- 12 Aralık 2016
- 1.512
- 2.745
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #299.981
Gayet güzel sadece su arttırılabilir.. kaşık hesabını bende denemek istiyorum aslinda ama unutuyorum hepgünaydınlarrrr
sabahtan beri sayfayı açtım yazamadım öncelikle dünki menümü yazayım
sabah
1 yumurta
5 zeytin
1 kk peynir
2 dilim ekmek
ara
1elma
öğle
tavuk ızgara
1 galeta
ara
1 elma
1 kuru trabzon hurması
akşam
1 kase çorba
3 kaşık tavuklu bezelye
1 kaşık bulgur pilavı
salata
2 kaşık yoğurt
ara
2 muşmula
su
2 lt kadar spor
tempolu 1 saat yürüyüş
Akşam 9 da yedim evet ya sadece yogurt yiyce artıkakşamki yulaflı yoğurdu saat kaçta yedin canım yulaflı yoğurta bir öğün yemeseydin onu tartıya yansırdı diye düşünüyorum ya da sede yoğurt yeseydin
Çok hırslandım. 500 ip atladım.
Şimdi kahvaltı.
Dediğin gibi ödemdir bence. Takılma o kadar tartıya bazen oluyo öyle. Yarın bi bakmışsın ekstra bir düşüş olmuşYa aslinda bir şey sormak istiyorum ben normalde bir gün önce dikkat ettiysem hemen tartiya yansir sonucunu görürdumm vu aralar şişlik mi var yoksa bir şeyi yanlis mi yapiyorum bilmiyorumm.. dun en son 3 bucukta yedim akşam da bi kase yulafli yogurt yedim 1 saat zumba yaptim ama sabah değişen bir şey yok normalde oldugu için şaşırıyorum.. yulaf kepegi kilo yapiyor mu acaba onu mu biraksam bilginiz var mi bu konuda
Insallah ya o ekstra düşüşler bide cumaya denk gelseDediğin gibi ödemdir bence. Takılma o kadar tartıya bazen oluyo öyle. Yarın bi bakmışsın ekstra bir düşüş olmuş
tatlım normalde 3 lt den az olmazdı benim suyum ama dün su almayı unutmuşum ofise öğleden sonra işlerden gidip alamadım susuz kaldım değilse sadece ofiste 3 lt içiyorum böbrek rahatsızlığından dolayıGayet güzel sadece su arttırılabilir.. kaşık hesabını bende denemek istiyorum aslinda ama unutuyorum hep
Anladimm canim o zaman geçmiş olsuntatlım normalde 3 lt den az olmazdı benim suyum ama dün su almayı unutmuşum ofise öğleden sonra işlerden gidip alamadım susuz kaldım değilse sadece ofiste 3 lt içiyorum böbrek rahatsızlığından dolayı
teşekkür ederim tatlım bu arada listem diyetisyen listesi aslında ona göre besleniyorum bunu da yazayımAnladimm canim o zaman geçmiş olsun
Teşekkürler. Hadi sen de yetişAmanda aman. Ee hadi masallah kiz. Bende öğlen eve geçince bi 200 atlarim artik. Sana yetişemem ama olsun. Tebrikler
Teşekkürler. Hadi sen de yetiş
Günaydın herkese,
Karşılıklı restleşmeler görüyorum, ne güzel. Yok mu benimle atışacak? Gerçi ben bi düzen oturtamadım bir türlü spor için. Ip atlamak mantıklı ama benim uygun yerim yok. En iyisi her sabah bebek uyanınca 45 dk leslie gibi duruyor. Bir ay her gün yapsam direkt sıkılaşma olur. Benle 3 mil leslie yapacak var mı?
Haftasonları hep araya bir şeyler girdi Şeymacım.Yabancılara hala çatık kaş modu devam edebiliyor Ferahım :))) O yüzden çok ümitlendirmeyeyim hani bal şeker oldu diye :)
Onun dışında gayet iyi, artık iyice cocuk modunda, sürekli bir muzurluk peşinde
Ne yalan söyleyeyim çocuk işi büyüdükce daha hosuma gitti. O ilk sene neydi yaŞimdi en azından bizi anlıyor ve cümle kuramasa da kelimelerle ifade ediyor bi şeyleri :)
Seninkiler nasıllar? İkisi de kocaman oldu yaa :)
Niye o kadar ertelendi ya?
Ayy hem regl hem de mideyi bozmuşum, garfield gibi yapıştım koltuğa. Kolumu kaldıracak halim yok valla.Sakın ha fancym. Bak 3 ay sonra havalar ısınacak artık bi yaz daha böyle olmayalım. Senin boyun uzun bi 10 kilo bile versen ne güzel olursun. Bunu düşün. Hadi spora..
Spor candır ya. Bütün vücudu toparlıyor. Hiçbir şey yapmasa bile insan sadece yürüyüş bile yapsa farkediyor. Bu yürüyüş öyle aheste aheste olanından değil de bir yere yetişmeye çalışıyormuş gibi olanından.Selam herkese.
Yavaş yavaş spora başlayayım dedim. Aslında sadece pilates seviyorum ama şimdilik ağır gelir diye leslie ile başladım. Bugün bir mil yaptım ama onu bile zor tamamladım. Hiç farkında değildim ne kadar hantallaşmışım. Vermem gereken çok fazla kilo var ve sarkma vs olmaması için spora mecburum. Acelem yok en az bir yıl bu beslenme düzenimi uygulamayı düşünüyorum. O yüzden en kolay gelen spordan en zora doğru gidip sürekli programımı değiştireceğim. Böylelikle sıkılmamış da olurum. Sizde durumlar nasıl? Hangi tarz spor yapıyorsunuz ve bir süredir yapanlar kendilerinde ne gibi değişiklikler gördü anlatır mısınız?
Misafirin olunca da gel:)) benim misafirim olmadığı sürece burdayimm
Hayırlarını tebrik ediyorumBugünkü menümü yazayimm aslinda doğru düzgün yemek yemedim bugün arkadaşa davetliydimmm vee tabiki ona uymadimm..
Sabah
2 yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Ara
Kahve
1 avuç çekirdek
Öğle
2 mandalina 1 elma 1 hurma
Aksama dogru 3.30 gibi bir gozlemenin 1/6 sadece 1 parca yedim ve onun dışındaki tatlilari börekleri tabagima koydurmadim bile
10 tane kadar badem
Onun dışında yemek yemedim sadece spordan sonra 1 kase yulaf kepekli yogurt yedim
Su 3 litre
Spor 1 saat zumba
Teşekkür ederim canımmmmben kurtuldum doğum günü faslından geçen ayda oğlanın doğum günüydü sırada mayıs ayında var büyük kızın ,senin kızının da yeni yaşı kutlu olsun canım
Herşey olabilir. her gün tartılmak istiyorsan tartıl ama rakamlara fazla takılma. Haftaları baz al kendine canım.Ya aslinda bir şey sormak istiyorum ben normalde bir gün önce dikkat ettiysem hemen tartiya yansir sonucunu görürdumm vu aralar şişlik mi var yoksa bir şeyi yanlis mi yapiyorum bilmiyorumm.. dun en son 3 bucukta yedim akşam da bi kase yulafli yogurt yedim 1 saat zumba yaptim ama sabah değişen bir şey yok normalde oldugu için şaşırıyorum.. yulaf kepegi kilo yapiyor mu acaba onu mu biraksam bilginiz var mi bu konuda
Kendini bir an evvel toparla sen de katıl aramıza tatlım, haydi yarışıyoruzHaftasonları hep araya bir şeyler girdi Şeymacım.
İlk sene çok zor oluyor tabi ama bak 2.yi yap hiç anlamıycaksınah bir de dili çözülünce gör sen tatlılığı. Aşkım balım demeye başlasın gözün hiçbir şey görmez
Ayy hem regl hem de mideyi bozmuşum, garfield gibi yapıştım koltuğa. Kolumu kaldıracak halim yok valla.biraz toparlayayım eliptik kullanmaya başlarım canım.
Spor candır ya. Bütün vücudu toparlıyor. Hiçbir şey yapmasa bile insan sadece yürüyüş bile yapsa farkediyor. Bu yürüyüş öyle aheste aheste olanından değil de bir yere yetişmeye çalışıyormuş gibi olanından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?