- 6 Mart 2017
- 1.649
- 3.481
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #300.021
Buradan kopunca ipin ucu kaçıyor canım. Sen de aktif katılım yap bak güzel bi motivasyon yakaladık sen de katıl. Al ver al ver insanı canından bezdiriyo dur diyelim artık bu gidişata.Artık yazmaya utanıyorum malesef yine bıraktım kendimi canım ya eski istikrarımı yakalayamıyorum. Hep son diyorum bir bakıyorum yine bırakmışım kendimi..Eşim de rahatsızdı 4-5 gün işe gitmedi. Özellikle kahvaltıda hiç dikkat edemedim adamında dikkatini çekti maşallahın var diyor.
Ay canım benim.Kafası karışmış Cerencigin
Umut'un dili pozitif ama kendini gel gör bir de
İstemediğini hayır diyerek değil direkt iterek ya da ıııh diyerek belli ediyor
maşallah kaptaniçem bursa da da kar geliyor diyorlar deli yağmur yağdı kar gelemedi tepelerde..neyse öğlene kadar da yağmasın çocuğu hastaneye götürecem:)günaydınlarr bugün ankara kar altında okullar tatil akşam kar yağışı artınca kesin okullar tatil olur diye çouklara yemek hazırladım kurabiye falan yaptım hazır evde yesinler diye babaları da evde bugün güzel vakit geçirsiner ama ben yoruldum dinlenmek için işe geldim ara sokaklara arabalar giremiyor maalesef o kladar çok kar var
Ayyy yerim onu. Çok tatlı oluyorlar.İkinci cocuk fikri bana halen uzakSil baştan o lohusalığı yaşamaya gözüm kesmiyor henüz.
Ya şimdi bile "annem" diyor, nasıl uçuyorum mutluluktanSöylediğimiz her kelimeyi tekrar ediyor şu anda ama o kelimeler yan yana gelip cümle oluşturmuyor Hep tek kelime şeklinde
Bende doymadımBen 1 yumurtayla doymuyorumm valla sen iyi doymussun tek yumurtayla.. gerçi sen öğlen de yemissin ben öğle yemegi yemiyorum gecistiriyorum..
Ahahaaaa gizli mesajı anlamanız gerekiyorBu aralar çok karıştırıyor ben de çok sık hayır diyorum herhalde ondan. Mama yiyelim mi diyorum hayı diyo kafasıylada onaylıyo
Sanmam cümle kurmaya daha var gibi görünüyor bizim de.
Umutcum demek ebeet diyo.. Pozitif bi çocuk olacak demek
Vuuuu çok güzel görünüyor. Afiyet olsun.bu da aksam yemegimin goruntusu:
Eki Görüntüle 2218916
Özleeeeeemmmmmmm. Niye uğramıyorsun orticim.Artık yazmaya utanıyorum malesef yine bıraktım kendimi canım ya eski istikrarımı yakalayamıyorum. Hep son diyorum bir bakıyorum yine bırakmışım kendimi..Eşim de rahatsızdı 4-5 gün işe gitmedi. Özellikle kahvaltıda hiç dikkat edemedim adamında dikkatini çekti maşallahın var diyor.
Bizimde bugün parti günümüz. Allahtan midem bulanıyorGünaydın herkese
Yoğun bir gün olacak, pasta ve börek yapicam ama merak etmeyin yemeyi düşünmüyorum. Ilık limonlu suyla başladım güne ben de.
Çocuklar İçin Harika Şahnurcum. Benim kızda ne zaman kar yağacak diye sorup duruyor. İnşallah buralara da yağar da azıcık oynarlar.günaydınlarr bugün ankara kar altında okullar tatil akşam kar yağışı artınca kesin okullar tatil olur diye çouklara yemek hazırladım kurabiye falan yaptım hazır evde yesinler diye babaları da evde bugün güzel vakit geçirsiner ama ben yoruldum dinlenmek için işe geldim ara sokaklara arabalar giremiyor maalesef o kladar çok kar var
Mücver neliydi ve yağlımiydi.. aslinda akşam yemeyerek telafi etmissin onun dışında cok bir sey yememissin..Bugünkü menüm
Sabah
Öğle
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 kaşık lor
- Yeşil çay
Akşam
- Mücver (biraz abarttım maalesef)
- Türk kahvesi
3lt su
- 2 mandalina
500 ip atlama
1 saat koşubandında yürüyüş
Yedigin bir şey mi dokundu acaba.. farkli vir sey yedin yada üşüttün.. benim bildigim pirinç kilo yapiyor pirinç lapasi yapmiyor mu şaşırdım..morordek
Kahvaltı
2 dilim kızarmış ekmek üzerine peynir
Çay
Öğle
Pirinç lapası + yoğurt
Ara
Filtre kahve
Akşam
Pirinç lapası + yoğurt
Su: 3 lt
Spor: yok
Midem fena durumda kızlar. Reflor alıyorum o bile çok az fayda etti yaaa.
Kolay gelsin nice guzel yillariniz olsun birlikteBen hazırlıklara kaçar. Görüşürüz kızlar
Yaa bitmesin zaten artik bir avuç göz yumun ben onlarla cok mutlu oluyorumÇekirdeklerin ne zaman bitecek acaba merakla takip ediyorum :)
Nerelerdesin Özlemcim?
Çok güzel menü bence
Sabah fazla olmuş cidden ama öğlen ve akşamla dengelemissin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?