Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben ilk zamanlar leslie çok yaptım o yüzden çok sıkılıyorum. İp atlamak daha iyi geliyo. Sen de katılabilirsin canım yarışımıza. Bakalım cumaya kim daha fazla eksi gelecek

Ya aslinda ip atlamak hem kolay hem de cok kalori yakiyor ama benim uygun yerim yok, evin icinde tavana degiyor ip :) Size kolay gelsin.

Akşam saatinde yapabilirim. Ben varim

Tamam o zaman, 30 gun Leslie 3 mil challenge baslasin. Tarihe not duselim, 25 Aralik baslangic.

Gunde en az 1 kez leslie yapilacak, vakit olursa baska seyler. Ben bugunkunu yeni bitirdim, dusumu aldim.

ayvacicegi 1/30
H hayalalemiveben 0/30

Aslinda 3 mil beni fazla zorlamadi ama 45 dk'dan daha uzun sure ayirabilecegimi sanmiyorum. 45 dk kosabilsem cok daha iyi, bebek buyuyunce artik

İkinci cocuk fikri bana halen uzak Sil baştan o lohusalığı yaşamaya gözüm kesmiyor henüz.
Ya şimdi bile "annem" diyor, nasıl uçuyorum mutluluktan Söylediğimiz her kelimeyi tekrar ediyor şu anda ama o kelimeler yan yana gelip cümle oluşturmuyor Hep tek kelime şeklinde

Ceren de aynı tek kelime şeklinde konuşuyor. Cemre bu zamanlarda cümle kurardı oysa. İki çocuk arasında öyle farklılıklar oluyorki.
Yalnız çok güzel hayır diyo. Parmağını da kaldırıyo cimcime.

Ben 1 yumurtayla doymuyorumm valla sen iyi doymussun tek yumurtayla.. gerçi sen öğlen de yemissin ben öğle yemegi yemiyorum gecistiriyorum..

Ahahaha yerim onu
Umut hayır demiyor (nazar değmesin de ). O da tam tersi çok güzel evet diyor, "Su içelim mi?" diyorum mesela, "Ebeeeeet" gibi bi şey diyor çok tatlı
Erkek çocukları daha geç konusuyor diyorlar ama senin Ceren de aynı demek ki. Gerçi 1 ay mı var aralarında, belki 1 aya cumle kurmaya başlar

Hadi bakalım o zaman. Gaza geldim iyice. Aksam yemek faslını vs bitireyim 8
9 10 gibi yaparim bende.

Arkadaslar iyi aksamlar herkese

Bugunku menüm

Sabah : 2 haşlanmış yumurta, küçük bir parca peynir, 10 zeytin, 4 er adet ceviz ve badem

Oglen : yemedim

Ara öğün: 1 dilim ananas ve ceyrek kase yağ yakici yoğurt

Aksam ; yarım kase tarhana çorbası, 1 tabak nohut yemeği, salata ve yarim kase yoğurt

Su : 3 lt ye yaklaştı

Spor : 40 dk yürüyüş, 700 ip atlama

Birazdan da leslie yapacagim

Bu aralar çok karıştırıyor ben de çok sık hayır diyorum herhalde ondan. Mama yiyelim mi diyorum hayı diyo kafasıylada onaylıyo
Sanmam cümle kurmaya daha var gibi görünüyor bizim de.
Umutcum demek ebeet diyo.. Pozitif bi çocuk olacak demek

Oooo harikasın

Sabah

Limonlu su
Ispanakli omlett
2 zeytin
1 dilim peynir

Ara
1 kahve
1 avuç çekirdek

Öğle
1 hurma

Akşam
1 tabak bulgur pilavi ve yeşil fasulye
1 kase brokoli karnibahar

Su
3.5 (4 olacak insallah)
Spor
Yarim saat yürüyüş 1 saat plates

Kafası karışmış Cerencigin
Umut'un dili pozitif ama kendini gel gör bir de
İstemediğini hayır diyerek değil direkt iterek ya da ıııh diyerek belli ediyor

merhabalar,

kahvalti 10:30 - ispanakli soganli yumurta, 1 avuc cerez (ceviz,badem,kaju), 1 dilim ekmek
ara 15:30 - 30 gram cecil peyniri (tuzsuz), 30 gram kaju
aksam 18:00 - firinda balik, avokado, kozlenmis enginar, ceviz, tatli niyetine 2 kasik yogurt ve donmus cilek

su: 1 litre
spor: leslie 3 mil

bugun herkes ispanakli yumurta yemis sanirim :)

Günün menüsü

Kahvaltı: iki dilim ekmek, iki kaşık menenen, bir pişi, bir zeytin, bir dilim peynir, fırında baharatlı patates.

Kahvaltıyı evde yapmadım. Bu benim kendimi bir miktar durdurabilmiş halim :) keşke daha fazla durdurabilseydim ama bir de ben diyetteyim muhabbeti yapmak istemiyorum insan içinde :)

Öğle: bir muz, bir bardak süt

Akşam: bir tabak ıspanak yemeği, küçük kasede yoğurt, turp

Ara öğün: yarım çay bardağı beyaz leblebi, beş fındık, beş badem.

Çekirdeklerin ne zaman bitecek acaba merakla takip ediyorum :)
Nerelerdesin Özlemcim?
Çok güzel menü bence
Sabah fazla olmuş cidden ama öğlen ve akşamla dengelemissin bence

Nerelerdesin Özlemcim?
Artık yazmaya utanıyorum malesef yine bıraktım kendimi canım ya eski istikrarımı yakalayamıyorum. Hep son diyorum bir bakıyorum yine bırakmışım kendimi..Eşim de rahatsızdı 4-5 gün işe gitmedi. Özellikle kahvaltıda hiç dikkat edemedim adamında dikkatini çekti maşallahın var diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…