1 kase nesfitimi yedim, şimdi de 5i1 yerde veya yeşil çay çicem, daha karar vermedim ama

canım kahvaltın güzel nedense ben peynir ekemek yemeyince kahvaltı yaptığımın farkına varamıyorum naapsam acaba bende kızımın çikolatalı nesquikindenmi yesem sabahları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…