Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Buradan kopunca ipin ucu kaçıyor canım. Sen de aktif katılım yap bak güzel bi motivasyon yakaladık sen de katıl. Al ver al ver insanı canından bezdiriyo dur diyelim artık bu gidişata.

Kafası karışmış Cerencigin
Umut'un dili pozitif ama kendini gel gör bir de
İstemediğini hayır diyerek değil direkt iterek ya da ıııh diyerek belli ediyor
Ay canım benim.
Ceren kafayı sağ sol sallıyor hayırı pekiştiriyo. Yemeğini yedirmek daha da bi güçleşiyo tabi öyle sallarken.
Sağlıkla büyüsünler inş.

günaydınlarr bugün ankara kar altında okullar tatil akşam kar yağışı artınca kesin okullar tatil olur diye çouklara yemek hazırladım kurabiye falan yaptım hazır evde yesinler diye babaları da evde bugün güzel vakit geçirsiner ama ben yoruldum dinlenmek için işe geldim ara sokaklara arabalar giremiyor maalesef o kladar çok kar var

günaydın bu sabah 69,2 idim adet olamadım ondan karnımda şiş oysa ne güzel 68 e inmiştim neyse buna da şükür rabbim 6 lı kilolarda olmayı da nasip etti hiç inanamazdım 75 yeter ya derdim ama istiyorum 59-60 lı günleri de göreyim :)

dünkü menüme gelecek olursak
morordek

sabah:2 yumurta,bol maydanıozi 1/2 avokado,zeytin,şekersiz reçel bir tatlı kaşığı,şekersiz çay,1 adet form etimek
öğlen:bol salata,fırında çupra (iki gün önceki çupraların kalanlarını ayıklamıştım)
akşam:yemedim gibi oldu aç hissetmiyordum,
dün sadece tatlı konusunda çok ciddi bir çekim yaşadım ve yedim yemeseydim içim hırslanacaktı belki sonra daha fazla yiyecektim..
birincisi bisküvinin arasına bir lokum koydum sıkışık trafikte yedim..
ikinciside kabak tatlısı bütün bir tencere iki dilimden oluşuyordu yarısını servis tabağına aldım eşim oğlum ben yedik,miktar çok değildi ama ben çok ciddi tatlı açlığı çektim ve yedim pişman değilim rahibe değilim ruhban değilim dünya nimetlerinden az da olsa faydalanmalıyım

maşallah kaptaniçem bursa da da kar geliyor diyorlar deli yağmur yağdı kar gelemedi tepelerde..neyse öğlene kadar da yağmasın çocuğu hastaneye götürecem:)

Ayyy yerim onu. Çok tatlı oluyorlar.

Ben 1 yumurtayla doymuyorumm valla sen iyi doymussun tek yumurtayla.. gerçi sen öğlen de yemissin ben öğle yemegi yemiyorum gecistiriyorum..
Bende doymadım Kahvaltıyı sağlam ve geç yaptıysam öğleyi geçiştirebiliyorum ama normal şartlar altında acıktığım için atlayamıyorum.

Ahahaaaa gizli mesajı anlamanız gerekiyor
Evet mi hayır mı? Söyle bana nedir senin cevabın? Bu şarkıyı aranızda tek hatırlayan değişimdir diye umuyorum

Vuuuu çok güzel görünüyor. Afiyet olsun.

Özleeeeeemmmmmmm. Niye uğramıyorsun orticim. Onlara fırsat verince herşeyi diyorlar.

Günaydın herkese
Yoğun bir gün olacak, pasta ve börek yapicam ama merak etmeyin yemeyi düşünmüyorum. Ilık limonlu suyla başladım güne ben de.
Bizimde bugün parti günümüz. Allahtan midem bulanıyor

Çocuklar İçin Harika Şahnurcum. Benim kızda ne zaman kar yağacak diye sorup duruyor. İnşallah buralara da yağar da azıcık oynarlar.

Bugünkü menüm
Sabah
  • 1 haşlanmış yumurta
  • 1 kaşık lor
  • Yeşil çay
Öğle
  • Mücver (biraz abarttım maalesef)
  • Türk kahvesi
Akşam
  • 2 mandalina
3lt su
500 ip atlama
1 saat koşubandında yürüyüş
Mücver neliydi ve yağlımiydi.. aslinda akşam yemeyerek telafi etmissin onun dışında cok bir sey yememissin..

Yedigin bir şey mi dokundu acaba.. farkli vir sey yedin yada üşüttün.. benim bildigim pirinç kilo yapiyor pirinç lapasi yapmiyor mu şaşırdım..

Çekirdeklerin ne zaman bitecek acaba merakla takip ediyorum :)

Nerelerdesin Özlemcim?

Çok güzel menü bence

Sabah fazla olmuş cidden ama öğlen ve akşamla dengelemissin bence
Yaa bitmesin zaten artik bir avuç göz yumun ben onlarla cok mutlu oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…