Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gayet güzel sadece su arttırılabilir.. kaşık hesabını bende denemek istiyorum aslinda ama unutuyorum hep

Dediğin gibi ödemdir bence. Takılma o kadar tartıya bazen oluyo öyle. Yarın bi bakmışsın ekstra bir düşüş olmuş

Gayet güzel sadece su arttırılabilir.. kaşık hesabını bende denemek istiyorum aslinda ama unutuyorum hep
tatlım normalde 3 lt den az olmazdı benim suyum ama dün su almayı unutmuşum ofise öğleden sonra işlerden gidip alamadım susuz kaldım değilse sadece ofiste 3 lt içiyorum böbrek rahatsızlığından dolayı

Anladimm canim o zaman geçmiş olsun

Günaydın herkese,
Karşılıklı restleşmeler görüyorum, ne güzel. Yok mu benimle atışacak? Gerçi ben bi düzen oturtamadım bir türlü spor için. Ip atlamak mantıklı ama benim uygun yerim yok. En iyisi her sabah bebek uyanınca 45 dk leslie gibi duruyor. Bir ay her gün yapsam direkt sıkılaşma olur. Benle 3 mil leslie yapacak var mı?

Akşam saatinde yapabilirim. Ben varim

Haftasonları hep araya bir şeyler girdi Şeymacım.
İlk sene çok zor oluyor tabi ama bak 2.yi yap hiç anlamıycaksın ah bir de dili çözülünce gör sen tatlılığı. Aşkım balım demeye başlasın gözün hiçbir şey görmez

Sakın ha fancym. Bak 3 ay sonra havalar ısınacak artık bi yaz daha böyle olmayalım. Senin boyun uzun bi 10 kilo bile versen ne güzel olursun. Bunu düşün. Hadi spora..
Ayy hem regl hem de mideyi bozmuşum, garfield gibi yapıştım koltuğa. Kolumu kaldıracak halim yok valla. biraz toparlayayım eliptik kullanmaya başlarım canım.

Spor candır ya. Bütün vücudu toparlıyor. Hiçbir şey yapmasa bile insan sadece yürüyüş bile yapsa farkediyor. Bu yürüyüş öyle aheste aheste olanından değil de bir yere yetişmeye çalışıyormuş gibi olanından.

Hayırlarını tebrik ediyorum

Herşey olabilir. her gün tartılmak istiyorsan tartıl ama rakamlara fazla takılma. Haftaları baz al kendine canım.

Son düzenleme:
morordek

Dünkü menüm

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Çay

Öğle
1 büyük kase havuç çorbası
1 kk kadar fırın mücver (unsuz, Karatay usulü, ince de oldu, güzel oldu. Tavsiye ederim )
3 yk yoğurt

Akşam
1 kk yarısı kadar fırın mücver
2 yk bulgur
Tulum peynirli chia lı yeşil salata
Yarım portakal

Aralarda
2 kupa yeşil çay
1 kupa filtre kahve

Su: 2,2 lt
Spor: yok

Kendini bir an evvel toparla sen de katıl aramıza tatlım, haydi yarışıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…